Help - Search - Members - Calendar
Full Version: provocari
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
florin83
de ce? e tot ix.. ne-am luptat de la egal la egal..
daca era cu tractiune spate mai ziceam..
oricum ne mai dam noi.. :unibrow:
da_joint
ma refeream la noi 2 ma....sa ne dam....
florin83
aaa.. ne dam ma..
Iulika0069
QUOTE (vec)
IULIKA avem si pt tine masina  :D  0-240 cu un urs ......  dar nu ne dm pe ochi frumos cind vrei tu biggrin.gif  
dar nu ridici capota daca esti deacord cind vrei tu..... tu te d-ai cu pisica sau tot cu urs??/ cind vrei anunta-ma??
ok biggrin.gif

Deci, sa inteleg (mai bine):
- nu ne dam pe oki frumosi.. da' pe ce ne dam? biggrin.gif
- nu ridic capota la urs si nici nu ne dam pe oki frumosi, corect? biggrin.gif

Mah, hai sa stabilim ceva: io vreau sa demonstrez ca pisica (stock) e mai tare ca ursul (stock)

Ca ii pui tu bloc de 2.7, serpi Hartge, evacuare borla, chip agresiv de iti scuipi segmentii pe evacuare, nu ma intereseaza..
Nici a mea nu mai e 100% stock de vreme ce am skimbat chip-ul (chiar daca nu cu ceva agresiv.. dar o sa fac si asta sa va rup in doua biggrin.gif)

Io vreau sa vad ca ai un M20B2X, iar io va trebui sa (imi) demonstrez ca il fac (pe 0-100, 0-400, 0-240 etc)

Faptul ca m-am "dat" cu WPP (M50B25) a fost mai mult la misto, eram sigur ca mi-o fur de-mi sar fulgii, a fost o surpriza sa vad ca practic masinile au fost perfect egale, iar la 180-190 l-am lasat in urma..
florin83
eu m-as mai da cu tine.. cred ca poate mai mult mini-impreza :unibrow:
si oricum scorul pe runde e 5-2 in favoarea mea.. wink.gif

aseara era tocmai bine pe poligon sa-mi dovedesti ce poate ASC-ul tau pe zapada tongue.gif
Iulika0069
Ti-a mai explicat Alecs, nu e pe runde, e pe sesiuni biggrin.gif, adica 1:1 :unibrow:
florin83
bine, atunci data viitoare o sa ne dam de 5 ori. asa ai ocazia sa ma intreci si la sesiuni si la ture.. :cool:

nu mi se pare asa corect pe sesiuni.. daca eu te fac intr-o sesiune de 100 de ori si tu ma faci apoi in alte 2 sesiuni de cate o data, inseamna ca ai 2-1 ??!!? :retard:

vad ca provocarea 4x4 vs ASC o eviti :unibrow: :unibrow:
Iulika0069
E mai corect pe sesiuni mey..

Se presupune ca la fiecare "sesiune" vii si cu ceva modificari (macar de "comportament" biggrin.gif, altfel nu are rost sa ne prajim ambreiajele de nebuni), si atunci ce facem, ne dam iar de 95 de ori ca sa admiti ca esti mai slab? smile.gif

Provocarea 4x4 vs. ASC e pt gheata/polei.. asa ca deseara.. biggrin.gif
florin83
aa, nu pe zapada? :eek: :eek:

sper ca nu esti sinucigas si ma pui sa ma dau pana la 100+ biggrin.gif
eu zic a 1-a si putin a 2-a , adica 50-60
vec
lasa-ma cu wpp ca l-am batut si eu ce dracu ,,i-l scoate-ti in fata pe wpp...lasa-ti omul in pace... ai ca la 180-190 l-ai depasit se poate nu te contrazice nimeni dar cursele se fac pe 400 in toata lumea cu mici exceptii unde se mai fac si pe 1 km dar ff rar...daca te-a batut wpp nu mai are rost
vec
iulica daca te dai sa pierzi de ce te mai dai???
hiar dac e mai bun .....nu se stie,,,,....corect??

la 400 m era o maina intre mine si wpp...uita-te pe 4 tuning si ai sa vezi biggrin.gif
io'sŪ
:ninja:
Iulika0069
Da, am vazut filmuletul, e total irelevant, e exact aceeasi situatie ca atunci cand l-am luat io pe CRY (vezi lr_casa_poporului_85.avi)
Ai plecat f bine, WPP f prost (parca se aud niste gume cum patineaza la greu), i-ai dat doua masini pt tr. I, dar in final WPP incepuse sa recupereze.. deci nu ma convingi

Ce ma distreaza atitudinea ta.. o sa te fac in sange sa-ti iasa fulgishorii din cap, sa vad atunci cum o mai dai la intors!
io'sŪ
tantanammm :ninja:
vec
biggrin.gif o sa te comvingi singur biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
vec
da dar eu lui cry i-am datttttt ahaaaaaaaaaaaaaaa..auzi de ce nu te dai cu masini de 200 cai biggrin.gif
ca sunt mai apropiate de tine cum ar fi un golf 5 2000 t
nu sunt decit 7-8 cai intre voi
ar fi frumos aaaaa ce zici???
te-ar tenta :unibrow:
vec
hai ca tot suntem la capitolul asta e un prirten la mine acum cu un renault de 1.4 gtt zice ca vrea sa sa dea si el cu tine dar cu ceva (((( cascaval ca nu-i place .....asa )
nu prea a fost la curse masima e una albastra f inchis pare neagra nu cred ca nu o stii ..ce zici?????
ce dracu e 1.4 poti sa cistigi :unibrow:
vec
apropo eu am distrus cred ca fara sa exagerez 20 ambreaje si 15 cutii la curse sunt infocat rau nu ca voi.....eu sunt in fiecare seara in orasi intre masini biggrin.gif smile.gif
vec
si tot respectul pt voi wink.gif
biggrin.gif
florin83
QUOTE (vec)
apropo eu am distrus cred ca fara sa exagerez 20 ambreaje si 15 cutii la curse sunt infocat rau nu ca voi.....eu sunt in fiecare seara in orasi intre masini biggrin.gif smile.gif

