Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E36 325i
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
florin83
masina e asta.. majoritatea o stiti smile.gif

azi noapte mi-au furat oglinda de la sofer desi avea numarul de inmatriculare pe ea sad.gif
cred ca era intuneric si nu l-au vazut..
walde
frumoasa, sa o stapanesti sanatos biggrin.gif Numarul e super tare .

Farurile sunt ... ok dar preferabile sunt cele stock ( parerea mea ) .

Ca minusuri, proiectoarele ( care lipsesc ) si nasul cromat, ar fi preferabil sa il faci negru ( da bestial pe culoarea ta ) .

Masina se vede ca a fost intretinuta .

Daca ai nevoie de oglinzi, sa ma anunti ca am un set pe care o sa il scot cat de curand la vanzare .
MeHigh
foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
Pacat de oglinda sad.gif
haifisch
sa o stapanesti sanatos florine....

e superba.....

imi fac eu un drum intr-o zi pe acolo sa o vad pe viu biggrin.gif....paparazzi : biggrin.gif
florin83
Multumesc:)

@walde: dupa faruri nu prea ma omor, dar nu mai sunt cele originale sa le pun.. vad eu pe parcurs ce pun.

Proiectoarele le-am montat de vineri (pozele sunt de vreo 2sapt cand eram in tratative cu iulika tongue.gif). Asa sunt. Grila chiar ieri vroiam sa o vopsesc da cand am vazut ca e mai complicat de dat jos mi s-a luat tongue.gif

mai am o oglinda, dar nu o pun ca vreau intai sa o inmatriculez si apoi sa o sablez cu noul numar.

daca si atunci o sa dispara o sa-mi cumpara asa ceva (asta din pacate nu trimite in romania ca l-am contactat sad.gif )

@haifisch: vezi ca poate te vede vreun vecin ca te holbezi la ea si cheama politia ca am zis la mai multi de oglinda laugh.gif
walde
sa imi spui si mie cum ai dat-o jos ca si eu vreau sa imi fac nasul negru laugh.gif dar tot asa, din cauza ca nu prea am inteles strategia m-am lasat pagubas .
Frumoase proiectoarele, sa le faci poze ca vreau sa vad si eu cum arata pe masina . Faruri originale ar fi mers, cele cu interior si cu lupa .

Ce raport ai la blocantul de pe masina ? FUGE MASINA ? smile.gif))))))

Eu inca sunt intre a vinde masina si a-mi lua alt bmw mai nou sau sa o pastrez si sa o fac frumoasa . wub.gif
florin83
o sa-ti zic cand o s-o dau jos tongue.gif
alte poze o sa pun zilele astea..
nu stiu ce raport e, dar e lung.. 2 si ceva... poate ne lamureste iulika tongue.gif
fuge.. fuge : rolleyes.gif

fa si tu topic cu masina ta sa ne dam si noi cu parerea biggrin.gif
walde
QUOTE (florin83 @ Feb 25 2008, 03:10 PM) *
o sa-ti zic cand o s-o dau jos tongue.gif
alte poze o sa pun zilele astea..
nu stiu ce raport e, dar e lung.. 2 si ceva... poate ne lamureste iulika tongue.gif
fuge.. fuge : rolleyes.gif

fa si tu topic cu masina ta sa ne dam si noi cu parerea biggrin.gif

inca nu am ce arata, sper ca in cel mai scurt timp sa incep si eu sa o infrumusetez .

Credeam ca ai lsd-ul de 3.25 ( cum a spus iulika, ma refer la cel nemontat ) .

bafta cu masina, chiar e super . biggrin.gif
BBo
Meserie ! biggrin.gif

to_become_senile.gif
io's®
nu vrei sa pastezi numarul asta? de ce?
daca mai cauti oglinzi pe net sigur ai sa gasesti si care trimit in rro, eu am gasit tongue.gif
cateva sfaturi:
jantele astea le pastrezi pt iarna cu niste gume adegvate
pui ceva pe 16" daca nu pe 17" pt vara wink.gif
o lasi cat mai originala ca masina arata ft bine

.... si mai vezi tu wink.gif
florin83
vrea domnu iulika sa tina numarul, si sincer nu prea imi place.. defapt pe mine nu ma intereseaza ce nr am.. oricum o sa iau din ala la rand tongue.gif

Chiar azi am cautat pe ebay.com si pe .de si n-am gasit ca astea.. dar vezi ca sunt mai multe modele care seamana intre ele. Eu vreau exact ca alea din linkul de mai sus care sunt ca alea de pe m3 e36.. mai sunt unele cu 2 brate paralele, unele cu o gaura rotunda intre brate, etc..

