Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Romania - politica in general (si politicienii sai)
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
tomado e28 owner
Am urmarit in direct. Trebuie sa recunoastem ca are talent smile.gif
Ciupanezu
Nici nu mă mir. laugh.gif lgh (9).gif

Nimeni n-a spus că ar fi prost sau n-ar avea carismă, īnsă minte cu o neruşinare fără margini.

Cum naiba să spună că s-a ţinut de promisiuni?
Dacă luăm metodic fiecare promisiune electorală, chiar nu cred că a respectat măcar una.
io's®
CITAT(TiL @ Jan 18 2011, 04:37 PM) *
io's, tin partea oricui este atacat incorect, cel putin conform evaluarii mele. S-ar putea sa ma insel, nu zic ba.

scuza-ma dar incep sa-mi schimb parerea despre tine, ori te dore-n poola de tot ceea ce se intampla in tara asta ori chiar esti pro base grav, grav rau de tot. cum poti afirma asa ceva??? base atacat incorect????? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

in afara de evz si b1/10tv incearca sa citesti/privesti si altceva, nu neaparat antena/realitatea dar mai sunt si alte posturi/ziare.

totusi.... huh.gif

app, esti pedelist? unsure.gif
...sau faci afaceri cu statul la momentul asta??? conf (3).gif

(daca DA, te inteleg. pe bune!)
lucian
deci, echipele sunt asa:
pro base/pdl: Tomado, Til, Sportivu, Bart si nedeclarati care mai sunt...
contra base/pdl: Interceptor, Ciupanezu, eu, Mehigh, Io's
propun terenul viran de la fosta tricodava ca loc de intalnire cu sabii, bate, lanturi, pusti/pistoale
tomado e28 owner
laugh.gif Rezolvam la urmatoarea semestriala tongue.gif

Nu e vorba aici de pro-base, dar exista o limita in toate. Daca ati citi cu atentie (in traducere: fara ochelarii de cal), Til nu i-a luat apararea nicaieri. Cel putin eu nu am vazut. Poti sa faci critica si sa etalezi greselile, defectele unui om intr-o maniera civilizata, mai ales ca avem pretentia de popor civilizat. Din punctul meu de vedere forma in care este expus un mesaj valoreaza cel putin atat cat continutul.

LE: nu exista doar alb/negru. Sau, sa ma exprim altfel, daca se pun maine sa dea cu pietre in premier si in presedinte e ok? Adica nu e nevoie de o masura totusi? Orice e permis daca te simti neindreptatit? Daca oricum e asa de murdar si de mincinos personajul, nu e suficient sa scoti asta in evidenta cu argumente logice? E nevoie de circ, gargara, exagerari, denaturari?
bartro
Nu sunt pro nimic neaparat, cand erau alegeri am inceput sa ma uit in jurul meu, am ramas influentat. Intre timp m-am mai dat seamna ce cat o chestie. Desi cred in continuare ca nu ar fi fost bine sa ajunge PSD iarasi la putere, era prea devreme. Pacat ca nu a existat un alternativ mai bun decat baieti astia portocaliu. De felul meu sunt orientat spre stanga.
Normal ca Basescu e atacat incorect, asta e fel de jurnalism care sa practica in Romania cu cel mai mare usurinta si aparent cu cel mai mult succes. Insa, asta nu inseamna si ca a fost pus la dicutie actiunile lui, sau lipsa a acestora fara motiv just. Pacat ca a ajuns ca un fel de match de box unde sa loveste preponderent sub centura. Nu stiu de ce asa, nu stiu de ce sa certa la nivel politic de cum ar fi un fel de liceu. O fi spiritul Latin?
QUOTE (lucian @ Jan 18 2011, 09:10 PM) *
propun terenul viran de la fosta tricodava ca loc de intalnire cu sabii, bate, lanturi, pusti/pistoale

Da, dupa care si facem dansul pinguinului dupa care mancam mici cu bere de la PET.
Ciupanezu
QUOTE (tomado e28 owner @ Jan 18 2011, 09:51 PM) *
laugh.gif Rezolvam la urmatoarea semestriala tongue.gif

Nu e vorba aici de pro-base, dar exista o limita in toate. Daca ati citi cu atentie (in traducere: fara ochelarii de cal), Til nu i-a luat apararea nicaieri. Cel putin eu nu am vazut. Poti sa faci critica si sa etalezi greselile, defectele unui om intr-o maniera civilizata, mai ales ca avem pretentia de popor civilizat. Din punctul meu de vedere forma in care este expus un mesaj valoreaza cel putin atat cat continutul.

