Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW, o masina groaz-ni-ca
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
crisdum
QUOTE (Clau @ Oct 19 2010, 01:16 PM) *
Stai ca acum fac legatura!!! Asta e acelasi user (nu-mi aduc aminte numele aluilalt) care il salta in slavi pe taticu` ursilor?? Cum si-a facut el bmw-u racheta si agata multe femei si e cel mai smecher? IDOLUL LOR!

Hahahahaha! Spune-mi ca nu-i ala! =))

Ala e !
Da-mi pe privat o adresa de mail si-ti trimit tot topicul arhivat/salvat cu Pitesti, buricul Romaniei ! In rolul principal ...
Clau
Bestial! Acum s-a facut lumina... Problema nu e la masina!!

Baieti, va bateti capu` degeaba! Nici nu-mi vine sa cred ca m-am pus la mintea lui smile.gif)

Intuitia feminina si-a spus cuvantul, asa ca o sa repet ce am spus si la inceput: omul si-a luat "pisica" ieftina cat sa aibe si el BMW, ca idolul sau, dar inainte de asta a avut si un urs. Cu ala nu agata prea mult probabil, ca era mai vechi, asa ca si-a tras ceva mai nou, sa aibe priza la peesde! Dar mare teapa ce si-a luat! Ca probabil l-a cumparat lucindu-i ochii la emblema aia frumos colorata... Ca de dotari sau intretinere n-a auzit!

Astept arhiva de la colegul cu Bentley, si o sa va distrez si pe voi cu citate smile.gif)

Hai... o seara buna si pregatiti pop-cornul smile.gif)
xox

Hehe. Vreau si eu arhiva aia, sa ma relaxez.

crisdum
xox , adresa de mail si ai arhiva de la mine sau de la clau .
bogdyy
Mai Clau tu nu vezi ca nici nu te-am bagat in seama,faci si tu pe interesanta de mare fana de epave,mie nici nu mi-ar placea sa am o prietena cu o asfel de masina si sa o vad toata ziua ca se chinuie cu o masina depasita de decenii intregi,o fata trebuie sa conduca o masina noua,fiabila,micuta,,cand te vad ca te dai in spectacol pe aici cu faze de mare cunoscatoare in domeniul auto,nu-ti convine parerea mea personala,stai cu ''supermasina'' ta si lasa-ma pe mine cu a mea.Si sa-ti mai spun un amanunt,eu am personalitate cand afirm ceva,nu ma iau dupa x sau y sau dupa 10 insi,atata timp cat eu am platit masina cu banu meu,cat timp rerparatiile le fac cu banu meu,cat stresul este al meu,si acel ceva nu-mi convine referitor la masina, am dreptul sa-mi spun orice parere.Pe mine nu-mi face sa-mi schimb parerea cativa useri care tot sunt ironici si ''baga strambe'',daca ei se multumesc cu ce masina au, ok,foarte bine,dar nu ma obliga pe mine cineva sa nu-mi spun parerea,cum o fi ea negativa.Pana o sa scap de masina asta,o sa am aceiasi parere,poate cateodata o spun mai transant,omul se schimba in timp,daca acum nu stiu cat timp imi placeau epavele,ei bine acum nu-mi mai plac deloc,unele pasiuni sunt trecatoare,da poate tu gandesti cum gandeam si eu acum 6 ani,insa te vei schimba in timp.Rog moderatorii inca odata,sa aplice regulamentul forumului,cine al incalca sa fie pedepsit daca nu ma scoate din sarite,cu toate ca sunt un tip politicos,cu bun simt,nu o sa mai ma abtin si o sa incalc eu regulile acestui forum cu unii useri,deci ori le da-ti avertisment,ori atunci unu dintre noi va parasii forumul.Mai sunt cateva forumuri legate de probleme tehnice bmw,asa ca o sa mai am cu-i sa-i adresez o intrebare legate de vreo problema tehnica la bunatatea asta de masina,o sa intru,pun intrebare strict si la obiect si atat,diferenta este ca aici sunt obisnuit cu unii useri,forumul,dar daca nu se respecta niste reguli de unii useri ei bine nici eu nu o sa le respect cu ei.
crisdum
QUOTE (xox @ Oct 20 2010, 12:56 AM) *

Hehe. Vreau si eu arhiva aia, sa ma relaxez.

