Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DONATII
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
alex_maniacu_91
CITAT(sebastyan @ Nov 3 2009, 10:58 PM) *
Salut, mai sunt de actualitate?

Salut. Din pacate le-am aruncat ca nu mai aveam unde sa le tin sad.gif
daman
donez doua discuri fata de e36 316.sunt in stare buna cu placute de frana aproape noi.
mc_crbl
QUOTE (daman @ Nov 18 2009, 08:16 AM) *
donez doua discuri fata de e36 316.sunt in stare buna cu placute de frana aproape noi.

Salut! Le-as dori eu... de unde esti?

Discurile mele cred ca sunt ovalizate ca imi tremura volanul cand franez...
Static
donez si eu :

1 buc placa plastic interior portbagaj.
1 ceas analog de bord cu tot cu suport

Amblele pt E36
io'sŪ
donez 2 anvelope iarna 205/50/17 bridgestone blizzak 2-3mm carne, merg iarna asta

cine e interesat, PM

io'sŪ
CITAT(io'sŪ @ Nov 26 2009, 03:44 PM) *
donez 2 anvelope iarna 205/50/17 bridgestone blizzak 2-3mm carne, merg iarna asta

cine e interesat, PM

rezervate pana sapt viitoare pt "lucian"
io'sŪ
CITAT(io'sŪ @ Nov 27 2009, 03:01 PM) *
rezervate pana sapt viitoare pt "lucian"

au plecat azi la lucian
MAD520
donez radiator. este fisurat in cateva locuri, pierde destul de multa apa, d'aia am renuntat la el, dar partea pt ulei este inca buna. este MARE si cred ca provine de pe un E32. la mine incapea la fix intre lonjeroane.

Tel: 0723949736
TiL
Asta-i radiator pus pe E28 524td. Sa fie exact cel pe care l-am avut eu? Vad ca are aceeasi urma de frecare cu bateria. Daca are si mult Bison epoxy-metal pe gura care merge spre expansiune, el e.
Il dadusem unui urs 3.5 care stiu ca l-a bufnit (pe radiator).
MAD520
Nu a fost frecat de baterie, nici lipit nu a fost nicaieri, si am vazut recent unul identic pe e32. Cel de e28 diesel cred ca este putin mai mic. Daca mai era lipit si pe acolo, pe langa faptul ca mai si curge, chiar il aruncam.
daman
donez doua planetare de e36,325 in stare foarte buna si doua bascule fata tot de e36 sedan(nu stiu daca conteaza asta...)
mario.b
salut, vreau eu daca se poate planetarele pentru masina, pt ca s-a rupt burduful uneia dupa masina, de bascule nu am nevoie pt ca am coupe. in caz ca nu s-a abonat altcineva si le vrei sa le dai le accept cu placere. multumesc anticipat.
daman
planetarele sunt rezervate pentru mario.0722508752 este nr meu.suna-ma sa stabilim
the_rifle
QUOTE (daman @ Feb 7 2010, 09:30 AM) *
donez doua planetare de e36,325 in stare foarte buna si doua bascule fata tot de e36 sedan(nu stiu daca conteaza asta...)

Vreau eu basculele fatza daca mai sunt disponibile.
Merci mult
daman
donez aeroterma pentru bmw e36 plus robinetii de caldura
Justin Case
Donez un electromotor caruia ii lipseste pinionul. Se potriveste pe motoare M20. Mentionez ca eu l-am cumparat "de bun" dar nu l-am probat niciodata deoarece mie mi-a trebuit doar pinionul lui pentru un "mic" proiect. Poate este util cuiva caruia ii trebuie electromagnetul sau doar motorul din interior... in poza este cel din dreapta

De asemenea donez un pinion care mi-a ramas de la electromotrul meu (motor M44)
Lista masinilor echipate cu electromtorul de pe care provine pinionul: http://bmwfans.info/parts/catalog/12411740379/

Shark
Donez 4 cauciucuri Dunlop SP Sport (poze pot fi vazute aici). Iasi. Contact: laur@bluenote.ro
xox
Ai pm smile.gif
MeHigh
am de donat o bancheta spate (doar sezutul) de E30, 0756 033 812, acum in Baneasa, de diseara in Dr. Taberei. Are tapiseria rupta pe alocuri, dar decat deloc merge. e moca, doar sa veniti sa o luati.
TiL
poate arunc un ochi pe ea si-o duc acasa, iese o bancuta mica.
Dar daca apuci sa o dai pana saptamana viitoare, nu-i bai.
MeHigh
cu multa placere, pentru oricine doreste, TiL e primul care s-a anuntat, daca renunta el continuam in ordine cu cine se mai anunta pt bancheta. deocamdata imi ocupa locul degeaba in portbagaj, diseara o las pe balcon.
@TiL - daca ai drum prin Baneasa azi, ma poti suna sa o iei direct, ca am masina aici. Pana la 5 diseara. Dupa 5, in Dr. Taberei.
TiL
Mergi dupa primul venit primul servit. Dupa serviciu plec la mare, mai devreme de marti nu pot sa te vizitez.
Daca o dai pana vin eu sa o vad, foarte bine.
MeHigh
asa sa fie, cum doresti.
distractie placuta la mare !!
iorgos
Donez o punte spate de e28, scaune fata+bancheta de e34, si jante de tabla 5*120 de rechin.
MeHigh
sezutul de bancheta inca sta la mine pe balcon. veniti de-l luati, ca minte multa nu am si ajunge la tomberon altfel.
MeHigh
intrucat vad ca nu vrea nimeni sezutul ala de bancheta, o sa il proptesc de tomberon diseara. daca suna cineva dupa el pana atunci, e bine, altfel asta ii e soarta.
0756 033 812
iorgos
Poate mai are cineva nevoie de doua geamurii fata pentru un e23 si semnale.
lucian
volan de e36 "clasic". ii lipseste emblema din mijloc.
MeHigh
cum e asta? e in 3 spite, ala normal cu centru rotund? sau in 4 cu butucul patrat?
lucian
QUOTE (MeHigh @ Aug 15 2010, 06:25 PM) *
cum e asta? e in 3 spite, ala normal cu centru rotund? sau in 4 cu butucul patrat?