LE: nu exista doar alb/negru. Sau, sa ma exprim altfel, daca se pun maine sa dea cu pietre in premier si in presedinte e ok? Adica nu e nevoie de o masura totusi? Orice e permis daca te simti neindreptatit? Daca oricum e asa de murdar si de mincinos personajul, nu e suficient sa scoti asta in evidenta cu argumente logice? E nevoie de circ, gargara, exagerari, denaturari?

Til nu i-a luat apărarea, īnsă se poate subīnţelege din ceea ce a scris că īl simpatizează oarecum, la fel ca şi tine.
Probabil că acest lucru se datorează faptului că l-aţi votat şi vă vine greu să credeţi că aţi făcut o alegere atāt de proastă.

Vorbeşti civilizat de un om care se poartă si vorbeşte civilizat.
Băsescu se poartă īn cel mai abject mov, are un caracter josnic.

QUOTE (bartro @ Jan 18 2011, 10:01 PM) *
Normal ca Basescu e atacat incorect, asta e fel de jurnalism care sa practica in Romania cu cel mai mare usurinta si aparent cu cel mai mult succes. Insa, asta nu inseamna si ca a fost pus la dicutie actiunile lui, sau lipsa a acestora fara motiv just. Pacat ca a ajuns ca un fel de match de box unde sa loveste preponderent sub centura. Nu stiu de ce asa, nu stiu de ce sa certa la nivel politic de cum ar fi un fel de liceu. O fi spiritul Latin?

Cred că lucrurile stau aşa pentru că o mare parte din populaţie are un nivel intelectual şi cultural destul de scăzut, prin urmare dacă vorbeşti argumentat, inteligent şi civilizat, nu le vei capta atenţia, vor schimba canalul.
Băsescu a cāştigat alegerile utilizānd un limbaj de multe ori grobian, multă caterincă proastă, a spus multe tāmpenii despre mulţi oameni, īncāt foarte mulţi s-au gāndit că e de-al lor.
tomado e28 owner
Degeaba, asta tine de mahala, nu e ok sa apara la TV.
brown.shark
maamaa, de la ce am lipsit..... sad.gif
ca sa scurtam repede, sustinatorii onorabilului nostru presedinte, pot sa enumereze 3 lucruri intr-adevar bune / folositoare, pe care le-a facut in vreun mandat ?

ciupa, aici chiar esti super elegant ; "Băsescu se poartă īn cel mai abject mov, are un caracter josnic." eu as zice mai direct ca n-are deloc prezenta notiunea de caracter, a lipsit de la scoala in ziua in care s-a invatat cuvantul asta....

tomado e28 owner
O, da... e plin de sustinatori pe aici...

PDL-ul mi-e foarte drag mai nou smile.gif Tatal meu e pensionar MApN (-50% pensie), mama e angajata la stat (-25% salar), iar eu sunt fericitul posesor al unei masini de lux de 2440cmc (+130% impozit). Nu s-ar deochia...

DAR, daca maine ar fi de ales intre Geoana si Base, tot nu stiu daca mi s-ar schimba votul. Recunosc ca m-as gandi mai mult tongue.gif
Ciupanezu
Şi tata e colonel īn rezervă, deci tot pensionar.

Nu pot să īnţeleg cum nu ţi-ai schimba votul.

Dar īntre Crin Antonescu şi Băsescu tot pe Băsescu l-ai vota?

Chiar nu pot să īnţeleg cum te-ai mai gāndi să-l votezi pe Băsescu şi īn această situaţie.

Fără să exagerez, şi dacă ar candida foca de circ īmpotriva lui Băsescu, tot nu l-aş vota pe Băsescu.

QUOTE (tomado e28 owner @ Jan 18 2011, 10:14 PM) *
Degeaba, asta tine de mahala, nu e ok sa apara la TV.

Păi dacă tu nu eşti de acord cu comportamentele de mahala, cum de l-ai votat pe Băsescu?

Băsescu are exact un comportament de mahala, de bagabont, de bişniţar.

