Help - Search - Members - Calendar
Full Version: provocari
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
ccc
Pana la urma v-ati vazut? Ati facut ceva?
florin83
ne-am dat, acum am venit.. smile.gif
io'sŪ
si si ???? tongue.gif
care pe care?
Gabi_323i
QUOTE (uwe)
ai uitat sa mentionezi ca ai bloc de 2700  :lol:  
ma bag si eu cu inca trei prieteni (tot ursi) :unibrow: ce zici????

mda, i-am zis lu vec daca are 2.7 si cica: "nu frate, iti deschid capota si te uiti, 2.7 ala e decomprimat, e economic, ce sa faci cu el?" eu : ii pui chiulasa de 2.5 de 2.3 el nu domne ca nu si nu, are 2.5

daca am 17 ani nu inseamna ca sunt prost, poate sunt un pic si par prost dar totusi ........ :paranoid:
florin83
oricum nu l-a ajutat :unibrow: ..
ne mai vedem si cu alta ocazie, paote la vara.. smile.gif

hai sa explic cum a fost:

1 data: distanta s-a mentinut oarecum egala de la start pana la finish (160) adica cam 2 masini

2 oara oarecum la fel.. pe la 150-160 incepuse sa se apropie, sigur pe la 180 era in fata, dar numai liniuta nu mai era.. smile.gif
io'sŪ
aha, deci ce trebuie sa inteleg? biggrin.gif ....
ca l-am "vazut" foarte sigur pe el mai devreme cand a facut topicul
Gabi_323i
nu a mai vazut iX :nod:
akajohn
QUOTE (vec)
provoc ori ce bmw 325 400 metri :finger:

te-ai calmat amice?... :crybaby:
florin83
pe uscat sigur altul ar fi rezultatul..
eu zic ca ma face.. dar pana in 100-120 in nici un caz ..smile.gif
n3o
si totusi 2 din 2 , nu credeam k ix-ul are asa mare potential :eek:
florin83
are si e valorificat de sofer.. laugh.gif laugh.gif
io'sŪ
QUOTE (florin83)
pe uscat sigur altul ar fi rezultatul..  
eu zic ca ma face.. dar pana in 100-120 in nici un caz ..smile.gif

nu e vb de viteza aici, s-a vorbit de 400m, asa ca nici pe uscat nu-l vad bine
florin83
vedem.. o sa ne mai intalnim. :unibrow:
io'sŪ
da' acum ce face? nu mai intra pe forum sa ne explice si noua? biggrin.gif
ce rai suntem! tongue.gif
vec
ok ai spus destule
la140 pui frina ,,,si dacia merge cu 140,, nu uita ca si calu cu caruta pleaca primul

eu ti-am zis da ne dam pina la 180 -200...i-ti mai amintrsti ce mi -a spus
????
si hai sa-ti spun si tie cu motorul de 2.7 mororul ala este decomprimat taticule
fa si tu aceeiasi gresala care am facut-o si eu,,daca nu vrei sa asculti
treaba ta
vec
uve--s-au sat cu ala care a stat in fata lui DGH pina la 160 ,,,lasai sa vb ce dracu .. cu ala gri .....dar nu putea sa plece patina cu toate rotile

stai cuminte, si lasa copii sa vb ca stii ce dracovenii mai faceam si noi cind nu stiam
vec
hahaha hai sa-ti mai spun ceva florine care tu nici macar nu ai observa ,,,e tot 4x4 si ala .. va rog nu mai vb de bmw ...nici macar nu va-ti dat seama .... ce dracu ma
vec
io s tu vb cind vii pe strada... ai inteles
din pat sunt multi ..raiiiiia
ai inteles AMICE
SUPERBEC
probleme gogule? laugh.gif
vec
mai explicati-mi si mie un lucru ...singurul care a raspuns a fost Florin tot respectul pt el ... voi vorbiti ca sa va aflati in treaba ... sau nu aveti ce face???
mgrx
Ce amuzant e baiatul asta smile.gif)) De mult n-am mai ras asa bine smile.gif)

