Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e30 all black
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Burrutz
Te-am vazut azi dimineata prin copou..pe la 8 fara ceva...nr e wrs nu ? Arata f. bine masina. good job
soare
nu iese euro 2 ,sa fii bucuros daca este euro 1.stie cineva ce euro e e30 m42 din 89 venind vb ?
little six bmw
doua poze mai vechi cu una din fostele mele masini si una cu ursu' cu " smart front bumper " biggrin.gif
CRM112
pejo cerea suspensie si praguri tongue.gif
frumos da cu ochiu ursu prin bara de smart smile.gif
little six bmw
QUOTE (CRM112 @ Sep 29 2009, 01:11 PM) *
pejo cerea suspensie si praguri tongue.gif

Corect. dar nu am reusit sa finalizez proiectu' ca pejou' a plecat de la mine. e pe undeva prin ilfov parca. l-am vazut de cateva ori prin bucuresti. imi tot veneau comunicari de la politie referitoare la depasirea vitezei legale. pana la urma s-a rezolvat. omul a inmatriculat-o pe el aprox. dupa un an.
jakal
te-ai scos de o pereche de gume..........smile.gif)
316i
Mai iart-o si tu din alea 7000 de ture...
little six bmw
asta e ... biggrin.gif
cate odata (nu tot timpul), il mai apuca radastile de cap pe anticul urs smile.gif
little six bmw
still on the streets!
little six bmw
mda ... am fost ieri in iasi pe la mall, carrefour, dedeman, metro ... si ce sa vezi ... azi am observat ca imi lipseste fusta aia din plastic de sub bara sad.gif
pai bori-mi-as c***ele si intraga p***a in gura lor si a lu' masa de nesimtiti ... buhni-le-ar chiuloasa pe un drum forestier noaptea la ora 2 ... stricali-se-ar franele la 130 la ora intr-o curba deosebit de periculoasa ... taranilor care or fi aia mad.gif
ce dreacu ma? n-ai 50 ron sa cumperi o fusta din aia? tre sa te apuci sa furi si sa dezmembrezi un urs care arata CEL PUTIN OK si e din alta locallitate? nu te gandesti cand faci astfel de lucruri ca poti da peste unul mai nebun ca tine, capabil sa te calce pe cap de trei patru ori inainte si inapoi ? mad.gif
sta-le-ar in git fusta aia si buhni-le-ar admisia, evacuarea si admisia in acelasi timp, cand se vor mai duce sa faca piata cu familia sau cu curva pe care o au de prietena mad.gif
SCUZE pentru limbaj, dar m-a umplut de naduh retardatu' si jmecheru cu seminte pe buzele lui crapate care mi-a facut asta.
doresc ca nimanui sa nu i se intample astfel de lucruri ca tare nasoala senzatie iti este dat sa traiesti mad.gif
little six bmw
daca e contrar regulilor de postare pe forum, rog un moderator sa stearga postul meu de mai sus. multumesc.
xox
Ce fusta era (nu mai tin minte scuze)? Ca Iasul e mic, ursii se cam stiu si n-ar fi greu de gasit daca ramane in oras...
316i
Eu am tinut O seara e39 la bulevard, sub bec, si mi-a disparut buza aia mica de m de pe capota de portbagaj. Vrei sa mai zic ceva? Casco sa traiasca, cel mult.
Ciupanezu
Ţară de hoţi...
little six bmw
QUOTE (xox @ Oct 13 2009, 11:21 PM) *
Ce fusta era (nu mai tin minte scuze)? Ca Iasul e mic, ursii se cam stiu si n-ar fi greu de gasit daca ramane in oras...

asta e ... dar nu ai cum sa o recunosti pe alta masina, ca nu era insemnata in vreun fel ... asta e ... mentalitate de retard ...
316i
E 1.5mil noua OEM. SH daca o gasesti e intre 500mii si 1mil.
316i
Na. De ex.: http://cgi.ebay.de/Original-Serienspoiler-...=item2c511e2299
little six bmw
multumesc domnu' vlad. will do.
xox
QUOTE (little six bmw @ Oct 14 2009, 04:57 PM) *
asta e ... dar nu ai cum sa o recunosti pe alta masina, ca nu era insemnata in vreun fel ... asta e ... mentalitate de retard ...

Nu sunt asa multi facelift in Iasi. Stiu vreo 2 negri, daca e am sa ma uit de curiozitate daca au buza si e foliata mat. Desi nu cred ca-s asa retarzi aia care au furat-o, sunt aproape 100% convins ca cineva a facut comanda pentru asa ceva. Si au vazut ca nu ai nr de Iasi... asa ca e posibil sa fi ramas in oras.
little six bmw
QUOTE (xox @ Oct 15 2009, 08:24 PM) *
Nu sunt asa multi facelift in Iasi. Stiu vreo 2 negri, daca e am sa ma uit de curiozitate daca au buza si e foliata mat. Desi nu cred ca-s asa retarzi aia care au furat-o, sunt aproape 100% convins ca cineva a facut comanda pentru asa ceva. Si au vazut ca nu ai nr de Iasi... asa ca e posibil sa fi ramas in oras.