4 spite cu butuc patrat
Gycone
Are cineva o nuca de schimbator originala si o clantza dreapta de coupe fara butuc de E36?
eugene12
Donez luneta E12 .Cred ca merge si la e 28.Dezaburizatorul nu stiu daca merge ..are papucii.0764424144
fistaccio
ma poate ajuta careva cu un repartitor spate frana de e21, sau e12 k am auzit k se potriveste
brown.shark
QUOTE (fistaccio @ Oct 16 2010, 01:05 AM) *
ma poate ajuta careva cu un repartitor spate frana de e21, sau e12 k am auzit k se potriveste

al tau ce a patit ? de la masina taiata nu l-ai oprit ?
daman
donez urgent bancheta si scaune de e21 culoare albastru inchis.bancheta si scaunul dreapta sunt in stare foarte buna,scaunul de la sofer trebuie tapitat.mai am si doua tetiere de rezerva.telefon 0722508752.le dau ca am luat alt model de scaune si nu am unde sa le tin.e pacat sa ajunga la gunoi
Clau
Vrea cineva polita aceea de la luneta cu perdeluta, pentru e36? Perdeluta e in stare foarte buna, dar polita are gauri de boxe. Daca o vrea cineva sa dea un semn cat mai repede, ca va ajunge la gunoi.
crisdum
QUOTE (Clau @ Oct 28 2010, 03:48 PM) *
Vrea cineva polita aceea de la luneta cu perdeluta, pentru e36? Perdeluta e in stare foarte buna, dar polita are gauri de boxe. Daca o vrea cineva sa dea un semn cat mai repede, ca va ajunge la gunoi.

Abonat ! biggrin.gif
CRM112
am un kit de ambreiaj sh pt. motoare tds. e pt. volanta cu masa dubla, nu stiu daca merge/cum e la td'uri. Ar mai tine un 40.000 km lejer.

daca-s doritori, sa dea un semn
Clau
Donez pt e36:

- bandou aripa stanga fata pt coupe.
- tapiserie capac portbagaj
- torpedou (ii lipseste ornamentul)
- capace plastic de la boxele fata (cele de la picioare)
- consola schimbator + frana de mana
... si diverse alte plastice

Daca e cineva interesat sa vina sa le ia zilele astea, altfel ajung la gunoi.
iorgos
Donez urgent capota e28 in stare bunicica, o punte spate.
the_rifle
vreau eu torpedoul daca se poate... Cum dau de tine ?
iorgos
Donez piese de BMW e28, din ce imi aduc aminte.

Stopurii, volan clasic in patru spite, manere usi fata/spate, torpedou, si multe altele de prin interior, butoane de lumini, si altele

Cand am timp o sa pun si poze.
lucian
QUOTE (iorgos @ May 8 2011, 09:16 AM) *

Stopurii, volan clasic in patru spite, manere usi fata/spate, torpedou, si multe altele de prin interior, butoane de lumini, si altele

la stopuri, maruntisuri de interior, butoane lumini ma inscriu. smile.gif
alex_maniacu_91
Donez pentru e34 rezervor de benzina, mocheta interioara si coaja bord.
iorgos
QUOTE (lucian @ May 8 2011, 12:21 PM) *
QUOTE (iorgos @ May 8 2011, 09:16 AM) *

la stopuri, maruntisuri de interior, butoane lumini ma inscriu. smile.gif

Cu cat mai repede cu atat mai bine.

Oricum trebuie sa vi sa-ti iei si bara spate. smile.gif
MAD520
QUOTE (alex_maniacu_91 @ May 8 2011, 02:49 PM) *
Donez pentru e34 rezervor de benzina, mocheta interioara si coaja bord.

mocheta -> culoare? stare?
coaja bord -> culoare? stare?
shapte
rezervor de plastic sau metal? pt e34
alex_maniacu_91
Coaja de bord este neagra in stare buna, mocheta este cea standard (gri ) iar rezervorul este de plastic.
lucian
donez un far hella de e12.
coman cosmin
o poza cu el daca te rog frumos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.