Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bmw E23, 732i
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
bartro
QUOTE (Sportivu @ Nov 19 2008, 07:30 PM) *
E penibil noul 7...in curand narile din fata or sa fie cat toata masina biggrin.gif

Design Olandez.. ce vrei wink.gif
ionusunt
mie sincer imi seamana farurile alea stil china a e60 chris bangle cretini americani .,...nu a mai desenat bangle acest plastic fantastic ?
bartro
QUOTE (ionusunt @ Nov 19 2008, 08:10 PM) *
mie sincer imi seamana farurile alea stil china a e60 chris bangle cretini americani .,...nu a mai desenat bangle acest plastic fantastic ?

http://www.topgear.com/content/features/st...ories/07/1.html
05aBi
Felicitari !!
Ti-am zis si pe mess, ti-am scris si aici.. acum mai trebuie sa iti zic laiv biggrin.gif asta cat mai curand posibil..
Sa tot auzim de reusite din astea pe forum !
ionusunt
e23 ul da clasa la orice ora acestui nou 7 AR .ca stil ca prezenta ca subtilitate ....ca linii forma etc...
TiL
fuck! acum vad si eu pocitania asta de septar nou... vazusem niste poze mai demult, cred ca erau facute pe calculator, pentru ca arata acceptabil acolo.
BBo
QUOTE (bartro @ Nov 19 2008, 09:12 PM) *

Omul ala e un idiot mellow.gif
Auzi, design avantgardist... si isi imagineaza ca Audi copiaza de la el.

doh (14).gif
TiL
Mai degraba BMW a copiat audi cand a scos ultimul facelift la septar. Si n-a facut rau.
Acum l-a chinezit din nou.

On-topic: Un bun prilej sa vada lumea LOW-ul la adevarata lui valoare. Sportivule, trebuia sa-i pui anunt de vanzare cu 80.000E (ca deh, nu ai aer conditionat), cred ca gaseai amatori biggrin.gif
Silviu
Noul 7 nu e chiar asa urat... in comparatie cu X6-le !
ionusunt
iar fata e e23 sau e32 e38 ...dar mai ales fata de e23 ....e urat cu spume ! laugh.gif un porc laugh.gif
Ciupanezu
QUOTE (ionusunt @ Nov 19 2008, 08:10 PM) *

Farurile de E60 sunt superbe. smile.gif
Silviu
ar fata e e23 sau e32 e38 ...dar mai ales fata de e23 ....e urat cu spume ! laugh.gif un porc laugh.gif

Sunt mai frumoase masinile "facute pe hartie" decat astea noi "facute pe calculator" .
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Nov 20 2008, 08:39 PM) *
Farurile de E60 sunt superbe. smile.gif

cu tine nu mai vb biggrin.gif laugh.gif
Ciupanezu
laugh.gif

Serios, mie chiar îmi plac.

E60-ul are multe defecte dar farurile sunt frumoase.
Mihai_AMD
CITAT(Ciupanezu @ Nov 21 2008, 02:16 PM) *
laugh.gif

Serios, mie chiar îmi plac.

E60-ul are multe defecte dar farurile sunt frumoase.

si mie imi plac farurile de la e60..de fapt imi place toata masina in afara de nas..sau poate nu designul nasului nu imi place,cred ca unghiul cum e inclinat sau e eva aolo in orice caz care imi displace....
Ciupanezu
Mie îmi plac foarte mult E60-urile cu pachet M.

