Acum vin din service. Aveam o pb.. la franare puternica batea ceva in podea, in dreptul picioarelor pasagerului din dreapta. Toti mi-au zis ca sunt bucsile de la bascula, mecanicu dupa ce a vazut masina cum face a zis si el ca alea sunt. Aveau rotile joc destul de mare spre spate..
Le-am cumparat, le-am schimbat, plec de la service si la o franare mai puternica aud acelasi zgomot

L-am sunat pe mecanic si a ramas sa vin luni iar la constatare. Nu pot pana atunci. Maine plec din Bucuresti pana duminica.. mi-e cam teama sa merg asa, dar nu prea am incotro.
La constatare prima data a verificat pivoti, capete de bara, bara stabilizatoare atat in fata cat si in spate, a verificat franele sa nu fie vreun etrier slabit in suport. A tras de motor.. se misca cu tot cu masina, n-are pic de joc.. nu cred ca e de la tampoane. L-am pus sa verifice cutia de viteza daca e in suport.. Totul perfect!
Tobele in schimb au in mijloc unul din tampoane lipsa, dar chiar si fara ala abia se misca cand tragi de ele + ca zgomotul se aude din fata si e un zgomot destul de puternic, nu stiu daca e de la tobe.
Mai se aude un zgomot la rularea pe piatra cubica, dar ala sigur e de la flansele de amortizor, nu are nici o legatura cu bataia din podea.
Ce sa mai verific?