Vec, relaxeaza-te omule, nu mai sta incordat ca nu e bine smile.gif
io'sŪ
QUOTE (vec)
io s tu vb cind vii pe strada... ai inteles
din pat sunt multi ..raiiiiia
ai inteles AMICE

buey, nu trebuie sa te ambalezi asa biggrin.gif
pe strada.... hmm.....am sa vin cand am sa ma cu ce ma da!!!!!! :unibrow:
de obicei stau pe scaun cand navighez biggrin.gif ... si oricum raiiiiia se trateaza cu ceva creme parca
nu trebuie sa te ambalezi asa amice, noi doar am glumit putin... sau tu nu stii de gluma? tongue.gif
Iulika0069
Bre, vec, nu trebuie bre sa te oftici ca ti-ai furat-o dela un 4x4 (aka Florin83 biggrin.gif)
Si io mi-am furat-o dela el si nu m-am ofticat (prea tare biggrin.gif), nu-i asa baieti? :unibrow:

Hai, cand ne dam?
Ai zis ca provoci orice BMW 325.. Pasiunea mea e liniuta 0-240.. te bagi?
florin83
vec, stai ca nu inteleg.. masina asta cu care m-am dat e 4x4? :eek: :eek:

la140 pui frina ,,,si dacia merge cu 140,, nu uita ca si calu cu caruta pleaca primul  
eu ti-am zis da ne dam pina la 180 -200...i-ti mai amintrsti ce mi-a spus??

da,stiu perfect ce am zis. ca e ca e prea mult pana la 180-200! si tipul care s-a dat cu masina a fost de acord ca e prea mult, chiar el a zis sa ne dam pana la a 3-a pe final(150km/h-400m) iti amitesti asta?

de fiecare data am pus frana dupa ce am schimbat a 4-a.. si 140 n-are cum sa fie pt ca la 150 sunt inca in a 3-a

la inceput ai zis 400metrii. pe 400metrii iei cam 150. de fiecare data pe 400metrii am fost in fata cu ~2 masini..

oricum, repet, ne mai dam in vara...
florin83
am vazut niste filmulete cu masina aia si e ix!!! :eek: :eek:
chiar ma intrebam ieri cum pleaca asa de bine cu tractiune spate..
in filme are niste plecari super adevarate. :eek:

vec, era frumos sa-mi ziceti si mie ce masina aveti. nu aveam pretentia sa-mi ridicati capota cum am facut eu, dar puteati sa imi spuneti macar modelul.
Zom
ce conteaza ca stiai sau nu? rezultatul este cu atat mai bun pentru tine, cu cat si cealalta masina era tot ix... nu? eu asa zic smile.gif
haifisch
laugh.gif
florin83
va rog terminati cu mistourile si insultele..
vec
da e 4x4
vec
ti-am spus ca este un 325 si nu am mintit ,,nu este 2.7 este un 325 si nu are nimic modificat IN MOTOR.
vec
biggrin.gif jaffar ce glmet esti stii de cind am bmw??/ din 1995 si am avut numai ursi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif eu sunt un fan bmw de ani multi laugh.gif
florin83
nici eu n-am modificat nimic in motor..
oricum eu zic ca era corect sa specifici ca e ix.. poate abordam altfel cursa.. si 325e este 325.. biggrin.gif