Vara asta cred ca cu jantele astea merg.. nu sunt o prioritate. smile.gif

Normal ca o s-o las cat mai stock.. stopuri as vrea ori gen M3, ori cu leduri..
manole74
Misto masinul!! s-o stapanesti sanatos...
alex230ro
chiar merge bine masina,mai are de lucrat la ea una alta
da_joint
se da foarte usor grila jos...nu inteleg ce ti sa parut greu...da nu ma mira:P
florin83
nu aveam chef de dat grila jos atunci.. tongue.gif
eu ma gandeam ca e ca la E30 si cand am vazut ca trebuie sa dai capacul ala negru de deasupra radiatorului jos m-am lasat.. mai mult de lene tongue.gif
georgem
Felicitari pentru achizitie! S-o stapanesti sanatos si s-o conduci cu placere!
florin83
mersi!
io's®
offtopic.gif
CITAT(da_joint @ Feb 25 2008, 04:46 PM) *
se da foarte usor grila jos...nu inteleg ce ti sa parut greu...da nu ma mira:P

rolleyes.gif iti mai aduci aminte si de mine din cand in cand?.... sau m-ai uitat de tot biggrin.gif
Sorin
bravo florine sa o stapanesti sanatos wink.gif si sa te bucuri de ea
florin83
mersi! wink.gif

ce stopuri ziceti ca ar merge?
Click to view attachmentClick to view attachment

mie imi plac cele cu leduri, dar costa f.mult, 300$ fara transport.. cele fumurii si albe sunt 40-60$ fara transport.
BBo
Mie nu imi plac cele cu leduri no.gif .
In schimb nu reusesc sa ma hotarasc intre cele smoked si cele albe biggrin.gif .

PS: Vezi ca ti-am gasit faruri tongue.gif
http://www.tuningforyou.de/shop/product_in...ES-schwarz.html
BBo
Inca unele:
http://www.bmwe36blog.com/2007/10/18/bmw-e36-headlights/
florin83
alea din primul link sunt dragute si ar merge cu stopurile fumurii, dar e nasol angel eyes-ul ca e ca ala original de abia se vede..
din linku al 2-lea nu-mi place niciunu, poate primele totusi..
io's®
CITAT(florin83 @ Feb 26 2008, 11:09 AM) *
mersi! wink.gif

mie personal imi plac stopurile din ultimile 2 poze (smoked sau clear)
georgem
QUOTE (florin83 @ Feb 26 2008, 11:09 AM) *
mersi! wink.gif

Click to view attachment

Astea.
haifisch
stopurile pe led sunt frumoase....

faruri stock.... ar merge sa iei sticla clara.....de la mayer_marius parca....si angel eyes de la MAS si ti le faci tu super frumoase....sau iti recomanda MAS pe cineva sa ti le faca....

aaa....si pleoape kamei as a finishing touch smile.gif
florin83
cred ca o sa ma orientez spre stopurile fumurii smile.gif

si mie imi trecea prin cap sa iau faruri originale si sa pun geam clar
florin83
QUOTE (BBo @ Feb 26 2008, 11:31 AM) *

foarte tare site-ul!

dar nu inteleg de ce sunt asa ieftine anumite piese..

de ex:
http://www.tuningforyou.de/shop/product_in...OP-ANGEBOT.html

blink.gif
Roby_325
sa o stapanesti sanatos
da_joint

trimit si in romania astia?
si nu e ieftin ...cam asta e pretul...daca iei de aici aceeasi bara o iei la 180 euro...deci diferenta e comisionul celui care aduce
BBo
Da, trimit. Si-au luat multi de pe celalalt forum stopuri cu led-uri pt E46.
Mihai_AMD
s-o stapanesti sanatos florine si sa te poarte cu bine pe soselele patriei si nu numai
florin83
mersi!

