Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bmw E23, 732i
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Sportivu
CRM112, nu am nevoie de automata! De mers merge, am probat-o, si isi face treaba fara nazuri. Daca ai nevoie, a ta e.
georgem
QUOTE (Sportivu @ May 27 2008, 05:51 PM) *
Daca ai nevoie, a ta e.

Cred ca o sa fie tare bucuros CRM112 smile.gif
Sportivu
QUOTE (georgem @ May 27 2008, 05:53 PM) *
Cred ca o sa fie tare bucuros CRM112 smile.gif

Ma bucur si eu ca pot s afac un bine biggrin.gif
Sportivu
QUOTE (alex230ro @ May 27 2008, 02:46 PM) *
e posibil sa fie de la cutie ,fostul proprietar asa imi spusese la telefon smile.gif

Fostul proprietar e cam planta, sincer sa fiu..sustinea ca domne, ca motorul e M de 260 de cai laugh.gif laugh.gif laugh.gif nu m-as lua dupa el...
alex230ro
da asa e ,ala e si motivul pentru care nu m-am mai dus sa vad masina tongue.gif
CRM112
QUOTE (Sportivu @ May 27 2008, 05:51 PM) *
CRM112, nu am nevoie de automata! De mers merge, am probat-o, si isi face treaba fara nazuri. Daca ai nevoie, a ta e.

celb (15).gif celb (4).gif celb (15).gif lgh (24).gif sml (1).gif

acum redactez pm'ul catre tine biggrin.gif

MeHigh
pot confirma ca e o alegere buna 3.2-ul, trage liniar, frumos, din ce am vazut eu, pana pe la 5ooo RPM...mai sus, nu ajungea sportivul cu piciorusele, pt ca forta de impingere a masinii a depasit-o pe cea cu care ma stabilizam eu, si l-am tras de scaun in incercarea mea salbatica de supravietuire intr-o cursa infernala in care eram....singuri pe sosea:P doar noi, si curvele...aaaaaa, asta era in 5'ar, scuze. in septar pe strada eram doar noi si curbele.

haifisch
sa vezi ce leapsa frumoasa a facut 3.2-ul cu 2.8-ul pe fundeni pe ploaie torentiala....f distractiv smile.gif

la faza cu motorul M pot sa confirm si eu cele spuse de fostul proprietar fiindca eram prezent....

Eu: "aha....3.5 motronic....frumos"

El: "da e motorul ala de M"

Eu: "nu nu....eu un 3.5 simplu de 220 de cai"

El: "nu....e M de 260 de cai" smile.gif)
CRM112
nu cunosc proprietarul vechi, dar poate a ramas cu o idee de cand era masina in voga si ft. probabil sa se refere la motorul de pe m535 e28 smile.gif

...faza cu 260 cai.... n-am idee smile.gif
Sportivu
CRM, ai pm, ai mess, am salvat numaru tau... biggrin.gif
Sportivu
Daca mai vrea cineva ceva...de pe septarul albastru sa spuna. De asemenea mai am si piese... Garage Sale! biggrin.gif
nmg
Caseta de directie in ce stare e ?
Sportivu
mispare ca e chiar noua, dar din pacate aia o tin ptr mine, sa am acolo..de doamne fereste sad.gif Vino odata pe la Gaesti cu mine, eventual si pe la Pitesti pe la mine la curte, si iti iei ce iti face cu ochiul biggrin.gif
MeHigh
radiatoruuuuu deeee aaaaeeeeerrrrrr, sa nu ma uiti.
ionusunt
ba ma bucur ca ti-a venit mintea la cap cu masina asta! bravo sa o faci frumoasa si sa nu o vinzi dupa aia!
chiar cu pielea ce ai de gand sa faci ?o vopsesti in locurile in care e decolorata ?
Sportivu
Pielea o s-o reconditionez, intr-un fel sau altul. Intai sa fie totul pus pe masina, dupa aceea ma ocup. Momentan sondez piata...