eu am plecat mereu de pe la 2000 ture ca am zis ca are tractiune spate si n-are sanse pe a-1a..
am plecat o data grav (pe la 4000) si ai vazut ce era sa iasa.. :crybaby:
vec
IULIKA avem si pt tine masina biggrin.gif 0-240 cu un urs ...... dar nu ne dm pe ochi frumos cind vrei tu biggrin.gif
dar nu ridici capota daca esti deacord cind vrei tu..... tu te d-ai cu pisica sau tot cu urs??/ cind vrei anunta-ma??
ok biggrin.gif
vec
325 e este motorul de 2.7 ...daca nu stiai ..si spunei prietenului tau ca motorul de 2.7 are pistoanele ingropate si de-aia este decomprimat ,la 2,5 sunt drepte ,si am incercat eu sa pun pistoane de 2.5 in motor-ul de 2.7 si loveste bila i fusta pistonului ,,,daca vreti sa va comvingeti incercati si voi...nu va merge biggrin.gif eu am pierdut o gramada de timp si de bani da vreti si voi sa faceti aceleasi greseli ,,treaba vosatra. biggrin.gif
florin83
nu e vb de asta.. da nu era frumos sa-mi ziceti si mie ca e ix?
in fine.. ma bucur ca a fost ix ca asa ne-am dat de la egal la egal.. :unibrow:
vec
florine intra pe mess
alex230ro
Bai nu mai conteaza ce a fost sau ce nu a fost pe aia 400 m si-a inacasat-o ,asta e se mai intampla chiar ma miram cum naiba are tupeul sa se dea cu Florin pe ud dar daca era si ala tot ix atunci e explicabil biggrin.gif .
Ionut
QUOTE (vec)
325 e este motorul de 2.7 ...daca nu stiai ..si spunei prietenului tau ca motorul de 2.7 are pistoanele ingropate si de-aia este decomprimat ,la 2,5 sunt drepte ,si am incercat eu sa pun pistoane de 2.5 in motor-ul de 2.7 si loveste bila i fusta pistonului ,,,daca vreti sa va comvingeti incercati si voi...nu va merge  :D  eu am pierdut o gramada de timp si de bani da vreti si voi sa faceti aceleasi greseli ,,treaba vosatra. biggrin.gif

off....din contra...pistoanele de 2,7 sunt mult mai drepte decat cele de 2,5 ask me how I know...cele de 2,5 au cocoasa si nu sunt drepte nici daca e uiti la ele cu ochii inchisi...si apropo de pus pistoane de 2,5 in bloc de 2,7...ia uite ce a facut nenea asta....
http://www.327i.com/
smile.gif
vec
dac vrei ti-le adcc sa le vezi le an in fata acum .. ce dracu ma..cite motoate ai desfacut
vec
pistoane 2.7
vec
i-a vezi sunt drepte sau sunt ingropate
biggrin.gif
Sorin
ioane, vezi ca le incurci cocoasa au alea de 2000 astea de 2.5 se ridica si pe urma scad, camera este hemi-sferica biggrin.gif
baga un ochi
316i
Lecitina, lecitina. tongue.gif
io'sŪ
QUOTE (vec)
pistoane 2.7

moooooaaaa... numa' bune pt turbo!!!! :ninja:
Sorin
mirosind si un arbore forjat de 2.4d spuse io's biggrin.gif
Ionut
QUOTE (vec)
pistoane 2.7

gresit , pistonele din pozele tale sunt de 2500...mai uita-te si aici ca sa te convingi....tu probabil ai de super eta, nu de eta normal...
http://wp1016621.wp027.webpack.hosteurope....0/m20seite5.htm
florin83
iulika, e zapada, ne dam? :unibrow:
uwe
datorez niste SCUZE
eu cand am zis ca are bloc de 2700 ma refeream exclusiv la VEC,ursul rosu cara in trecut a fost al lui Emil(vec)
intradevar ursul 325IX de care se vorbeste am auzit multe chestii tari de el si am avut ocazia sa il si vad in actiune si....jos palaria..e tare masina
sper ca am fost inteles ...mai greseste omul....
florin83
inseamna ca a mea e mai tare :nod:
da_joint
QUOTE (florin83)
inseamna ca a mea e mai tare  :nod:

Inca nu!!!
vedem la primavara.... :unibrow:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.