Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bmw E23, 732i
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
haifisch
arata bine ce sa mai.... smile.gif

pai lu asta ii trebuie volan sport....la cat il stiu de nebun (cateodata) laugh.gif
Sportivu
intr-adevar, e misto pe curbele alea de pe Fundeni...dupa ploaie biggrin.gif
Sportivu
Poze noi, de astazi...Interiorul e aproape gata, mai sunt mici bibileli de facut, traiasca manutele, se stiu ele care biggrin.gif
lucian
QUOTE (Sportivu @ Jun 12 2008, 11:17 PM) *
Poze noi, de astazi...Interiorul e aproape gata, mai sunt mici bibileli de facut, traiasca manutele, se stiu ele care biggrin.gif

lemnul de pe usi se poate revigora cu o mana de lac(mat)
eu am facut asta la e 12-le meu, pe bord, si arata excelent.
INTERCEPTOR
frumoasa rau e.
haifisch
QUOTE (Sportivu @ Jun 12 2008, 06:06 PM) *
intr-adevar, e misto pe curbele alea de pe Fundeni...dupa ploaie biggrin.gif

prietenii stiu de ce laugh.gif

da o sa faca mai frumos.....daca ii pui cealalta "jucarie" biggrin.gif (nu motorul)
Mihai_AMD
CITAT(haifisch @ Jun 12 2008, 01:27 PM) *
pai lu asta ii trebuie volan sport....la cat il stiu de nebun (cateodata) laugh.gif

eheee mai haifisch-ule cate ape m-au trecut pe mine cu sportivu la volan dar..m-am facut mic acolo in dreapta si mam facut ca ploua laugh.gif laugh.gif laugh.gif ,nu numia cu e23 ci si cu Astra laugh.gif
haifisch
stii cum sunt astia bolnavi.....mai au momente de luciditate

se pare ca tu nu nimerisei bine laugh.gif
MeHigh
ce-aveti ma cu baiatul, mie mi s-a parut sanatos, intre redline-urii =)
evildeath
am avut ocazia sa vad masina
cam nesimtita domnu sportiv ce pot sa zic biggrin.gif
abea astept sa o vad pe strada fugind de cur:))
Sportivu
Eu, sunt perfect sanatos! Merg batraneste! happy (24).gif
MeHigh
mai era un baiat pe 4tuning care vindea o masina de batranel, cu tuning la motor, da batranelu nu era racer. Isi facuse singur tuningu. Mouse cred ca stie, ca a postat si el acolo. dau linkul la cerere. M-am distrat pe cinste in topicul lui, chiar acum am sa ii mai cer detalii. Bascalie de nota 10.

citat de la baiatu care vinde masina: " Batranelul a lucrat la BMW, nu stiu exact ce modificari au mai fost aduse intre timp masinii, eu am pus-o asa cum este in acte, actele sunt originale, cred ca mai sunt ceva modificari scrise in carte care s-au facut, dar nu ma pricep la germana si nici nu m-a interesat. Masina arata fain si merge fain. O sa pun un film in curand cu el la treaba de 230 km/h "
evildeath
chiar tre rugam sa postezi linku smile.gif
Sportivu
El comendatorre! biggrin.gif

Donatoarea...pe final de drum
Sportivu
cateva poze cu babaciunea...
haifisch
der fuhrer laugh.gif

misto babaciunea....au rasarit multe butoane pe acolo biggrin.gif
Mihai_AMD
CITAT(Sportivu @ Jun 24 2008, 05:06 PM) *
El comendatorre! biggrin.gif

