Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e21
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
05aBi
ti-am dat pm haifisch wink.gif

CITAT(TiL @ Apr 19 2008, 09:50 PM) *
Parca ma oftic ca nu mi-am pus si eu o finala mai sport smile.gif

niciodata nu e prea tarziu sa-ti pui biggrin.gif

shark_e21
Salut ma bucur ca mai exista un e21 ce este dorit si ingrijit daca pot sa te ajut cu ceva zimi si eu am unul alb dar ginionist dar il refac eu si poate iesim odata cu ele la vreo intrunire.
05aBi
Click to view attachment
CITAT(shark_e21 @ Apr 23 2008, 11:17 PM) *
Salut ma bucur ca mai exista un e21 ce este dorit si ingrijit daca pot sa te ajut cu ceva zimi si eu am unul alb dar ginionist dar il refac eu si poate iesim odata cu ele la vreo intrunire.

ar fii o idee ..
am si eu ogramada de piese.. colectate de peste tot .. ms pentru intentie cool.gif
poate imi lasi id de messenger aici sau pe "pm" pentru a mai discuta una alta ..

azi i-am tras o baita .. pentru ca nu a fost cuminte si si-a murdarit solzii tongue.gif
si o poza cu interiorul ...
la capitolul interior a primit o cutiuta pentru casete !
multumesc inca odata db85amd pentru parasolare drinks.gif raman dator cu o bere Fara alcool cand treci prin bucuresti biggrin.gif
ZerO_CooL
S-a innoit rechinasul...
Sportivu
Cat te-a costat cromatul barelor?
05aBi
alta poza mai clara cu noul look dance2.gif
ZerO_CooL
Ce iesise lumea la plimbare laugh.gif
Arata superb cu noile semnale. Trebuie sa am si eu asa ceva cat mai curand. wub.gif
lucian
QUOTE (05aBi @ Feb 13 2008, 07:36 PM) *
multam' smile.gif

am mai facut si eu cate ceva la masina ...
am schimbat bordu si am pus unu complet functionabil cu geam ( cel vechi nu avea ) .. am schimbat scaunele si banchetele cu unele de la un alt e21 dar doar ca acestea sunt reconditionate si alea de dinainte erau varza .. ce sa mai zic .. am pus mana pe o mocheta si am schimbato ca m-am saturat de carpele care erau acolo pe post de mocheta dry.gif .. am dat bandourile de pe usi care erau made in vitan si le-am schimbat cu unele ok si cam atat pe moment ..

aa da .. era sa uit .. am dus barile la nichelat si sambata ma duc sa le ridic smile.gif

unde le nichelezi si cat te costa? sunt curios cum arata deupa..
05aBi
Nichelarea a fost undeva la 5 mil. numai tin minte .. si atelierul se afla pe undeva pe langa Iancului ..
Sportivu
Bai nene, de fiecare data cand vad masina asta mi se ridica paru` pe maini biggrin.gif Porecla din partea mea de acu` incolo: Bau Bau-ul mic si negru biggrin.gif
Rares
QUOTE (Sportivu @ May 30 2008, 08:58 AM) *
Bai nene, de fiecare data cand vad masina asta mi se ridica paru` pe maini biggrin.gif

Poate ti-i frig... mai ia o haina pe tine. tongue.gif
ionusunt
o pielicioaica neagra si gata masina ! motoru cum ii merge ?
Rares
Apropo... Aseara am vazut in Cluj un e21 superb.
Nu i-am facut poze ca nu am apucat... Negru mat, stopuri smoked, geamuri negre, ceva evacuare aftermarket... frumos...
Ce nu m-a placut cum dadea pe ea erau jentile... Ceva Aluet, din cate cred... Centrul jentii vopsit negru mat si buza cromata... Singurul crom de pe masina....
05aBi
sportivu@ am vorbit acum cu el si nu se supara ..chiar ii place porecla biggrin.gif

ionusunt@ nu ar fii o idee rea.. dar numai ca am un ghinion incredibil cand vine vorba de interior ..
ex.. prima data cand am vrut sa cumpar niste scaune originale Recaro de E21 .. respectivu a dat masina la remat si scaunele bonus cuiva..
a doua oara ia vandut sportivu masina lui interceptor biggrin.gif
si a treia oara.. au ajuns niste scaune Recaro de E21 pe o dacie dry.gif
dar inca nu e pierdut timpul, bani sa fie biggrin.gif
motorul merge ok .. mai trebuie sa schimb cateva furtunarii care sunt gatuite si sa ii fac o gaura in panoul frontal .. pentru ca asta e de urs.. si iesirea de la cutiuta de la filtrul de aer e in alta parte decat cel prevazut initial.. si acum trage aer cald de la motor .. sad.gif

