Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e28 nou pe aici:P
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
evildeath
amortizoare, arcuri si placute de frana noi pe spate biggrin.gif
to be continued smile.gif)
ionusunt
QUOTE (evildeath @ Mar 9 2008, 12:39 AM) *
amortizoare, arcuri si placute de frana noi pe spate biggrin.gif
to be continued smile.gif)

se mai aude bataia aia din spate?
evildeath
QUOTE (ionusunt @ Mar 9 2008, 01:55 AM) *
se mai aude bataia aia din spate?

pai se mai aude mai putin da se mai aude...bucsele tre sa le schimb si pe alea
ledocteur
se adauga volan in 3 spite (nu mtechnic) si oglinda cu lampi laugh.gif
evildeath
QUOTE (ledocteur @ Mar 9 2008, 11:40 PM) *
se adauga volan in 3 spite (nu mtechnic) si oglinda cu lampi laugh.gif

dap corect
mersi monsieru ledocteur...oglinda m-tehnik mai exact...nu am apucat sa fac update-ul la topic biggrin.gif
evildeath
new pics sa-i scoata in valorea cheia de pe partea stanga si vopseaua imbratinita ...sad.gif
ionusunt
hopaaaa....la liceu a ?ce zic fetele de masina ta de NAZI tongue.gif sau skinhead smile.gif

LE : niste poze facute de cineva care stie sa faca...si alb negru...ar fi grave biggrin.gif
evildeath
QUOTE (ionusunt @ Mar 18 2008, 05:34 PM) *
hopaaaa....la liceu a ?ce zic fetele de masina ta de NAZI tongue.gif sau skinhead smile.gif

LE : niste poze facute de cineva care stie sa faca...si alb negru...ar fi grave biggrin.gif

sunt facute de fulga pozele...astept sa mi le dea si editate....biggrin.gif
haifisch
mda....vad ca ai si tu "fani care te apreciaza cu cheia"... dry.gif

Sportivu
mama lor de nenorociti...si mie mi-au tras o cheie mica ce-i drept tocmai pe trapa sad.gif
evildeath
dap cu cheia mi-au facut-o nenorocitii...smile.gif) a stat parcata pe strada aia vreo luna masina si nu a zis nimeni absolut nimic da se pare ca intr-o zi m-am trezit cu urme chei din spate pana in fata...asta e asteptam pana o revopsesc
evildeath

haifisch
eeee da.....o masina chiar impecabila !

ma faci sa regret ca nu am luat-o eu....

felicitari....macar suntem si noi 2 cu 528-uri biggrin.gif
TiL
Ai gasit volan smile.gif
evildeath
QUOTE (TiL @ Apr 1 2008, 01:45 PM) *
Ai gasit volan smile.gif

dap greu da am gasit...abea astept sa-l imbrac in piele biggrin.gif

QUOTE (haifisch @ Apr 1 2008, 01:03 PM) *
eeee da.....o masina chiar impecabila !

ma faci sa regret ca nu am luat-o eu....

felicitari....macar suntem si noi 2 cu 528-uri biggrin.gif

mersi mersi biggrin.gif
ionusunt
am auzit ca mai nou si fuge de rupe rolleyes.gif ..ia zi domne....cat baga ? laugh.gif
TiL
La pompa? biggrin.gif
evildeath
domne cu 4 insi in masina a bagat 200 da m-am oprit acolo nu am mai stresat-o...o sa mai vedem data viitoare biggrin.gif

ps se adauga si oglinzi incalzite la dotari biggrin.gif
ionusunt
eu i-as mai face urmatoarele -jante de 15-16" maxim ,o pielicica ,si un shadowline ca la asta merge ca e mai noua (85 parca nu ?)
era sa uit -o vopsea sa luceasca cum lucea BABA! tongue.gif
io'sŪ
.. cum lucea??? da' ce a murit? poate cum luceste ! tongue.gif
TiL
Acum nu mai luceste pentru noi, a plecat pe alte meleaguri biggrin.gif
evildeath
QUOTE (ionusunt @ Apr 2 2008, 05:28 PM) *
eu i-as mai face urmatoarele -jante de 15-16" maxim ,o pielicica ,si un shadowline ca la asta merge ca e mai noua (85 parca nu ?)
era sa uit -o vopsea sa luceasca cum lucea BABA! tongue.gif