Pai eu am zis ca e ieftin ca am vazut ca se dau cu 6-700E ambele spoilere..
Presupun ca nu e originala, dar totusi e noua
Trimit si in romania. Mi-am facut cont la ei si e 99E transportul ambelor spoilere (defapt si pt unu tot atat e)
Iulika0069
Un "sa o stapanesti sanatos, Florine" si de la mine biggrin.gif!

Inca nu imi vine sa cred ca am ramas fara pisica, ma consoleaza gandul ca e la tine si ca am vazut-o aproape zilnic in ultima saptamana smile.gif

Legat de faruri.. da, nici io nu am fost incantat prea tare de ele, dar am ales intre astea (cam 'kitch') si alea negre de la In-Pro (cam 'cheap') tongue.gif
Cele stock chiar nu mai imi plac, nu stiu ce va tot dati in vânt dupa ele.. smile.gif

Florin, cand / daca vrei sa le schimbi - io as lua tot cu semnal incorporat, E36-le chiar are un bot modern si merg fara sa-ti faci probleme de 'puritate'..
Iar daca pui negre va trebui sa iei si proiectoare negre - am mai vb de asta..

@walde: LSD-ul e cel de diesel 2.56:1 - asa o vrut Florin - cel de 3.25 a fost refacut / mutat in diff-ul original al masinii; daca intereseaza pe cineva.. just ask
E diferenta f mare intre cele 2 diff-uri - se pierd cam 2" pe 0-100 si cam inca 2" de la 100 la 200km/h

@florin: de ce nu iti pastrezi numarul de pe urs?
io's®
CITAT(Iulika0069 @ Feb 27 2008, 12:05 AM) *
LSD-ul e cel de diesel 2.56:1 - asa o vrut Florin - cel de 3.25 a fost refacut / mutat in diff-ul original al masinii
E diferenta f mare intre cele 2 diff-uri - se pierd cam 2" pe 0-100 si cam inca 2" de la 100 la 200km/h

adica masina asta NORMAL face 100 in ~8 sec , acum face in ~6 ???? unsure.gif
walde
Florin, vezi ca aduce cineva la suceava bara fata de M la 545 RON si bara spate la 745 RON si sunt din plastic, ca cele din link .
Iulika0069
Cam 8.3" face acum, iar cu ala scurt facea in sub 6.7"
io's®
CITAT(Iulika0069 @ Feb 27 2008, 12:48 AM) *
Cam 8.3" face acum, iar cu ala scurt facea in sub 6.7"

mmmm.. deci stai putin , am si eu cateva intrebari:
1: ce raport avea difful de fabrica?
2: cat are 100 de fabrica?
3: ce raport are difful care e pe masina acum?
4: masina are chip acum? ce putere estimativa are?
Iulika0069
Pai sa le luam pe rand smile.gif

1. 3.15:1 e de fabrica, stii si tu f bine biggrin.gif
2. 7.8"
3. 2.56:1
4. da, are chip, dar nu am nici o estimare.. sper doar sa scoata pe dyno-ul de la Master puterea din talon (141KW)
io's®
1: chiar nu stiam
2: eu stiam 8 modelul cu vanos (am sa caut , am o brosura BMW 93-94 unde da date tehnice)
3: in cazul asta masina face mai mult de 7,8 100km/h (dupa parerea mea)
4: ar trebui facut o proba .. ce zici florin?
Iulika0069
Pai da, am zis mai sus, acum face in ~8.3"

Io o sa ii propun lui Florin sa punem diff-ul scurt (fac io cinste cu ulei & montaj biggrin.gif) si sa facem probe
Dar asta dupa ce skimba ambreiajul, ca i-ajunge si lui 200.000km.. smile.gif

Florin insa a cam luat-o pe calea pierzaniei.. s-a retras zice el din lumea curselor laugh.gif