De exemplu, faza aia cānd i-a dat un capac acelui copil.
Dacă avea caracter, recunoştea faptul că i-a dat un capac pentru că a zis nu ştiu ce, īnsă a preferat să susţină contrariul deşi se vede clar, e filmată toată faza.
Şi după a luat de proastă o naţie īntreagă spunānd "Ruşine, Dinu Patriciu!", de parcă l-a hipnotizat Patriciu ca să dea capace. laugh.gif

tomado e28 owner
Am mai zis ca varianta Geoana vs. Base a fost cea mai proasta pentru tara asta. Crin e peste Base, desi a fost si el autorul unor scene penibile. Am mai zis de faza respectiva cu copilul respectiv, e discutabila. Taierea in nestire a veniturilor mi se pare mai grava smile.gif Erau bune niste scuze azi, cand a intrat in direct... Daca tot isi asuma raspunderi ce nu tin de el, doar s-a prins lumea ce haotic se procedeaza. Nici nu poti sa tii o tara in frau doar asmutindu-i pe unii impotriva altora.
Adrian Pintea
voi astia care l-ati votat cu basescu suportati consecintele unei asa-zise "dezvoltari" pe seama imprumuturilor externe pe care nu se stie in viitor cum vor fii platite, s-au construit 50km autostrada in 6 ani un record mondial, inflatia e in crestere, rata la banca mi s-a marit peste noapte, impozitul la PFA s-a marit meste noapte cu o ordonanta de urgenta care nu-mi mai permite sa-mi decontez combustibili numai daca am autoutilitara...benzina s-a marit de la 4 la 5 lei in decursul lui 2010, suntem poate singura tara din UE unde criza inca nu a fost diminuata...preturile la alimente crec tot timpul, in schimb salarile au fost taiate cu 15-25%...sa nu mai zic de pensii care au fost scazute, in loc sa isi scada salariile lor de zeci de mii de lei
ce argumente mai vreti sa va dati seama ca suntem condusi niste gunoaie care nu stiu altceva decat sa bage banul in buzunarul firmelor lor sau rudelor lor,??? si apoi sa zica ca nu sunt bani la buget!!!
inchideti topicul ca va bateti gura degeaba la cat rau au facut in tara asta in 2012 PD-L va disparea din viata politica cum a patit PNTCD
sa nu mai zic de lingaii de la UDMR ca aia sustin pe oricine le da cateva posturi de ministrii i cateva sate sa isi puna cateva table cu semnele lor bilingve...cu ei o avut noroc pdlistii ca jumatate guvernu is unguri...sper sa nu fiu considerat antisemit dar ma enerveaza curvaraia din lumea politica
bartro
Da, bilant economic pentru popor e cam nasol acuma, dupa ce a fost o crestere significanta dar artificiala de putere de cumparare din cauza creditelor accesibile.
tomado e28 owner
Sovin poate, antisemit nu tongue.gif
io's®
CITAT(tomado e28 owner @ Jan 18 2011, 10:28 PM) *
PDL-ul mi-e foarte drag mai nou smile.gif Tatal meu e pensionar MApN (-50% pensie), mama e angajata la stat (-25% salar), iar eu sunt fericitul posesor al unei masini de lux de 2440cmc (+130% impozit). Nu s-ar deochia...

cam naspa... nu stiu ce sa-ti mai zic... crezi ca parintii tai stiu cu cine ai votat? mai vorbiti? laugh.gif
sincer imi pare rau ca nu ai vreo 3-4 case si o masina cu 3001+ cmc laugh.gif

CITAT(brown.shark @ Jan 18 2011, 10:15 PM) *
ca sa scurtam repede, sustinatorii onorabilului nostru presedinte, pot sa enumereze 3 lucruri intr-adevar bune / folositoare, pe care le-a facut in vreun mandat ?

nu te chinui sa tocesti tastele cu aceasta intrebare, se pare ca niciun sustinator nu s-a obosit sa raspunda , a mai fost pusa.

iti raspund eu: NUMAI BINE... pt el & gasca.

