Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e28 nou pe aici:P
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
evildeath
QUOTE (ionusunt @ Sep 28 2009, 01:21 AM) *
dpdv estetic sunt impecabile .doar nu s late. nasol rau

@moarteadiavolului - tongue.gif vezi ca maine trec pe acolo sa iau plasticele si sa il intreb pe dima ce materiale imi vor trebui pt jante si barele m tech

maine la 11 suntem acolo pana la vreo 9-10 seara...te asteptam....
evildeath
QUOTE (haifisch @ Sep 27 2009, 10:39 AM) *
faza cu jantele tale o sa fie o discutie pana la adanci batraneti....

nu poti sa te .... pe gusturile omului....tie iti plac astea mai micutze si mai originale ale tale altora le plac 11 j late si buza de la janta sa fie

f aproape de buza de la conturul aripii....nu tre sa fii asa rigid gen aca nu ii plac cuiva mama ca voua va plac numai borbet a si bbs cu 11j

scz de off

si ca sa fiu on....cred ca multi apreciaza ceea ce face evildeath acolo dar multi inclusiv eu asteptam rezultatul final....cum arata dar si cum

va merge....nu cred ca daca toata lumea ar posta "tine-o tot asa" si "bafta" etc ar insemna mai mult

P.S. abia acum am vz postul tau adi...nush poate eu sunt altfel....eu consider ca adevaratul sprijin e cand oferi ajutor

nu neaparat cand stai in spatele tastaturii si zici way to go....

dima isi permite sa zica asta pentru ca e alaturi de mine la atelier tongue.gif... nu numai cu vorbe ci si cu manutele....el va fii domnu vopsitor biggrin.gif
TiL
hai sa fac eu harmalaie biggrin.gif

Asa, dati-i bataie!
Abia astept sa vad rezultatul final, adica motorul asta cu... tobe potrivite

Un E28 cu compartiment motor luna e o treaba... O s-o vinzi? laugh.gif
evildeath
QUOTE (TiL @ Sep 28 2009, 08:31 PM) *
hai sa fac eu harmalaie biggrin.gif

Asa, dati-i bataie!
Abia astept sa vad rezultatul final, adica motorul asta cu... tobe potrivite

Un E28 cu compartiment motor luna e o treaba... O s-o vinzi? laugh.gif

n-o s-o vand...poate dezmembrari smile.gif)

la tobe niste serpi de coafeaza til?tongue.gif
TiL
e un inceput, pana la tunelul dintre rezervor si rezerva mai e tongue.gif
evildeath
QUOTE (TiL @ Sep 29 2009, 09:53 PM) *
e un inceput, pana la tunelul dintre rezervor si rezerva mai e tongue.gif

lasa til toate la timpul lor...m-a secat motoru ... vezi sa nu ma uiti cu furtunul
evildeath
adaugam pe lista...disc de ambreiaj+placa de presiune folosite 3-4 mii de km...
rulement nou
curele noi
castrol rs
antigel
lichid de frana
ulei servo castrol
furtun ambreiaj
bucsa de centrare cardan
bucsa coloana directie
filtre
bujii
capete de bara
suporti motor
izolir din panza pentru instalatia electrica
conducte frana

niste poze mai clare sa va luminez un pic mai mult
Ciupanezu
Mişto rău că foloseşti piese noi, munca īncepe să se vadă şi cu siguranţă nu va fi īn zadar.
evildeath
lista de piese s-a cam terminat...ce vroiam sa iau....mai sunt cateva nimicuri de cumparat....sper sa apuca pana vineri sa am compartimentul motor vopsit...
evildeath
azi s-a inceput pregatirea cu smirghel la compartimentul motor...am terminat capacele de la alternator...si caseta de directie de curatat biggrin.gif
banateanul
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 26 2007, 12:29 AM) *
frumusica.500 euro cutie??? mama.in fine sa ai grija de ea.vezi ca am 3 seturi de jante.daca te intereseaza anunta ma pe mess.si ti trim poze.

sa o stapanesti sanatos

500 de euro e nimica ... eu am platit la Chrysler 2200 CAD ~ 1500 Euro ca sa imi repare cutia automata... deci e chiar un deal super in Romania.
evildeath
QUOTE (banateanul @ Oct 1 2009, 11:25 PM) *
500 de euro e nimica ... eu am platit la Chrysler 2200 CAD ~ 1500 Euro ca sa imi repare cutia automata... deci e chiar un deal super in Romania.

da doar ca simplul fapt ca suntem in romania e cam egal si cu modul de lucru...deci in ro nu as mai repara cutii automate:))
Ciupanezu
Īmi pare rău dar asta e o idee preconcepută.

