Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E32 730i 1990
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
haifisch
da...si am inteles si noi acum de ce ii zici vaporas smile.gif
David
CITAT(05aBi @ Nov 8 2009, 01:03 PM) *
In primul rand foarte misto si foarte dotata masina. biggrin.gif

Fig 2.4
http://bmwe32.masscom.net/johan/ihka/ihka.html

Multumesc mult pentru complimente! wub.gif Cat despre senzor, la mine, parca nu este pozitionat acolo, dar am sa ma uit mai atent... blush.gif

CITAT(haifisch @ Nov 8 2009, 01:47 PM) *
da...si am inteles si noi acum de ce ii zici vaporas smile.gif

wink.gif Prietenii stiu de ce, parca asa suna candva un slogan... whistle3.gif
bartro
La mine nu merge momental link-ul dat de 05abi, dar crd ca iti a raspuns la intrebarea unde e senzor. Este langa far de ceata dreapta fata, laga tunel ala care da aer catre frana.
David
CITAT(bartro @ Nov 8 2009, 07:05 PM) *
La mine nu merge momental link-ul dat de 05abi, dar crd ca iti a raspuns la intrebarea unde e senzor. Este langa far de ceata dreapta fata, laga tunel ala care da aer catre frana.

In link-ul cu pricina, senzorul este pozitionat sus, langa vasul de expansiune, dar am sa verific si unde spui tu. Multumesc!
bartro
QUOTE (David @ Nov 9 2009, 11:11 AM) *
In link-ul cu pricina, senzorul este pozitionat sus, langa vasul de expansiune, dar am sa verific si unde spui tu. Multumesc!

Ala de langa vas e pentru instalatie de clima.
Ala de care ziceam eu e pentru afis pe obc langa casetofon smile.gif
David
CITAT(bartro @ Nov 9 2009, 12:11 PM) *
Ala de langa vas e pentru instalatie de clima.
Ala de care ziceam eu e pentru afis pe obc langa casetofon smile.gif

Ala de care spui tu ma intereseaza... Pentru obc... Acum indica -37 de grade... ill (2).gif
bartro
QUOTE (David @ Nov 10 2009, 10:13 AM) *
Ala de care spui tu ma intereseaza... Pentru obc... Acum indica -37 de grade... ill (2).gif

eh atunci imi permit sa dau si eu un link si o poza directa din link:
http://www.nmia.com/~dgnrg/page_21.htm
David
CITAT(bartro @ Nov 10 2009, 10:25 AM) *
eh atunci imi permit sa dau si eu un link si o poza directa din link:
http://www.nmia.com/~dgnrg/page_21.htm

Multumesc mult! snf (45).gif Exact la tinta! thumbup1.gif
David
Astazi i-am facut cadou, datorita comportamentului exemplar din ultimul timp, rovigneta pe un an de zile! smile.gif wub.gif Cost 120 RON. sad.gif
David
Probleme tehnice... sad.gif Pierd ulei ATF pe la furtunul de la servodirectie... Cel cu serpentina, care pleaca din pompa de servo si intra in caseta de directie... wallbash.gif Pierde pe la o sertizare... Suntem retinuti la mantinela pana la remediere! Are cineva idee cam ce pret ar putea avea furtunul cu pricina? help.gif

Si daca am vreo sansa sa-l gasesc maine, duminica fiind?...
bartro
QUOTE (David @ Nov 28 2009, 05:06 PM) *
Probleme tehnice... sad.gif Pierd ulei ATF pe la furtunul de la servodirectie... Cel cu serpentina, care pleaca din pompa de servo si intra in caseta de directie... wallbash.gif Pierde pe la o sertizare... Suntem retinuti la mantinela pana la remediere! Are cineva idee cam ce pret ar putea avea furtunul cu pricina? help.gif

Si daca am vreo sansa sa-l gasesc maine, duminica fiind?...