Donatoarea...pe final de drum

Adica Hitler vroiai sa zici lgh (12).gif lgh (24).gif ..........bah uitasem cand mi-ai facut pozele astea...
si inca o poza cu donatoarea,de alartaieri,a ramas si fara punte fata cu motor cu tot
MeHigh
s-a maritat motorul? biggrin.gif
Mihai_AMD
CITAT(MeHigh @ Jun 25 2008, 09:23 AM) *
s-a maritat motorul? biggrin.gif

adica daca s-a vandut? mellow.gif
nop,catalin zicea ca il tine...sau ca il vinde biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sportivu
Am un client pentru motor, sa vedem daca e serios biggrin.gif
ionusunt
sau daca il vinzi sau nu laugh.gif
tare rau masina biggrin.gif e la mega image in fatza ? tongue.gif
Sportivu
masinanueste in fata la Mega inca tongue.gif
nmg
Intre si eu (cam tarziu, ce-i drept), mai ai bara spate de la masina donoare ? Ca nu ai ajung sa o vopsesc pe a mea ...sad.gif
Mihai_AMD
CITAT(nmg @ Jul 11 2008, 07:40 PM) *
Intre si eu (cam tarziu, ce-i drept), mai ai bara spate de la masina donoare ? Ca nu ai ajung sa o vopsesc pe a mea ...sad.gif

nu arata asa bine bara spate,mia avea o infundatura doua ici colo
nmg
Pot sa o vad undeva ?
Mihai_AMD
CITAT(nmg @ Jul 12 2008, 04:12 PM) *
Pot sa o vad undeva ?

da,au mai ramas piese la mine la Gaesti,inca nu le-a luat catalin la tara pe toate,poti sa vi cand vrei din partea mea,totul e sa vb cu catalin de pret,uite nr meu 0767.451.624 si cand vrei sa vi ma suni cool.gif
Mihai_AMD
azi e23-ul a primit stopuri noi,care le-am facut rosii,la fel si semnalele...
Rares
QUOTE (db85amd @ Jul 30 2008, 09:43 PM) *
azi e23-ul a primit stopuri noi,care le-am facut rosii,la fel si semnalele...

Arata chiar foarte bine. Si nu ma refer numai la stopuri.
Felicitari pt treaba buna pe care o faceti voi acolo...

Off topic: mai plimbati mult stickerul ala cu BBS de la o masina la alta? tongue.gif
io'sŪ
ummmmm..... ca la B A B A !! ! ! ! ! wub.gif
Mihai_AMD
CITAT(Rares @ Jul 30 2008, 10:21 PM) *
Arata chiar foarte bine. Si nu ma refer numai la stopuri.
Felicitari pt treaba buna pe care o faceti voi acolo...

Off topic: mai plimbati mult stickerul ala cu BBS de la o masina la alta? tongue.gif

din cate stiu eu sticker-ul meu e negru iar asta e alb tongue.gif tongue.gif
ps:l-am dat jos azi pe cel de la sportivu,nu mia imi placea...urmeaza sa-l dau jos si le mine...
bytzu
frate..daca si asta-i baba..eu ma las de masini si ma apuc de porumbei calatori, si tu si IO's parca ati baut apa de Colentina...s-o vedeti voi p-a mea si dup-aia sa ziceti de babe, ca ale voastre sunt doamne in toata splendoarea

PS: dc v-ar vedea nemtii cum le ciopartiti masinile, v-ar impusca..pe mine m-au ratat deja de vreo 2 ori...
Mihai_AMD
CITAT(bytzu @ Jul 31 2008, 08:09 AM) *
frate..daca si asta-i baba..eu ma las de masini si ma apuc de porumbei calatori, si tu si IO's parca ati baut apa de Colentina...s-o vedeti voi p-a mea si dup-aia sa ziceti de babe, ca ale voastre sunt doamne in toata splendoarea

PS: dc v-ar vedea nemtii cum le ciopartiti masinile, v-ar impusca..pe mine m-au ratat deja de vreo 2 ori...

la ce te referi cand spui ca "le ciopartim?"
iar termenul de "baba" eu cred a i l-a atibuit fostul proprietar,io's,nu ca e23-ul sau era o masina doborata,terminata care abia se tinea pe roti,ci mai mult cu tenta ironica pt cei care ar fi subestimat o asemenea masina cu o vorba de genul
"ce sa mai poata ma asta ca are aproape 30de ani"........in fine,sper ca am inteles eu gresit reply-ul tau...
ps:nu uita ca Tataie de la mafia e cu mult peste mii de pustani de cartier....si totusi e un "tataia"
CRM112
treaba profesională dom'le cu stopurile tongue.gif arata bine smile.gif

pardon....arata foarte-foarte bine smile.gif

haifisch
eu nu inteleg ce vrei sa spui prin ciopartit....ce e ciopartit la masina aia?

