Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e30 all black
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
rostil
Ce faza, stiu e46-le ala, l-am depasit vineri de 2 ori de la vaslui la bacau, cu loganu biggrin.gif
xox
Cred ca l-am depasit si eu prin Iasi de vreo 2 ori tongue.gif Ori semana cu el.
little six bmw
QUOTE (rostil @ May 26 2009, 10:13 PM) *
Ce faza, stiu e46-le ala, l-am depasit vineri de 2 ori de la vaslui la bacau, cu loganu biggrin.gif

crek e adevarat. acum eu ma dau cu ursu si era fratele meu cu e46. se ducea la bacau. e prima data cind il conduce si nu e invatat deloc cu suspensia sport biggrin.gif si l-am indrumat sa nu-i dea prea tare pina se obisnuieste cu ea si ar fi pacat sa rupa ceva pe sub ea. bafta

QUOTE (xox @ May 27 2009, 12:24 AM) *
Cred ca l-am depasit si eu prin Iasi de vreo 2 ori tongue.gif Ori semana cu el.

se prea poate smile.gif dar nu am mai fost cam de mult timp pe la iasi cu el. oricum sper sa iti fi placut cum arata smile.gif bafta

maine pe la 9 se vor monta pe urs BROCK-uri B1 toate de 9j brand new biggrin.gif
xox
Poate ne vedem cand mai trec prin Vs. Facem o mini-intalnire laugh.gif
little six bmw
QUOTE (xox @ May 27 2009, 07:32 AM) *
Poate ne vedem cand mai trec prin Vs. Facem o mini-intalnire laugh.gif

poi mai degraba prin husi ca aici zabovesc mai tot timpu' smile.gif
little six bmw
au venit brock-urile smile.gif doua poze deocamdata
htc-u
Ceva poze mai clare nu ai si tu ca sa ne incante si noua ochi intrun mod placut.Sa le stapanesti sanatos si sa ai griza la borduri cu ele .
little six bmw
alte poze
Ciupanezu
Frumoase! smile.gif
little six bmw
QUOTE (Ciupanezu @ Jun 2 2009, 10:25 PM) *
Frumoase! smile.gif

mersi. si chiar neechilibrate ursu ia 200 fara sa fuleze deloc biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (BOGDAN WST @ Jun 2 2009, 10:27 PM) *
mersi. si chiar neechilibrate ursu ia 200 fara sa fuleze deloc biggrin.gif

pai sunt noi.marfa. arata bine biggrin.gif niste hella fumate va rugam frumos tongue.gif
little six bmw
QUOTE (ionusunt @ Jun 2 2009, 11:05 PM) *
pai sunt noi.marfa. arata bine biggrin.gif niste hella fumate va rugam frumos tongue.gif

multumesc.poi farurile au fost hella smoked pe masina. am pus lupe si pe faza lunga (dar inainte de asta am scos tablita aia din ele, care facea normal "V"-ul pentru fza scurta) si le-am facut tot negre. deasemenea am pus angel eyes ccfl si acu' am pus provizoriu folie black peste angels ca se vedeau prea puternic. pina la urma cred ca o sa scot angels-ul si o sa las farurile negre. luminile de pozitie o sa fie in semnalizarile din bara (ca au cite doua becuri, special pentru asta).
ionusunt
QUOTE (BOGDAN WST @ Jun 2 2009, 11:18 PM) *
multumesc.poi farurile au fost hella smoked pe masina. am pus lupe si pe faza lunga (dar inainte de asta am scos tablita aia din ele, care facea normal "V"-ul pentru fza scurta) si le-am facut tot negre. deasemenea am pus angel eyes ccfl si acu' am pus provizoriu folie black peste angels ca se vedeau prea puternic. pina la urma cred ca o sa scot angels-ul si o sa las farurile negre. luminile de pozitie o sa fie in semnalizarile din bara (ca au cite doua becuri, special pentru asta).