Rares@ ma bucur sa aud ca inca mai exista inca un E21 frumos.. de fapt nu, reformulez.. inca o batranica frumoasa

astea sunt noile mele vechi achizitii biggrin.gif

Borbet A 7jX15..
dar deocamdata astept.. nu le pun.. pentru ca as vrea sa le dau la schimb cu niste BBS Mahle pe 15.. rolleyes.gif
MeHigh
sa le stapanesti sanatos, par fara cusur jantele.
Sportivu
Mahle BBS tongue.gif dar alea sunt cum am avut eu prima data pe E12...adica is banale...spitate...smile.gif poate confund eu, sau tu..baga niste poze sa ma lamuresc si eu... eu n-as da borbeturile alea biggrin.gif
MARI_NSL
foarte tarii borbeturile ... ca noi biggrin.gif

mai bine le pui pe astea ... or sa dea bine rau biggrin.gif
05aBi
pozele nu arata tot adevarul despre ele .. de la timp, vreme le-a apucat rugina,un pic pe aici un pic pe acolo .. decat pe buza, in rest sunt OK
sper sa iasa la un polish unsure.gif
haristeas51
rugina ?? unsure.gif
cu niste decapant+smirghel ( fin ) + multa munca + un polis de suprafete cromate, poti sa scoti ceva super smile.gif
ionusunt
asa este !
05aBi
S-a notat !
Multam' ! smile.gif
sper sa incep zilele astea sa ma ocup de ele pentru ca am de munca ... unsure.gif
CRM112
spor la treaba! biggrin.gif
haristeas51
daca mai ai nevoie de alte info. pe parcurs, iti raspund cu placere smile.gif.
05aBi
stie cineva un tinichigiu bun ? cu preturi accesibile ?
am o problema cu rugina la stalpi .. si as vrea sa o rezolv cat mai curand.

intre timp sa mai cumparat asa ceva ... cu dotarile si inbunatatirile urmatoare..
scaune calibra recaro pe fata
volan sportline
arcuri si amortizoare noi
vopsita recent.. de 3 luni
si cel mai important.. planetare noi laugh.gif

destul de buna pentru a-mi face si eu inceputul cu soferia biggrin.gif
planuri de viitor..
sa o las mai jos, sa vopsesc suporturile acelea de bari cu negru.. pentru ca nu vreau sa pun bari
si poate.. niste jante ceva mai late rolleyes.gif
ZerO_CooL
Sa o stapanesti sanatos si pe asta. smile.gif)
Ciupanezu
Abia acum ti-am vazut topicul, foarte frumoasa masina!

05aBi
Multumesc ! Si a ta deasemenea e spectaculoasa, facuta cu bun gust !
Din cauza unui necaz pe alt plan .. nu am mai avut cand sa ma ocup de masina din pacate sad.gif
intr-un final de masina se vor prinde urmatoarele obiecte ..
-borbet A 7.5jx15 195/50/15
-spoiler BBS .. am tot kit-ul ( praguri + draci aia 2 care vin pe aripa din spate ) .. dar inca sunt nedumerit .. sa las decat spoilerul sau sa pun tot kit-ul .. in fine.. mai am pana atunci unsure.gif
-un eleron zender din cauciuc

offff.. cand o sa ma vad cu ea terminata ..
ZerO_CooL
Cand o sa te apuci sa mai lucrezi si la ea... hai ca dupa 1 oct. nu mai ai treaba... sper sa o vad gata cat mai curand... si sa ma dai o tura...
05aBi
schimbare de planuri..
initial vroiam sa urc borbet-urile pe rechin ..
dar cand le-am gasit pe astea.. n-am putut sa ma abtin sa nu le cumpar biggrin.gif
cu fagurele negru si buza polishata .. cred ca o sa dea cat de cat bine pe asta micu' ..
manole74
Frumoase jante, care se potrivsc perfect cu profilul masinii(parca aduc a Rial-uri???) wink.gif
Sportivu
Chiar sunt Rial-uri, exact cum am avut pe E12-le meu cognac biggrin.gif
haifisch
e treaba frate celb (4).gif biggrin.gif laugh.gif
Mihai_AMD
hai Cataline ne mai tii mult?posteaza vestea tongue.gif
Sportivu
Da domne, Babaul mic si negru a ajuns la mine, iar E12-le meu la Gabitza. De mult tot caut un E21 in mintile lui biggrin.gif
edutxu
QUOTE (Sportivu @ Dec 20 2008, 03:07 PM) *
Da domne, Babaul mic si negru a ajuns la mine, iar E12-le meu la Gabitza. De mult tot caut un E21 in mintile lui biggrin.gif

