CITAT(05aBi @ Nov 25 2008, 06:21 PM)

intr-adevar .. e60 este o masina reusita.. din toate punctele de vedere.. cu sau fara pachet eM
si ca sa nu se supere nenea Catalin pe mine pentru ca ma abat de la subiect..
ceva ontopic, papparazzi
pentru cei care au dubii, in legatura cu numarul de pe spate legat de faptul ca sta asa stramb..
am incercat eu sa-l sterpelesc de pe masina lui pentru ca suportul de numar e de firma .. dar dupa vreo 10 min de chin am inceput sa obosesc si asa ca am abandonat misiunea.. asta e..
sper sa-mi indeplinesc misiunea cu alta ocazie.. dar data viitoare o sa fiu pregatit ( asta fie intre noi
.gif)
)
pai sa-ti zic eu mai gabitzule de ce e nr ala stramb
a2a zi dupa lansarea noii serii7 mam dus cu catalin sa ridicam masina de acolo
pana sa o incarcam pe platforma,maisna nu avea nr montate,caci fusesera date jos pt a pune bavarezii placuta aia cu "1977-1986"
si ne zice aia de sa ocupat de contract,"imediat o sa vina cineva din spate de la service sa va monteze placutele dvs"
cand vedem ca apare o gagicutza bruneta,destul de zdravana,cu 2 surubelnite in manutele alea date cu oja si proaspat murdare de la ce o fi lucrat ea in spate acolo.dai incearca ea sa monteze suportii cu nr,la care catalin"domnisoara,lasatima pe mine e pacat sa va murdariti pe manutele alea fine" sau oricum ceva de genu
ea nimic,se chinuia sa infileteze acolo sa ne arate noua ca stie mecanica .eu,inca imbracat la costum,nici ca mam oferit sa o ajut
pana la urma a reusit
rezultatul:
in pozele de la gabi de mia sus

later edit:
alta faza,tot pana sa plecam cu e23 de acolo,ii zice catalin aleia de se ocupase de noi
"domnisoara un sg luru nu mia placut aseara,ca nu nea lasat si pe noi paznicul sa intram cu masina in curte"
la care aia "a,pai da,daca nu e bmw nu are voie sa lase sa se intre"
kestia e ca noi eram cu e12-ele lui catalin,si singura explicatie ar fi aceea ca portaru,un machitol de la o anume firma de paza nu a stiut ca e12 ele este bmw

,nu de putine ori mau intrebat si pe mine unii amici "mai merge ba mertanu ala mare",asta inainte cand e12 ele meu era maro