86...pai asta am in cap fix asta...jante 15-16 si shadow line biggrin.gif si piele inclusiv pe bord biggrin.gif dar sa vina vara biggrin.gif
manole74
Shadow-line, nu tine daca te gandesti sa vopsesti negre ornamentele, asa ca mai bine ai cauta o masina care are pachetul pe ea
io'sŪ
CITAT(manole74 @ Apr 2 2008, 10:29 PM) *
Shadow-line, nu tine daca te gandesti sa vopsesti negre ornamentele, asa ca mai bine ai cauta o masina care are pachetul pe ea

ba tine daca stii sa o faci!
wink.gif
evildeath
sa ajung la punctu ala cand e vopsita are piele pe ea si tre sa o fac shadow line....biggrin.gif oricum clar vreau sa o fac shadow line
ionusunt
QUOTE (TiL @ Apr 2 2008, 06:16 PM) *
Acum nu mai luceste pentru noi, a plecat pe alte meleaguri biggrin.gif

asta am vrut sa zic de fapt smile.gif nu ca nu luceste DOAMNE FERESTE cool.gif
evildeath
poze cu bestia la spalatorie biggrin.gif
ionusunt
bestie a ?acuma e bestie tongue.gif ce tare laugh.gif mai stii ba cum zacea acolo pe pantelimon trista?si cum e acum cool.gif si cum va fi....chiar man sa facem si noi actele alea sa mi zici cand vrei vb noi ..doar mi-am adus aminte laugh.gif
evildeath
QUOTE (ionusunt @ Apr 4 2008, 09:03 AM) *
bestie a ?acuma e bestie tongue.gif ce tare laugh.gif mai stii ba cum zacea acolo pe pantelimon trista?si cum e acum cool.gif si cum va fi....chiar man sa facem si noi actele alea sa mi zici cand vrei vb noi ..doar mi-am adus aminte laugh.gif

da ma le facem sa termin si io cu tarasenia asta de bac... ca si eu vreau s scap....
normal ca mai tin minte cum era.... tu nu ai prinso intr-o seara cand era lasata acolo langa mega image-ul ala si avea gandaci pe capota smile.gif)
haifisch
buna decizia cu shadowline smile.gif ..... mie unul nu prea imi place cromul.....

cat despre "statul pe pantelimon langa mega image cu gandaci pe capota" mai adauga si aia 2-3 cm de praf care erau pe ea smile.gif)

dar mai bine bestie in haine de cenusareasa decat invers smile.gif)
evildeath
QUOTE (haifisch @ Apr 4 2008, 01:20 PM) *
buna decizia cu shadowline smile.gif ..... mie unul nu prea imi place cromul.....

cat despre "statul pe pantelimon langa mega image cu gandaci pe capota" mai adauga si aia 2-3 cm de praf care erau pe ea smile.gif)

dar mai bine bestie in haine de cenusareasa decat invers smile.gif)

corect...
oricum eu sunt multumit de cum a ajuns aveam orisice dubii(cand cumperi o masina si pleci cu ea tractata si la volan e dubios smile.gif) ) dar a iesit pana la urma ... motoru pus la punct (mai raman tachetii de reglat saptamana care vine sa peste 2 saptamani tongue.gif) interioru schimbat mai tot ramane doar tapiteria de facut... magarii gen geamuri legate la bricheta smile.gif) facute ca la carte .... abea astept sa o vopsesc biggrin.gif
haifisch
eu sunt multumit uitandu-ma la ea cum a ajuns smile.gif

nu ma asteptam sa te ocupi chiar atat de mult de ea.....bine ca m-am inselat smile.gif
evildeath
QUOTE (haifisch @ Apr 4 2008, 01:54 PM) *
eu sunt multumit uitandu-ma la ea cum a ajuns smile.gif

nu ma asteptam sa te ocupi chiar atat de mult de ea.....bine ca m-am inselat smile.gif

to be continued biggrin.gif
TiL
Incearca sa grabesti reglatul tachetilor. De obicei problema e de la ungere, mai exact de la suruburile care strang conducta de ulei si prin care conducta se alimenteza cu ulei.