of of of sportivule...cand ai sa ti dai tu seama ce vrei de fapt ? smile.gif)
la asta mic ce numar ii pui? tongue.gif
05aBi
nu ai de gand sa impartasesti ideile si planurile tale cu ea comunitatii ? biggrin.gif
apropo.. o prinde foarte bine noul volan cool.gif
Sportivu
hehe, ii multumesc lui MeHigh....mi-a placut momo-ul ala de cand era la manole pe TD-u biggrin.gif Ce sa zic, pentru moment imi place asa cum e, ideile incep sa curga...finante sa fie:

1) cutie in 5 + cardan+ punte cu discuti de 323i prin bunavointa lui Gabi323i
2) faruri cu lupa pentru faza scurta (dar fara smiley) + niste hid-uri
3) daca tot are semnale albe pe fata, spatele o sa le fac cum sunt la E23...

La anul:

un M20B25 cu motronic...sa vedem ce noroc avem sa gasim, daca nu...ii montez un motronic in loc de l-jetronicul asta....
niste geamuri pop...un bbs in fata...vedem ce mai gasim biggrin.gif

LE: Sunt in cautare de masina de piese...pana una alta..
Mihai_AMD
CITAT(edutxu @ Dec 21 2008, 07:04 PM) *
of of of sportivule...cand ai sa ti dai tu seama ce vrei de fapt ? smile.gif)
la asta mic ce numar ii pui? tongue.gif

poi...cred ca tot LOW smile.gif
ionusunt
am vazut si eu masina pe viu .arata f bine (mai putin tapiteria ,care nu e rupta ,doar e facuta dintr-un material din care se facea interiorul la dacia zambetul lui iliescu) .e fffff joasa si are roti pe 14 biggrin.gif
05aBi
adica 13" tongue.gif
Mihai_AMD
in seara asta a venit si catalin la mine cu e21-ul
dupa ce i-am schimbat antigelul lam luat si eu la o tura smile.gif
merge super numai ca tr sa ai grija la ocoase ca e joasa
in rest...toate bune si frumoase
Sportivu
Am facut primul drum cu Babaul la Pitesti de Craciun. Sunt happy, masina merge super, pentru 2000 cmc trage fantastic. Abia astept primavara, sa pun pe tapet cu fratele Mihai ideile pe care le am.
ionusunt
daca pastrai si e12ele aveai toata colectia de rechini 3 5 7 .....lipsea un e24 biggrin.gif

on : printre ideile alea sper ca se enumera si o piele neagra tongue.gif

Sportivu
QUOTE (ionusunt @ Dec 25 2008, 05:39 PM) *
daca pastrai si e12ele aveai toata colectia de rechini 3 5 7 .....lipsea un e24 biggrin.gif

on : printre ideile alea sper ca se enumera si o piele neagra tongue.gif

Clar, piele. Nu mai tin 15 masini... E21 si E23, daca stau bine sa ma gandesc...si E23-ul e posibil sa-l vand, nu stiu inca nimic sigur, o sa vad ce cale apuc.
lord halo
eu cred ca merita sa ai toti rechinii in curte... rolleyes.gif
Sportivu
QUOTE (lord halo @ Jan 31 2009, 12:27 AM) *
eu cred ca merita sa ai toti rechinii in curte... rolleyes.gif

cand ai visteria plina...da! biggrin.gif
virusss
dar masina nu e inapoi la gabi?....:-?
ZerO_CooL
Ba da.
Sportivu
ce zic eu...si ce intelegeti voi...
05aBi
bai, gata cu galagia pentru ca va dau pe toti afara de pe topicul meu rolleyes.gif

din pacate, din cauza crizei sunt nevoit sa ies cu el la produs sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.