Ai mail !

"bogdyy" public ma plec in fata ta si-mi cer scuze daca te-am facut sa te simti stanjenit .
Dar tie oricum nu-ti pasa !
coman cosmin
pai daca tu nu ne inghiti ca te luam la misto fffff bine.paraseste tu forumul asta si cauta consolare in alta parte.majoritatea de useri de aici clar nu te suporta.de ce sa plece o armata cand poti pleca tu linistit.ti se pare ca te luam la misto????chiar te luam.vinde masina aia si vei tu mai departe.poate gasesti ceva mai fiabil.
si daca te scoatem din sarite ce?e placerea noastra
bartro
Alo, aveti un topic separat pentru off-topic. Asta de aici nu trebuie poluat.
brown.shark
MeHigh - nu-l mai lua cu intrebari d'astea delicate cu " la fundul" ca-i vine apa in gura....
bartro
va rog frumos, gata cu offtopic.
brown.shark
bart - toate topic-urile initiate de bogdyy ajung la "ora de ras", e ceva sigur, nu-i vb ca suntem noi off topic, el este un user off-forum, parca i-a mai scris asta un coleg.
in zilele care se termina cu " i " nu pricepe nimic iar in weekend isi odihneste creierul....

intrebarea lui e chiar absurda, toti stim ca , la iesire, gazele de esapament au un miros mai ciudatel din cauza catalizatorului, acum mai depinde si cu ce ai alimentat, ceva consum de ulei sau lichid de racire si gata, deja ai un miros mai diferit de normal, parca voi la diverse ambouteillage n-ati simtit un miros aiurea de la alte masini.

mai are sa ne intrebe de ce se vede o masina in spate cand se uita in retrovizor ...
io's®
eu imi fac niste popcorn laugh.gif

Clau
QUOTE (bogdyy @ Oct 20 2010, 02:23 AM) *
Mai Clau tu nu vezi ca nici nu te-am bagat in seama,faci si tu pe interesanta de mare fana de epave

Cu asa o parere despre e30: "cand se fabricau astea in ani 80 si dupa dupa fiecare
model scos de la banda de motaj ai ziceau''dute fetita mea in lume sa a-ti dea tinerii in ''gusa'' si sa
se distreze cu tine''
nu ma mir sa nu pricepi admiratia unora pentru modelul in cauza. Si cred ca deja m-ai jignit la faza asta, deci pot sa cer linistita o avertizare la adresa ta wink.gif

mie nici nu mi-ar placea sa am o prietena cu o asfel de masina si sa o vad toata ziua ca se chinuie cu o masina depasita de decenii intregi,o fata trebuie sa conduca o masina noua,fiabila,micuta,,cand te vad ca te dai in spectacol pe aici cu faze de mare cunoscatoare in domeniul auto,nu-ti convine parerea mea personala,stai cu ''supermasina'' ta si lasa-ma pe mine cu a mea.

Stii cum e cu vulpea cand nu ajunge la struguri... zice ca-s acri....
Mai baiatule, unu la mana eu nu am nevoie decat sa bag benzina si sa-i dau cheie la masina aia, pricepi? Daca fac ceva PE LANGA e fix ce TREBUIE sa faci la orice masina, fie ea si din 2010! Nu ma dau in spectacol, doar te ironizez, pentru ca imi permit! Arata-mi tu ca am scris ceva fara sa stiu despre ce e vorba! wink.gif Spre deosebire de tine, stiu destula mecanica! Cel putin suficient cat sa-mi dau seama daca bate ceva la masina - CE BATE, daca miroase ceva - CE MIROASE si de unde vine... si eventual sa-mi repar singura! Cand TU, ca baiat, o sa ajungi sa stii / poti face cel putin tot atatea cate fac eu, atunci iti voi permite sa imi vorbesti de sus! Pana atunci, ciocu` mic!