@bart: ai drept de vot?
io's®
CITAT(Adrian Pintea @ Jan 18 2011, 11:43 PM) *
inchideti topicul ca va bateti gura degeaba la cat rau au facut in tara asta in 2012 PD-L va disparea din viata politica cum a patit PNTCD
sa nu mai zic de lingaii de la UDMR ca aia sustin pe oricine le da cateva posturi de ministrii i

asta au facut mereu, nu e o noutate, si pe vremea pesedeului au procedat la fel, astia sunt... au maghiarii lor in centrul tarii si aia ii voteaza indiferent, ei sunt uniti.

cat despre 2012 si disparutul pedeleului.... eu sunt putin sceptic, deja au trecut 1+ ani de la alegeri si vad ca au aceiasi sustinatori, nu le vad motivele dar e treaba lor, in + s-au inradacinat ft mult, au pus oameni de-ai lor in posturi cheie, functii importante, eu sunt convins ca tot ei vor iesi... iti dai seama ca daca ar pierde parlamentarele base ar fi terminat, ar sfarsi si el odata cu PDLul din parlament. NU se poate asa ceva, el inca de acum un an a inceput sa lucreze pt alegerile din 2012, e prea pervers pt lumea in care traim. pacat ca nu vrea sa faca ceva pt popor, sunt convins ca ar reusi.

PS: sa tineti minte postul asta cu ce am scris in el, daca vreti va mai arat (#153) alte posturi ale mele in care s-a adeverit ca am avut dreptate. (sa fii fost doar coincidenta? unsure.gif )
tomado e28 owner
QUOTE (io's® @ Jan 19 2011, 12:08 AM) *
sincer imi pare rau ca nu ai vreo 3-4 case si o masina cu 3001+ cmc laugh.gif

Si mie... smile.gif
io's®
dar sunt destul de ieftine, ai putea sa-ti cumperi biggrin.gif mai da-o draq de motorina, nu te-ai saturat de ea... par..par..par.. troc..troc..troc laugh.gif laugh.gif
tomado e28 owner
Sincer sa fiu, mai mult la case ma gandeam smile.gif
io's®
pai.. si alea s-au ieftinit biggrin.gif
TiL
Nu am fost la vot, nu am ce sa regret. Da, as fi votat cu Base daca ma duceam.
io's are dreptate intr-o oarecare masura, ma cam doare in poola de ce se intampla in politica, spuneam ca nu prea urmaresc. Dar, din nou.... de fapt nu ma mai exprim pentru ca a scris tomado mai bine decat mine, la fel si bart. Felul in care se poarta meciurile astea in noroi nu e corect. punct. Nu vad nimic constructiv de cealalta parte. Au facut o noua alianta cu scopul declarat de a darama pe cineva. Unde e valoarea constructiva a aliantei?

Ciupanezule, Base nu a castigat pentru ca e un taran coclit, ci pentru ca s-a purtat ca un roman normal, care nu se fereste ca o p..da proasta cu aere de 'telectuala atunci cand o injuratura sau vorba mai porcoasa se potriveste. Nu a dat in delir cu ele, a stiut cand sa le plaseze. S-a prezentat in campaniile electorale ca un om dintr-o bucata, nu ca o curva. Ceva atipic in politica, unde curvele au cel mai mare succes (de la Udrea pana la Voiculescu, Nastase si care mai vreti voi), dar care a prins la popor.

PS. Crin Antonescu este din oraselul pe care il iubesc, in care m-am nascut si am crescut, este fiul invatatorului meu pe care l-am apreciat si-l apreciez in continuare. Si totusi nu il sustin pe Crin, desi s-ar putea spune ca am destul background ca sa-l sustin orbeste.

io's , cand o haita de lupi te fugareste, mai ai timp si chef sa faci bine cuiva fie el si poporul tau? Oricum sunt sigur ca a facut mai mult decat crezi. Si sunt increzator. Bucurestiul s-a schimbat in bine in ultimii ani, oraselul meu natal la tara s-a schimbat in bine in ultimii ani. Cam atat pot sa evaluez.
Am si chestii pentru care sunt profund impotriva, dar nu vad pe nimeni din opozitia asta lasa sa fi adus vorba de ele: pupincurismul american (desi lucrez la companie de origine americana, nu ma omor dupa ei), impozitul auto calculat gresit si multe altele pe care nu le mai caut acum. As vrea sa vad unul din latraii din opozitie venind cu solutii la problemele reale.
io's®
vio (33).gif
tomado e28 owner
Sa speram ca apare si o varianta acceptabila pana la urmatoarele alegeri...
Ciupanezu
QUOTE (tomado e28 owner @ Jan 18 2011, 11:10 PM) *
Am mai zis ca varianta Geoana vs. Base a fost cea mai proasta pentru tara asta. Crin e peste Base, desi a fost si el autorul unor scene penibile. Am mai zis de faza respectiva cu copilul respectiv, e discutabila. Taierea in nestire a veniturilor mi se pare mai grava smile.gif Erau bune niste scuze azi, cand a intrat in direct... Daca tot isi asuma raspunderi ce nu tin de el, doar s-a prins lumea ce haotic se procedeaza. Nici nu poti sa tii o tara in frau doar asmutindu-i pe unii impotriva altora.

