mda ... am fost ieri in iasi pe la mall, carrefour, dedeman, metro ... si ce sa vezi ... azi am observat ca imi lipseste fusta aia din plastic de sub bara
pai bori-mi-as c***ele si intraga p***a in gura lor si a lu' masa de nesimtiti ... buhni-le-ar chiuloasa pe un drum forestier noaptea la ora 2 ... stricali-se-ar franele la 130 la ora intr-o curba deosebit de periculoasa ... taranilor care or fi aia
ce dreacu ma? n-ai 50 ron sa cumperi o fusta din aia? tre sa te apuci sa furi si sa dezmembrezi un urs care arata CEL PUTIN OK si e din alta locallitate? nu te gandesti cand faci astfel de lucruri ca poti da peste unul mai nebun ca tine, capabil sa te calce pe cap de trei patru ori inainte si inapoi ?
sta-le-ar in git fusta aia si buhni-le-ar admisia, evacuarea si admisia in acelasi timp, cand se vor mai duce sa faca piata cu familia sau cu curva pe care o au de prietena
SCUZE pentru limbaj, dar m-a umplut de naduh retardatu' si jmecheru cu seminte pe buzele lui crapate care mi-a facut asta.
doresc ca nimanui sa nu i se intample astfel de lucruri ca tare nasoala senzatie iti este dat sa traiesti