Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DONATII
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
xox
215/45 ti-s bune sau cauti fix 215/40?
Mihai_AMD
CITAT(xox @ Apr 7 2008, 03:31 AM) *
215/45 ti-s bune sau cauti fix 215/40?

prefer pe 40,macar sa stiu o treaba..si esti cam departe,dau mult pe curier pr ce vreau eu sa fac cu ele cativa km...azi o sa caut pe la niste vulcanizari,oricum mersi mult wink.gif
haristeas51
florine , imi dai mie te rog husa aia de cauciuc care vine in capul bobinei de inductie ? nu am nevoie de fise , vreau doar aia. smile.gif
florin83
ok..
Mihai_AMD
CITAT(db85amd @ Apr 7 2008, 05:14 AM) *
prefer pe 40,macar sa stiu o treaba..si esti cam departe,dau mult pe curier pr ce vreau eu sa fac cu ele cativa km...azi o sa caut pe la niste vulcanizari,oricum mersi mult wink.gif

up sad.gif
butcky
Nu are nimeni 4 capacele pentru jante? Trebuie sa fie de fix 5,9 cm. rolleyes.gif
mayer_maryus
QUOTE (butcky @ Apr 8 2008, 03:26 AM) *
Nu are nimeni 4 capacele pentru jante? Trebuie sa fie de fix 5,9 cm. rolleyes.gif

iti pot face neste cercuri de 59mm:) asta daca te avantajeaza, smile.gif
florin83
QUOTE (florin83 @ Apr 6 2008, 02:32 PM) *
mai donez urmatoarele:

donez bucata de burete de sub mocheta din spate.

macar geam spate

o antena.. nu stiu de la ce masina/model e.

fise bujii

prindere bara metal e30 non-facelift. Nu mai stiu daca e de fata sau spate. huh.gif

un capat bara spate.

stop frana

mai am si o bara fata cromata si bandoul pt cea din spate.

up.. e pacat sa le arunc.. nu se stie cand aveti nevoie de un suport de bara sau o mocheta..
eu am cautat o gramada cand am avut nevoie.
mayer_maryus
QUOTE (florin83 @ Apr 8 2008, 10:27 AM) *
up.. e pacat sa le arunc.. nu se stie cand aveti nevoie de un suport de bara sau o mocheta..
eu am cautat o gramada cand am avut nevoie.

florin dc ce stop este vorba?
florin83
ala din poza de pe pagina anterioara. e universal..
TiL
Haideti sa nu plecam de la subiect, adica Donatii. Vad ca bucii a deschis deja alt topic, bravo!
sixx
Up ! Trebuie sa le dau afara, nu le vrea nimeni ?

Donez 4 gume all-season 235 x 45 / 17. 3 dintre ele sunt Bridgestone Potenza (nu mai stiu ce model) - uzura medie, una nu mai stiu de care e, cam la fel de uzata.
Cred ca toate au fost la un moment dat intepate si vulcanizate.

Ocupa spatiu in debara degeaba.
florin83
donez bucata de burete de sub mocheta din spate.

macar geam spate

fise bujii

prindere bara metal e30 non-facelift. Nu mai stiu daca e de fata sau spate. huh.gif

un capat bara spate.

stop frana

up
TiL
MeHigh, ne-am vazut si-am uitat sa-ti dau sita aia.
mario.b
Donez un bord de E30 putin crapat, eu am primit unul de la robert (multumesc frumos) iar pe cel care il am il dau si eu mai departe in caz ca cineva dorete sa faca un experiment sau il vrea ca al lui este crapat mai mult decat al meu. Daca il vrea cineva pun maine seara o poza cu zone unde este crapat.
xox
Donez un alternator, cred ca era pe un urs 1.8 l-jet. Precizez ca nu stiu daca functioneaza sau nu, biggrin.gif

MeHigh
QUOTE (TiL @ Apr 14 2008, 09:43 PM) *
MeHigh, ne-am vazut si-am uitat sa-ti dau sita aia.