vec, la noi nu e un hobby asta.. ne dam o data, de doua ori asa de distractie si in nici un caz pe bani..
Sorin
cum a spus florin , aici nu este forum de curse pe bani , deci va rog si eu mai usor cu branzeturile
haifisch
o spui cu mandrie ca ai rupt atatea ambreiaje? smile.gif

mie mi se pare cam aiurea.....cu banii aia investesti in altceva
cristic
oau, cred ca la tine ploua cu ambreiaje biggrin.gif tongue.gif
vec
da sunt de acord ca merutau investiti si puteau fii investiti dar asta e ...cind esti infocat adica (putin nebun ) asta e ..pt mine e mai mult decit un hobby ...asta e si ai perfecta dreptate ....darrrrr
vec
da o spun cu mindrie pt ca am facut ce mi-a placut si cum mi-a placut... stii cite curse inseamna???/ multeeeeee f multe stii eu voiam sa cistig tot timpul ( ca nu reusam mereu e altceva smile.gif pt mine o masina daca nu-mi da satisractii e inutila (i-mi iau o dacie si merg linistit) si gata ...probabil se va intimpla intr-o zi dar nu inca biggrin.gif
biggrin.gif :unibrow:
da_joint
QUOTE (vec)
hai ca tot suntem la capitolul asta e un prirten la mine acum cu un renault de 1.4 gtt zice ca vrea sa sa dea si el cu tine dar cu ceva (((( cascaval ca nu-i place .....asa )
nu prea a fost la curse masima e una albastra f inchis pare neagra nu cred ca nu o stii ..ce zici?????

1,4.....si mai ce????
io'sŪ
R5 GTturbo probabil :unibrow:
florin83
QUOTE (vec)

biggrin.gif biggrin.gif
vec
de ce rizi florine ??? stii ceva ce nu stim noi.... biggrin.gif ????
butcky
Baaa, ce faceti voi aici ma??? :axe:
Va dau eu rusinica la vara... :unibrow:
io'sŪ
QUOTE (butcky)
Baaa, ce faceti voi aici ma??? :axe:
Va dau eu rusinica la vara... :unibrow:
vrem fapte.... nu vorbe!!! laugh.gif
haifisch
butcky....sa te lauzi atunci cand o sa fie terminata....no offence
Gabi_323i
mda si eu am observat ca suferi de cand ai un motor de M coxat si o caroserie cu gauri in podea :paranoid: :paranoid:
florin83
Se pare ca un 325 E30 e dornic sa se dea cu mini-impreza :unibrow:
il las pe Ionut sa zica mai multe detalii biggrin.gif
Sorin
cine cine?
Gabi_323i
BOH :unibrow: :unibrow:
florin83
gura sparta.. :finger:
Ionut
tocmai m-am uitat pe calendarul de la cursele legale si pe 19 martie e prima cursa in Bucuresti.....ne bagam??? ca sa mai schimbam ierarhiile... biggrin.gif :cool:
SUPERBEC
pe 19 a?
daca vin cu un diesel si va scot cursele din cap ?????biggrin.gif
Ionut
hai ma..ne lesi... laugh.gif
SUPERBEC
QUOTE (Ionut)
hai ma..ne lesi... laugh.gif

hehehe, nu este dizalu la care va ganditi voi biggrin.gif , este tot bmw
florin83
daca are motor pana in 2.5 inclusiv ma dau cu oricare biggrin.gif
da_joint
QUOTE (florin83)
daca are motor pana in 2.5 inclusiv ma dau cu oricare biggrin.gif

ba da tu ti-ai luato rau in cap..... :dis:
SUPERBEC
pai daca pana acum nu l-a facut nimeni tongue.gif

sunt curios daca il face rabane .. hihiihihi
florin83
de ce?
motorul de 2.5D are 163cai
pe seria 3 nu exista 2.5D.
pe seria 5 (e39) ia suta in 8.6..
daca e stock eu zic "ca-l fac in sange" ca sa citez pe cineva biggrin.gif

later edit: m-as da cu rabanne, sa vad diferenta dintre un ix normal si unu fara transmisie fata..
SUPERBEC
nu ti-am zis ca nu vb de e39 ??tongue.gif
florin83
stiu, E60..tongue.gif
525D pe E60 are 177 cai si suta in 8.1 manuala si 8.3 automata..
ma tine daca e stock biggrin.gif
vec
da joint de ce si-s lusto in cap florin a spus ca se da ...care-i probpema??/
tu in afara faptului ca scrii f mult cu cine te-ai dat?????????????????????
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
316i
Jointu e o persoana foarte pasnica. Ca si mine. laugh.gif
Daca nu ne rupem masinile la mii de liniutze nu inseamna ca suntem e dinafara. :puke:
florin83
vreau si eu sa-l provoc pe domnul Rabanne :unibrow:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.