PS: tocmai faptul ca mi-am ales o masina din `87 in loc sa fiu ca toate oile cu matiz spune despre mine ca AM PERSONALITATE.

Si sa-ti mai spun un amanunt,eu am personalitate cand afirm ceva,nu ma iau dupa x sau y sau dupa 10 insi.

Coincidenta face ca toti te ironizam! Pentru ca ne-am dat seama ca nu putem sa ne punem cu tine! Ai mintea odihnita!
Asta nu inseamna ca ne luam unul dupa altul.

atata timp cat eu am platit masina cu banu meu,cat timp rerparatiile le fac cu banu meu,cat stresul este al meu,si acel ceva nu-mi convine referitor la masina, am dreptul sa-mi spun orice parere.Pe mine nu-mi face sa-mi schimb parerea cativa useri care tot sunt ironici si ''baga strambe'',daca ei se multumesc cu ce masina au, ok,foarte bine,dar nu ma obliga pe mine cineva sa nu-mi spun parerea,cum o fi ea negativa..

Nu a zis nimeni ca nu poti avea propria parere despre MASINA TA! Dar nu generaliza dandu-te un mare cunoscator, pentru ca nu ti-ai gasit prostii. Ce incerci tu sa faci este sa ne bagi pe gat parerea ta si te oftici ca noi nu iti sustinem cauza!

Pana o sa scap de masina asta,o sa am aceiasi parere,poate cateodata o spun mai transant,omul se schimba in timp,daca acum nu stiu cat timp imi placeau epavele,ei bine acum nu-mi mai plac deloc,unele pasiuni sunt trecatoare,da poate tu gandesti cum gandeam si eu acum 6 ani,insa te vei schimba in timp.

Adevarat ca uneori ti-e rusine cu tine si aberatiile pe care le debitezi? Probabil tot atat de rusine iti va fi peste alti 6 ani, cand poate vei realiza cum gandeai la varsta asta! Adica eu sunt optimista si ma gandesc ca vei evolua intr-atat incat sa iti dai seama!
Si FII LINISTIT! E imposibil sa gandesc cum gandeai tu despre e30!

Nu am nici un idol pe nume Doru care agata "balerine" la 46 de ani cu bamweul lui "bengos".

Pentru cei ce vor sa se distreze, voi pune cateva citate pe topicul de off-topic! Have fun!

deci ori le da-ti avertisment,ori atunci unu dintre noi va parasii forumul.

bye.gif
Clau
Dupa cum v-am promis.. totul a inceput de pe vremea cand probabil inca visa la un e30, vorbea in versuri de la BUG si asculta Romeo Fantastic:

Bogdyy:
"Deci fratilor hai dam cartile pe fata sa spuneam adevarul,istoria sa scris in ani 80,in acei ani
ingineri nemti erau mult mai pasionati,a-ti vazut cate feluri de motoare sa pus pe e30,un bmwu
arata a.....bmw,forma bestiala,sunet motor placut si de senzatie,putere,acum ce vezi ....la un
e60,e90 ca e o masina noua,cand te urci in ea te intampina eleganta,tehnologia
moderna,dar,dar....dar......nu e bmwu,nu e bmwu.....,nu exprima personalitate masculina,nu e
hot,nu e fake,nu este enigmatica masina,nu e singuratica masina,un e30 rosu de ex cu jenti borbet
cromate,cauciucuri mai late pe spate mai inguste pe fata,tobe sport,praguri,eleron,volan
sport,butic,scaune recaro,pleoape,va fi o masina care va intorce multa lumea capul dupa ea....mai
ales....baietasi se stiu ei care,chestia este urmatoarea, te imbraci sport,intorci sapca cu
cozorocul la spate si te urci in e30-ul coupe si te vei simti un ...macho ,te imbraci la costum si
te urci la volanul unui e60 si te vei simti ca un familist sau ca un om de afaceri serios ,acum
depinde de gusturi .
"

