Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e21
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
05aBi
Va prezint rechinasul meu care e in posesia mea de fix 4 zile, am dat pe el 2.600 ron, ce pot sa mai zic despre el ... este un e21 mai simplu care are nevoie de mare atentie
Interiorul e cam varza ... are motor 2.0 m20 122 cai si e refacut din cate am inteles, ce pot sa mai zic ... cu putin ajutor din partea voastra o sa il fac super ...

Va las sa vedeti pozele, sper sa va placa intr-un fel sau altu ... eu unu sunt inebunit dupa el laugh.gif , astept cateva pareri ...
ionusunt
si pozne biggrin.gif ?
LE : exploreru meu e varza:))
05aBi
nu ... exploreru tau e bun ... am uitat sa bag eu poze laugh.gif
ionusunt
intr-adevar.inainte sa dau reply nu erau .dupa ce am dat add reply poc pozele smile.gif)
bartro
Felicitari! Nu arata rau deloc, niste panouri de usa ai nevoie cu siguranta..
In rest, bafta!
Sportivu
Misto masina, era de vanzare cu 1300 E parca....sau ceva de genu` asta, nu? cool.gif ca la un moment dat si eu am vrut s-o cumpar....
05aBi
dap... ce te-a facut sa renunti la ea ? rolleyes.gif
o sa pun azi niste poze ca am mai facut si eu cate ceva la ea cool.gif
05aBi
cam asa arata in momentul de fata ...
am schimbat arcurile pe spate ca inainte statea aiurea, fetele de usi sunt si ele schimbate, jentile sunt reconditionate ca inainte erau cam nasoale ( nu erau vopsite bine ) si cateva chitzibusuri care tin de mecanica si design smile.gif
INTERCEPTOR
poate dai jos husele alea cu rosu .ca prea sar in ochi.pune unele mai inchise la culoare.ce tobe ai tongue.gifP noi noute.

cum merge acuma dupa ce ai pus tobe noi?
SILE
felicitari. masina e destul de frumoasa si pot sa zic ca ai luat-o la un pret rezonabil. tu stai in brasov????? blink.gif , pe ce strada sau mai bine zis in ce cartier??? sau doar ai luat masina din brasov.
05aBi
se aude bine ... e cam silentioasa, dupa 2500 - 3000 de ture se mai aude motorul in rest nimic smile.gif , daca e sa gasesc niste huse mai interesante o sa le schimb dar pentru moment o sa ramana astea ...
masina e luata de la un cetatean din brasov, eu stau in bucuresti
05aBi
Masina a primit un mic upgrade, un m20b20 care a functionat pe un urs hidramat cool.gif
316i
Ai pastrat cutia automata sau ai pus in 5?
05aBi
am pastrat cutia originala a masini care e in 4 trepte
am si eu o intrebare ! motorul e mai puturos daca are o cutie in 4 trepte la motorul de 2000 ? blink.gif
bartro
QUOTE (05aBi @ Aug 7 2007, 03:34 PM) *
am pastrat cutia originala a masini care e in 4 trepte
am si eu o intrebare ! motorul e mai puturos daca are o cutie in 4 trepte la motorul de 2000 ? blink.gif

nu. Numai daca pui 5 sport poate accelereaza mai bine. 5 standard e de economie.
haristeas51
Foarte frumoasa masina, mie personal mi-se pare mai speciala pentru ca nu prea am vazut E21 negru . Am fost acolo cand s-a pus motoru weakbench.gif .
P.S. ce cald mai era heat.gif
05aBi
da, intr-adevar a fost foarte cald, am avut noroc ca atunci cand am pus motorul pe masina nu prea am mai atins bara cu care am luat motorul pe sus ... nu de alta dar lasa urme grave unde o atingeai laugh.gif
mersi ! eu sunt indragostit de ea laugh.gif
05aBi
azi de dimineata am reusit sa o spal ... bine, chit ca am ajuns inghetat in casa biggrin.gif
nu prea am avut cum sa ma mai ocup de ea pentru ca intre timp i-am construit un adapost la tara ... smile.gif
haristeas51
am trecut azi (ora ~16;30) pe la tine prin fata si chiar m-am uitat dupa masina dar nu am vazuto sad.gif
05aBi
pe la ora aia era camuflata, avea prelata pusa biggrin.gif
haifisch
faina masina smile.gif
adryan
QUOTE (05aBi @ Nov 28 2007, 11:21 PM) *
pe la ora aia era camuflata, avea prelata pusa biggrin.gif

frumos e21 eu am unul rosu de1,8 pe carburator
05aBi
QUOTE (haifisch @ Nov 29 2007, 06:45 PM) *
faina masina smile.gif

multam' smile.gif

am mai facut si eu cate ceva la masina ...
am schimbat bordu si am pus unu complet functionabil cu geam ( cel vechi nu avea ) .. am schimbat scaunele si banchetele cu unele de la un alt e21 dar doar ca acestea sunt reconditionate si alea de dinainte erau varza .. ce sa mai zic .. am pus mana pe o mocheta si am schimbato ca m-am saturat de carpele care erau acolo pe post de mocheta dry.gif .. am dat bandourile de pe usi care erau made in vitan si le-am schimbat cu unele ok si cam atat pe moment ..