Eu am gasit unul strans bine, si unul desfacut binisor, cateva ture. L-am strans la loc dar tot mai pierde ulei, pentru ca s-a indoit saiba de etansare si nu aveam alta la dispozitie. Tachetii se prezentau asa: unul la 0.2, unul la 0.3 si restul la 0.25. Deci nu aveau motiv sa tzacane. I-am pus pe toti la 0.25. Acum mai tacane foarte putin tot cei din spate, unde e saiba buclucasa. Deci problema era ungerea, nu distanta, iar acum probabil inca se mai aud (foarte foarte slab) tot din acelasi motiv.
Eu am fost mai norocos (ma asteptam sa am surubul desfacut si m-am grabit sa vad ce-i acolo), dar bart l-a gasit desfiletat complet (noroc ca inca nu cazuse prin chiulasa, iar altii (de prin afara) s-au trezit cu conducte/culbutori distrusi din cauza surubului care a tzopait pe-acolo si a fost prins unde nu trebuie.

Aici e figura cu conducta, surub si saibe: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=11&fg=15
evildeath
QUOTE (TiL @ Apr 4 2008, 02:08 PM) *
Incearca sa grabesti reglatul tachetilor. De obicei problema e de la ungere, mai exact de la suruburile care strang conducta de ulei si prin care conducta se alimenteza cu ulei.

Eu am gasit unul strans bine, si unul desfacut binisor, cateva ture. L-am strans la loc dar tot mai pierde ulei, pentru ca s-a indoit saiba de etansare si nu aveam alta la dispozitie. Tachetii se prezentau asa: unul la 0.2, unul la 0.3 si restul la 0.25. Deci nu aveau motiv sa tzacane. I-am pus pe toti la 0.25. Acum mai tacane foarte putin tot cei din spate, unde e saiba buclucasa. Deci problema era ungerea, nu distanta, iar acum probabil inca se mai aud (foarte foarte slab) tot din acelasi motiv.
Eu am fost mai norocos (ma asteptam sa am surubul desfacut si m-am grabit sa vad ce-i acolo), dar bart l-a gasit desfiletat complet (noroc ca inca nu cazuse prin chiulasa, iar altii (de prin afara) s-au trezit cu conducte/culbutori distrusi din cauza surubului care a tzopait pe-acolo si a fost prins unde nu trebuie.

Aici e figura cu conducta, surub si saibe: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=11&fg=15

de tinut minte... o sa m grabesc ca stiu ca poate afecta si axa cu came si nu am de cand sa o schimb...
saibele de etansare probabil ca o sa el comand inainte pe toate sa fiu sigur ca e totul ok
p.s. mie imi tacane sanatos biggrin.gif
TiL
Mda, eu comandasem preventiv doar pastile excentrice, de care n-a fost nevoie. Din pacate saiba respectiva jucase pe-acolo din cauza ca nu era stransa si nu mai era plana. Asa ca pierde presiune peacolo, dar nu grav.
Comanda-ti saibele, vezi cand strangi suruburile, sa le strangi pe uscat, sa nu fie ulei pe-acolo. Si nu prea taer ca paraie conducta. Unii recomanda o picatura de loctite pe filet dar nu cred ca in fabrica au pus asa ceva.
Acum astept sa vina 5 saibe (vin la set de 5) si un surub, cand n-oi avea ce face le schimb. Cica si surubul asta nou ar fi putin diferit, ca sa nu se mai desfaca, dar nu sunt sigur.
evildeath
QUOTE (TiL @ Apr 4 2008, 03:18 PM) *
Mda, eu comandasem preventiv doar pastile excentrice, de care n-a fost nevoie. Din pacate saiba respectiva jucase pe-acolo din cauza ca nu era stransa si nu mai era plana. Asa ca pierde presiune peacolo, dar nu grav.
Comanda-ti saibele, vezi cand strangi suruburile, sa le strangi pe uscat, sa nu fie ulei pe-acolo. Si nu prea taer ca paraie conducta. Unii recomanda o picatura de loctite pe filet dar nu cred ca in fabrica au pus asa ceva.
Acum astept sa vina 5 saibe (vin la set de 5) si un surub, cand n-oi avea ce face le schimb. Cica si surubul asta nou ar fi putin diferit, ca sa nu se mai desfaca, dar nu sunt sigur.