"Hai sa va spun ceva,ceva ce nu pot uita,marefer la niste vorbe,eram in primavara anului
trecut,m-am dus in targ ,in targ al intalnesc pe tatikul bmwurilor e30 din Pitesti cu un e30 galben
ca lamaia in targ,dl. Doru al cheama,bmwul era parcat intre diferite marci de masini dina stea de
..oameni seriosi:),al salut si incep sa admir.....pe sacalul galben:),si dl. Doru face 10 m in spate si
imi spune uitate un pic la el,uitate in ''ochii'' lui cum te priveste,uitatea si tu la el si la
celelalte.......masini si al bufnea rasul,si tot repeta in continu uitate la el cat de smecher este,si imi
spune ''astea au fost moartea mea din 1990 si pana in prezent,asta e masina de bagabont frate,toti
bagabonti de cartier sunt morti dupa ea,toate bagaboantele de cartier,asta e masina bengoasa
frate,uitate la el cum te priveste'' si ai da asa o palma pe capota de drag,am avut ocazia sa merg cu
el tot in acea primavara intr-o sambata dupaamiazacu alt bmwu al lui un e30 coupe cabrio rosu
,borbet ,tobe alea alea recaro,cand m-am susit in el si am tras usa aceia solida fara rama....si am
plecat la drum,incepeam sa rad singur:),nu imi venea sa cred toata lumea intorcea capul dupa
el,fiind samabata seara treceau grupuri de fete tinere pe trotuar si in ciuda varsteai de 46 de ani
este un macho si nu ezita sa opreasca decapotabila langa trotuar si sa spuna''frumos fund ai
gagiko,nu vrei sa te duc acasa?hai nu mai fi timida...''iar acum Dumy zile tu mai departe despre dl.
Doru ca tu esti vecin cu el si al vezi foarte des,zile cum este el cu cu cel mai bengos e30 din pitesti
cu rotile lui imense,super late ,super titanul negru,zile cum e cu muzica la maxim,zile cum merge
cu balerinele in el,blonde,brunete,roscate,zile tu Dumy ca le zici bine fratioare
"

"Omule, Cat,fiecare face ce vrea cu masina lui,si gandeste cum vrea desprea ea,in legatura ca nu ar
fi fabricat nemti daca ar fi stiut treaba asta imi vine sa rad,imi spunea un amic despre e 30 si ai
dau dreptate mai in gluma mai in serios cand se fabricau astea in ani 80 si dupa dupa fiecare
model scos de la banda de motaj ai ziceau''dute fetita mea in lume sa a-ti dea tinerii in ''gusa'' si sa
se distreze cu tine'',deci majoritatea au gandirea cum spui tu Cat ''dezaxata'' dar ce sa ai faci asta
este, problema este ca suntem cam multi din astia ,ce sa ai faci suntem o lume pestrita in
gandire,tu ai gandirea ta,eu am gandirea mea si nu cred ca ai dreptul sa judeci pe alti cum sunt,a
poate sa a-ti dai cu parerea asa ....da,dar nu sa si cataloghezi,salut.
"

"Mai baiaeti stati asa nu va amabalati,deci una este o masina noua si recunosc asta adica ca
tabla,tehologie,si una e masina cu prezenta scenica,masina
singuratica,enigmatica,dramatica,animalica,suparata,hot,e ceva mai special mai oameni buni de ce
nu vreti voi sa intelegeti, gusturile altora nu se critica,ai un e60 nou nout,foarte bine e gustul tau,
sa al pastrezi sanatos,dar mai stiu ca mai sunt cateva sute ca a ta nu te supara,ai bani sa o iei dar
nu poti sa o faci a...''ta'',ma face sa tresar si incepe sa imi bata inima tare....de emotie cand vad un
e30 pe strada cu niste tobe,cu niste croame,spoilere,roti mari,e30 eu cred ca a fost ''nascut'' la
cerere pentru baiaeti fanatici,respect si stima pentru e30,e32,e34,e38,e36 si desigur monstrul
imbatabil de la bmw seria8,salut.
"

Apoi au venit intaririle - alt pusti care visa si el la bagaboante si strangea bani de bemweu:

Dumy:

"Ba baietzi bagatzi-va ma mintile in CAP si lasati-ma cu masinile astea ale voastre voi atzi vazut
Ursu ala din pitesti alu "Taticu Doru" ca asa imi vine sa-i spun cand vorbim de ursuletze deci
UCF-ul si Cabrioletul rosu au facut istorie in Pitesti asa ca lasatzi-o moarta si Bogdyy are mare
dreptate nu mai il luatzi voi asa asta ar trebui sa fie site doar !!!!!!!!
"

Bogdyy:

"Dumy ai dreptate prietene,Doru e o legenda vie,acest tanar adolescent de ''numai'' 46 de ani a avut
masini bengoase si are in continuare,el a ramas la e30 si e36,e32,e34,optarul pentru ca ia placut
mereu sa fie tanar..... ,zi tu Dumy cand merge cu titanul lui de 3.5 motor,cum merge cu
ochelari aia de soare de smecher gen Romeo Fantastik cu muzica data in ''blana'',cu tobele alea
torcand ca un tigru,cand eram cu el in cabrio in acea dupa amiaza de sambata din sens opus venea
un bmwu din asta nou asa...si l-am intrebat ''Uita-ti dl. Doru bmwu...ce spune-ti?sa uitat un pic la
mine si mi-a spus.....relaxat asa.....''Ala nu-i bmwu...""si a lasat capul pe tetiera si i-a dat asa a
3-a mandru....,ei bine si acum sa imi dau cu parerea despre ce spune-ti voi unui....,deci eu sa
ziceam ca am banu de un e60 uite cum a-si proceda dau 2500 de euroi 3000 pe un urs mai bag
3000 in el sa al pun la punct,motor,tinichigerie daca e nevoie design si am bmwu,nu imi trebuie sa
dau o gramada de bani pe un e60,sau binenteles un e36 care si asta e......bengos,imi place mult
frumos, frumos,deci va rog nu va ambalati nu va suparati asta e parerea mea personala,salut.
"

Si de cand au fost 2, au inceput sa vorbeasca urat... pana si-au luat Suspend... Pentru doritori, mai pun si continuarea.. dar eu zic ca e de ajuns sa va faceti o idee.... rolleyes.gif
TiL
Bogdyy, jos palaria! Ai coloana vertebrala! biggrin.gif
ReLLaXX
Transata frumos in costite si afumata, sau cum?

PS: Coloana, nu palaria.

QUOTE (TiL @ Oct 20 2010, 01:12 PM) *
Bogdyy, jos palaria! Ai coloana vertebrala! biggrin.gif
bogdyy
Clau,chiar nu ai nici o personalitate ca fata in domeniul auto,crezi ca o tipa care conduce un matiz nu putea sa-si ia o masina de care ai tu?normal ca da,dar nici nu le intereseaza asa ceva,pt. ca e simplu,nu le place o asfel de masina,nu o zic eu sa zici ca sunt rau,dar daca vrei neaparat sa sti parerea fa si tu un simplu sondaj si intreaba cateva si ai sa vezi raspunsul si hai sa incheiem discutile pe tema asta,tu ramai cu parerea ta,eu cu a mea.Ma amuza faptul cand ai zis ca eu sunt invidios pe masinile altora,aiurea spus,poate sunt invidios pe cineva care are un e90 ultimul tip,daca as vrea un e34,un e30,un e32,un e36 sa zicem sedan,as mai face un mic efort si as avea una din aceste masini,dar nu-mi doresc asa ceva,un e90 ultimul tip sedan poate ca da,daca mi-asi permite si as dori sa aleg de la bmw si cu asta am incheiat.Vroiam sa mi se adresez acum moderatorilor,am ajuns la concluzia ca daca eu am o problema tehnica si vreau o rezolvare 60% se face off topic,o vina o au unii useri care sunt de umplutura,in al doilea rand sunt persoane care nu se pricep la un asfel de model de bmw si in al 3-lea rand poate ca sunt 2-4 useri care se ma pricep dar nu in totalitate,in afara de Florin si George cu e34 nu am observat pe cineva sa-si dea interesul cand e vb de o problema tehnica.Poate ca sunt multi pe acest forum care sunt ''old school'' referitor la bmw si asa si este,drept pt. care daca se mai ivesc anumite probleme tehnice nu voi mai accesa acest forum din simplu fapt ca nu primesc un raspuns concret,am impartit diferite pareri pe subiectul ''masinile vechi'',dar discutiile duc la mai mult decat niste pareri,in viziunea unora de aici nu esti pasionat daca nu esti pana la coate plin de vaselina,daca nu ai o trusa mare de scule,sau sa reconditionez o masina cap coada.Am pus o intrebare la acest topic,referitor la gazele esapament,ce raspunsuri am primit?niste tampenii de raspunsuri de la usereul Shark,care face umplutura cu niste replayuri de copil care nici nu ma obosesc sa le citesc,nu sunte-ti exigenti,ma refer la voi moderatorii,daca pe celalalt forum la un topic erau 3 replayuri de off pai imediat primea avertisment,voi asteptati sa-si iasa omu din fire sa ai iasa pe gura cateva vorbe ''zdravane'' si apoi sa paraseasca forumul,nu mi se pare normal.
haifisch
moderatorii sunt destul exigenti....numai ca la noi aici exigenta se traduce altfel...