@MeHigh, nu te uit, dar nici tu sa nu ma uiti cu ce-am vb biggrin.gif
MeHigh
lumeeee, asta e nebun, m-ar lasa sa carmesc cu patentu tongue.gif
Sportivu
Mihai Carmaciu` evil (1).gif
Mihai_AMD
CITAT(MeHigh @ May 30 2008, 02:24 PM) *
lumeeee, asta e nebun, m-ar lasa sa carmesc cu patentu tongue.gif

CITAT(Sportivu @ May 30 2008, 05:34 PM) *
Mihai Carmaciu` evil (1).gif

lgh (12).gif
ps:cataline fa un topic la vanzari cu piese de e23,sa lasam topicul asta dedicat muncii la e23-uri,desi de azi s-a ingustat cateva zile treaba dupa ce am patit la deget sad.gif
Sportivu
ok! Jucarie noua, de pus pe septar wub.gif
Mihai_AMD
azi pana sa-mi tai degetu(e belit rau,m-a cusut sad.gif ) am terminat de pus panoutile de stalpi spate cu lumini de citit,si bancheta spate.
Sportivu
Sa pupe taticu manutele alea doua... biggrin.gif
haifisch
alta masina tare care iese din mana lui mihai smile.gif
CRM112
ultimele poze sunt de pe e23'ul donor?

...nu stiu de ce credeam ca are c.v. auto sad.gif

l.e. : īnsănătoşire ultra-rapidă!
ionusunt
volanu ala nu prea pare a fi in ton cu masina! no offense tongue.gif
nmg
Este volanul original.
Sportivu
QUOTE (CRM112 @ Jun 2 2008, 10:18 AM) *
ultimele poze sunt de pe e23'ul donor?

...nu stiu de ce credeam ca are c.v. auto sad.gif

l.e. : īnsănătoşire ultra-rapidă!

Ultimele poze sunt de pe 732 pacient, care este cu cv manuala. A montat Mihai o parte din interiorul de pe cel albastru, donorul, care este cel automat.

@ionusunt, vedem cum o pica volanul pe masina, mie imi place. Nu e mic deloc, e complet in piele, si seamana nitel cu un AC schnitzer.

QUOTE (nmg @ Jun 2 2008, 12:23 PM) *
Este volanul original.

De volanul asta este vorba, nmg.
nmg
Well, in cazul asta trebuie sa fiu de acord cu ionusunt smile.gif Nu prea da ... dar fiecare cu gusturile lui si nu trebuie sa te iei decat dupa ce vrei tu. Eu prefer volanul original. In general prefer cam toata masina sa fie cat mai aproape de starea originala.

LE: Ah, si inca ceva. La mine, chiar cu volanul original care e destul de mare si cu servo, tot trebuie sa bag ceva muschi la viteze mici si viraje mari. Nu vreau sa ma gandesc cu e cum unul de diametru mai mic smile.gif
Sportivu
QUOTE (nmg @ Jun 2 2008, 01:00 PM) *
Well, in cazul asta trebuie sa fiu de acord cu ionusunt smile.gif Nu prea da ... dar fiecare cu gusturile lui si nu trebuie sa te iei decat dupa ce vrei tu. Eu prefer volanul original. In general prefer cam toata masina sa fie cat mai aproape de starea originala.

LE: Ah, si inca ceva. La mine, chiar cu volanul original care e destul de mare si cu servo, tot trebuie sa bag ceva muschi la viteze mici si viraje mari. Nu vreau sa ma gandesc cu e cum unul de diametru mai mic smile.gif

La mine invart volanul cu un deget, pe loc... si inca o chestie: volanul de mai sus din poza...are diametrul cu putin de tot ma mic decat cel original.
TiL
Volanele astea sport sunt mai usor de manuit, ca sunt mai groase si le apuci mai bine. Iar diametrul exterior e cam acelasi.

nmg, problema la tine trebuie sa fie caseta de directie sad.gif oricat le-ai strange, tot nu scapi de joc dar se invat mai greu sad.gif.
bartro
QUOTE (TiL @ Jun 2 2008, 06:25 PM) *
Volanele astea sport sunt mai usor de manuit, ca sunt mai groase si le apuci mai bine. Iar diametrul exterior e cam acelasi.