ahamz... de reglat nu o sa le reglez eu ...o sa o duc la atelier da bine ca mi-ai zis dinainte sa comand saibele...biggrin.gif
Rares
Ma bag si io in seama:

La cat se regleaza tachetii la M30B25? Ce joc? Cat la evacuare si cat la admisie? Urmeaza si la mine un reglaj... Incepe motorul sa "clantzane" la rece...
evildeath
p.s till ca am uitat cand am fost la atelier si s-a uitat mecanicu la tacheti sa vada ce si cum mi-a zis ca se regleaza la 0.30 ca s-a uitat in datele tehnice biggrin.gif cel putin asa e la motoru meu de 2.8 biggrin.gif
TiL
Da, 0.30. Eu ii aveam la 0.25, oricum intentionam sa-i fac la 0.25
evildeath
nebunia a fost incaltata azi cu niste jante pe 15 bbs fara buza si cauciucuri pirelli de vara biggrin.gif...mai trebuie sa iau capace pentru jante daca are cineva vreo idee unde gasesc pls sa-mi zica si mie mellow.gif maine poimaine sper sa pun si poze
haifisch
chiar sunt curios cum arata smile.gif .....hurry up smile.gif
ionusunt
banuiesc ca sunt cele de la dan de la plumbuita...daca da sunt d-alea stock de bmw in fagure,care nu au capacele centrale tongue.gif dar sunt misto:D
LE:bai pesamosca vezi ca sunt la munca poate treci pe aici la o tigara daca nu ai ce sa faci si vad si eu rotile tongue.gif
05aBi
am trecut azi pe la foisoru de foc pe la 11.40 si am vazut-o acolo .. am avut ceva timp sa o admir pentru ca pe la ora aia parcurgeam in 5 min. 2m dry.gif
arata ea inainte bine ... dar acum arata si mai bine cu bbs cool.gif
evildeath
QUOTE (05aBi @ Apr 7 2008, 05:02 PM) *
am trecut azi pe la foisoru de foc pe la 11.40 si am vazut-o acolo .. am avut ceva timp sa o admir pentru ca pe la ora aia parcurgeam in 5 min. 2m dry.gif
arata ea inainte bine ... dar acum arata si mai bine cu bbs cool.gif

da stiu a fost haos mare pe acolo .... mersi frumos...sper sa apuc sa fac poze odata biggrin.gif si sa vina si capacele pentru ele odata
evildeath

voi reveni si cu poze dupa ce e spalata si cand imi vin capacele de la jante
si in vara sper sa revin cu poze cu ea vopsita smile.gif)
p.s. nu stiu daca am mai scris mai sus da cazanu a primit si oglinzi incalzite tre sa le montez zilele astea
haifisch
dupa ce o sa pui si capacele o sa arate de mii de ori mai bine decat cu tablele care le aveai

bafta.....frumos...
evildeath
QUOTE (haifisch @ Apr 16 2008, 01:27 PM) *
dupa ce o sa pui si capacele o sa arate de mii de ori mai bine decat cu tablele care le aveai

bafta.....frumos...

dap io oricum sunt multumit deocamdata si de ele asa da asta e la noi in tara tre sa ai rabdare pana gasesti piese biggrin.gif
ledocteur
daca tu te plangi cu gasitu de piese eu ce sa mai zic? laugh.gif
ontopic: ii vin ft frumos jantele, te astept la o plimbare.
ionusunt
QUOTE (ledocteur @ Apr 16 2008, 05:38 PM) *
daca tu te plangi cu gasitu de piese eu ce sa mai zic? laugh.gif
ontopic: ii vin ft frumos jantele, te astept la o plimbare.

banuiesc ca voi vorbiti de "piesele care trebuie " nu orice piesa de mecanica...ca alea se gasesc stiti si voi smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.