moderatorii sunt activi....vedem tot ce se scrie zilnic stai linistit

offtopicul se incheie aici dupa cum a spus si bart, de aici incep si eu sa apas butonul warn sau butonul "no soup for you" laugh.gif...iar tu termini cu afirmatii de genul "ori plec eu ori ala" sau cu vorbele alea de mahala adresate claudiei care totusi a pastrat un ton mai mult decat civilizat cu tine...pana nu cunosti omul nu dai tu cu presupusul ce e ea, ce stie ea, ce face ea

O zi buna
bogdyy
Mda asfel de discutii intalnesti o groaza pe forumurile de tuning..,nu zic ca acest forum este de tuning,vorbesc de anumite forumuri de tuning unde se practica multe asfel de discutii si in prezent,am intrat de cateva ori pe acolo si am iesit,pt ca nu suport tuningul la o masina.Am observat un lucru tipic,in momentul cand cineva nu mai are argumeste clare sa contrazica o persoana,atunci se leaga de orice,da de orice,pt. ca nu poate sa dezbata o problema cu argumente clare,atunci incepe sa denigreze persoana respectiva leganduse de orice.De. ex. daca incepem sa ne analizam fiecare dintre noi si ne uitam un pic in trecut,ne vom aminti ca faceam anumite lucruri care in prezent ni se par amuzante,insa ce conteaza cel mai mult este ca persoana respectiva sa maturizat in prezent(vb.la modul general),era rau daca persoana respectiva cu trecerea timpului ramanea cu aceleasi idei si in prezent,unii de aici nu inteleg treaba asta si continua sa judece o persoana in prezent dupa ce facea ea acum 5-6 ani,cine face asta inseamna ca nu-l duce mult mintea.Si in schimb...eu am avut un id pe acest site,mi sa schimbat in idul care al am acum,sa inteleg ca orice persoana care vine pe acest forum si are o parere contra referitor la masinile vechi i se va schimba idul in acelasi id care al am eu acum pe acest forum,extraordinar de inteligent....,si pana la urma de unde stie cineva ca eu sunt autorul acelor fraze?incredibil...,ce poate face lipsa asta de argumente....,daca vine cineva si spune ca la dezamagit bmw,asa se va intampla cu oricine ar spune asa ceva pe acest forum...,obisnuiti-va cu ideia ca nu toti sunt atat de ''incantati'' de aceasta marca.....
haifisch
daca nu esti incantat de aceasta marca nu o mai tot sustine cu atata patos pe un forum bmw....