Aoleu, nasol. Nu stiu cat sunt furtunele si daca gasesti maine..
Cu ocazia asta ai schimbat si ATF de servo, asta ar fi partea buna.
David
CITAT(bartro @ Nov 28 2009, 10:59 PM) *
Aoleu, nasol. Nu stiu cat sunt furtunele si daca gasesti maine..
Cu ocazia asta ai schimbat si ATF de servo, asta ar fi partea buna.

Partea cu schimbatul uleiului ATF la servo, am rezolvat-o odata cu schimbul de ulei la motor pe 31 august 2009, dar am omis sa precizez si treaba asta... blush.gif Pusesem Dexron 2... lnr (13).gif Treaba e unde gasesc furtunul cu pricina, sau in caz extrem, unde pot face o sertizare la cel pe care i-l am, pentru ca pe la o sertizare curge putin... help.gif
David
Problema rezolvata! celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif smile.gif
David
Bart, ai idee cum arata mufa de la firul senzorului de temperatura exterioara? Cum pleaca firul din senzor, ma intereseaza prima mufa in care intra... Ce forma are? Spun despre senzorul din bara... help.gif
bartro
Chiar nu stiu. Ai vazut ca nu prea se vede nimic la mine. Oricum la tine lipsesc si firele de capota, e umblat acolo.
bartro
M-am uitat in ETM, mufa are 2 fire, sa numeste X770 si trebuie sa fie in fata masinei:

LE: vezi ce capace pot sa dai jos usor si caute pe acolo.
David
CITAT(bartro @ Nov 29 2009, 06:40 PM) *
M-am uitat in ETM, mufa are 2 fire, sa numeste X770 si trebuie sa fie in fata masinei:

LE: vezi ce capace pot sa dai jos usor si caute pe acolo.

Multumesc mult Bart ! snf (45).gif
bartro
Cum ai rezolvat cu furtun ala?
David
CITAT(bartro @ Nov 29 2009, 08:44 PM) *
Cum ai rezolvat cu furtun ala?

Am luat altul de pe Mihai Bravu de la metrou, trebuie sa stii de unde, daca nu viziteaza zona... smile.gif
David
Schimbat cu doua, trei saptamani in urma bateria, defapt trecut de la Varta 12V 55 amperi la Bosch 12V 74 amperi! blush.gif More power to start! spiteful.gif happy (24).gif
David
Rezolvat cu RCA-ul! lgh (24).gif Valabilitate 14.12.2009-14.12.2010! smile.gif
Sportivu
E SUBLIMA masina la drum intins. fasaie... nu auzi aproape nimic in interior, sunt impresionat! Asta da E32! to_become_senile.gif
David
CITAT(Sportivu @ Dec 13 2009, 07:54 PM) *
E SUBLIMA masina la drum intins. fasaie... nu auzi aproape nimic in interior, sunt impresionat! Asta da E32! to_become_senile.gif

Eee, se mai aude vantul, se mai aude un scartait de lemn... smile.gif Asa e la vapoare!...

Vapoare, care uneori merg si mai repede chiar daca au 19-20 de ani!...
David
Dupa o plimbarica la Gaesti, s-a rezolvat si cu senzorul de temperatura exterioara! celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif dance2.gif dance2.gif dance2.gif party.gif La intrarea in Bucuresti dinspre A1, la orele 17:30-18:00 temperatura exterioara indicata la bord era de 1,5 grade Celsius! ill (2).gif Am verificat si consumul la intrarea in oras si indica 8% pe ultimii 50 de kilometri! Mers la intoarcere 120-130-140 km/h cu un varf de 160 km/h! innocent.gif Am un martor la cele intamplate, n-am fost singur in masina!... blush.gif
Mihai_AMD
intr-adevar,foarte misto masina!
am vazut-o si eu azi live,pacat ca ne-a apucat noaptea si nu a mai fost lumina pt niste poze....
David
CITAT(db85amd @ Dec 13 2009, 11:08 PM) *
intr-adevar,foarte misto masina!
am vazut-o si eu azi live,pacat ca ne-a apucat noaptea si nu a mai fost lumina pt niste poze....

