Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E36 325i
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
io'sŪ
florin, vezi ca pe celalat forum exista cineva care tot vinde faruri de e36 OEM ( am inteles ca nu ai si vrei sa schimbi ce ai pe masina), incearca sa iei lefatura cu vanzatorul
florin83
QUOTE (alexrosiu @ Mar 1 2008, 07:05 PM) *
Felicitari Florine, ai luat o masina buna... dar probabil stii asta mai bine decat mine smile.gif

Hai sa-ti arat niste poze interesante wink.gif

mersi!..

f.frumoasa si a ta

ps: am tot setul de poze biggrin.gif

QUOTE (io`s @ Mar 2 2008, 12:59 AM) *
florin, vezi ca pe celalat forum exista cineva care tot vinde faruri de e36 OEM ( am inteles ca nu ai si vrei sa schimbi ce ai pe masina), incearca sa iei lefatura cu vanzatorul

S-au dat alea din cate vad si oricum nu prea sunt pe lista de prioritati acum farurile. Le-am reglat pe astea si lumineaza bine.
florin83
Poze cu proiectoarele:
manole74
Farurile astea iti plac?
florin83
da, sunt dragute smile.gif
da cred ca angel eyes-ul e din ala de se vede prost, cum sunt cele de fabrica sad.gif
walde
dragute proiectoarele ... biggrin.gif

farurile sunt yuk sleep.gif
batz
long live calea mosilor biggrin.gif multi bavarezi
alexrosiu
QUOTE (florin83 @ Mar 3 2008, 08:03 AM) *
da, sunt dragute smile.gif
da cred ca angel eyes-ul e din ala de se vede prost, cum sunt cele de fabrica sad.gif

Misto farurile, cred ca unele ca astea cu interior negru ar arata foarte bine pe masina.
Intr-adevar, inelele respective se vor vedea foarte prost, fiind cu LED-uri. Insa se pot pune inele CCFL in spatele lor, stiu pe cineva care a facut asta, iar rezultatul este excelent, spre OEM look.
alexandru_83
Felicitari pentru achizitie Florine! cool.gif
Sai ai parte si sa te bucuri de ea! glasses (17).gif
florin83
mersi wink.gif

intradevar, farurile cu fundal negru arata mult mai bine..
n3o
SA O STAPANESTI SANATOS FLORINE ... cat timp culoarea masinii este deschisa cea mai buna alegere dupa parerea mea mi se par cele de m3 iar pentru faruri cum ai spus si tu farurile originale cu fundal negru angel eyes daca iti plac si geam clar iar semnalele tot clare ... si cred ca este si cea mai ieftina varianta
florin83
Ieri am montat tunelul pt racirea franei din stanga, si senzorul de temperatura exterioara care se infige in el. smile.gif

Tot ieri am descoperit ca am la mine pe strada o zona demna de x-files! A venit un prieten la mine, a parcat masina in fata la a mea si cand sa plece nu mai mergea sa o descuie din telecomanda! A tot incercat el vreo 2 min si nimic. Apoi o descuie cu cheia si intra in ea. A inceput alarma sa sune si a mai apasat o data pe telecomanda si s-a oprit ohmy.gif Eu radeam de el.. ma duc la masina mea sa o descui si la fel huh.gif.. nu mergea telecomanda blink.gif .. incerc eu.. in zadar. Apoi cat ma fatai pe langa ea se deschide.
Mi-am dat seama ca era ceva ce bruia acolo ca doar nu faceau figuri ambele alarme, mai ales ca erau noi ( a mea are o sapt, si a amicului are 2.. defapt masina are 2 sapt laugh.gif)
Am plecat amandoi de acolo si totul functioneaza normal. smile.gif
Eram curios si o parchez inapoi acolo.. tongue.gif Nu a mers, doar cand am pus telecomanda lipita de parbriz, unde are alarma antena. huh.gif
Azeea
S-o stapanesti sanatos, Florin! Foarte frumoasa masina wub.gif
Farurile parca nu-si au locul, cum au zis si ceilalti iar stopurile mi se par mai frumoase cele din dreapta (in postul cu cele 4 poze)
florin83
mersi wink.gif

duminica nu mi-a mai mers alarma deloc. A trebuit sa o deschid cu cheia si sa o opresc manual de la butonasul ala rosu sad.gif
am fost ieri la cei de unde am luat-o si surpriza: a mers!
e clar ca e in zona mea ceva care bruiaza.. huh.gif
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Mar 11 2008, 10:12 AM) *
mersi wink.gif

