Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DONATII
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Mouse
QUOTE (Vlad_RLG @ Feb 10 2009, 05:07 AM) *
Mai ai fisele? merg la e30?

nu ti se potrivesc !!!
Razvan Gavan
Donez toata mocheta din portbagaj de la un E39 impreuna cu placa care vine peste roata de rezerva si toate plasticele aferente.

Mai exact:

-cele doua capace de la buzunare (stanga + dreapta)
-cele doua mochete care imbraca oalele in spate
-placa de pe jos care sta peste roata de rezerva
-plasticul care imbraca buza portbagajului

Telefon: 0724 960 917
Yahoo ID: razvan_gavan

Neaparat pana in weekend.....
thecreator88
dai cumva si bucata care e in spatele porbagajului?( in spate la bancheta)

si inca o intrebare de ce le schimbi??
Ginu
QUOTE (the_rifle @ Jan 28 2009, 08:30 AM) *
Donez discuri spate pt e36 si placute de frana spate ( merg de la 318is pana la 325i )

sunt putin ruginite dar au carne pe ele cam 80-90 la suta

Placa de presiune ( de la 318is pana la 325i )
Am si rulmentul si discul dar nu garantez pt ele ( totusi par inca bune )

4 fise pt 325i ( partea de cauciuc )

Rog un moderator sa modifice titlul..... "goleg " si " donati-le"..... smile.gif M-am grabit

As dori eu discurile pt 318is dak se poate si dak le mai ai!proiectoarele banuiesc k nu le mai ai!mie imi trebuie doar geamul de la proiectorul de pe partea stanga k mi s-a spart la un impact cu o matza smile.gif
ilie
are careva suruburile si "contra" din plastic cu care se prind lucasurile din aripi fata pt e34?
piesa nr 9 : http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=41&fg=65
florin83
Poti sa le comanzi de la orice magazin de piese auto.
05aBi
CITAT(05aBi @ Nov 10 2008, 03:24 PM) *
imi doneaza si mie cineva 2 oglinzi de e21 modelul vechi ( de metal )
la o adica.. e buna si una de stanga.. pentru ca pe cea de dreapta nu o folosesc decat la parcare sa vad cata distanta mai am pana la bordura dar in fine smile.gif
dau la schimb doua oglinzi de plastic de e30 !
sunt bune si cele de e3, 02, e12 ...

nimeni nimic ? sad.gif
ilie
QUOTE (florin83 @ Mar 21 2009, 08:17 PM) *
Poti sa le comanzi de la orice magazin de piese auto.

Am fost la multe magazine de piese auto inclusiv la Al Padrino si nu aduce nimeni asa ceva sad.gif dau oricat pe ele numai sa numai stau cu gauri in arirpi.
Fostele aripi nu aveau semnalizari (le-am dat jos din cauza ruginii).
bartro
QUOTE (ilie @ Mar 21 2009, 09:05 PM) *
Am fost la multe magazine de piese auto inclusiv la Al Padrino si nu aduce nimeni asa ceva sad.gif dau oricat pe ele numai sa numai stau cu gauri in arirpi.
Fostele aripi nu aveau semnalizari (le-am dat jos din cauza ruginii).

nici bavaria, filaret etc nu au?
ilie
QUOTE (bartro @ Mar 21 2009, 09:27 PM) *
nici bavaria, filaret etc nu au?

la bavaria nu am incercat. filaret ma duc luni. poate gasesc sa cumpar paici pana atunci...
manole74
CITAT(ilie @ Mar 21 2009, 09:57 PM) *
la bavaria nu am incercat. filaret ma duc luni. poate gasesc sa cumpar paici pana atunci...

O varianta poate sa fie si ebay-ul
ilie
pentru 2 minuni dastea sa fac comanda pe ebay nu merita....oricine dezmembreaza asa ceva...trebuie sa aibe cel putin o punga(daca nu le arunca) eu am la tulcea unde mai am un e34 la fel...dar pana ajung acolo adun o gramda de mizerie in aripi sad.gif
sunt aceleasi cu cele de la prinderea cadrului farurilor pe trager.
Neste
QUOTE (ilie @ Mar 21 2009, 10:14 PM) *
pentru 2 minuni dastea sa fac comanda pe ebay nu merita....oricine dezmembreaza asa ceva...trebuie sa aibe cel putin o punga(daca nu le arunca) eu am la tulcea unde mai am un e34 la fel...dar pana ajung acolo adun o gramda de mizerie in aripi sad.gif
sunt aceleasi cu cele de la prinderea cadrului farurilor pe trager.

costa 1,35RON piesa de plastic + surub ; pozitiile 10+11 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=63&fg=10
butcky
Chiar daca nu sunt pentru masina, poate ajuta pe cineva rolleyes.gif
Donez 2 memorii SAMSUNG DDR2(cred), sunt de 512 mb deci 1 GB. Nu prea ma pricep la pc-uri. blink.gif