Fără pachet M par incomplete.
05aBi
intr-adevar .. e60 este o masina reusita.. din toate punctele de vedere.. cu sau fara pachet eM cool.gif

si ca sa nu se supere nenea Catalin pe mine pentru ca ma abat de la subiect..
ceva ontopic, papparazzi biggrin.gif
pentru cei care au dubii, in legatura cu numarul de pe spate legat de faptul ca sta asa stramb..
am incercat eu sa-l sterpelesc de pe masina lui pentru ca suportul de numar e de firma .. dar dupa vreo 10 min de chin am inceput sa obosesc si asa ca am abandonat misiunea.. asta e..
sper sa-mi indeplinesc misiunea cu alta ocazie.. dar data viitoare o sa fiu pregatit ( asta fie intre noi happy (24).gif )
Mihai_AMD
CITAT(05aBi @ Nov 25 2008, 06:21 PM) *
intr-adevar .. e60 este o masina reusita.. din toate punctele de vedere.. cu sau fara pachet eM cool.gif

si ca sa nu se supere nenea Catalin pe mine pentru ca ma abat de la subiect..
ceva ontopic, papparazzi biggrin.gif
pentru cei care au dubii, in legatura cu numarul de pe spate legat de faptul ca sta asa stramb..
am incercat eu sa-l sterpelesc de pe masina lui pentru ca suportul de numar e de firma .. dar dupa vreo 10 min de chin am inceput sa obosesc si asa ca am abandonat misiunea.. asta e..
sper sa-mi indeplinesc misiunea cu alta ocazie.. dar data viitoare o sa fiu pregatit ( asta fie intre noi happy (24).gif )

pai sa-ti zic eu mai gabitzule de ce e nr ala stramb laugh.gif
a2a zi dupa lansarea noii serii7 mam dus cu catalin sa ridicam masina de acolo
pana sa o incarcam pe platforma,maisna nu avea nr montate,caci fusesera date jos pt a pune bavarezii placuta aia cu "1977-1986"
si ne zice aia de sa ocupat de contract,"imediat o sa vina cineva din spate de la service sa va monteze placutele dvs"
cand vedem ca apare o gagicutza bruneta,destul de zdravana,cu 2 surubelnite in manutele alea date cu oja si proaspat murdare de la ce o fi lucrat ea in spate acolo.dai incearca ea sa monteze suportii cu nr,la care catalin"domnisoara,lasatima pe mine e pacat sa va murdariti pe manutele alea fine" sau oricum ceva de genu
ea nimic,se chinuia sa infileteze acolo sa ne arate noua ca stie mecanica .eu,inca imbracat la costum,nici ca mam oferit sa o ajut laugh.gif
pana la urma a reusit
rezultatul:
in pozele de la gabi de mia sus laugh.gif laugh.gif

later edit:
alta faza,tot pana sa plecam cu e23 de acolo,ii zice catalin aleia de se ocupase de noi
"domnisoara un sg luru nu mia placut aseara,ca nu nea lasat si pe noi paznicul sa intram cu masina in curte"
la care aia "a,pai da,daca nu e bmw nu are voie sa lase sa se intre"
kestia e ca noi eram cu e12-ele lui catalin,si singura explicatie ar fi aceea ca portaru,un machitol de la o anume firma de paza nu a stiut ca e12 ele este bmw laugh.gif ,nu de putine ori mau intrebat si pe mine unii amici "mai merge ba mertanu ala mare",asta inainte cand e12 ele meu era maro
ionusunt
QUOTE (db85amd @ Nov 25 2008, 08:51 PM) *
pai sa-ti zic eu mai gabitzule de ce e nr ala stramb laugh.gif
a2a zi dupa lansarea noii serii7 mam dus cu catalin sa ridicam masina de acolo
pana sa o incarcam pe platforma,maisna nu avea nr montate,caci fusesera date jos pt a pune bavarezii placuta aia cu "1977-1986"
si ne zice aia de sa ocupat de contract,"imediat o sa vina cineva din spate de la service sa va monteze placutele dvs"
cand vedem ca apare o gagicutza bruneta,destul de zdravana,cu 2 surubelnite in manutele alea date cu oja si proaspat murdare de la ce o fi lucrat ea in spate acolo.dai incearca ea sa monteze suportii cu nr,la care catalin"domnisoara,lasatima pe mine e pacat sa va murdariti pe manutele alea fine" sau oricum ceva de genu
ea nimic,se chinuia sa infileteze acolo sa ne arate noua ca stie mecanica .eu,inca imbracat la costum,nici ca mam oferit sa o ajut laugh.gif
pana la urma a reusit
rezultatul:
in pozele de la gabi de mia sus laugh.gif laugh.gif