aaa da....scuza-ma .....a ciopartit masina cu niste optiuni electrice de e23 care nu le mai vezi pe niciuna

a stricat-o ca i-a pus jantele alea urate.....mai bine niste KM din targ nu?

aaaa si sa nu uitam tapiteria aia din piele PERFORATA......tot husele type r sunt mai bune....

sa vedem si noi pe al tau ca o poza nu ai pus si tu sa iti vedem masina.....sa vedem a ta nu e ciopartita?
alex230ro
voi nu mai stiti de gluma e clar laugh.gif
haifisch
eu nu vad nici un smiley....
Mihai_AMD
CITAT(alex230ro @ Jul 31 2008, 11:15 AM) *
voi nu mai stiti de gluma e clar laugh.gif

mane..nu e vb de asta,eu unul sunt un tip glumet de fel si care tin la aterinca si glume de nu se paote,dar kestii din astea nu suport/admit..plm,eu inchei aici discutia asta,admit ca omu a glumit si gata,intotdeauna cedez primul...
TiL
sa puna bytzu o poza cu masina lui si o sa intelegeti gluma biggrin.gif
Sportivu
In toamna asta o mai ciopartim cu o vopsea proaspata si frumoasa. Apoi, anul ce vine, o sa ciopartim un M72 cu steptronic...sa vedem daca reusim.
Mihai_AMD
CITAT(Sportivu @ Jul 31 2008, 10:29 PM) *
In toamna asta o mai ciopartim cu o vopsea proaspata si frumoasa. Apoi, anul ce vine, o sa ciopartim un M72 cu steptronic...sa vedem daca reusim.

lgh (12).gif
yaaa mamaaaa celb (15).gif deja incepe sa-mi placa acest e23....
io'sŪ
CITAT(bytzu @ Jul 31 2008, 09:09 AM) *

bausi ceva inainte sa postezi ca eu unul nu am inteles nimic din ce ai vrut sa spui biggrin.gif
haristeas51
s-a referit la ''cioparteala'' pt. masina donatoare...smile.gif
Rares
QUOTE (haristeas51 @ Aug 1 2008, 10:42 AM) *
s-a referit la ''cioparteala'' pt. masina donatoare...smile.gif

Asa as fi zis si eu... biggrin.gif
haifisch
aia donatoare putea sa o inscrie dar era de alergat pt ca era radiata....si nu se merita deloc....arata mult mai rau decat 732-ul lui

MeHigh
nu-i sariti omului in cap, stie el ce zice la faza cu Baba, vorba lui TiL.
si, ca sa fiu on-topic:
io'sŪ
sportivuleee... dar tu ai facut ceva la masina asta de sta asa jos? .... ca tare bine sta! smile.gif
MeHigh
i-a pus numere cu " LOW " biggrin.gif smile.gif
Mihai_AMD
CITAT(io`s @ Aug 12 2008, 10:24 PM) *
sportivuleee... dar tu ai facut ceva la masina asta de sta asa jos? .... ca tare bine sta! smile.gif

yap,ne-am chinuit si am taiat din arcurile fata biggrin.gif

CITAT(MeHigh @ Aug 13 2008, 09:59 AM) *
i-a pus numere cu " LOW " biggrin.gif smile.gif

exact! LOW RIDER rolleyes.gif
Sportivu
Taiat 2 spire, decalit-aplatizat capatul taiat ca sa pice in oala calumea apoi calit la loc
Sportivu
Mai e mult pana sa mearga si sa arate asa cum imi doresc eu. In principiu, toamna asta am sa ma ocup de 3.2 sa nu mai faca figuri. In primavara, vopsitorie, si un motor mai potent. Drumul e lung si greu, dar satisfactiile sunt maxime.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.