Multumesc frumos! blush.gif Nici cu a ta nu mi-ar fii rusine, arata intr-un fel la varsta ei!... ok.gif Masini facute in alte vremuri... Facute sa reziste! smile.gif Masini in care, dupa atatia ani, te poti baza fara griji! Eu, cel putin in vaporasul meu, am incredere sa bag cheile in contact si sa plec oriunde in lumea asta, la orice ora! wub.gif
David
Comportament pe zapada, ok.gif Neasteptat de bun!... Prima zapada cu E32 in dotare! smile.gif

I-mi pare rau ca nu mai am camera sa-i fac cateva poze de sezon... sad.gif
David
Pentru cine vrea sa stie una, alta despre OBC http://bmwe32.masscom.net/johan/obc_secrets/obc_secrets.html whistle3.gif blush.gif
David
wub.gif Welcome to the world of the e32 7's. These cars are like a certain woman I know (who will remain un-named). A true thing of beauty, but very high maintenance and demanding of a lot of attention... But she can perform like no other, and OOOOHHHHHH BABY!!! what she can do for you when you two are alone!!!
lnr (13).gif blush.gif

Philly Bob
David
Schimbat antigelul, sa nu expire! ill (2).gif Cum cel vechi era la -25 de grade, am procedat la fel! innocent.gif In aproape doi ani petrecuti impreuna, saptamana trecuta am completat aproximativ un litru. Nu de alta, dar intr-o dimineata incepuse sa-mi faca observatie: COOLANT LEVEL. Asadar, astazi, i-am schimbat tot lichidul de racire, sa nu avem surprize!...
haifisch
thumps up nenea....felicitari pt felul in care tratezi aceasta "masinuta"

iorgos
David felicitarii pentru cum ai grija de vaporas si la cat mai multi KM fara incidente. Bafta.
David
CITAT(haifisch @ Dec 28 2009, 06:25 PM) *
thumps up nenea....felicitari pt felul in care tratezi aceasta "masinuta"

Multumesc mult! blush.gif

CITAT(iorgos @ Dec 28 2009, 07:22 PM) *
David felicitarii pentru cum ai grija de vaporas si la cat mai multi KM fara incidente. Bafta.

Multumesc mult! blush.gif Doamne ajuta la toata lumea!
David
Astazi s-a intamplat ceva ce n-am mai patit pana acum!... Pierdusem cheile de la vaporas in Carrefour-Colentina! wallbash.gif Este prima oara cand pierd niste chei! Dupa cateva ture prin Carrefour, de cautat cheile si dupa trei anunturi prin megafoanele din magazin, m-am urcat in masina de serviciu resemnat ca s-au dus... Dupa circa doua ore ma suna cineva de la receptie din Carrefour sa-mi spuna ca s-au gasit cheile mele! lgh (9).gif Mai exista si oameni de buna credinta in tara asta - morala... So, I am very happy!!! dance2.gif dance2.gif dance2.gif party.gif dance2.gif dance2.gif dance2.gif
iorgos
QUOTE (David @ Jan 23 2010, 03:59 PM) *
Astazi s-a intamplat ceva ce n-am mai patit pana acum!... Pierdusem cheile de la vaporas in Carrefour-Colentina! wallbash.gif Este prima oara cand pierd niste chei! Dupa cateva ture prin Carrefour, de cautat cheile si dupa trei anunturi prin megafoanele din magazin, m-am urcat in masina de serviciu resemnat ca s-au dus... Dupa circa doua ore ma suna cineva de la receptie din Carrefour sa-mi spuna ca s-au gasit cheile mele! lgh (9).gif Mai exista si oameni de buna credinta in tara asta - morala... So, I am very happy!!! dance2.gif dance2.gif dance2.gif party.gif dance2.gif dance2.gif dance2.gif

