QUOTE (ionusunt @ Jul 27 2009, 03:17 AM)

vorba asta e de aur....

inca un sfat.incearca sa ti faci masina SO IT CAN HANDLE. nu o duce in o mie de cai sa te dai doar drept iar in prima curba sa faci balet.....pt asta poti merge cu trenul

fa ceva echilibrat.ia si o suspensie,un kit de frane ,eventual hotaraste te la o dimensiune de roti ok pt puterea masinii ,si nu in ultimul rand....nu exagera. eu zic undeva la 220 230 caluti e f decent pt caroseria ursului ,cu o suspensie tapana si niste frane un pic upgradate....cel mai bine iti poti da seaama de toate lucrurile astea dandu te cu masina la diverse valori ale presiunii turbinei (implicit diverse puteri) ....teste peste teste peste teste
din ciclul practice makes perfect
BAFTA!
ms tuturor de incurajari. exact la asta ma gandeam si eu. vreau ca masina sa impinga cu maxim 230-240 cp la 0,4-0,5 presiune in turbina. nu ma intereseaza milioane de cai (verzi pe pereti

). vreau doar sa am senzatiile alea date de cuplul mare declansat odata cu full boost-ul care am inteles ca intra pe undeva pe la 3,5k rpm. oare e asa de jmechera senzatia aia? abia astept sa vedem. cu suspensia o rezolv fara probleme. traseul e dublu si din inox de 50 mm (o sa vedem daca e de ajuns), etc.
bafta