nu e foliata. am vopsit-o eu negru mat. lasa. nu te mai deranja. m-am impacat cu ideea si o sa cumpar alta pe care o sa o "asigur" teapan ca pentru prosti. mersi. bafta
little six bmw
din mers ... ploaie ... one must be very carrefull with this kind of car ... cool.gif
http://www.youtube.com/watch?v=rLwIFenIg14
little six bmw
ceva adunare la iasi
haifisch
superb ursul

exact cum imi place mie sa arate un urs smile.gif
little six bmw
sin inca ceva ... BMW si-a revenit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
face din nou borduri sportive, orientate in principal spre sofer si nu mai sunt numai cele doua ceasuri indicatoare de la seriile noi (e90, e60, etc.), ci sunt DIN NOU patru ceasuri indicatoare cu design foarte placut.
ex.: seria 5 GT (are implementata tehnologia LED si NEON - semnale fata/spate - angel eyes)
little six bmw
QUOTE (haifisch @ Oct 30 2009, 07:15 PM) *
superb ursul

exact cum imi place mie sa arate un urs smile.gif

gracias
little six bmw
no words! the song says it all !

http://www.youtube.com/watch?v=Y9BrWf3FDs4
little six bmw
batranul m20 si ursul biggrin.gif
little six bmw
s-a mai accesat un mic urs si un telefon si s-a schimbat "oil separator"-ul de la e46.
little six bmw
BLOCANT plus anvelope de iarna noi = FUN !!!
aglomeratie in sat !
little six bmw
ursu' are de lucru in continuu cool.gif
haifisch
nice...prima poza e misto
little six bmw
QUOTE (haifisch @ Feb 9 2010, 01:38 PM) *
nice...prima poza e misto

si invers biggrin.gif
comisaru
Ai contract cu primaria sa deszapezesti parcarea?
little six bmw
QUOTE (comisaru @ Feb 13 2010, 03:51 PM) *
Ai contract cu primaria sa deszapezesti parcarea?

nu. biggrin.gif dar ursul scurma prin zapada ca sa-si faca loc spre primavara biggrin.gif
little six bmw
s-a revenit la BROCK-uri !!! biggrin.gif
comisaru
Dupa BBS RS, Brock-urile B1 mi se par cele mai potrivite jante pt. urs.
Am vazut ca ai anvelope FALKEN. Ce dimensiuni sunt si cum stau cu aderenta?
little six bmw
dimensiunea este de 215/40/16, iar cu privire la aderenta pot spune ca sunt multumit. daca vreau sa dau burn cu ele pe asfalt bun si uscat, trebuie sa insist putin mai mult cu turele biggrin.gif
daca plec la start de pe loc cu 2800 rpm este perfect (nu rupe aderenta). ce e peste aceasta turatie duce la ruperea aderentei. pe franare se comporta la fel - foarte bine. am mers cu ele undeva pe la 10k si se observa o mica uzura la anvelopele de pe spate, pe interior biggrin.gif
xox
QUOTE (little six bmw @ Mar 4 2010, 09:11 PM) *
se observa o mica uzura la anvelopele de pe spate, pe interior biggrin.gif

Si se esista o explicatie logica asupra fenomenului? tongue.gif laugh.gif
little six bmw
QUOTE (xox @ Mar 5 2010, 04:03 AM) *
Si se esista o explicatie logica asupra fenomenului? tongue.gif laugh.gif

îmbătrânire precoce biggrin.gif
little six bmw
ursul inconjurat de URMASII sai biggrin.gif
little six bmw
ursu' e viu biggrin.gif
little six bmw
în timp ce ursulescu zăboveşte, ne mai dăm cu pisikenştain-ul fratelui biggrin.gif
Silviu
Frumoasa si masina fratelui, ce motor are?
little six bmw
QUOTE (Silviu @ Apr 23 2010, 09:15 PM) *
Frumoasa si masina fratelui, ce motor are?

2.0 M50 (încântător peste 5k rpm) biggrin.gif
xox
Sper ca nu te superi dar ti-am facut masina vedeta tongue.gif

http://bmwiasi.com/

Daca nu-i ok, sa-mi spui si o scot de acolo smile.gif Ori daca ai alte poze mai bine, nu te sfii sa-mi trimiti cool.gif Oricum o sa fie alta masina in fiecare luna/saptamana, o sa vedem.
05aBi
Deaia nu gasesc eu niciodata scaune recaro de e21, pentru ca ajung pe toate DACIILE vio (25).gif

Scuze pentru offtopic, dar chiar nu m-am putut abtine.
little six bmw
tot cu ursul biggrin.gif
little six bmw
QUOTE (xox @ Jun 7 2010, 08:51 PM) *
Sper ca nu te superi dar ti-am facut masina vedeta tongue.gif

http://bmwiasi.com/

Daca nu-i ok, sa-mi spui si o scot de acolo smile.gif Ori daca ai alte poze mai bine, nu te sfii sa-mi trimiti cool.gif Oricum o sa fie alta masina in fiecare luna/saptamana, o sa vedem.

e ok my friend! mersi! sper să se rezolve repede şi cu maşina ta. baftă!
little six bmw
ursu ia faţa pisicii cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.