Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DONATII
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
io'sŪ
(re)incep eu!
serice manual in format electronic pt BMW e23, nu e cine stie ce dar sunt multe chestii interesante, prioritate are manole wink.gif

Click to view attachment

profil alu pt confectionare antifurturilor pt oglinzi, cca 80 cm lungime (~4 seturi), pt montaj detalii PM

Click to view attachmentClick to view attachment
florin83
donez urmatoarele:

- astea

- 1 cauciuc 205/50/15 Barum care mai merge ceva..

si niste cauciucuri care sunt bune de burnouturi..

- 1 cauciuc 205/60/15 Continental de iarna

- 1 cauciuc 185/70/14 Michelin

- 1 cauciuc 175/70/15 Good Year
manole74
[quote name='io`s' date='Oct 31 2007, 06:06 PM' post='58764']
(re)incep eu!
serice manual in format electronic pt BMW e23, nu e cine stie ce dar sunt multe chestii interesante, prioritate are manole wink.gif

Iti dai seama ca il vreau!!!! rolleyes.gif Merci!
io'sŪ
ok, e al tau ! wink.gif

@brown.shark: am vb cu florin, imi face o copie wink.gif
brown.shark
QUOTE (io`s @ Nov 14 2007, 05:21 PM) *
ok, e al tau ! wink.gif

@brown.shark: am vb cu florin, imi face o copie wink.gif

buni baieti amindoi ; I owe you one ...
Sorin
aici le-am vazut Daca se poate profilul:DAici le-am vazut si nu imi mai aminteam unde Daca se poate profilul:D cha (2).gif
io'sŪ
QUOTE (brown.shark @ Nov 15 2007, 09:11 AM) *
buni baieti amindoi ; I owe you one ...

sad.gif
eu sunt de vina, am vb cu florin si a ramas sa-l sun sa ii duc CDul, am s-o fac cat mai repede

QUOTE (Sorin @ Nov 19 2007, 03:36 PM) *
aici le-am vazut Daca se poate profilul:DAici le-am vazut si nu imi mai aminteam unde Daca se poate profilul:D cha (2).gif
iti dau PM cu nr meu, ma suni sa stabilim cu sa facem sa intri in posesie
brown.shark
QUOTE (io`s @ Nov 19 2007, 04:08 PM) *
sad.gif
eu sunt de vina, am vb cu florin si a ramas sa-l sun sa ii duc CDul, am s-o fac cat mai repede
iti dau PM cu nr meu, ma suni sa stabilim cu sa facem sa intri in posesie

eu nu ti-am zis-o ca repros...am vrut sa zic ca va sint dator la amindoi...fa-l cind poti , fara graba ,n-o sa te morfolesti pe vremea asta . important e sa-l verifici ca a iesit bine inainte sa-i dai originalul lui manole , evetual poti sa repeti operatia , dupa ce-l dai...nu se stie
io'sŪ
QUOTE (io`s @ Oct 31 2007, 06:06 PM) *
profil alu pt confectionare antifurturilor pt oglinzi, cca 80 cm lungime (~4 seturi), pt montaj detalii PM

Click to view attachmentClick to view attachment

profilul a ajuns la "sorin", cei interesati sa se adreseze direct lui, deci mai ies aproximativ 3 seturi de antifurturi
aalpine1
cine nu are ce face cu niste suporti de bara fata de e30 primul model (`83,`84,`85)
batz
donez un cutzu mic si simpatic 3 luni.lam gasit p sosea era sa dau peste el...care are curte.....
ledocteur
are cineva manivele pt geamuri? ca mi se tot rup. laugh.gif le platesc eventual. mersi
316i
Am aruncat azi vreo doua...
ledocteur
QUOTE (316i @ Dec 23 2007, 05:57 PM) *
Am aruncat azi vreo doua...

ai dus gunoiu? laugh.gif
butcky
QUOTE (ledocteur @ Dec 23 2007, 06:10 PM) *
ai dus gunoiu? laugh.gif