Eu mi-am reparat cutia automată şi funcţionează perfect.
evildeath
QUOTE (Ciupanezu @ Oct 4 2009, 11:21 AM) *
Īmi pare rău dar asta e o idee preconcepută.

Eu mi-am reparat cutia automată şi funcţionează perfect.

o fii o idee preconceputa... dar m-a enervat foarte mult....fiecare cu ghinionul lui biggrin.gif
batz
hai bre cu edouaşoptul
batz
leter edit : ia arunca un ochi aici http://cgi.ebay.de/BBS-RS-Alufelgen-3-tlg-...id=p3286.c0.m14

evildeath
QUOTE (batz @ Oct 5 2009, 07:55 PM) *
hai bre cu edouaşoptul

azi am terminat de pregatit compartimentul motor....de terosonat zonele cu problema...maine intra la izolat...spirt...vopsea+lac...
tot azi am comandat si aripa dreapta noua...era irecuperabila aia veche....s-a pregatit aripa stanga....si o parte la capota...
am terosonat si capcacul de la motorasul de stergatoare si e pregatit de izolatie noua si el...
maine trebuie sa ajung sa iau si izolatia noua pentru motor...
evildeath
update:
azi a ajuns si vopseaua pentru galeria de admisie...si inca cateva piese minore....
wrinkle paint :X

cam asa o sa aibe textura
ionusunt
QUOTE (evildeath @ Oct 6 2009, 12:57 AM) *
update:
azi a ajuns si vopseaua pentru galeria de admisie...si inca cateva piese minore....

cam asa o sa aibe textura

foarte foarte misto vopsreaua!!!
adi.dima
Daca-si vede Catalin Harley-u pe net ma spanzura laugh.gif
btw, vezi ca putem sa o scoatem ori cum e faru ori cum e odometrul astuia in functie de cat de gros dam stratul, sa-mi aduci aminte maine dim sa iau vopseaua cu mine.
evildeath
QUOTE (adi.dima @ Oct 7 2009, 12:15 AM) *
Daca-si vede Catalin Harley-u pe net ma spanzura laugh.gif
btw, vezi ca putem sa o scoatem ori cum e faru ori cum e odometrul astuia in functie de cat de gros dam stratul, sa-mi aduci aminte maine dim sa iau vopseaua cu mine.

nu cred ca intra el pe bmwzone smile.gif))
evildeath
azi am luat furtunele de servo noi...furtunul care duce de la vasul de antigel la radiator nou, saibe de curpu pentru surburile de la furtune si izolatia de la compartimentul motor+banda aluminiu+inca o izolatie pentru intarit in dreptul serpisorilor, ulei cutie manuala biggrin.gif

tot azi am pregatit aripile de vopsit...am terosonat si sprituit placa care acopera motorasele de la stergatoare(urmeaza si pe spatele ei o folie stp pentru izolatie) si domnul dima s-a ocupat de sprituirea compartimentului motor...vineri pica vopsea si lac biggrin.gif...

maine revin si cu poze deoarece am uitat aparatul la atelier
evildeath
...
evildeath
avem vopsea...avem lac...avem izolatie noua la compartimentul motor....
iar n-am avut aparatul la mine
evildeath
s-a montat izolatia noua din compartimentul motor
am curatat instalatia electrica (panoul de sigurante plus firele pentru lumini)
am montat abs-ul cu 2 conducte noi
si caseta de directie
adi.dima
Bravo bai, pacat ca-s putini la noi cei care apreciaza volumul asta de munca.. majoritatea oamenilor din tara asta sunt cu conceptia aia bine cunoscuta de.. "sa mearga domLe"
xander
sa mearga domle....dar ce merge in tara asta?
poate pe viitor voi schimba si eu motorul la e28 meu cu unu pe benzina ...preferabil de M
dar deocamdatat admir pe altii care fac upgrade-uri
abia astept sa vad rezultatul final.....oricum sunt sigur ca va arata impecabil si cel mai important va merge impecabil
spor la treaba in continuare
adi.dima
poze cu motoru biggrin.gif !!
evildeath
hop...am mai adaugat niste kilograme cool.gif
Ciupanezu
Excepţională recondiţionare!
Felicitări!
ionusunt
foarte misto ! sper sa apuc si eu sa fac asta sub capota in primavara!
bai ,ai reusit sa faci ceva cu furtunele de la servo ?ziceai ceva la tel la un mom dat. daca da,sa mi zici si mie de unde le ai luat/facut.
felicitari.incepe sa prinda forma biggrin.gif
evildeath
QUOTE (ionusunt @ Oct 17 2009, 10:41 PM) *
foarte misto ! sper sa apuc si eu sa fac asta sub capota in primavara!
bai ,ai reusit sa faci ceva cu furtunele de la servo ?ziceai ceva la tel la un mom dat. daca da,sa mi zici si mie de unde le ai luat/facut.
felicitari.incepe sa prinda forma biggrin.gif

