Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e28 nou pe aici:P
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Sportivu
bravo ma guster! laugh.gif

Totusi, verifica-i mersul la ralanti. Ai o bataie/clantaneala si e pacat de motor. Ai fise, bujii noi?
evildeath
QUOTE (Sportivu @ Dec 7 2009, 09:04 AM) *

Totusi, verifica-i mersul la ralanti. Ai o bataie/clantaneala si e pacat de motor. Ai fise, bujii noi?

se rezolva si relanti-ul...
bujiile sunt noi
fisele sunt foarte bune
evildeath
normal ca dupa 2 zile mi-au picat senzorii de la motronic...dupa o lunga agitatie am rezolvat si problema asta....
multumesc vladutz smile.gif
si masina a primit si mansonul de la schimbator de piele ( il aveam de un an in torpedou si nu il montasem smile.gif) )
CRM112
bai...bravo! cred ca este mare agitatie cu/in masina asta smile.gif ! te felicit pentru efort si rezultat! smile.gif
evildeath
QUOTE (CRM112 @ Dec 10 2009, 08:03 AM) *
bai...bravo! cred ca este mare agitatie cu/in masina asta smile.gif ! te felicit pentru efort si rezultat! smile.gif

mersi...vezi ca iar mi-ai dat mesaj si nu trebuia sa mi-l dai mie tongue.gif ... daca mai tii minte m-ai sunat odata m-ai intrebat daca sunt cu matei si coincidenta a fost sa fiu cu el dar cu altul:))
evildeath
aseara am fost cu masina pana la mihai la gaiesti.
se comporta excelent prin afara, articulatie e cu totul si cu totul altceva, inainte simteam si 100 de km ca i-am mers acum nu te mai oboseste deloc
ionusunt
cum e in depasiri motorul asta cand dai inferioare ? tongue.gif
si o sa iti mai pun o intrebare dinaia tip ceaurica...ia zi baiatu cat prinde? laugh.gif
evildeath
QUOTE (ionusunt @ Dec 14 2009, 07:26 AM) *
cum e in depasiri motorul asta cand dai inferioare ? tongue.gif
si o sa iti mai pun o intrebare dinaia tip ceaurica...ia zi baiatu cat prinde? laugh.gif

nu am dat in ea...am mers batraneste...era un polei foarte nenorocit pe autostrada, se reflectau reclamele in asfalt si cred ca am depasit mai multe accidente decat masini....
ionusunt
QUOTE (evildeath @ Dec 14 2009, 02:38 PM) *
nu am dat in ea...am mers batraneste...era un polei foarte nenorocit pe autostrada, se reflectau reclamele in asfalt si cred ca am depasit mai multe accidente decat masini....

nasoala treaba cu poleiul.
am vazut ca ai reusit sa dai bbs urile
ai pus alea late ?biggrin.gif
evildeath
QUOTE (ionusunt @ Dec 14 2009, 03:18 PM) *
nasoala treaba cu poleiul.
am vazut ca ai reusit sa dai bbs urile
ai pus alea late ?biggrin.gif

nu deocamdata am jantele lui matei de pe 7...o sa vina si alea cand sunt fonduri pentru cauciucuri biggrin.gif
arata urat rau cu astea:)) mai e si jegoasa
matei
Sa vezi ce bines o sa arate cu alea de iarna de pe e12 lnr (13).gif ingrijit...
adi.dima
le-a pus pe spate smile.gif)))) cred ca-ti bagi capu' intre roata si aripa
evildeath
n-am mai pus nimic....dupa ce am stat sa dau zapada de pe masina, de langa masina, sa ma chinui cu ea sa o scot din parcare, sa gasesc o vulcanizare non-stop ok, si dupa o coada de 2 ore, am aflat ca unul din cauciucuri este taiat si nu mai poate fii folosit...una din cele mai proaste seri
adi.dima
Hai ca.. seara asta a fost second proasta. Daca nu reuseam sa o dam pe a ta din drum nu mai scoteam nici X-u' si ajungeam sa-l mancam pe Ciprian pana se topea zapada de la atelier badtaste (9).gif
evildeath
QUOTE (adi.dima @ Dec 20 2009, 01:19 AM) *
Hai ca.. seara asta a fost second proasta. Daca nu reuseam sa o dam pe a ta din drum nu mai scoteam nici X-u' si ajungeam sa-l mancam pe Ciprian pana se topea zapada de la atelier badtaste (9).gif