aa da .. era sa uit .. am dus barile la nichelat si sambata ma duc sa le ridic smile.gif
haifisch
altii dau fuga cand ruginesc si le fac negru mat si tu le duci la nichelat smile.gif

tot respectul pt ce faci thumbup.gif
ionusunt
QUOTE (05aBi @ Feb 13 2008, 06:36 PM) *
multam' smile.gif

am mai facut si eu cate ceva la masina ...
am schimbat bordu si am pus unu complet functionabil cu geam ( cel vechi nu avea ) .. am schimbat scaunele si banchetele cu unele de la un alt e21 dar doar ca acestea sunt reconditionate si alea de dinainte erau varza .. ce sa mai zic .. am pus mana pe o mocheta si am schimbato ca m-am saturat de carpele care erau acolo pe post de mocheta dry.gif .. am dat bandourile de pe usi care erau made in vitan si le-am schimbat cu unele ok si cam atat pe moment ..

aa da .. era sa uit .. am dus barile la nichelat si sambata ma duc sa le ridic smile.gif

incepe sa prinda forma tongue.gif cu jantele alea ai rezolvat ceva ?
05aBi
pai vreau sa o fac cat mai originala .. asta urmaresc de cand am achizitionato si vreau sa duc proiectu la bun sfarsit sau cel putin asta urmaresc cool.gif

deocamdata nu am rezolvat nimic cu jantele pentru ca proprietaru mi-a zis ca una din jante are o problema si a zis ca o sa faca niste poze ca sa vad mai detaliat despre ce e vorba si astept acele poze sad.gif
ionusunt
daca problema e mare cauta pe ebay O janta...se poate sa o gasesti si sunt f ieftine astea descompletate
Sportivu
Daca vrei bord complet, iti dau eu. Eventual ce mai ai nevoie...imi spui si daca am, te ajut cu placere, ca am o masina intreaga de piese + un balcon intreg de borduri, ceasuri, mecanici, etc... Astept sa le primesc si eu sa le sortez. Eventual, sa ne interesam, ca am auzit ca se gaseste tablarie noua...de pe la turci, ar fi bune, insa trebuie grunduite bine si antifonate pana sa fie montate pe masina.
05aBi
QUOTE (ionusunt @ Feb 18 2008, 06:00 PM) *
daca problema e mare cauta pe ebay O janta...se poate sa o gasesti si sunt f ieftine astea descompletate

la asta nu m-am gandit .. sa vad ce o sa fac pentru ca sunt cam nehotarat ..

QUOTE (Sportivu @ Feb 19 2008, 03:59 AM) *
Daca vrei bord complet, iti dau eu. Eventual ce mai ai nevoie...imi spui si daca am, te ajut cu placere, ca am o masina intreaga de piese + un balcon intreg de borduri, ceasuri, mecanici, etc... Astept sa le primesc si eu sa le sortez. Eventual, sa ne interesam, ca am auzit ca se gaseste tablarie noua...de pe la turci, ar fi bune, insa trebuie grunduite bine si antifonate pana sa fie montate pe masina.

mersi pentru intentie dar si eu am ogramada de piese de pe urma dezmembrari respectivului ..

Sportivu
Cel din poza...de l-ai dezmembrat, mai ai caroseria si actele?
05aBi
Pai cand l-am luat am avut intentia de sa-l reconditionez ... dar dupa ce desfaceam cate o piesa dupa ea dadeam de rugina .. si asa ca am renuntat

50 % din caroserie era ruginita ..