delta flex se numesc pe langa fundeni (vizavi de mc colentina faci dreapta la semafor si dupa o spalatorie imediat dreapta si ii gasesti acolo) sunt foarte linistiti si ok oamenii....preturile sunt la fel foarte convenabile
xox
Thread-ul asta sigur e romanesc? Parca citesc un proiect dintr-o tara civilizata tradus in romana laugh.gif

PS: Masina o sa fie daily user dupa ce termini compartimentul motor?
adi.dima
QUOTE (xox @ Oct 18 2009, 02:33 AM) *
Thread-ul asta sigur e romanesc? Parca citesc un proiect dintr-o tara civilizata tradus in romana laugh.gif

biggrin.gif Inseamna ca ne-a iesit treaba asa cum am vrut.
haifisch
da...v-a iesit f bine....felicitari si bafta in continuare
evildeath
QUOTE (xox @ Oct 18 2009, 03:33 AM) *

PS: Masina o sa fie daily user dupa ce termini compartimentul motor?

sa stii ca ai dat un reply foarte tare tongue.gif

da din pacate o sa ramana masina de daily use...asta e....cand vor fii bani tragem ceva de tavaleala

QUOTE (Ciupanezu @ Oct 17 2009, 10:30 PM) *
Excepţională recondiţionare!
Felicitări!

ms smile.gif
evildeath
azi am curatat fisele ... capacul de la delco...am revopsit capacele de plastic de la delco si cele de la fise....am asamblat unul din faruri si am pregatit si vopsit galeria de admisie cu wrinkle paint :X
poze cu wrinkle paint mai incolo ... mentinem un pic de suspans
FiveThreeFive
Evil, am parcurs cu interes topicul acesta. Sunt convins ca va continua si se va finaliza cu aceeasi pasiune. Te admir pentru ce faci.

Pe de alta parte, insa, am ramas si cu un gust amar. Foarte amar. Regret din tot sufletul ca nu mai am 20 de ani. Nici macar 25... sincer, m-as fi multumit si cu 30...
Asa ca have fun, este genul de proiect de care o sa-ti aduci aminte cu mare placere, peste ani si ani.

Am o singura curiozitate "la obiect": cum o sa rezolvi cu actele? Inteleg ca E28-ul tau a fost initial un 528i, iar acum va fi practic un 535i.
Cumva, ai doua directii: fara dureri de cap, dar cu apasari de buzunar, respectiv invers.
Prima directie presupune sa fii full legal, in sensul ca sa treci motorul in acte, ceea ce te va scuti de orice fel de emotii la reviziile periodice, la controale inopinante, sau la vanzare, dar te va arunca probabil intr-o alta categorie de impozit.
Spun "probabil" pentru ca nu stiu daca procedura de inlocuire a motorului implica si un update la administratia locala, sau nu. Ar fi tare sa nu fie necesar asa ceva, ar fi un vid procedural ideal in cazul tau.

Reversul este sa nu treci motorul in acte, ceea ce inseamna sa-ti asumi problemele de mai sus in schimbul unui impozit anual mai mic. Sigur, aceasta din urma este solutia "smart", dar e bine sa tii cont de faptul ca este si va fi din ce in ce mai greu sa treci de reviziile periodice in stilul neaos romanesc.
Depinde desigur si cat timp vrei sa tii masina.
haifisch
a inviat domnul fivethreefive....salutari

odata ne-am si intalnit in trafic....superba masina ai....eu eram cu un e28 argintiu cu kit de M si shadowline....daca iti amintesti

scuze de off evil
TiL
QUOTE (FiveThreeFive @ Oct 20 2009, 04:32 PM) *
nu stiu daca procedura de inlocuire a motorului implica si un update la administratia locala, sau nu. Ar fi tare sa nu fie necesar asa ceva, ar fi un vid procedural ideal in cazul tau.