hmmm eu sunt fericit ca merge mai bine cu cauciucurile astea...pleaca de pe loc si fuge in continuare de c**...asta e tot ce imi doream...mission accomplished smile.gif)
evildeath
QUOTE (evildeath @ Dec 20 2009, 02:12 AM) *
hmmm eu sunt fericit ca merge mai bine cu cauciucurile astea...pleaca de pe loc si fuge in continuare de c**...asta e tot ce imi doream...mission accomplished smile.gif)

se pare ca nu a fost mission accomplished...in timpul mersului unu din cauciucuri a explodat...bine ca nu a fost la viteza....urmarile se vad in poze + un mic fugit de c**....
ionusunt
urata treaba
316i
L-ai agatat in ceva prin zapada ca aia nu e explozie de cauciuc "prost".
bartro
ohmy.gif rugina!
evildeath
QUOTE (bartro @ Dec 28 2009, 09:33 AM) *
ohmy.gif rugina!

o rezolvam dupa ce trece vremea asta urata...
sunt vechi tongue.gif

QUOTE (316i @ Dec 28 2009, 09:06 AM) *
L-ai agatat in ceva prin zapada ca aia nu e explozie de cauciuc "prost".

foarte probabil ca nu a fost nici un zgomot nimic... nu stiu ce as fii putut sa agat sa faca in halu asta...un topor ceva smile.gif)
evildeath
QUOTE (Sportivu @ Dec 7 2009, 09:04 AM) *

azi am curatat si regulatorul de ralanti... si merge totul perfect biggrin.gif nu mai tremura..nu mai clantane...
evildeath
hop cool.gif
xox
Ho-ho-ho dar ce volan...

Si ce relanti jos laugh.gif tongue.gif
manole74
Fain!!
evildeath
QUOTE (xox @ Jan 25 2010, 03:09 AM) *
Ho-ho-ho dar ce volan...

Si ce relanti jos laugh.gif tongue.gif

se pare ca in conditii de ger suprem nu mai merge turometru si acul de temperatura
evildeath
QUOTE (manole74 @ Jan 25 2010, 11:47 AM) *
Fain!!

am powerslide-uit laugh.gif cu el ieri seara si e mult mai tare decat cu volanul vechi cool.gif
mai gros, mai mic in diametru si mult mai comod rolleyes.gif

QUOTE (evildeath @ Jan 29 2010, 12:09 AM) *
am powerslide-uit laugh.gif cu el ieri seara si e mult mai tare decat cu volanul vechi cool.gif

L.E. mai trebuie doar sa urc blocantul mad.gif
ionusunt
poate bagam o ilioara nenea. e loc gramada pt facut prostii cu masina laugh.gif
TiL
QUOTE (evildeath @ Jan 29 2010, 12:11 AM) *

biggrin.gif si eu am ramas uimit de senzatia pe care ti-o da un simplu volan, in cazul meu Alpina, modelul anterior, de E12/E28. Nu-mi placea cum arata, da' nu conteaza, ca nu stai cu ochii pe el biggrin.gif

Asta de pe ce masina vine? mi se pare parca si mai urat decat al meu, dar , cum spuneam mai sus, cui ii pasa? BMW e30 Cabrio.gif
evildeath
QUOTE (TiL @ Jan 29 2010, 12:59 PM) *
biggrin.gif si eu am ramas uimit de senzatia pe care ti-o da un simplu volan, in cazul meu Alpina, modelul anterior, de E12/E28. Nu-mi placea cum arata, da' nu conteaza, ca nu stai cu ochii pe el biggrin.gif

Asta de pe ce masina vine? mi se pare parca si mai urat decat al meu, dar , cum spuneam mai sus, cui ii pasa? BMW e30 Cabrio.gif

eu unul sunt mort dupa volanele astea si la looks si la feeling
si acum regret ca nu am luat ala atunci de la tine sad.gif
eram mic si prost rolleyes.gif

nu stiu de pe ce masina provine volanul, e cel de la crm
bartro
QUOTE (evildeath @ Jan 31 2010, 07:01 PM) *
nu stiu de pe ce masina provine volanul, e cel de la crm