aici sunt oameni care tin la masinile lor indiferent prin ce au trecut cu ele...exista si useri cu bmw-uri mai noi....exista si useri cu bmw-uri chiar de epoca....dar niciunul ca tine....nici macar unul.....nou sau vechi

iar tu ai venit cu niste argumente si fraze in care nimeni nu a fost capabil sa te inteleaga....de ce?....pai gandestete oare de ce?

eu zic sa te gandesti bine daca locul tau e aici sau nu....daca e aici schimba-ti atitudinea....daa nu vinde masina (oricum asta ai sa faci) si

vaya con dios
haifisch
te-a rasfatat florin.....ti-a scris niste posturi lungi cum nu a mai scris el de ani de zile smile.gif
Z E K Y
si aici brutus? laugh.gif
Clau
Mai omule, eu nu incerc sa-ti demonstrez tie nimic. Dar te asigur ca am ani de garaj cat nu ai tu de sofat... Si ca TOT ce am pus pe masinile mele a fost cu mana mea. Tocmai de asta nu ma compar cu majoritatea femeilor de la noi... dar nu am nevoie ca TU sa intelegi asta.

Peste tot spui ca nu aduc argumente, etc, si ca din cauza asta ajung sa spun chestii despre tine. Ei bine, in prima faza am venit cu posibile rezolvari si sugestii, ba chiar ti-am explicat unele diferente. Daca tu nu ai avut rabdarea sa citesti sau nu ai inteles nu e vina mea mai baiatule... smile.gif
In a doua faza, cand vad ca te iei personal de mine (pt ca de altcineva nu ai avut tupeu sa te legi) incep sa te ironizez, poate-poate te prinzi ca esti penibil... Acum deja am ajuns la ultima faza... am sa te ignor, fiindca nu meriti sa-mi mai bat capul cu tine si parerile tale pe care ti le vei schimba peste alti 4 ani. Apropo, din 2006 pana in 2010 sunt 4 ani, nu 6.

Ramas bun!
crisdum
Eu nu apar pe topicul asta ?
Rusinica !!!
brown.shark
pe tine te-a lasat la civilizati.....
bartro
QUOTE (crisdum @ Oct 20 2010, 07:10 PM) *
Eu nu apar pe topicul asta ?
Rusinica !!!

Daca vrei, ma uit pe toate posturi tale si te pedepsesc un pic. Just say the word tongue.gif
Ciupanezu
Discuţiile astea oricum nu au rost, lumea se plictiseşte şi are un apetit pentru scandal.

Mai bine s-ar īnchide toate aceste topicuri, nu iese nimic bun din ele.

Oricānd este vorba de scandal, topicurile vor fi pline de posturi, pline de morală, de caractere fine care dezavueaza un anumit comportament.

Degeaba se iau atāţia de Bogdyy, e clar că unele lucruri nu le va īnţelege niciodată pentru că nu are capacitatea necesară, pe de altă parte, sunt sigur că sunt şi alţii care i-au adresat tot felul de replici acide, īnsă nici ei nu prea ştiu cum e treaba cu īntreţinerea corespunzătoare a unei maşini, nu prea au treabă nici cu mecanica şi nici nu au vreo predispoziţie pentru a ajuta pe cineva cu un sfat dacă este nevoie, īnsă la scandal sunt primii.
crisdum
QUOTE (Ciupanezu @ Oct 20 2010, 11:23 PM) *
Discuţiile astea oricum nu au rost, lumea se plictiseşte şi are un apetit pentru scandal.

Mai bine s-ar īnchide toate aceste topicuri, nu iese nimic bun din ele.
Oricānd este vorba de scandal, topicurile vor fi pline de posturi, pline de morală, de caractere fine care dezavueaza un anumit comportament.

Degeaba se iau atāţia de Bogdyy, e clar că unele lucruri nu le va īnţelege niciodată pentru că nu are capacitatea necesară, ...........

De acord cu Ciupanezu !
io's®
bogdyy: pana cand ai BAN pe bmwclub? unsure.gif
tomado e28 owner
Lifetime presupun laugh.gif Mai bine si-ar face forum personal, pacat de asa talent... www.bemveenaspa.ro
Ciupanezu
Un blog ar fi suficient.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.