David inca exista oameni in adevaratul sens al cuvantului dar sunt pe cale de disparitie din pacate.
Bine ca nu sa intamplat mai rau.
05aBi
Oamenii la oameni trag ... wink.gif
David
Dupa doua zile de cod portocaliu pentru nisoare si viscol, astazi in cea de a treia zii, un nou inceput de saptamana... Am vrut sa ma duc la munca, ca de obicei la 4:30 AM, si cand am ajuns la centura m-a intors politia pentru ca drumul era inchis circulatiei! M-au intrebat unde ma duc cu BMW-ul pe vremea asta?... huh.gif La munca, raspund! La care ei i-mi spun ca pe vremea asta nu se circula cu BMW-ul! disdain (2).gif No comment!... A trebuit sa fac stanga imprejur, la fel ca toti ceilalti, dar n-am inteles remarca lor... Pe vremea asta nu se circula cu BMW-ul!

Cred ca oamenii nu stiau ca pe vremea asta doar artistii merg cu BMW-ul!... blush.gif
TiL
biggrin.gif
idioti

De fapt toti cei care n-au pus mana pe BMW, plus o parte din cei care au BMW intra in categoria aia: "bmw nu merge iarna"
bartro
QUOTE (TiL @ Feb 8 2010, 03:04 PM) *
"bmw nu merge iarna"

Atunci de ce are sac de ski-uri? Logan nu are (cred).
ReLLaXX
QUOTE (bartro @ Feb 8 2010, 03:23 PM) *
Atunci de ce are sac de ski-uri? Logan nu are (cred).

Buna remarca! cool.gif
Ciupanezu
La Logan n-ar fi nevoie din moment ce încap perfect în picioare. laugh.gif
haifisch
caterinca...

si mai caterinca a fost cand a nins ultima oara si toti loganistii se uitau la mine ca la felu' 14 ca treceam pe langa ei cu e28u' si le dadeam flashuri laugh.gif
David
CITAT(haifisch @ Feb 9 2010, 01:26 PM) *
caterinca...

si mai caterinca a fost cand a nins ultima oara si toti loganistii se uitau la mine ca la felu' 14 ca treceam pe langa ei cu e28u' si le dadeam flashuri laugh.gif

Vezi ce inseamna sa avem dispozitive antipatinare si antiderapaj si control al stabilitatii pe masini!!! lgh (12).gif thumbup1.gif sarcastic_hand.gif blush.gif whistle3.gif
David
Poze de sezon! ill (2).gif Cu multumirile de riguare celor implicati cha (2).gif , tin sa va aduc la cunostiinta ca ar fii trecut zapada fara sa surprind vaporasul calcand pe covorul alb de nea! blush.gif Multumesc in mod special celui care a fost direct implicat in imortalizarea acestor imagini, cel fara de care nu ar fii fost posibil acest pictorial! cha (2).gif cha (2).gif cha (2).gif celb (4).gif
iorgos
Very nice.
David
CITAT(iorgos @ Mar 8 2010, 06:51 PM) *
Very nice.

blush.gif Multumesc, Iorgos!
MAD520
Puteai sa spui ca eu am facut pozele cu zapada chiar daca am zis ca nu sunt multumit de cum au iesit.
Iata si cateva dintre pozele recente. Restul ti le trimit.... si mai postezi tu daca vrei.
bartro
Mai ati aduagat o intalnire pe lista?
David
CITAT(bartro @ Mar 23 2010, 11:20 AM) *
Mai ati aduagat o intalnire pe lista?

Deocamdata nu cred ca se poate discuta despre asa ceva... blush.gif Dar ar fii o idee!... happy (24).gif

CITAT(MAD520 @ Mar 23 2010, 12:40 AM) *
Puteai sa spui ca eu am facut pozele cu zapada chiar daca am zis ca nu sunt multumit de cum au iesit.
Iata si cateva dintre pozele recente. Restul ti le trimit.... si mai postezi tu daca vrei.

snf (45).gif
iorgos
Este superba, nu mai zic de monstru din spate.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.