Am mai avansat...
Pragurile nu erau ruginite, dar in schimb sunt valurite si strambe ambele... Cumva acolo unde au fost ruginite au taiat rugina si cu spatiul ramas liber au apropiat tablele si le-au sudat, bagand pragul in interior. Am incercat eu sa fac un prag din tabla de 2 dar mi-am cam pierdut rabdarea, cred ca pana la urma o sa i-au unele klokerholm sau cum se cheama.
La aripa spate am taiat conturul care vine din aripa si contraaripa in interior, l-am taiat pentru ca avea rugina la suprapunerea de table, dupa ce l-am taiat am sudat tablele pentru etansare, iar dupa asta am venit iar cu o tabla dintr-o singura bucata in forma conturului, care are rol mai mult estetic... Ambele lonjeroane sunt inflorite de rugina prin unele locuri, unul aproape l-am terminat, il mai am pe celalalt...
In principiu pe dedesubt si pe unde vine in general apa, am renuntat la aproape toate tablele suprapuse si imbinate prin puncte de sudura pentru ca aveau rugina intre ele, asa le-am taiat, sudat pentru etansare, si sudat iar o tabla plina sa fie la fel ca inainte. Si pe langa faptul ca scap de rugina, se mai intareste si caroseria, dar nu o sa ma opresc aici cu intarirea, o sa ii mai dau cordon si pe la lonjeroane, oale si pe unde mai trebuie sa fie tapana caroseria.
Polizatul o sa ramana la sfarsit de tot, cand termin tinichigeria.
In principiu am trecut de 50% din operatia de tinichigerie, sper sa nu mai gasesc suprize...
https://imageshack.com/user/e21gabi