nmg, problema la tine trebuie sa fie caseta de directie sad.gif oricat le-ai strange, tot nu scapi de joc dar se invat mai greu sad.gif.

offtopic, cred ca poate sa fie si de la lichid de servo foarte vechi..
haifisch
subscriu....directia lui sportivu e exemplara....f usoara.....

volanul ala trebuie scos de acolo parerea mea.....e prea mare....si urat

ar strica noul interior de lux smile.gif

eu zic sa ii zicem 732iL de acum tongue.gif laugh.gif ....
ionusunt
eu nu am zis ca nui misto volanul...e chiar ft misto pt un urs sau e21 ....fie el si schnitzer...asta e o balena ! merge un volan mai elegant tongue.gif eu unul as opta pt cel oem in 3 spite cu spita de jos groasa
LE -stiu cine are asa ceva biggrin.gif tongue.gif
Sportivu
cand ai sa vezi volanul in realitate....o sa iti schimbi parerea. biggrin.gif

LE: cel de mai sus mi se para absolut...banal smile.gif
Mihai_AMD
azi am reinceput treaba la septare,asa cu o mana handicapata,din cauza la degetu ala taiat ma doare toata mana cand strang sau fac ceva sad.gif
in fine..............
am inceput sa mut instalatia de la scaunele electrice de la donor la pacient,am pus si mocheta partial sa scot mufele prin ea....
xox
QUOTE (db85amd @ May 30 2008, 10:30 PM) *
azi pana sa-mi tai degetu(e belit rau,m-a cusut sad.gif )

Insanatosire grabnica!

PS: esti mai bine? ai reusit sa treci rar-ul cu a ta? Am vrut sa te intreb pe yahoo si n-am mai apucat. Stiu ca-s offtopic nu dati cu pietre.
nmg
QUOTE (TiL @ Jun 2 2008, 06:25 PM) *

Mda, ar fi posibil. Nu cred ca este din cauza uleiului de servo pentru ca imi curge caseta si il reimprospatez in mod regulat. Culmea e ca imi curge numai cu motorul oprit, in mers nu scapa dar cred ca asta e un lucru bun. smile.gif

Trebuie sa fac rost de o caseta noua. Dar am ceva sperante. Un pic off topic, am fost zilele trecute pe la maica-mea si ce crezi, un vecin are in curte un E23 735 neinmatriculat ! Deci s-ar putea sa fac rost de o masina de piese daca ma inteleg cu 'apropitarul'. Nu am apucat s-o vad de aproape, era plecat dar cred ca sa zica bogdaproste cand o sa auda.
MeHigh
@ ionusunt - interesant volanul ala, imi poti da ceva detalii despre cine-l are? biggrin.gif

@mihai - insanatosire grabnica, man. Si da-ne o veste buna cu RAR-ul.

@sportivu - felicitari

@everyone else - multa sanatate
ionusunt
QUOTE (MeHigh @ Jun 3 2008, 08:36 AM) *
@ ionusunt - interesant volanul ala, imi poti da ceva detalii despre cine-l are? biggrin.gif

@mihai - insanatosire grabnica, man. Si da-ne o veste buna cu RAR-ul.

SUBSCRIU ! dc ai vreo nelamurire da-i pm lui fratimiu (ledocteur) pt asistenta tehnica cu degetul smile.gif nasol incident sad.gif
@mehigh -ai pm
io's®
CITAT(nmg @ Jun 3 2008, 08:00 AM) *
Culmea e ca imi curge numai cu motorul oprit, in mers nu scapa dar cred ca asta e un lucru bun. smile.gif