..Ca ar fi o modificare frumoasa de facut: ambreiaj + volanta de urs tongue.gif
io's®
CITAT(io`s @ Feb 27 2008, 01:15 AM) *
2: eu stiam 8 modelul cu vanos (am sa caut , am o brosura BMW 93-94 unde da date tehnice)

brosura:

Click to view attachment

datele tehnice:

Click to view attachment

are cineva manualul de utilizare pt e36 ca mai sunt si acolo tabele cu date tehnice , atatea versiuni am vazut si am auzit despre e36 incat nu stiu ce sa mai cred sad.gif
florin83
QUOTE (Iulika0069 @ Feb 27 2008, 12:05 AM) *
@florin: de ce nu iti pastrezi numarul de pe urs?

1. Eu sper sa facem actele cat mai repede ca ix-ul nu stiu cand il vand.
2. Am mai zis, nu prea ma intereseaza ce numar are masina, alea de la ix tot la rand au fost smile.gif

QUOTE (io`s @ Feb 27 2008, 01:15 AM) *
3: in cazul asta masina face mai mult de 7,8 100km/h (dupa parerea mea)
4: ar trebui facut o proba .. ce zici florin?

3. nu stiu in cat face suta, dar e putin mai leanta decat ix-ul tongue.gif Oricum la viteza mare (100+) n-are nici o treaba cu ix-ul.. se duce mult mai bine.. se vede aerodinamica mult mai buna si puterea mai mare.
4. dupa ce pun si eu roti de vara si mai rezolv anumite probleme.. am vreo 250km cu ea si maxim a vazut o data 5000rpm si asta la indemnul lui Iulika laugh.gif

QUOTE (Iulika0069 @ Feb 27 2008, 01:23 AM) *
Io o sa ii propun lui Florin sa punem diff-ul scurt (fac io cinste cu ulei & montaj biggrin.gif ) si sa facem probe
Dar asta dupa ce skimba ambreiajul, ca i-ajunge si lui 200.000km.. smile.gif

Florin insa a cam luat-o pe calea pierzaniei.. s-a retras zice el din lumea curselor laugh.gif

..Ca ar fi o modificare frumoasa de facut: ambreiaj + volanta de urs tongue.gif

ti-am zis, nu prea ma mai intereseaza cursele tongue.gif... e mai lenta poate cu diferentialul asta, dar la drum lung (cred) ca e f.tare..

QUOTE (io`s @ Feb 27 2008, 02:40 AM) *
are cineva manualul de utilizare pt e36 ca mai sunt si acolo tabele cu date tehnice , atatea versiuni am vazut si am auzit despre e36 incat nu stiu ce sa mai cred sad.gif

Nu se gaseste decat un manual, dar pt america si pt 318is/323/328.. are niste date tehnice, dar nu zice nimic de performante.
Iulika0069
La drum lung intr-adevar e f. tare.. doar ca la 80-90km/h tb sa bagi a 2-a cand faci o depasire, iar la 120-140 tb sa bagi a 3-a smile.gif
La 200-220, daca vrei sa faci o depasire din scurt, bagi a 4-a tongue.gif (glumesc.. cu "din scurt" biggrin.gif)
Ciupanezu
S-o stapanesti sanatos!

Cele pe LED arata cel mai bine dar sunt ok si cele fumurii..
florin83
Mersi wink.gif

si mie imi plac cele fumurii, dar ma gandesc ca trebuie sa am si farurile fumurii.
io's®
CITAT(florin83 @ Feb 29 2008, 07:52 AM) *
si mie imi plac cele fumurii, dar ma gandesc ca trebuie sa am si farurile fumurii.

ba nu e asa, merg ft bine cu faruri OEM si cu semnalele albe wink.gif
merg bine si la culoarea masinii cele smoked
alexrosiu
Felicitari Florine, ai luat o masina buna... dar probabil stii asta mai bine decat mine smile.gif

Hai sa-ti arat niste poze interesante wink.gif

316i
Alex, un numar demn de masina!
walde
ce frumos e e46-le ..... cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.