duminica nu mi-a mai mers alarma deloc. A trebuit sa o deschid cu cheia si sa o opresc manual de la butonasul ala rosu sad.gif
am fost ieri la cei de unde am luat-o si surpriza: a mers!
e clar ca e in zona mea ceva care bruiaza.. huh.gif

or fi pus camere pe mosilor ?
nici mie nu mi mai merge alarma.becul ala care clipeste cand o armezi sta contiinu aprins si ma enerveaza ca e albastru si noaptea imi sare in ochi.numai ca o pot deschide/inchide din telecomanda.macar atat.
off topic :cine imi recomanda si mie o alarma bunicica (as in FIABILA si STABILA )
TiL
Cred ca hotii tocmai isi dezvolta un sistem performant dupa care, intr-o seara intra cu tir-urile pe strada si le incarca biggrin.gif
Doamne fereste!
ionusunt
QUOTE (TiL @ Mar 11 2008, 05:30 PM) *
Cred ca hotii tocmai isi dezvolta un sistem performant dupa care, intr-o seara intra cu tir-urile pe strada si le incarca biggrin.gif
Doamne fereste!

off : nu mai cobii ca ma apuca paranoia si o bag in dormitor tongue.gif
florin83
sambata, cu ajutorul unui prieten mi-am montat OBC-ul mare.
Ieri am scos bateria sa o pun la ix si cand am pus-o inapoi a inceput obc-ul sa bipaie huh.gif.

L-am resetat (se resetase oricum ca a stat o ora si ceva fara baterie), dar tot bipaie. A trebuit sa-i scot mufele sa ii iau glasu. Iar trebuie sa demontez sa vad de ce bipaie sad.gif
316i
Aaaaaa a fost simplu rau de montat. laugh.gif
florin83
pai a mers, sambata toata ziua l-am testat.
problema a aparut dupa ce am scos bateria sad.gif
adrian_ilie
QUOTE (florin83 @ Mar 24 2008, 03:47 PM) *
pai a mers, sambata toata ziua l-am testat.
problema a aparut dupa ce am scos bateria sad.gif

ce obc aveai inainte sa il montezi pe asta cu 18 butoane?
walde
nu trebuie sa pui si senzori ? sau cum e faza ?
florin83
Aveam cu 11 butoane.

Ce senzori? huh.gif
trebuie trase 8 fire: 4 la mufele de la ceasuri (1 la o mufa, 3 la alta) , 2 se leaga la mufa de la obc-ul original, unul se leaga pe la semnalizare si unul la modulul ZKE (modulul confort). Eu nu am modulul asta, deci am scapat cu 7 fire de tras tongue.gif Din cauza asta nu-mi merge functia CODE.

schema dupa care am lucrat:

firele notate cu verde a trebuit sa le trag.
MeHigh
ai rezolvat-o cu bipaitul?
florin83
nu.. n-am apucat inca.
Mouse
acum am vazut si eu mai detaliat matza asta impielitzata tongue.gif
arata bine de tot...culoarea nu prea imi place mie...dar nu trebuie sa-mi placa mie smile.gif
florin83
consumul (resetat la plecarea din fata blocului) dupa un drum pana in fagaras (460km in total) cu 4 pers . Mers in afara cu 120-140 si in localitati legal tongue.gif
Pana la intrare in bucuresti a scazut la 7.9%
Click to view attachment

si cateva poze de pe drum
io'sŪ
opaaa.. s-au schimbat numerele biggrin.gif (la rand sau ceva preferential?)

masina asta arata prea bine s-o lasi cu rotile astea... macar un 16 sad.gif

ambreiajul????
florin83
QUOTE (io`s @ Mar 31 2008, 01:11 AM) *
opaaa.. s-au schimbat numerele biggrin.gif (la rand sau ceva preferential?)

la rand tongue.gif

masina asta arata prea bine s-o lasi cu rotile astea... macar un 16 sad.gif

stiu, da momentan nu sunt o prioritate rotile sad.gif

ambreiajul????

sper saptamana asta sa-l schimb
Mouse
toate punctele de rugina cat ar fi de mici si zgarieturile poate ca e de ras le retusezi frumos cu pensula iar dupa 2-3 sapt freci in locul ala cu pasta abraziva decat sa se vada zgarietura mai bine abia sa se observe ca e retusat....
florin83
cu pragul (la asta cred ca te refereai cand ziceai de rugina tongue.gif) o sa merg la vopsitor sa il vopseasca si probabil sa-l chituiasca ca de indreptat nu prea are cum in locul ala sad.gif
tot trebuie sa ajung ca vreau sa vopsesc si oglinzile in culoarea caroseriei
Iulika0069
Pai sa ne vedem si noi zilele astea sa iti dau vopseaua.. smile.gif
florin83
ultima achizitie:
Ac Schnitzer Type II 17" 8J ET35

trebuie facute ca-s cam praf..
bartro
Vad ca trend-ul de primavara sunt jante, in special Ac Schnitzer smile.gif
xox
Pana la urma e type I sau II?

