azi am inceput lucrul la trapa,conversia de la manuala la electrica,pacatos mare ca a fost inaltarea domnului dar...eram deosebit de stresat cu e12-ele meu cu rar-ul si prin lucru la bmw-uri ma relaxez
asadar,am desfacut pe acolo parasolare panouri si cleme etc si am scos mecanismul manual ,iar de la masina donoare am desfacut decat motorasul ca incepuse ploaia.o mica problema am obs ca la asta electrica aici in fata la deschidere e o clapeta lunga care la asta manuala nu are,nici macar prinderea sudat6a pe caroserie,sper sa nu am probleme,daca tin minte bine cand eu cu manole "ne-am dat licenta in trape" si am umblat la trapa de la e28 lui mehigh,sa o facem electrica tot asa parca nu avea clapa aia si uite acum e electrica......voi reveni cu amanunte
ps:am montat si volanul interad care mi la adus sportivu azinoapte la 00:00 cand a venit special la mine la gaesti sa papam o shaorma

....si am papat,eu chiar una si jumatate din a neveste-mii ca ea saraca abia a inghitit 2 guri,iar eu cu sportivu...doi mancai nesatui