Mah, fa-ti timp intr-o zi, suna-ma si hai sa mergem impreuna unde am piesele sa le iei. Ti-am spus ca ti le dau wink.gif
ledocteur
QUOTE (butcky @ Dec 23 2007, 06:38 PM) *
Mah, fa-ti timp intr-o zi, suna-ma si hai sa mergem impreuna unde am piesele sa le iei. Ti-am spus ca ti le dau wink.gif

lasa-mi si mie nr pe pm, ca de fratimiu dau mai greu sa-i cer nr laugh.gif mersi
316i
QUOTE (ledocteur @ Dec 23 2007, 06:10 PM) *
ai dus gunoiu? laugh.gif

Mai fac ordine ca aveam kile de plastice si tot felul de prostii, nu mai am loc de ele. smile.gif
CRM112
QUOTE (florin83 @ Oct 31 2007, 06:30 PM) *
- 1 cauciuc 205/50/15 Barum care mai merge ceva..

Ai apucat sa il arunci de atunci ? sad.gif Mi-ar fi de folos - imprumut macar. Imi trebuie un cauciuc / 15, cat mai subtire ca profil (cat mai spre 45) - sa schimb roata unde e aripa infundata, sa ma pot deplasa cu masina la polizei si la service... Asa cum e (65/r15) atinge si nici nu vreau sa fac praf cauciucul de pe roata in 2km, nici sa dau 2-300 ron la platforma.

Astept vesti.....bune unsure.gif
butcky
Am 2 cataloage cu BMW e46 facelift si Seria 5 e60. Sunt cataloagele originale de la dealer in care prezinta masina si toate optiunile, culori etc. Sunt destul de groase. Le vrea cineva?
florin83
QUOTE (CRM112 @ Jan 4 2008, 04:00 PM) *
Ai apucat sa il arunci de atunci ? sad.gif Mi-ar fi de folos - imprumut macar. Imi trebuie un cauciuc / 15, cat mai subtire ca profil (cat mai spre 45) - sa schimb roata unde e aripa infundata, sa ma pot deplasa cu masina la polizei si la service... Asa cum e (65/r15) atinge si nici nu vreau sa fac praf cauciucul de pe roata in 2km, nici sa dau 2-300 ron la platforma.

Astept vesti.....bune unsure.gif

din pacate l-am pus pe masina.. am stricat unul de iarna care era aceiasi masura sad.gif

mai am unu 206/60/15 daca te ajuta cu ceva..
CRM112
60 cred ca e un pic cam mult; am eu in casa de 55; voiam sa merg la sigur cu ceva cat mai aproape de 45 ca sa nu am nici cea mai mica indoiala.

Apreciez sleep.gif
florin83
dar rezerva nu poti sa o pui?
CRM112
rezerva e tot pe 65.
Rares
Donez pt E30 1989:

Capota neagra (putin indoita in fata, deasupra grilajului radiator)
Arcuri fata / spate
Caseta directie

Nu ma intrebati starea lor. M-a rugat cineva sa i le tin. Acel cineva e plecat din tara...
316i
Caseta e cu servo sau fara? smile.gif
Rares
QUOTE (316i @ Jan 17 2008, 11:53 PM) *
Caseta e cu servo sau fara? smile.gif

E servo
si e completa, ca in poza
comisaru
cea din poza e fara servo.
daca e cu servo, si nu-i trebuie lui 316i care a intrebat primul de ea, ma intereseaza.
316i
I-o cedez lui comisaru. wink.gif
Azeea
salut, ma inscriu la arcuri. multumesc.
Rares
QUOTE (comisaru @ Jan 18 2008, 08:51 AM) *
cea din poza e fara servo.
daca e cu servo, si nu-i trebuie lui 316i care a intrebat primul de ea, ma intereseaza.

caseta ESTE cu servo. Cea din poza, fara servo, e singura ce am gasit completa cu capete de bara ca sa postez poza.
DECI: caseta e cu servo

@Comisaru: Daca 316i renunta la caseta, mai este cineva pe lista de asteptare inaintea ta. Daca si acea persoana renunta, ai o caseta. O sa te tin la curent.