Parca de pe un E34 Alpina.
evildeath
Speram sa scriu despre actiunea asta ca a fost un upgrade facut din placere si nu din nevoie.
Acum vreo 2 saptamani am descoperit ca mi s-a blocat un piston de la etrierul stanga fata si am trecut la discuri si etrieri fata mai mari 302 mm diametru de pe un e32 735, placute de frana noi si garnituri etrieri.
Din pacate ambii etrieri de pe e28 cand i-am dat jos aveau garniturile iesite, pagubele fiind 2 x etrieri, garnituri noi schimbate acum 2 ani, discuri schimbate tot atunci bune de aruncat la gunoi ... greseala a fost ca nu le-am schimbat eu.
Oricum in final sunt multumit de actiune (aveam de mult in cap etrieri si planul sa-i schimb tongue.gif) iar la franare a aparut o diferenta considerabila biggrin.gif
ionusunt
misto upgrade smile.gif a fost plug and play sau mare bataie de cap ?
evildeath
QUOTE (ionusunt @ Mar 10 2010, 01:01 PM) *
misto upgrade smile.gif a fost plug and play sau mare bataie de cap ?

plug and play doar ca din ciclu am ghinion de fiecare data cand lucrez la masina unul din aerisitoare s-a rupt si am pus alt etrier (noroc ca mai aveam inca un set) care nu am mai apucat sa-l vopsesc pentru ca era deja 12 noaptea sad.gif

un mic set de poze cu etrieri vechi si ce s-a ales de ei
tomado e28 owner
Ai jante ca ale mele smile.gif
Cat de considerabila e schimbarea? biggrin.gif Iti urez sa nu fie nevoie sa le testezi tongue.gif
evildeath
QUOTE (tomado e28 owner @ Mar 11 2010, 10:46 PM) *
Ai jante ca ale mele smile.gif
Cat de considerabila e schimbarea? biggrin.gif Iti urez sa nu fie nevoie sa le testezi tongue.gif

sunt provizorii jantele... mai trebuie cauciucuri pentru alea pe 16" care le tin ascunse tongue.gif

cat despre schimbare e destul de considerabila
evildeath
era timpul sa adaug pe lista de upgrade-uri un blocant... drept urmare masina a primit asta seara un blocant de e23 3,46 si cu ocazia asta am schimbat si un burduf de planetara rupt si am facut amortizoarele la domnu' codescu (incarcat, scurtat cursa, intarit,flanse noi si 2 spire off)
cool.gif
evildeath
mai adaugam si un kit xenon pe faza scurta tongue.gif
TiL
pe-asta vreau sa-l vad
tomado e28 owner
Si eu sunt curios cum e. Farurile sunt cele obisnuite sau ti-ai adaptat lupe?
evildeath
QUOTE (tomado e28 owner @ Apr 9 2010, 05:00 PM) *
Si eu sunt curios cum e. Farurile sunt cele obisnuite sau ti-ai adaptat lupe?

nu...cele obisnuite
tomado e28 owner
QUOTE (evildeath @ Apr 10 2010, 04:18 PM) *
nu...cele obisnuite

Si cum e? Lumineaza mult mai bine? Ii deranjeaza pe cei care vin din sens opus?
evildeath
QUOTE (tomado e28 owner @ Apr 10 2010, 05:36 PM) *
Si cum e? Lumineaza mult mai bine? Ii deranjeaza pe cei care vin din sens opus?

lumineaza mult mai bine, vezi din timp gropile e altceva... cat despre cei care vin din sens opus nu stiu ce sa zic ca nu am mers foarte mult cu ea si cat am fost prin afara bucurestiului nu mi-am luat nici un flash nimic. banuiesc ca bat ok
evildeath
pun doar o poza si promit sa ii fac si alte cand o sa fie mai curata
TiL
me hates those wheels....
CRM112
@ til
in astea defila mai gratios? smile.gif
TiL
mmm, frumoase dar poate nepotrivite pentru rechin.

Oricum, orice dar nu borbet A sau asemanatoare.
Silviu
Astea merg puse pe e28 ?
http://forum.4tuning.ro/482-anunturi-auto-...bs-rz-17-a.html
coman cosmin
depinde de et.
Silviu
In principiu daca au ET mare se pot pune flanse ca sa nu atinga...
ionusunt
QUOTE (evildeath @ Apr 16 2010, 03:33 AM) *
pun doar o poza si promit sa ii fac si alte cand o sa fie mai curata

10x17 ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.