@Sportivu: diferenta e insesizabila, inainte am avut 185/70/13 ... am accesat un program de pe numai stiu ce site ca sa vad ce cauciuc trebuie sa iau pentru a fii cat mai aproape de talonul mentionat mai sus, pentru a face trecerea de la 13 > 15 fara a afecta garda la sol de cateva degete, iar 195/50 a iesit cel mai aproape ( cauciucuri care sunt acum pe masina )
Iar referitor la spoiler, la cat de mult o sa merg eu cu ea iar atunci cand merg cu ea o iau numai pe teren safe o sa stea ceva timp pe masina

Iar referitor la viteza pe a1, sa vezi cum trage decat cu cele aproape 70kg ale mele
@Ciupanezu: Atat eu cat si masina iti multumim pentru aprecieri !
@ionusunt: Am niste scaune recaro de calibra pentru fata care sunt in stare buna, scaune pe care ma gandeam sa le pun pe el dar oscilez la gandul ca as putea sa le dau la schimb pe niste recaro de bmw ... iar pe spate am deja o bancheta neagra care se afla in stare destul de buna, mai trebuie doar un spatar
Nici mie nu prea imi place ce e acum pe masina dar de nevoie merge
Iar daca e sa fac un calcul rapid acum ... cat dau la tapiter, pe material, cred ca mai bine le trag pe dreapta ( pe scaune ) si cumpar un rechin cu interiorul OK
Oricum, merci pentru interesul dat !
@Rotti: deocamdata nu il pun pentru ca sunt in tratative cu tata, el vrea sa-l puna pe ala gri iar eu pe asta negru

iar la cat de bine evolueaza discutia de fiecare data cand aduc vorba de el, sper sa il pun anul asta pe abi
Oricum, spoilerul o sa vina pus pe masina odata cu aripiarele acelea mici care vin sub bara spate ( stanga, dreapta ), o perioada ma gandeam sa pun si pragurile ( pe care din intamplare le am ), dar sincer, cred ca o sa arate mai bine asa