La vanzare, cand o radiezi de la fisc, masina trebuie sa corespunda, daca nu, vii cu cartea de identitate, ei vad cand s-a produs schimbarea, te pun sa o declari, platesti diferenta de impozit pe perioada respectiva si o amenda, stabilita de tanti de la ghiseu intre limitele legale.

Bine, poti sa ai sansa sa nu observe, dar eu n-am avut norocul asta, acum cativa ani la sector 5.
evildeath
QUOTE (FiveThreeFive @ Oct 20 2009, 04:32 PM) *
Evil, am parcurs cu interes topicul acesta. Sunt convins ca va continua si se va finaliza cu aceeasi pasiune. Te admir pentru ce faci.

Pe de alta parte, insa, am ramas si cu un gust amar. Foarte amar. Regret din tot sufletul ca nu mai am 20 de ani. Nici macar 25... sincer, m-as fi multumit si cu 30...
Asa ca have fun, este genul de proiect de care o sa-ti aduci aminte cu mare placere, peste ani si ani.

Am o singura curiozitate "la obiect": cum o sa rezolvi cu actele? Inteleg ca E28-ul tau a fost initial un 528i, iar acum va fi practic un 535i.
Cumva, ai doua directii: fara dureri de cap, dar cu apasari de buzunar, respectiv invers.
Prima directie presupune sa fii full legal, in sensul ca sa treci motorul in acte, ceea ce te va scuti de orice fel de emotii la reviziile periodice, la controale inopinante, sau la vanzare, dar te va arunca probabil intr-o alta categorie de impozit.
Spun "probabil" pentru ca nu stiu daca procedura de inlocuire a motorului implica si un update la administratia locala, sau nu. Ar fi tare sa nu fie necesar asa ceva, ar fi un vid procedural ideal in cazul tau.

Reversul este sa nu treci motorul in acte, ceea ce inseamna sa-ti asumi problemele de mai sus in schimbul unui impozit anual mai mic. Sigur, aceasta din urma este solutia "smart", dar e bine sa tii cont de faptul ca este si va fi din ce in ce mai greu sa treci de reviziile periodice in stilul neaos romanesc.
Depinde desigur si cat timp vrei sa tii masina.

ma bucur ca ti-a facut placere sa citesti topicul
legat de problema actelor momentan nu voi omologa motorul iar problema inspectiilor periodice stim foarte bine ca nu sunt nici primul nici ultimul care nu are motorul trecut in acte (a nu se intelege ca e un lucru bun asta) dar nu imi permit sa platesc impozitul la 3,5 momentan.
cand ma voi pune pe picioare din punct de vedere financiar si imi va merge bine probabil ca il voi omologa

pana una alta am mai facut cateva cumparaturi cum ar fii suruburi de alama, piulite de alama, saibe de alama toate pentru galeria de admisie, carcasa de la termostat si restu anexelor care se prind de galerie si inbusuri negre cu piulite de alama pentru capacul de la chiuloasa
ionusunt
mama deci cum iese chestia asta... wub.gif la primavara fac ursu fix asa sub capota. blink.gif
evildeath
QUOTE (ionusunt @ Oct 21 2009, 02:13 AM) *
mama deci cum iese chestia asta... wub.gif la primavara fac ursu fix asa sub capota. blink.gif

vezi ca te rupe la bani si tre si mult timp tongue.gif
ionusunt
QUOTE (evildeath @ Oct 21 2009, 08:11 PM) *
vezi ca te rupe la bani si tre si mult timp tongue.gif

m-a rupt destul si pana acum .m-am obijnuit. plus ca rezultatul merita .. nu esti de aceiasi parere ?

ai mai facut ceva azi ?
\
evildeath
in poza inca nu era gata capacul de la chiuloasa...aproape l-am terminat azi si pe ala...o sa pun poze actualizate cu el...
ionusunt
pan la urma ai dat cu flexu peste 3.5 ?tongue.gif
evildeath
QUOTE (ionusunt @ Oct 23 2009, 02:46 AM) *
pan la urma ai dat cu flexu peste 3.5 ?tongue.gif

da si oricum arata superb fara scrisul ala de pe ea...am dat si codul jos...
tomado e28 owner
Astea ar trebui discutate pe PM laugh.gif
316i
Nu ar trebui discutate pe PM pentru ca a sters scrisul cu 3.5 de pe admisie si codul piesei. Ce mare chestie?
evildeath
QUOTE (tomado e28 owner @ Oct 23 2009, 06:03 PM) *
Astea ar trebui discutate pe PM laugh.gif

codul de pe galeria de admisie smile.gif)
nu alte coduri care sunt la locul lor tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.