@AZEEA: arcurile le pot trimite cu curier. Imi dai adresa si nr de mobil pe pm.
TiL
Isi face careva ascensor in beci? Ii donez o pereche de arcuri spate E28 biggrin.gif
Cat lucram la masina trece un nene si ma intreaba cat am dat pe arcuri. I-am zis 350lei si si-a vazut de drum, ma gandeam ca-i vre-un omu' strazii si se baga si el in seama. Totusi, ma intorc si-l intreb: ii trebuiesc arcuri? Ca i le dau pe cele vechi. Si le-a luat, sa aiba tampoane la lift. O sa i le aduc si pe celelalte doua pe care le am la tara.
comisaru
QUOTE (Rares @ Jan 18 2008, 01:36 PM) *
@Comisaru: Daca 316i renunta la caseta, mai este cineva pe lista de asteptare inaintea ta. Daca si acea persoana renunta, ai o caseta. O sa te tin la curent.
OK. Stau la rand!Donez pompa apa pentru motor M10(o am de la TiL, n-am folosit-o si-acum am schimbat motorul) si un calculator pentru motor M10 1.8, injectie.
QUOTE (316i @ Jan 18 2008, 10:04 AM) *
I-o cedez lui comisaru. wink.gif
Merci! biggrin.gif
jakal
QUOTE (Rares @ Jan 18 2008, 10:11 AM) *
Donez pt E30 1989:

Capota neagra (putin indoita in fata, deasupra grilajului radiator)
Arcuri fata / spate
Caseta directie

Nu ma intrebati starea lor. M-a rugat cineva sa i le tin. Acel cineva e plecat din tara...

prezinta interes la mine...mai ales caseta de directie..........a.....acum am vazut ca s-au "vandut"
haristeas51
comisare cred ca am eu nevoie de calculatoru de 1,8 m10.
comisaru
QUOTE (haristeas51 @ Jan 20 2008, 06:13 PM) *
comisare cred ca am eu nevoie de calculatoru de 1,8 m10.

OK. O sa-l iau cu mine-n Bucuresti.
haristeas51
da-mi nr tau pe privat si cand esti in bucuresti imi dai un mesaj si ne intalnim.
monteria
Comisare, citeste PM-ul ca am sa-ti donez ceva happy.gif
comisaru
QUOTE (monteria @ Feb 2 2008, 05:06 PM) *
Comisare, citeste PM-ul ca am sa-ti donez ceva happy.gif

biggrin.gif merci!
Te sun pentru cauciucuri saptamana viitoare, cand vin in Bucuresti.
claudiu18
Mai ai cataloagele de Bmw???? mellow.gif???Le vrau eu daca mai sunt????Mersi
Mikey
niste nari mici, pre-facelift de E36 careva? unsure.gif
florin83
donez o bara fata (cea cromata) de e30 pre-facelift..
claudiu18
Salut Florin!!!daca mai ai bara de E30 o vreau eu sa o pun la mine pe E21!!!! biggrin.gif
DACA SE POATE???
xox
Donez o cutie de viteze de la 1.8 (cred).
florin83
QUOTE (claudiu18 @ Feb 5 2008, 11:08 AM) *
Salut Florin!!!daca mai ai bara de E30 o vreau eu sa o pun la mine pe E21!!!! biggrin.gif
DACA SE POATE???

nu stiu daca se potriveste la E21.. eu ti-o dau, dar vi tu sa o iei smile.gif
316i
La E21 mi se pare ca bara are un pic forma in V...
claudiu18
E adevarat nu se potriveste pe E21!!!! sad.gif
Mersi oricum Florin rolleyes.gif
Mersi si ''316'' de sfat
Zipobmw325
Sincer nu credeam ca mai exista si oameni care pot da un lucruri pe degeaba...Bravo, o sa pun si eu in curand ce mi-a mai ramas prin boxa de la subsol...
io'sŪ
in urma vanzari jantelor de e39, mi-au ramas 4 inele de centrare (pt a putea monta jante de e39 pe alt model).. le donez
sunt din teflon

daca intereseaza, PM to me ca poate scap din vedere acest topic
mayer_maryus
doneaza cineva proiector/e care sa fie sparte rupte..etc ?
florin83
pt ce masina? cea de la profil? daca da, din ce an e?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.