Nu se poate compara.
Băsescu excelează la scene penibile.
Nu e discutabilă deloc, eu am avut ochi să văd cum i-a dat un capac īn mod palmat.
Chiar şi el a recunoscut īnainte de alegeri, īnsă indirect.
"Nu l-am lovit nici īn plex, nici cu pumnul īn faţă"
Adică i-a dat un capac prietenesc, nu i-a dat cu pumnul.

Faptul că ne ia pe toţi de proşti e foarte enervant şi sugestiv pentru mandatul său.

QUOTE (TiL @ Jan 19 2011, 01:21 AM) *
Ciupanezule, Base nu a castigat pentru ca e un taran coclit, ci pentru ca s-a purtat ca un roman normal, care nu se fereste ca o p..da proasta cu aere de 'telectuala atunci cand o injuratura sau vorba mai porcoasa se potriveste. Nu a dat in delir cu ele, a stiut cand sa le plaseze. S-a prezentat in campaniile electorale ca un om dintr-o bucata, nu ca o curva. Ceva atipic in politica, unde curvele au cel mai mare succes (de la Udrea pana la Voiculescu, Nastase si care mai vreti voi), dar care a prins la popor.

PS. Crin Antonescu este din oraselul pe care il iubesc, in care m-am nascut si am crescut, este fiul invatatorului meu pe care l-am apreciat si-l apreciez in continuare. Si totusi nu il sustin pe Crin, desi s-ar putea spune ca am destul background ca sa-l sustin orbeste.

Băsescu a cāştigat pentru că s-a purtat ca romānul de rānd, iar romānul de rānd nu prea are o imagine bună.
Adică genul ăla care-şi bate nevasta cānd vine beat acasă, genul care rāgāie īn public, care stă la şpriţ indiferent de ceea ce se īntāmplă, genul de om simplu.
Adică a jucat un rol.
Băsescu nu e nicidecum un om simplu si nici nu e un om dintr-o bucată.
Un om dintr-o bucată e un om de caracter, el e fix o curvă.

Năstase nu a prins la popor la fel ca Băsescu tocmai pentru că este un intelectual veritabil, iar oamenii de rānd nu au simpatie pentru aşa ceva.

Eu cred că Antonescu este un om cu mult mai mult bun simţ.
Nu sunt cretin īncāt să cred că dacă va ajunge preşedinte nu va face diverse combinaţii pentru el şi cei din jurul său, īnsă sunt sigur că le-ar face mult mai voalat, cu mult mai mult bun simţ şi poate va īncerca să facă şi nişte lucruri pozitive si cu responsabilitate.

Fără să mă refer la cineva anume, nu pot să-i īnţeleg pe cei care l-au votat şi a doua oară pe Băsescu.

Prima oară a păcălit o naţie īntreagă, a făcut zeci de promisiuni de care nu s-a ţinut, totuşi am votat contra suspendării pentru că mă gāndeam că poate va face totuşi ceva.
A doua oară nu l-am mai putut vota, īn primul tur l-am votat pe Crin Antonescu, īnsă degeaba, iar īn al doilea pe Geoană.
Cāt de penibil e Geoană, Băsescu e mult mai nociv.
bartro
QUOTE (io's® @ Jan 19 2011, 12:08 AM) *

n-am.