Pe ele scrie:
512MB 1Rx8 PC2 - 5300U - 555 - 12 - ZZ
M378T6553EZS - CE6 0708

Seamana cu cele din poza! Eu le dau pt ca am facut un up-grade. Provin de la un pc DELL OPTIPLEX 745.
mario.b
QUOTE (butcky @ Mar 30 2009, 02:45 AM) *
Chiar daca nu sunt pentru masina, poate ajuta pe cineva rolleyes.gif
Donez 2 memorii SAMSUNG DDR2(cred), sunt de 512 mb deci 1 GB. Nu prea ma pricep la pc-uri. blink.gif

Pe ele scrie:
512MB 1Rx8 PC2 - 5300U - 555 - 12 - ZZ
M378T6553EZS - CE6 0708

Seamana cu cele din poza! Eu le dau pt ca am facut un up-grade. Provin de la un pc DELL OPTIPLEX 745.

daca le mai ai si te induri cu mare placere leas vrea eu, pentru ca am una de 512 si una de 256 ddr2 533 . Multumesc anticipat.
butcky
Suna-ma la 0766.350.450 si hai sa ne intalnim. Daca ai drum prin zona Sos. Giurgiului - City Mall e si mai ok. Eu am ramas fara permis si mi-e cam greu cu deplasatul. sad.gif
ionusunt
QUOTE (butcky @ Mar 30 2009, 03:54 AM) *
Suna-ma la 0766.350.450 si hai sa ne intalnim. Daca ai drum prin zona Sos. Giurgiului - City Mall e si mai ok. Eu am ramas fara permis si mi-e cam greu cu deplasatul. sad.gif

off -suntem vecini mai nou ? laugh.gif
ON: si eu dezmembrez(donez piese) PENTIUM 4 la 1.8ghz/ orice piesa laugh.gif

CUMPAR INSA PLACA AUDIO PROFESIONALA CU LATENTA 0 (externa-firewire daca se poate,sau usb 2.0 ) .
MeHigh
QUOTE (ionusunt @ Mar 30 2009, 04:59 AM) *

CUMPAR INSA PLACA AUDIO PROFESIONALA CU LATENTA 0 (externa-firewire daca se poate,sau usb 2.0 ) .

procesorul(+cooler) si motherboardul le-as vrea eu, daca este cu placere.
multumesc smile.gif
justblack83
care ai sa-mi dai si mie niste ceasuri de bmw e36 cu 220 km benzina ??? dau si eu o atentie ceva. sau le dau pe ale mele cu vitezometru si ceas la schimb
mario.b
Donez fete de usi pentru E30 coupe, unele sant imbracate in piele 2 culori si mai am o pereche de fete negre cu material, una din ele fiind rupta in partea de sus.
sconx
QUOTE (mario.b @ Mar 31 2009, 09:04 PM) *

Donez scaun URS coupe(parca) bunicel, caseta directie mecanica, electrovalva urs, E 30, carcasa oglinda dreapta, alte mici maruntisuri. Ochiu se baga aici http://bmwzone.ro/forums/index.php?s=&...ost&p=91708
mario.b
Sal , am si eu o intrebare, centura este la donatii? pentru ca daca este as dorio eu. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Mihai_AMD
are careva niste ceasuri de urs in stare varza?smile.gif
ma intereseaza caciulitele alea 2 portocalii care invelesc becurile care lumineaza ceasurile
(cine a desfacut stie biggrin.gif:)
LEX
Am si eu nevoie va rog de urmatoarele pentru E30:

-manete geamuri spate in stare buna (platesc eventual)
-shadowlineul de la chedere (banda aceea neagra din mijlocul chederului fata si spate)
-butuc cu cheie pentru E30..
-geamurile de la semnalizatoare intregi
-bec semnalizator..

-CAUCIUCURI pe 14 in stare cat sa mai tina cateva burnuri. Cat mai multe sau cate aveti nu conteaza. Dau si 10ron pe unu daca inca are carne buna.
claudiu18
QUOTE (ionusunt @ Mar 30 2009, 04:59 AM) *

salutare daca mai este valabila oferta cu unitatea,m-ar interesa pe mine daca chiar o donezi.....multumesc anticipat
chiar si cu ceva lipsa!!!!!! rolleyes.gif
Peter Pan
donez 2 boxe fata urs OEM (4 usi) in stare foarte buna - 4ohmi 40 w

daca e cineva interesat le pot aduce la o intalnire biggrin.gif sau vb la 0726728210
05aBi
CITAT(Peter Pan @ May 30 2009, 11:44 AM) *
donez 2 boxe fata urs OEM (4 usi) in stare foarte buna - 4ohmi 40 w

daca e cineva interesat le pot aduce la o intalnire biggrin.gif sau vb la 0726728210