deci sa inteleg ca tu ai desfacut un set de hella smoked le ai scos crucea sa le pui lupe pe lunga blink.gif blink.gif eu zic ca mai bine le lasai asa sau te apucai de experimentat pe niste faruri normale .
little six bmw
ursu a fost la drift-uri la iasi si s-a intilnit si cu MOUSE biggrin.gif
nu merge sa incarca poze sad.gif
poate mai tirziu
little six bmw
poze
jakal
f. smechere jantele........ cool.gif
little six bmw
QUOTE (jakal @ Jun 17 2009, 03:12 AM) *
f. smechere jantele........ cool.gif

ms rolleyes.gif
little six bmw
daca ma poate ajuta cineva ... cum pot schimba denumirea topicului? multumesc.
05aBi
Nu poti sa schimbi tu denumirea topicului, ci unul din moderatori.
little six bmw
QUOTE (05aBi @ Jun 19 2009, 03:33 PM) *
Nu poti sa schimbi tu denumirea topicului, ci unul din moderatori.

am transmis un mesaj unui moderator pe pm, dar nu s-a rezzolvat inca...poate dureaza mai mult...mersi
little six bmw
ursul a primit ochi brand new, ulterior modificati
little six bmw
multumesc moderatorilor pt redenumirea topicului !
little six bmw
s-a construit si montat ieri la PILOT POWER TUNING Bucuresti traseu inox BORLA biggrin.gif
si un video : http://www.youtube.com/watch?v=q3MXB28mmFU
316i
Ce nemernic. biggrin.gif
little six bmw
nemernici erau aia doi din fata ca nu am putut exploata ursu' la maxim. ma interesa cite ture are la 240 (in bord) ca sa stiu daca ar mai duce si dupa aia ceva ceva ... biggrin.gif
jakal
asta vroiam sa intreb.....ce ture ai la 240 si ce raport ai la grup......
little six bmw
QUOTE (jakal @ Jul 12 2009, 02:04 AM) *
asta vroiam sa intreb.....ce ture ai la 240 si ce raport ai la grup......

Grupul are S 3.91 (BLOCANT). Trebuie sa mai mentionez si faptul ca plafonarea o am undeva la 7000 rpm (in urma resoftarii), iar in video se vede asa: 210 - 5800 rpm, 220 - 6000 rpm, 230 - 6200 rpm. La 240 in bord cred ca am aprox 6500 rpm. Eu zic ca trece de 240 km/h. biggrin.gif
jakal
si eu am zis sa vad pe un GPS cat merge...eu la 240 am 6000 de ture.......grup 3.45...turometrul mai urca dar acul nimic.. biggrin.gif
05aBi
Voi vorbiti de 240 ca si cum ati vorbi de 150km/h biggrin.gif
Totusi, pentru o masina de aproape 20 ani nu vi se pare viteza un pic cam mare ? Zic si eu asa ... laugh.gif
ionusunt
ataat am dat si eu in al meu.2.5 in toata splendoarea lui. atat merge.
nu e 1.8 nu e 2.0 m20 .nu mai confundati 2.0 cu 2.5 ca au vreo 50 d cai intre ele.
si app scria undeva ca in 2009 se poarta ursii silent.....ei bine eu de prin 2006 de cand o am , asa o cam port tongue.gif
little six bmw
QUOTE (05aBi @ Jul 13 2009, 03:39 PM) *
Voi vorbiti de 240 ca si cum ati vorbi de 150km/h biggrin.gif
Totusi, pentru o masina de aproape 20 ani nu vi se pare viteza un pic cam mare ? Zic si eu asa ... laugh.gif

eu am specificat ca atita indica in bord! totusi am mers constant in fata la golf V gti si renault clio rs cu 240 in bord si ma distantam de ei. banuiesc ca la masinile alea relativ noi indica bine vitezometrul (golful e limitat la 230 km/h; nu stiu la renault)
Ciupanezu
Toate maşinile au eroare de vitezometru.