PS: chiar ca e un trend cu acs-ul tongue.gif
haristeas51
Au fost ale lui Joint ?
florin83
nu smile.gif
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=4762
io'sŪ
florin, sunt type I
wink.gif

edit: ia uita-te tu aici si vezi, sunt intradevar asemenatoare modelele insa nu identice wink.gif

edit2: vai da' ce naspa sunt, dar or sa iasa marfa biggrin.gif
vad ca-ti trebuiesc capacele din centru, vezi ca se gasesc pe net (eBay.com , .de sau .co.uk) insa am vazut ca sunt destul de scumpe ( ~10$ bucata ohmy.gif ) poate gasesti mai ieftin, poti face o intrebare si la AB

l@@k capace insa nu sunt originale dar si pretul e acceptabil
sau altele

si mai cauti tu ca esti baiat mare biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Apr 3 2008, 09:28 PM) *
ultima achizitie:
Ac Schnitzer Type II 17" 8J ET35

trebuie facute ca-s cam praf..

bv ma ft marfa! sa le sablezi indrepti vopsesti poate embleme de acs si biggrin.gif
florin83
QUOTE (io`s @ Apr 3 2008, 11:12 PM) *
florin, sunt type I
wink.gif

edit: ia uita-te tu aici si vezi, sunt intradevar asemenatoare modelele insa nu identice wink.gif

stau cu ambele poze deschise si mi se par identice.. unsure.gif

vad ca-ti trebuiesc capacele din centru, vezi ca se gasesc pe net (eBay.com , .de sau .co.uk) insa am vazut ca sunt destul de scumpe ( ~10$ bucata ohmy.gif ) poate gasesti mai ieftin, poti face o intrebare si la AB

sau altele

am 3 capace doar cu emblema Bmw lipita pe ele. Am dat deja jos emblemele.. Daca nu gasesc la un pret acceptabil capacele le fac eu din autocoloant sau ceva de genu si le lipesc tongue.gif
chiar.. ce emblema sa pun? ACS sau BMW ?
manole74
ACS, fara discutie!
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Apr 4 2008, 07:54 AM) *
chiar.. ce emblema sa pun? ACS sau BMW ?

ACS!!! dau cel mai bine.alea pe gri care le-a linkuit io's mi se par super potrivite ! oricum super treaba ai facut cu ele..sincer la banii aia nu credeam ca sunt originale,credeam ca sunt modelul ala de la RH facut dupa astea (Rh mi se pare ca le si face pe astea ) .
io'sŪ
CITAT(florin83 @ Apr 4 2008, 07:54 AM) *
stau cu ambele poze deschise si mi se par identice.. unsure.gif

florineeeeeee.... ce dreaq mah, type II sunt mai rotunjite (la buza/talon sau cum vrei sa-i spui) si parca au spitele o idee mai subtiri (doar o idee sau e o parere de-a mea), eu am zis ca sunt asemanatoare insa NU indentice, uita-te mai bine

edit: embleme ACS, normal smile.gif
haifisch
mama cum o sa arate astea pe masina ta smile.gif

spor la treaba smile.gif
florin83

sau altele

din cate inteleg eu din anuntul asta se pare ca sunt doar abtipilde, care se lipesc pe capacele alea din plastic sad.gif

daca asa e mai bine le fac eu la imprimanta decat sa dau ~30$ pe ele..
Ionut
jante pe 17 si cauciucuri 225/45....o combinatie superba pentru pisica... smile.gif
florin83
chiar ma gandeam ce sa pun.. 225/45 sau 215/45. Cele din urma au exact acelasi diametru cu cele originale (205/60/15)
Ionut
eu zic ca e mai bine 225/45....
io'sŪ
florin, uite type II , o poza mai mare sa-ti dai seama de diferente

Click to view attachment

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.