era trecuta in carte 2.3 dar avea motor 1.8 blink.gif
actele nu le-am mai facut pe numele meu si le-am lasat pe numele proprietarului vechi ..
Sportivu
a fost 323 candva probabil smile.gif Eu am in vizor o masina buna, dar...sa vedem cum ma impac cu actualul proprietar. Eventual daca mai stii vreuna inmatriculata cu acte in regula sa imi zici si mie. (conteaza s eriile sa fie in regula si motorul sa fie cel din carte, ...numai lonjeroanele sa fie in regula..in rest, poate sa fie sita, ca oricum o refac eu)
claudiu18
Salut!Am vazut ca dezmembrezi E21....pacat sad.gif
Am si eu nevoie de filtru aer+carburator cu una sau doua camere.Ai????
Astept si eu un raspuns sau un nr de tel pe PM
05aBi
de carburator nu stiu ce sa zic pentru ca atunci cand am mers cu masina nu mergea prea bine ... si presupun ca era din carburator .. eu am renuntat la motoru original al masini asteia actuale din cauza ca 1 saptamana am cautat prin tot bucurestiu mesteri care sa-mi faca sa mearga brici carburatoru si nimic .. mai bine ai incerca sa sui un motor cu injectie pe masina smile.gif
filtru il cumperi de la magazin ...
05aBi
new pics wub.gif

saptamana viitoare sper sa montez toba din ultima imagine si un spoiler BBS original cool.gif
Sportivu
frumoasa rau masina, imi place la nebunie cum sta pe roti! bravo, tot asa!:D
ionusunt
marfa suspensia aia! ceva detalii cat coboara? super ii sta cu rotitele alea si suspensia aia ! iti recomand jante de 13" si 9" latime biggrin.gif
05aBi
multumesc pentru aprecieri wink.gif
habar n-am cat a coborat masina .. n-am stat sa masor befor/after
in orice caz, tata nu e prea incantat de garda la sol a masini .. el avand un golan .. deh biggrin.gif
05aBi
intre timp m-am mai pricopsit cu un E21 biggrin.gif ..
o sa revin cu poze azi dupa ce se opreste ploaia .. sau maine ..
Mihai_AMD
da,ii sta f bine asa joasa,ce as mai lasao si eu pe a mea daca nu mi-ar atinge rotile spate wub.gif wub.gif wub.gif
haifisch
belea....exact asta iti trebuia.....

cand o sa pui BBS-ul ala pe fata o sa vezi cat de joasa o sa fie smile.gif

toba asa ai vrut tu sa o iei? de ce nu ai luat cu 2 iesiri?
05aBi
CITAT(haifisch @ Apr 6 2008, 05:15 PM) *
belea....exact asta iti trebuia.....

cand o sa pui BBS-ul ala pe fata o sa vezi cat de joasa o sa fie smile.gif

toba asa ai vrut tu sa o iei? de ce nu ai luat cu 2 iesiri?

pai n-am vrut sa iau cu 2 iesiri pentru ca asta insemna sa tai din fusta ( sau cum ii zice ) ca sa vina la linie .. asa asta o sa vina pe contur gigea smile.gif
05aBi
pozele promise ..
din cate am inteles de la fostul proprietar masina a stat 80% din viata ei in garaj .. si tin sa cred ca ce mi-a spus el e adevarat pentru ca nu am vazut pic de rugina pe ea ..

L.E.: daca are cineva 2 oglinzi modelul vechi ( nichelate ) va rog sa-mi dati de stire .. pentru ca oglinzile curente care sunt pe masina sunt puse printr-o adaptare ..
haifisch
carbu' ala sunt eu orb sau seamana cu ala de dacie?

au....inca unul? smile.gif il tii si pe asta?....unul de consum si alergatura si celalalt 4 fun?
05aBi
da... carburatorul e de dacie ..
in orice caz .. am cumparat motor 1.6 m10 cu cutie si ambreiaj ( cel de pe masina lui rotti ) si o sa il pun pe el pentru ca asta nu prea mai are viata lunga ..
pe asta o sa il fac de la A la Z ..
pai asta e a lui tata .. pentru ca i-am spus ca ala negru e al meu .. asa ca s-a ofticat si si-a luat si el unu biggrin.gif
daca o sa vrea sa mi-l dea bine .. daca nu o sa iasa scandal in familie smile.gif)
haifisch
laugh.gif tare....

imi place interiorul.....scaunele arata f bine

sa schimbi si tu maciuloiu' ala de aro laugh.gif cu unul de om normal
ZerO_CooL
M-am indragostit... nu-mi vine sa cred cum poate sa se auda evacuarea aia...
05aBi
ma bucur ca iti place .. dar daca tot iti place asa de mult cum suna poate iti tragi si tu unu biggrin.gif
o mica demonstratie a evacuarii .. scuzati claritatea imagini dar .. doar atat poate un d600 tongue.gif

haifisch
chiar ca suna belea.......mai ales in turatii....smile.gif

chiar as vrea sa vad masina asta live....
TiL
Parca ma oftic ca nu mi-am pus si eu o finala mai sport smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.