Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DONATII
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
uwe
CITAT(io`s @ Oct 28 2008, 06:05 PM) *
adjudecate astazi de @monteria

deci au ajuns in familie biggrin.gif (suntem veri)
o sa vorbesc cu el
vlad735
QUOTE (CRM112 @ Oct 20 2008, 04:41 PM) *
un buton pentru avarii as avea nevoie - e34/e32

dau la schimb buton lumini laugh.gif

iti dau eu .
CRM112
Multumesc, azi tocmai am facut rost de unul (multumesc dolly biggrin.gif )
sconx
QUOTE (CRM112 @ Nov 1 2008, 08:48 PM) *

DONEZ o luneta spate E 30, tenta maronie.Capac portbagaj culoare rosie tot E 30 cu spoiler de cauciuc negru.ornament geam spate lateral (dr.?) aluminu.Bucati de far(faruri, elemente) fara lupa pana in '88 E 30.Mai e si o pompa benzina Bosch noua motor M40 4 cil 88-91 dar aia e cu bani........
edutxu
QUOTE (INTERCEPTOR @ Oct 24 2008, 10:44 AM) *
de e 28 mocheta consola cal scaun dreapta nistre praguri de dacie cred care merg pe e 12 e 28 bancheta spate numai partea de spate geamurile laterale toate .luneta instalatia electrica cine vrea ceva vine si le demonteaza.

ce culoare e mocheta? si in ce stare e ? smile.gif
CRM112
donez cal pentru e32, culoare bej.
TiL
Ai prea multi cai?
edutxu
QUOTE (TiL @ Nov 8 2008, 08:59 PM) *
Ai prea multi cai?

austeritate til...nu le mai poate da omul de mancare la toti smile.gif))))
cred ca e vb de pelungirea de la bord la skimbator smile.gif)
CRM112
laugh.gif as mai cumpara niste cai dar nu gasesc smile.gif

Da, e piesa de legatura dintre bord si consola dintre scaune (unde e frana de mana).
NU SE POTRIVESTE LA e34 - are alte prinderi laterale. Poate se poate adapta in schimb.
05aBi
imi doneaza si mie cineva 2 oglinzi de e21 modelul vechi ( de metal )
la o adica.. e buna si una de stanga.. pentru ca pe cea de dreapta nu o folosesc decat la parcare sa vad cata distanta mai am pana la bordura dar in fine smile.gif
dau la schimb doua oglinzi de plastic de e30 !
Tytus
2 Becuri H7,nu stiu ce marca sunt (originale BMW)
INTERCEPTOR
este un maro mocheta este in stare buna.scaunul sio ce o mai fi pe acolo sutn tot bune.luneta se doneaza. ca am vre o 4
05aBi
CITAT(sconx @ Nov 3 2008, 11:07 PM) *
DONEZ o luneta spate E 30, tenta maronie.Capac portbagaj culoare rosie tot E 30 cu spoiler de cauciuc negru.ornament geam spate lateral (dr.?) aluminu.Bucati de far(faruri, elemente) fara lupa pana in '88 E 30.Mai e si o pompa benzina Bosch noua motor M40 4 cil 88-91 dar aia e cu bani........

ti-as fi recunoscator daca ai putea sa faci o poza la eleron sau sa-mi spui despre ce model vorbim..
as vrea sa-l pun pe e21 si trebuie sa iau un reper sa vad daca se potriveste modelul..

multam'
sconx
QUOTE (05aBi @ Nov 13 2008, 03:02 PM) *
ti-as fi recunoscator daca ai putea sa faci o poza la eleron sau sa-mi spui despre ce model vorbim..
as vrea sa-l pun pe e21 si trebuie sa iau un reper sa vad daca se potriveste modelul..

multam'

Portbagajul si luneta le-am dat de alaltaieri.Cred ca ai gresit topicul , Daca te referi la eleronul acela e la rubrica "Talcioc".Si are poza cu sigurantza, banuiesc ca ai vrea sa-l masor.....cand m-oi duce pe acolo.Probabil la sf. de saptamana.
05aBi
nu, n-am gresit topicul.. daca dai o pagina in urma gasesti postul tau tongue.gif
am vazut modelul.. ma interesa un model mai compact care sa se preteze pe portbagaj
mersi oricum wink.gif
bartro
QUOTE (bartro @ Aug 27 2008, 10:47 AM) *
Mai am o galerie de admisie pentru motor M10, carburator simplu. E de pe un BMW 02 sau NK din 1970. O vrea cineva..?

A luat-o Eugen cu E12 smile.gif
eugene12
QUOTE (bartro @ Nov 20 2008, 10:18 AM) *
A luat-o Eugen cu E12 smile.gif

Multumescinca o data siacum astept sa iau de la mihai carbu'.Sper sa se termine definitiv cu problemele carburatiei.
bartro
QUOTE (eugene12 @ Nov 27 2008, 11:29 PM) *
Multumescinca o data siacum astept sa iau de la mihai carbu'.Sper sa se termine definitiv cu problemele carburatiei.

Sa fie smile.gif . Mai vorbim daca mai ai probleme. Eu ma bucur de un balcon mai liber.