Sunt rotunde sau dreptunghiulare ?
Daca sunt dreptunghiulare le-as dori eu pentru ca bate vantul in locasul ala la mine biggrin.gif
316i
Pe urs au fost doar patrate cu diametrul difuzorului de 13cm.
05aBi
Asta numai stiam. Am crezut ca sunt mai la fel din moment ce ursul e urmatoarea generatie de 3-ar ... dar uite ca m-am inselat mellow.gif
In cazul asta, retrag ce am scris mai sus smile.gif
demele
salut ! va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un Cilindru de Ambreiaj si o bara pe fata modelu dupa 88 pt E30 1.8cm3 ! va rog mult , am nevoie mare mi l-am luat recent si nu e complet.. . ofer si ceva banuti daca este nevoie (MIHAI) craiova tel: 0727 744 586 id: esu_xeqt@yahoo.com
CRM112
La iesirea din Craiova spre Bucuresti/Bals e un maaaare "şantier" de dezmembrari bmw.
Rotti
QUOTE (05aBi @ May 31 2009, 11:03 AM) *
Asta numai stiam. Am crezut ca sunt mai la fel din moment ce ursul e urmatoarea generatie de 3-ar ... dar uite ca m-am inselat mellow.gif
In cazul asta, retrag ce am scris mai sus smile.gif

treci pe la mine pe la atelier in weekend sa-ti dau boxe bune pt e21
demele
inca mai caut un cilindru de ambreiaj si bara pe fatza , dar din pacate am gasit la 3 mill aman2 , si nu-mi pot permite atat sad.gif , mai aveti alte idei?
Rotti
nu prea vor astia sa dea de pomana nu?
Airness
QUOTE (CRM112 @ Jun 1 2009, 11:29 AM) *
La iesirea din Craiova spre Bucuresti/Bals e un maaaare "şantier" de dezmembrari bmw.

Salut. Cum se numeste? Este undeva langa la "Metro"? Mersi.
bartro
Donez curea V gates 6463mc AVX13 x 825La. Am primit-o cadou, dar e prea scurt pentru ce imi trebuie smile.gif
AxY Jamaicanu
salut, caut si eu un scaun de la sofer, cu tapiteria ok ptr un E21
monteria
diferite plastice pentru E34.rog dati PM ca nu intru prea des pe la donatii
florin83
QUOTE (AxY Jamaicanu @ Jul 6 2009, 01:34 AM) *
salut, caut si eu un scaun de la sofer, cu tapiteria ok ptr un E21

Asta e topic pt donatii, nu cereri.
AxY Jamaicanu
ok, scuze, dar m-am gandit ca poate are cineva pe acasa si nu s-a gandit sa-l posteze
lucian
cine are nevoie de doua anvelope 205/65-16
sunt C-uri, marca Continental cu 2-3 mm carne pe ele.
urgent pana nu le arunc, ca nu am unde sa le tin.

0722 511 747
Mihai_AMD
care ai si vrei sa donezi(contracost biggrin.gif ) niste ceasuri de urs jumulite/defecte?
in principiu sa aiba macar limbile tongue.gif ok,si cadranele(de preferat cu 240 de benzinar) si plasticul ala portocaliu care distribuie lumina becurilor de iluminare sa fie tot ok
alex_maniacu_91
Donez scaune de e30 coupe. Scaunul pasagerului este ok, dar scaunul soferului are sezutul rupt. Revin maine cu poze.
alex_maniacu_91
CITAT(alex_maniacu_91 @ Aug 26 2009, 10:20 PM) *
Donez scaune de e30 coupe. Scaunele au sezutul rupt.

Fixed. Cine le vrea le poate ridica din cartierul Berceni.
lucian
QUOTE (lucian @ Jul 21 2009, 01:59 PM) *
cine are nevoie de doua anvelope 205/65-16
sunt C-uri, marca Continental cu 2-3 mm carne pe ele.
urgent pana nu le arunc, ca nu am unde sa le tin.

0722 511 747

adjudecate.
LEX
am eu ceasuri de motor 1.8 4 cil .. ti le dau la 200 mii dak vrei .. merg foarte bine.. 0724 166 758
dani_ciclop
cu cat donezi caseta de directie?... daca nu e mult si trimiti prin curier(plata la destinatie), o vreau io.. ms
Mihai_AMD
CITAT(LEX @ Sep 1 2009, 04:03 PM) *
am eu ceasuri de motor 1.8 4 cil .. ti le dau la 200 mii dak vrei .. merg foarte bine.. 0724 166 758

in principiu caut de 6 cilindri..daca nu gasesc,vb
ms oricum
sebastyan
QUOTE (alex_maniacu_91 @ Aug 26 2009, 10:20 PM) *
Donez scaune de e30 coupe. Scaunul pasagerului este ok, dar scaunul soferului are sezutul rupt. Revin maine cu poze.

Salut, mai sunt de actualitate?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.