QUOTE (bogdyy @ Oct 20 2010, 02:23 AM)

Mai Clau tu nu vezi ca nici nu te-am bagat in seama,faci si tu pe interesanta de mare fana de epave
Cu asa o parere despre e30:
"cand se fabricau astea in ani 80 si dupa dupa fiecare
model scos de la banda de motaj ai ziceau''dute fetita mea in lume sa a-ti dea tinerii in ''gusa'' si sa
se distreze cu tine'' nu ma mir sa nu pricepi admiratia unora pentru modelul in cauza. Si cred ca deja m-ai jignit la faza asta, deci pot sa cer linistita o avertizare la adresa ta

mie nici nu mi-ar placea sa am o prietena cu o asfel de masina si sa o vad toata ziua ca se chinuie cu o masina depasita de decenii intregi,o fata trebuie sa conduca o masina noua,fiabila,micuta,,cand te vad ca te dai in spectacol pe aici cu faze de mare cunoscatoare in domeniul auto,nu-ti convine parerea mea personala,stai cu ''supermasina'' ta si lasa-ma pe mine cu a mea.
Stii cum e cu vulpea cand nu ajunge la struguri... zice ca-s acri....
Mai baiatule, unu la mana eu nu am nevoie decat sa bag benzina si sa-i dau cheie la masina aia, pricepi? Daca fac ceva PE LANGA e fix ce TREBUIE sa faci la orice masina, fie ea si din 2010! Nu ma dau in spectacol, doar te ironizez, pentru ca imi permit! Arata-mi tu ca am scris ceva fara sa stiu despre ce e vorba!

Spre deosebire de tine, stiu destula mecanica! Cel putin suficient cat sa-mi dau seama daca bate ceva la masina - CE BATE, daca miroase ceva - CE MIROASE si de unde vine... si eventual sa-mi repar singura! Cand TU, ca baiat, o sa ajungi sa stii / poti face cel putin tot atatea cate fac eu, atunci iti voi permite sa imi vorbesti de sus! Pana atunci, ciocu` mic!
PS: tocmai faptul ca mi-am ales o masina din `87 in loc sa fiu ca toate oile cu matiz spune despre mine ca AM PERSONALITATE.

Si sa-ti mai spun un amanunt,eu am personalitate cand afirm ceva,nu ma iau dupa x sau y sau dupa 10 insi.
Coincidenta face ca toti te ironizam! Pentru ca ne-am dat seama ca nu putem sa ne punem cu tine! Ai mintea odihnita!
Asta nu inseamna ca ne luam unul dupa altul.

atata timp cat eu am platit masina cu banu meu,cat timp rerparatiile le fac cu banu meu,cat stresul este al meu,si acel ceva nu-mi convine referitor la masina, am dreptul sa-mi spun orice parere.Pe mine nu-mi face sa-mi schimb parerea cativa useri care tot sunt ironici si ''baga strambe'',daca ei se multumesc cu ce masina au, ok,foarte bine,dar nu ma obliga pe mine cineva sa nu-mi spun parerea,cum o fi ea negativa..
Nu a zis nimeni ca nu poti avea propria parere despre MASINA TA! Dar nu generaliza dandu-te un mare cunoscator, pentru ca nu ti-ai gasit prostii. Ce incerci tu sa faci este sa ne bagi pe gat parerea ta si te oftici ca noi nu iti sustinem cauza!

Pana o sa scap de masina asta,o sa am aceiasi parere,poate cateodata o spun mai transant,omul se schimba in timp,daca acum nu stiu cat timp imi placeau epavele,ei bine acum nu-mi mai plac deloc,unele pasiuni sunt trecatoare,da poate tu gandesti cum gandeam si eu acum 6 ani,insa te vei schimba in timp.
Adevarat ca uneori ti-e rusine cu tine si aberatiile pe care le debitezi? Probabil tot atat de rusine iti va fi peste alti 6 ani, cand poate vei realiza cum gandeai la varsta asta! Adica eu sunt optimista si ma gandesc ca vei evolua intr-atat incat sa iti dai seama!
Si FII LINISTIT! E imposibil sa gandesc cum gandeai tu despre e30!
Nu am nici un idol pe nume Doru care agata "balerine" la 46 de ani cu bamweul lui "bengos".
Pentru cei ce vor sa se distreze, voi pune cateva citate pe topicul de off-topic! Have fun!QUOTE (bogdyy @ Oct 20 2010, 02:23 AM)

deci ori le da-ti avertisment,ori atunci unu dintre noi va parasii forumul.