Noi sa fim sanatosi, azi aflam daca mai am nevoie de ea sau nu smile.gif
florin83
QUOTE (florin83 @ Apr 6 2008, 03:06 PM) *
mai am un monitor de 15" LG de donat smile.gif
Singura problema e ca are cablul ros de pisici. Merge bine, chiar e f.tare pt unul de 15"

chiar nu vrea nimeni un monitor pe 15" foarte bun? e pacat sa-l arunc sad.gif
Peter Pan
Cum zice si titlul, fac cadou un set de boxe fata originale ( Nokia) de E30 in 4 usi.Primul venit, primul servit!Pm pt detalii sau mail la miulm@yahoo.com
xox
Donez o galerie de evacuare de 4cil + doua pedale - frana+ambreiaj.
haristeas51
QUOTE (Peter Pan @ Apr 16 2008, 02:56 PM) *
Cum zice si titlul, fac cadou un set de boxe fata originale ( Nokia) de E30 in 4 usi.Primul venit, primul servit!Pm pt detalii sau mail la miulm@yahoo.com

vreau eu boxele daca le mai ai . lasa-mi un PM cu nr. de telefon smile.gif
cosmyn13
doneaza cineva un suport de far dreapta pt un e34?
mertan
QUOTE (cosmyn13 @ Apr 26 2008, 09:02 AM) *
doneaza cineva un suport de far dreapta pt un e34?

ti le dau pe amandoua...................................... 0723 15 16 77 bsc_lx id mess
sile1
emblema 316 pt e 21 cred ca este ...(din plastik argintiu) + ceva capac de volan rotund cu emblema bmw in mijloc (tot de e21) . 0726230874
mario.b
arculete si prostiile de vine la roata la frana de mana pt e36 are cineva eventual le platesc,merci
Alex E21
Are cineva o caseta de directie cu servo pentru urs E30 325i 1987 ? contra cost bineinteles !!! multumesc anticipat id de mess commrace
TiL
Aici se posteaza anunturi care incep cu "Donez". Pentru cereri incercati la piata: http://bmwzone.ro/forums/index.php?showforum=61
aalpine1
cabluri de trapa de urs are cineva ?
Rares
QUOTE (TiL @ Jul 18 2008, 12:16 AM) *
Aici se posteaza anunturi care incep cu "Donez". Pentru cereri incercati la piata: http://bmwzone.ro/forums/index.php?showforum=61

Tot degeaba... biggrin.gif
mario.b
donez una bucata admisie motor m20b20 jetronic + ECU + instalatie electrica (nu stiu cat este de functionala) + debitmetru (este umblat in el). Le dau si pe bucati, tot ce rog este seriozitate (daca trimit in tara). Daca se poate am rugamintea la voi sa imi imprumutati si mie un "CIP" de 2000 motronic, ca incerc sa imi reglez injectia ca imi scoate mult fum negru in turatii (eu am ECU de 2,5 1.3 motronic) si chiuloasa de 2000 si platesc acest mic imprumut. Multam anticipat.

BTW mai am de donat una bucata cutie de viteze de 1.8 M10.
TiL
Am doua discuri ventilate pt E28, le-am rectificat la strung, dar nu le mai montez, sunt cam subtiri (19-19.5 mm in conditiile in care minimul acceptabil e 20-21). Daca nu le ia careva le arunc, prefer sa fac efortul montajului pentru discuri noi, nu refacute.

Mai am 6 saboti frana de mana. Mi-am pus noi, dar degeaba, cei vechi aveau cam tot atat material pe ei, iar frana de mana tinea la fel.

0721.275.147
TiL
ultima strigare:
QUOTE (TiL @ Aug 13 2008, 12:24 AM) *
Am doua discuri ventilate pt E28, le-am rectificat la strung, dar nu le mai montez, sunt cam subtiri (19-19.5 mm in conditiile in care minimul acceptabil e 20-21). Daca nu le ia careva le arunc, prefer sa fac efortul montajului pentru discuri noi, nu refacute.

Mai am 6 saboti frana de mana. Mi-am pus noi, dar degeaba, cei vechi aveau cam tot atat material pe ei, iar frana de mana tinea la fel.

0721.275.147

Mouse
USA DREAPTA URS CUPEU MOCA !!!
cu geam+macara

URGENT!!!!!!!