........
vezi ca asa am patit si eu la BABA si a fost un colier slab la furtunul de la retur din caseta wink.gif
Mihai_AMD
azi am inceput lucrul la trapa,conversia de la manuala la electrica,pacatos mare ca a fost inaltarea domnului dar...eram deosebit de stresat cu e12-ele meu cu rar-ul si prin lucru la bmw-uri ma relaxez
asadar,am desfacut pe acolo parasolare panouri si cleme etc si am scos mecanismul manual ,iar de la masina donoare am desfacut decat motorasul ca incepuse ploaia.o mica problema am obs ca la asta electrica aici in fata la deschidere e o clapeta lunga care la asta manuala nu are,nici macar prinderea sudat6a pe caroserie,sper sa nu am probleme,daca tin minte bine cand eu cu manole "ne-am dat licenta in trape" si am umblat la trapa de la e28 lui mehigh,sa o facem electrica tot asa parca nu avea clapa aia si uite acum e electrica......voi reveni cu amanunte biggrin.gif
ps:am montat si volanul interad care mi la adus sportivu azinoapte la 00:00 cand a venit special la mine la gaesti sa papam o shaorma laugh.gif ....si am papat,eu chiar una si jumatate din a neveste-mii ca ea saraca abia a inghitit 2 guri,iar eu cu sportivu...doi mancai nesatui laugh.gif laugh.gif
haifisch
de sportivu stiam ca e in stare sa manance atata.. laugh.gif dar....si tu brutus? laugh.gif

nice work on the interior smile.gif
Rares
Sa nu va apucati sa dati cu pietre in mine, dar... mi se pare ca volanul ala arata pe e23 ca nuca-n perete.
Masina e ok, volanul ok. Dar e seria 7 cu volan sport. sad.gif
Poate ca daca s-ar schimba scaunele cu unele sport...
MeHigh
QUOTE (Rares @ Jun 6 2008, 11:21 AM) *
Sa nu va apucati sa dati cu pietre in mine, dar... mi se pare ca volanul ala arata pe e23 ca nuca-n perete.
Masina e ok, volanul ok. Dar e seria 7 cu volan sport. sad.gif
Poate ca daca s-ar schimba scaunele cu unele sport...

si sa-i mai taie 1.5m de la fund. Ar ramane un coupe hatch cu o capota de 2.5m si 1 tona. Mie unul, mi-ar placea...dar la R.A.R... sad.gif
Sportivu
incheiat capitol volan. mie imi place si asta e tot ce conteaza biggrin.gif nu poti sa te kci in gustu` omului tongue.gif
Rares
QUOTE (Sportivu @ Jun 6 2008, 04:35 PM) *
incheiat capitol volan. mie imi place si asta e tot ce conteaza biggrin.gif nu poti sa te kci in gustu` omului tongue.gif

Poti, da` nu-i mumos...
Oricum, nu am zis sa-l dai jos. tongue.gif
Mihai_AMD
cateva poze cu Septaru proaspat spalat azi si cateva de la lucru la trapa.
am desfacut si volanul cu airbag de pe masina donatoare..o adevarata tehnologie acolo in el in anii respectivi.de mentionat ca nu mia pocnit punga cu aer in cap,deci volanul e intact biggrin.gif
ps:e gata si trapa electrica rolleyes.gif
Mihai_AMD
azi am pus si consola de la frana de mana,cu toate butoanele de la geamuri,instalatia si comenzile de la scaune....pfuuu,incepe sa arate a masina de boss,cred ca nu io mai dau lu sportivu laugh.gif ,deja m-am atasat de ea rolleyes.gif ,sau in cel mia rau caz o sa plang cand o sa mi-o ia din curte la final sad.gif
Sportivu
O sa trec astazi pe la nenea tapiseru` de la mine de la bloc, sa ma interesez de reconditionarea pielii. Nu e rupta a mea deloc, e cam stearsa, si cutata. A mai reconditionat cineva? Io`s tu spuneai ceva la un moment dat lui manole pe forum ceva de piele.... Ai pe cineva care lucreaza cu asa ceva?
ionusunt
din cate stiu eu ,se poate revopsi ,dar vopseaua trebuie sa fie de f buna calitate si sa fie lasata sa se usuce calumea.
PS : cred ca m-am inselat cu volanul ,arata destul de bine biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.