Antonescu mi se pare ca se duce in directie unde bate vantul, in lipsa de putere propriu vrea tot fel de aliante opertuniste. Cum sa votezi pe un om ca asta? PSD isi a aratat solidaritatea interna si recent cu Ponta si Geoana ('nu o sa mai spun adevar despe Geoana daca Geoana nu mai spune minciuni depsre mine'). A propos de mahala, mai tineti mine cum Nastase (de obicei impecabil in costum) sa imbraca in training cand mergea la tara pentru nu stiu ce alegeri la PSD? Asta la varful partifdului. Mai jos, cand castige PSD, sa mut deputati de la alti la PSD, cand castige PDL iar sa mute lumea. Mi se pare ca toti care fac politica in Romania isi schimb directia foarte brusc bazat doar pe ideea de a fi la putere, si nu urmaresc vreo ideologie. Ce sa votezi in tara asta, in conditiile date? In toate haos asta Basescu a reusit sa ajunge la varf cu niste metode relativ rudimentare. Deci, se poate oarecum pe cont propriu. A provocat un haos in celalte partide, nu stiu astia ce sa mai face. Pacat ca nu s-a tinut de cuvant si a folosit putere castigata in alt scop. Asta e, alegam alceva data viitoare, intre in istorie ca presedinte care avut putere absoluta dar nu a facut nimic, o luom de la capat cu PSD care probabil s-a inspirat de toti ani Basiste.
tomado e28 owner
Nastase e unul dintre cei mai mari hoti din tara asta si principalul motiv pentru care imi displace PSD-ul. Cred ca sunt foarte putini care sa fi facut mai multa avere pe spatele acestui popor...
io's®
CITAT(bartro @ Jan 19 2011, 01:16 PM) *
CITAT(io's® @ Jan 19 2011, 12:08 AM) *

n-am.

biggrin.gif

CITAT(tomado e28 owner @ Jan 19 2011, 04:45 PM) *
Nastase e unul dintre cei mai mari hoti din tara asta si principalul motiv pentru care imi displace PSD-ul. Cred ca sunt foarte putini care sa fi facut mai multa avere pe spatele acestui popor...

da ma, da' ce rau ti-a facut tie asa cum a facut base parintilor tai? (-50% la pensia si -25% la salariu) si asta e un exemplu concret. daca vrei mai continuam.
bartro
QUOTE (io's® @ Jan 19 2011, 05:13 PM) *

Adica, un vot prost mai putin? tongue.gif
Ciupanezu
QUOTE (bartro @ Jan 19 2011, 01:16 PM) *
Antonescu mi se pare ca se duce in directie unde bate vantul, in lipsa de putere propriu vrea tot fel de aliante opertuniste. Cum sa votezi pe un om ca asta? PSD isi a aratat solidaritatea interna si recent cu Ponta si Geoana ('nu o sa mai spun adevar despe Geoana daca Geoana nu mai spune minciuni depsre mine'). A propos de mahala, mai tineti mine cum Nastase (de obicei impecabil in costum) sa imbraca in training cand mergea la tara pentru nu stiu ce alegeri la PSD? Asta la varful partifdului. Mai jos, cand castige PSD, sa mut deputati de la alti la PSD, cand castige PDL iar sa mute lumea. Mi se pare ca toti care fac politica in Romania isi schimb directia foarte brusc bazat doar pe ideea de a fi la putere, si nu urmaresc vreo ideologie. Ce sa votezi in tara asta, in conditiile date? In toate haos asta Basescu a reusit sa ajunge la varf cu niste metode relativ rudimentare. Deci, se poate oarecum pe cont propriu. A provocat un haos in celalte partide, nu stiu astia ce sa mai face. Pacat ca nu s-a tinut de cuvant si a folosit putere castigata in alt scop. Asta e, alegam alceva data viitoare, intre in istorie ca presedinte care avut putere absoluta dar nu a facut nimic, o luom de la capat cu PSD care probabil s-a inspirat de toti ani Basiste.

Pānă una alta, Antonescu este omul politic cu cele mai mari şanse la viitoarele alegeri conform sondajelor.

Īn caz că ai uitat, Băsescu a adus PSD-ul la putere īn primul mandat, Antonescu a făcut doar o alianţă fără alte urmări.

Nu cred că e anormal că Năstase s-a dus īmbrăcat īn trening.
Mult mai anormale sunt fazele alea cu Băsescu cānd conduce băut sau Boc cānd taie iarbă cu coasa.

Nu cred că acest lucru este valabil doar īn Romānia.
Dacă privim peste retorica oamenilor politici, īn afară de obţinerea puterii, nu prea există foarte multe lucruri pe care aceştia le au īn comun.

QUOTE (tomado e28 owner @ Jan 19 2011, 04:45 PM) *

Oare Băsescu este mai jos?
Īn afară de faptul că Băsescu are īn mod cert multe milioane de euro, iar fiicele lui au o grămadă de bani, una dintre ele are un apartament de un milion de euro luat, cică, din "vānzări anterioare" laugh.gif, ambele o ard īn maşini de lux.
De unde aveau ele bani de aşa ceva dacă nu din banii poporului aşa cum zici tu?