later edit:
alta faza,tot pana sa plecam cu e23 de acolo,ii zice catalin aleia de se ocupase de noi
"domnisoara un sg luru nu mia placut aseara,ca nu nea lasat si pe noi paznicul sa intram cu masina in curte"
la care aia "a,pai da,daca nu e bmw nu are voie sa lase sa se intre"
kestia e ca noi eram cu e12-ele lui catalin,si singura explicatie ar fi aceea ca portaru,un machitol de la o anume firma de paza nu a stiut ca e12 ele este bmw laugh.gif ,nu de putine ori mau intrebat si pe mine unii amici "mai merge ba mertanu ala mare",asta inainte cand e12 ele meu era maro

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
vai cat am ras....ce retarzi .... la mine cu ursu a fost o faza d-asta ,mi-a zis o gagica "ce faci ma ti-ai luat lada ? " laugh.gif

LE : orice bmw are 2 nari...parerea mea e ca nu ai cum sa il confunzi !
MeHigh
smile.gif))) "ti-ai luat LADA" ce uameni smile.gif)
@catalin - hai bre cu berea aia, ca mi-e tare sete
Sportivu
@MeHigh - HAAAAAAAAAAAAP! biggrin.gif weekendu asta sunt liber, si o sa ne vedem, sper!
MeHigh
maine seara plec la pitesti, am de schimbat antigelul si termostatul la masina(vine ala nou de 88 de grade), poate-o punem si de-un electroventilator - mai rezolv din vacuumuri, mai schimb o bobina...mai curat o sonda lambda etc. da-mi un semn sa vedem cum facem
05aBi
si asta tot la fel biggrin.gif
Sportivu
sa-mi f*t palme...mi-au furat azi-noapte 3 capace de la jantele BBS sad.gif turbez... nu mai bine le demontam io si le tineam in casa? sad.gif

TiL
sad.gif
Mihai_AMD
si o dedicatie de la Gaesti...
pt hoti: sa aibe norocul sa cumpere lumanari si tamaie pt familia lor din banutii aia luati pe capacele.ca mult nu ia.si daca ia mult sa dea domnu sa le ajunga si de un cosciug,doua sau pt toata familia lui(lor)

pt beneficiar de capace: sa se bucure ca are capace la jante pana la urmatorul pom,stalp sau masina de pe contrasens.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Hawgh!
Sportivu
frate, deci sa-mi trag palme, am sa gasesc prin bucuresti masina pe care sunt capacele mele...o s-o gasesc, parol.
lucian
QUOTE (Sportivu @ Jan 5 2009, 11:09 AM) *
frate, deci sa-mi trag palme, am sa gasesc prin bucuresti masina pe care sunt capacele mele...o s-o gasesc, parol.

urmareste anunturile si o excursie prin vitan...
MeHigh
sorry man pentru capace, eu unul ma astept la orice, tinand cont de jungla in care traim.
tie ti-au luat capacele, altui prieten i-au luat sticlele de la oglinzi din fata curtii...unde esti tu Tepes ???
ionusunt
QUOTE (Sportivu @ Jan 5 2009, 09:25 AM) *
sa-mi f*t palme...mi-au furat azi-noapte 3 capace de la jantele BBS sad.gif turbez... nu mai bine le demontam io si le tineam in casa? sad.gif

eu asta o sa fac.le iau in casa .mai ales dupa ce o sa cromez hexagoanele si o sa le iau embleme noi o sa fac crima pt ele.
MeHigh
sper ca ai antifuturi la roti, daca nu fa o investitie, e cca 100-120 RONi setul
manole74
Ce oameni.... ohmy.gif
Mihai_AMD
CITAT(manole74 @ Jan 5 2009, 04:05 PM) *
Ce oameni.... ohmy.gif

da mai cataline...si ce mandrete de capace erau...impecabile,la fel ca si jantele... sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.