Mai are cineva nevoie de grila stanga + dreapta de E32 cu nari mici? sunt un pic spart dar mai merg.. decat nimic..
Mai am si o axa cu came M30 3,0 Motronic uzat, banuiesc ca nu o vrea nimeni..
Rotti
vreau eu axa biggrin.gif da-mi te rog un mp cu nr tau de tel ca nu il mai am.
ilie
Aveti careva vreun capac janta aliaj (styling10) ca in poza(1 si 2)?
Mi-am pus rotile de iarna si am reusit sa sparg unu. Eventual cumpar!
Donez 2buc capac jante aliaj (styling 2) (poza3 si 4).
http://felgenkatalog.auto-treff.com/ (toate modelele de jante OEM Bmw)
Mihai_AMD
doneaza sau vinde cineva 2 mufe care intra in farurile cu lupa de la e34?poate are cineva vreo instalatie jumulita...
bartro
Fac curat, am gasit o telecomanda de la o radio/cd/mp3 de masina vdo dayton. Casetofonul nu il mai am asa ca: donez. Poza:
Mouse
punte cu tamburi de urs...cu planetare BUNE!....franele tineau f.bine nu sunt cursi cilindrii etc....cine o vrea sa vina cel tarziu pana la sf.sapt viitoare sa o ia...e pe masina sa vina cu scule etc...
eventual daca ma scapa de toata caroseria ar fi bine....e cheala...mai are doar puntea si mici chestii pe ea...
ilie
QUOTE (bartro @ Nov 28 2008, 10:03 AM) *
Sa fie smile.gif . Mai vorbim daca mai ai probleme. Eu ma bucur de un balcon mai liber.

Mai are cineva nevoie de grila stanga + dreapta de E32 cu nari mici? sunt un pic spart dar mai merg.. decat nimic..
Mai am si o axa cu came M30 3,0 Motronic uzat, banuiesc ca nu o vrea nimeni..

Daca inca nu ai dat axa...si inca mai vrei sa o dai...as veni io dupa ea biggrin.gif
bartro
QUOTE (ilie @ Dec 18 2008, 12:50 AM) *
Daca inca nu ai dat axa...si inca mai vrei sa o dai...as veni io dupa ea biggrin.gif

iti dau, dar cum ramana cu casetofon..? wink.gif
ilie
QUOTE (bartro @ Dec 18 2008, 04:15 AM) *
iti dau, dar cum ramana cu casetofon..? wink.gif

mam tot uitat pe net si pacolo tre sa fie..daca ai chef si timp maine...hai sa ne intalnim..astept un raspuns.
bartro
QUOTE (ilie @ Dec 18 2008, 08:19 PM) *
mam tot uitat pe net si pacolo tre sa fie..daca ai chef si timp maine...hai sa ne intalnim..astept un raspuns.

Pot sa aduc axa la munca, sti unde e. Daca ai timp ne uitem si la casetofon.
Mihai_AMD
doneaza cineva o bucata de teava de toba care sa aiba gaura pt sonda lambda?am toba buna si deaorece am pus motornic tr sa imi pun si sonda lambda si tr sa sudez pe toba mea bucata cu gaura cu filet pt sonda
eventual cumpar,,,
ilie
QUOTE (bartro @ Dec 18 2008, 08:30 PM) *
Pot sa aduc axa la munca, sti unde e. Daca ai timp ne uitem si la casetofon.

perfect..aduo maine la munca...eventual dami si mie un pm cu numarul tau de tel ca miam schimbat intre timp telu si am pierdut tot din memoria telefonului. mersi mult. eventual poate iti iei si casu maine
05aBi
CITAT(05aBi @ Nov 10 2008, 03:24 PM) *
imi doneaza si mie cineva 2 oglinzi de e21 modelul vechi ( de metal )
la o adica.. e buna si una de stanga.. pentru ca pe cea de dreapta nu o folosesc decat la parcare sa vad cata distanta mai am pana la bordura dar in fine smile.gif
dau la schimb doua oglinzi de plastic de e30 !

up
virusss
pentru e21 doneaza cineva ceva? smile.gif sau vinde cineva ceva la preturi modice? :"> biggrin.gif
edutxu
QUOTE (ilie @ Dec 3 2008, 02:29 PM) *
Aveti careva vreun capac janta aliaj (styling10) ca in poza(1 si 2)?
Mi-am pus rotile de iarna si am reusit sa sparg unu. Eventual cumpar!
Donez 2buc capac jante aliaj (styling 2) (poza3 si 4).
http://felgenkatalog.auto-treff.com/ (toate modelele de jante OEM Bmw)

vreau eu capacele....daca le mai ai....
ilie
QUOTE (edutxu @ Jan 8 2009, 11:06 PM) *
vreau eu capacele....daca le mai ai....

am vandut rotile de iarna cu tot cu capacele alea lui Till. Vorbeste cu el...
TiL
Ilie, vezi ca au ramas la tine capacele, eu nu le-am mai luat.
ilie
QUOTE (TiL @ Jan 23 2009, 02:24 AM) *
Ilie, vezi ca au ramas la tine capacele, eu nu le-am mai luat.

dap. ai dreptate. mam uitat acum si tot aici sunt. deci le donez:D
vwalu
QUOTE (sixx @ Feb 14 2008, 04:36 PM) *
Donez 4 gume all-season 235 x 45 / 17. 3 dintre ele sunt Bridgestone Potenza (nu mai stiu ce model) - uzura medie, una nu mai stiu de care e, cam la fel de uzata.
Cred ca toate au fost la un moment dat intepate si vulcanizate.

