oficial luni a inceput actiunea e28 535
Cum spuneam e28-ul se pregateste de un boom... 2,8-ul va fii inlocuit cu un 3,5 polishat, aranjat, parfumat
Motorul a fost desfacut si reasamblat deci se subintelege curatenia de rigoare, garniturile noi, simeringuri noi, bucsi alternator noi, bendix nou, cablu acc, etc....
Va pica pe 2 tampoane noi si cu ocazia acestei actiuni voi aranja si compartimentul motor definitiv
Maine sper sa dau jos motorul si sa scot absolut tot ce e pe acolo pentru a curata si revopsi tot....
Tot ce e cauciuc/garnitura speram ca se schimba....
Despre motor pot sa zic ca avea supapa de retur relativ nou, furtune noi de racire si ca are compresia mare

In paralel cu actiunea 535 matei s-a ocupat de revopsirea fuzetelor, etrierilor, aparatorilor, farurilor etc....au venit si amortizoarele de la codescu de la refacut, intarit si scurtat arcuri , flansele am reusit sa le iau si pe alea noi...
Mor de oftica ca nu mai am bani sa revopsesc masina dar asta e. O sa-i revopsesc doar compartimentul motor, fusta, aripile si capota (am deja vopsea de la accident ) si cand va veni timpul o voi vopsii complet. Acum urmaresc o mecanica tipla... vedem ce mai apucam sa cumparam si la articulatie...bine e ca peste o saptamana doua voi avea bifata lista din compartimentul motor, frane, cardan, cutie viteze si motor.... ramane sa mai umblam la esapament... articulatie fata, punte spate si vopsea.....
Va tin la curent cum decurge operatiunea si atasez cateva poze cu before si after .....
P.S. cu ocazia noului atelier totul va decurge lent pentru a savura toata actiunea

)