0740.062.881
cosmyn13
doneaza cineva un cass original bmw?
bartro
Mai am o galerie de admisie pentru motor M10, carburator simplu. E de pe un BMW 02 sau NK din 1970. O vrea cineva..?
MeHigh
nu are cineva de DONAT, sau de VANZARE, plasticul care vine peste proiector la E28, cel care se prinde in 2 suruburi ca sa tina proiectorul fix ?
imi trebuie o 1 bucata, nu reusesc sa o gasesc la mine.
TiL
QUOTE (TiL @ Jul 18 2008, 12:16 AM) *

QUOTE (Rares @ Aug 8 2008, 10:33 AM) *
Tot degeaba... biggrin.gif

biggrin.gif
bartro
QUOTE (bartro @ Aug 27 2008, 11:47 AM) *
Mai am o galerie de admisie pentru motor M10, carburator simplu. E de pe un BMW 02 sau NK din 1970. O vrea cineva..?

Merge si pe post de ancora pe un nava mai mica unsure.gif
mihaimmm
QUOTE (mario.b @ Aug 12 2008, 02:59 PM) *
donez una bucata admisie motor m20b20 jetronic + ECU + instalatie electrica (nu stiu cat este de functionala) + debitmetru (este umblat in el). Le dau si pe bucati, tot ce rog este seriozitate (daca trimit in tara). Daca se poate am rugamintea la voi sa imi imprumutati si mie un "CIP" de 2000 motronic, ca incerc sa imi reglez injectia ca imi scoate mult fum negru in turatii (eu am ECU de 2,5 1.3 motronic) si chiuloasa de 2000 si platesc acest mic imprumut. Multam anticipat.

BTW mai am de donat una bucata cutie de viteze de 1.8 M10.

daca instalatie electrica de jetronic contine si fisele de bujii toate 7 si capacul de delcou, le vreau eu. multam mult!

QUOTE (florin83 @ Apr 6 2008, 02:32 PM) *
mai donez urmatoarele:

macar geam spate
Click to view attachment

Click to view attachment

fise bujii
Click to view attachment

prindere bara metal e30 non-facelift. Nu mai stiu daca e de fata sau spate.huh.gif
Click to view attachment

un capat bara spate.
Click to view attachment

stop frana
Click to view attachment

mai e valabila oferta?
vreau eu fisele de bujii...te rog frumos. merci mult.
monteria
as dori eu de la admisie cotul de cauciuc daca e intreg
cristic
are cineva o carcasa de cheie (contact) pentru e46 '98-'00. plssssssssss
CRM112
un buton pentru avarii as avea nevoie - e34/e32

dau la schimb buton lumini laugh.gif
CRM112
QUOTE (CRM112 @ Oct 20 2008, 05:41 PM) *
un buton pentru avarii as avea nevoie - e34/e32

dau la schimb buton lumini laugh.gif

alternativ ofer la schimb butonul pentru trapa smile.gif

34dwg
Cine isi face pomana cu mine cu o fata de usa pe negru partea dreapta pt un E34?
monteria
fratii mei albi, nu fiti negri si cersiti pe topicul de donatii smile.gif
CRM112
am intrebat si-n topicuri (5) de dezmembrari si nimic pana la ora asta smile.gif

...si e un buton.....dau la schimb altele mai smechere si mai xomplexe tongue.gif
io'sŪ
CITAT(io`s @ Feb 14 2008, 03:48 AM) *
in urma vanzari jantelor de e39, mi-au ramas 4 inele de centrare (pt a putea monta jante de e39 pe alt model).. le donez
sunt din teflon

daca intereseaza, PM to me ca poate scap din vedere acest topic

hai ca vreau sa le arunc, ma incurca prin portbagaj
34dwg
QUOTE (34dwg @ Oct 22 2008, 03:00 PM) *
Cine isi face pomana cu mine cu o fata de usa pe negru partea dreapta pt un E34?

Platesc smile.gif
INTERCEPTOR
de e 28 mocheta consola cal scaun dreapta nistre praguri de dacie cred care merg pe e 12 e 28 bancheta spate numai partea de spate geamurile laterale toate .luneta instalatia electrica cine vrea ceva vine si le demonteaza.
io'sŪ
CITAT(io`s @ Oct 23 2008, 09:13 AM) *
hai ca vreau sa le arunc, ma incurca prin portbagaj

adjudecate astazi de @monteria
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.