Ocupa spatiu in debara degeaba.

Revin cu poze cand apuc.

Mai ai gumele?
the_rifle
Donez discuri spate pt e36 si placute de frana spate ( merg de la 318is pana la 325i )

sunt putin ruginite dar au carne pe ele cam 80-90 la suta

Placa de presiune ( de la 318is pana la 325i )
Am si rulmentul si discul dar nu garantez pt ele ( totusi par inca bune )

4 fise pt 325i ( partea de cauciuc )

Rog un moderator sa modifice titlul..... "goleg " si " donati-le"..... smile.gif M-am grabit
mario.b
QUOTE (the_rifle @ Jan 28 2009, 08:30 AM) *
Donez discuri spate pt e36 si placute de frana spate ( merg de la 318is pana la 325i )

Rog un moderator sa modifice titlul..... "goleg " si " donati-le"..... smile.gif M-am grabit

salut nenea, as avea eu nevoie de placa de presiune impreuna cu discul si rulmentul, nu de alta dar astazi dau cutia de viteze la 1.8is al fratelui meu sa o schimb si ma gandesc ca daca este busit ceva din cele 3 sa le schimb pana cumpar chit complect sport. Daca se poate un numar de telefon. Multumesc anticipat.
the_rifle
QUOTE (mario.b @ Jan 28 2009, 09:24 AM) *
salut nenea, as avea eu nevoie de placa de presiune impreuna cu discul si rulmentul, nu de alta dar astazi dau cutia de viteze la 1.8is al fratelui meu sa o schimb si ma gandesc ca daca este busit ceva din cele 3 sa le schimb pana cumpar chit complect sport. Daca se poate un numar de telefon. Multumesc anticipat.

Vezi ca ai P.M.

Suna Acum daca vrei sau in general dupa 20:30... VEzi ca e bun doar pt E36 kitul asta....

Sper ca esti din bucuresti smile.gif
the_rifle
Donez doua proiectoare de E36 din sticla Nu sunt sparte nu sunt ciobite . Unul are si prinderea de bara ( soclu in care se baga proiectorul )
sconx
QUOTE (virusss @ Dec 30 2008, 10:09 PM) *
pentru e21 doneaza cineva ceva? smile.gif sau vinde cineva ceva la preturi modice? :"> biggrin.gif

Da, da.Doneaza 2 fetze de usi, nishte nasuri...o grila dar e de 315 cu un far mare + unul mic..si ce naiba o mai fi in boxa aia...faruri dar nu stiu daca-s de urs sau rechin cred ca erau la fel probabil doar suportul sa difere desi n-as crede.Dai PM.
Incepe curatzenia de primavara mai devreme evil (1).gif
walde

as avea eu nevoie de cele 4 fise si de proiectoare ... fiindca mi-au furat proiectoarele aseara de pe masina ....
powerbmw2001
QUOTE (the_rifle @ Jan 28 2009, 11:39 AM) *
Donez doua proiectoare de E36 din sticla Nu sunt sparte nu sunt ciobite . Unul are si prinderea de bara ( soclu in care se baga proiectorul )

as vrea eu proiectoarele....................ym powerbmw2001
wrctheo
U R G E N T donez masina de spalat BOSCH automatica. Spala impecabil, dar nu stoarce de fiecare data. sad.gif Este o masina buna pentru cineva care nu are deloc acum sau nu are banii necesari pt una noua, mai e buna si la tara.. la bunici sau cine stie la amanta?smile.gif)

Se poate ridica din Bucuresti pana duminica la ora 10.00, apoi o scot la programul "ecoverde" sau cum ii zice, ala al primariei aka o scot in fata blocului.

YM ID: wrctheo
tel: 0722-452.877
enucos
donez suport casete pentru e28, l-am gasit in portbagajul masinii, eu nu am ce face cu el, nu stiu daca e complect sau daca se mai potriveste si la alte modele.
Cosmin - 0724.015.405
05aBi
CITAT(enucos @ Feb 9 2009, 09:22 AM) *
nu stiu daca e complect

ii lipsesc sertarele biggrin.gif
Vlad_RLG

Mai ai fisele? merg la e30?
Dalmatianu'
QUOTE (the_rifle @ Jan 28 2009, 11:39 AM) *

Mai e valabil ? Am ramas fara ele..unul furat, unul dus naibii la intalnire cu o pisica...tot neagra dar...animal smile.gif). tenebris_thekid@yahoo.com
franko
daca are cineva vreau si eu un burduf de piele de e36 (vreau sa o pun pe urs)
poate sa fie si de vanzare .
franko
nu ma lasa sa fac hotlink sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.