240 pe ceas înseamnă ~ 225-230 reali.
little six bmw
QUOTE (Ciupanezu @ Jul 13 2009, 08:29 PM) *

nu contest acest lucru, pentru ca este ADEVARAT
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Jul 13 2009, 08:29 PM) *

lucru deloc rau pentru o masina de ±20 ani biggrin.gif
Ciupanezu
Aşa este.
jakal
eu pe masina d la munca pe GPS am eroare 5 km.....la 170 imi arata 165....pe DN

vb de un sprinter AN 2000.......la urs OBC-ul imi arata la fel eroare de 5 km.....la 220 arata 215.....

e clar ca nu e viteza reala cea din bord dar totusi la ani lor sa dai masini de 20.000 euro la o parte e o satisfactie ....parerea mea....
little six bmw
Intradevar ai senzatii maxime biggrin.gif. Dar per total ideea e sa te dai cu viteza de 200+ constant in conditii de siguranta (cu o masina de +20 ani). Adica sa te tina masina si sa nu fie doar un virf pe care il atingi asumindu-ti aiurea riscuri majore.
little six bmw
montat ceasuri indicatoare presiune si temperatura ulei. mai trebuie montate sondele ca nu s-a potrivit filetu' de la flansa adaptoare de la filtru de ulei
little six bmw
e30 + e92 si e46 still alive
little six bmw
dat admisie jos. curatat interior admisie si clapeta acceleratie. curatat injectoare. schimbat furtune vacum. acu' astept garnituri noi pt. admisie, dupa aia montat si vazut daca e vreo diferenta la mers. oare o sa se simta ceva??? deocamdata ursu' zaboveste. pe caldurile astea ne dam cu e46 climatronic - valvetronic biggrin.gif

p.s. se merita sa dau 1k pe serpi de la supersprint? in combinatie cu traseul borla masina va trage mai bine? stie cineva daca va fi o diferenta de putere cit de cit? mersi
Ciupanezu
1000 €? smile.gif
little six bmw
cam asa. astia sunt
Ciupanezu
Mi se pare un preţ exagerat. smile.gif
haristeas51
serpi pt. m20 poti s agasesti si SH. Nu prea vad rostul unor serpi NOI.
Sh gasesti intre 200-300 de euro Hartge smile.gif
jakal
eu am avut pe 2,5 24....si faceau fix......p###...decat ca se faceau f. rosii dupa ce ii dadeam sanda..smile.gif...pe ebay sint 300 euro noi......
little six bmw
deci ideea cu serpii .... MORT. de compresor mecanic ce stiti? am o oferta la 1800 eur parca, kitul complet pt urs. ca nu vreau gaze reintroduse in motor (turbo) deoarece vreau ceva sa dea putere si sa functioneze cu internele stock ale motorului. MULTUMESC
ionusunt
QUOTE (BOGDAN WST @ Jul 25 2009, 10:21 PM) *
deci ideea cu serpii .... MORT. de compresor mecanic ce stiti? am o oferta la 1800 eur parca, kitul complet pt urs. ca nu vreau gaze reintroduse in motor (turbo) deoarece vreau ceva sa dea putere si sa functioneze cu internele stock ale motorului. MULTUMESC

turbo nu reintroduce gaze in motor
turbo ul e invartit de gazele din esapament. baga aer.ca daca baga gaze nu mai arde focul.
mai studiaza man tongue.gif
little six bmw
greseala mea. scuze ca nu prea ma pricep la chestii din astea ... inca ... biggrin.gif . dar omu' cat traieste invata rolleyes.gif
Ciupanezu
Şi poţi pune turbo fără să schimbi internele motorului.
little six bmw
QUOTE (Ciupanezu @ Jul 26 2009, 11:33 AM) *
Şi poţi pune turbo fără să schimbi internele motorului.

dar se zice ca rezistenta motorului scade mai mult in cazul montarii de turbo, decat in cazul compresorului. asa este?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.