Şi gāndeşte-te că prin Băsescu au ajuns să aibă sute de milioane de euro oameni ca Videanu, Berceanu şi cei care se ocupă cu asfaltări, de exemplu Căşuneanu, ăla al cărui fiu are Bugatti Veyron.
Sau alţii gen Cocoş, şotul lui Udrea.
bartro
Despre media:
http://www.dilemaveche.ro/sectiune/mass-co...a-tv-i-antena-3
tomado e28 owner
Poi la sotul lui Udrea trebuia sa-i dea, sa mai inchida ochii laugh.gif
N-o mai luati ca o comparatie, eu nu-i iau apararea la Base, se descurca el. Dar sa nu aud de indivizi gen Nastase. Din cate am auzit eu, are o avere colosala. S-a aliat cu toate grupurile mafiote care au jefuit tara asta. Cred ca s-ar alia si cu hotii care i-ar jefui familia daca ar primi cota-parte.

@io's: de nu era Nastase, posibil ca parintilor mei sa nu le mai fi pasat cat le ia chiorul din venit wink.gif Daca maine ar fi de ales intre Base si Nastase, cred ca l-ar alege pe primul. Chiar o sa-i intreb smile.gif Dar nu mai ziceti de el, va rog. Dati-i inainte cu marinarul...
Ciupanezu
Şi Băsescu nu a luat la el īn partid toţi hoţii?

Oprea ăla era, conform lui Băsescu, "şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase", iar acum e membru PDL şi ministru īn guvernul Boc.

Adrian Pintea
Basescu a iesit ca a fraudat alegerile...si a reusit sa le fraudeze pt ca votul avea un procent strans, si a reusit sa cumpere voturile cu o paine o sticla de ulei si de zahar, a lovit in omul sarac de la tara care l-a votat, practic l-a fraierit ca acum i-a intors spatele, data viitoare nu il va mai vota...daca stai sa asculti pensionarii toti zic ca a fost mai bine pe vremea lui Iliescu si la noile alegeri sigur nu vor mai vota cu basescu...si cum penionarii sunt tot timpul prezenti la vot ei vor avea un cuvant de spus in alegeri pt ca omul de rand nu se duce la vot ca nu ii pasa cine iese ca in mintea lui toti sunt la fel hoti
Basescu a castigat ca nu a mers lumea la vot...au votat altii in locul celor care nu s-au prezentat
bartro
Toti au fraudat. Ai uitat de Ponta?
xox
Bun Ponta asta. Mare om, mare caracter laugh.gif
Dobricaliviu
niste hoti si niste mizerii , toti vor putere , oricare ar fi la carma tarisoarei asteia vrea sa suga cat mai mult , ce s-a facut cu imprumuturile luate , locuri de munca cuiva ? ,intreprinderi de stat ? , fonduri pentru taranii care i-au votat ? , nimic si cei care vor urma vor trebui sa repare si sa recupereze ceea ce a facut guvernul asta ,si asa nu o sa iesim niciodata din mocirla , noi stam si rumegam pe la colturi , inghitim orice prostie aprobata de guv. si parlament care pana la urma este tot pt. ei , tineti minte : suntem tara care ne-am omorat cei mai multi conducatori .
lucian
am vazut aseara pe banda rosie la realitatea scris: "basescu:sunt mandru ca-s colonel"
nu am urmarit emisiunea. a vazut cineva? a recunoscut asta in sfarsit ca e colonel de securitate???
noooo se poate! basescu nu a colaborat cu securitatea. biggrin.gif
brown.shark
Dobricaliviu - ' tineti minte : suntem tara care ne-am omorat cei mai multi conducatori ' - prevezi vreun eveniment fericit sau doar speri.....
Adrian Pintea
Apoi si Ponta asta e tanar, trebuie sa se afirme si el cumva in viata politica ca sa fie luat in seama de cei batrani din partid
bartro
Sunt convins ca exista metode mai bune.
TiL
Adrian, mi-ai starnit un zambet trist... uitasem de capitolul la care PSD au fost si vor fi campioni: furtul la alegeri. Operatiunea autocarul si multe multe altele. Ponta se plangea aici ca au reusit sa fure mai putin... poate ca da, poate ca nu. Nu m-ar mira ca PSD sa fi furat cel putin la fel de mult chiar si la ultimele alegeri. Cunosc radacinile sanatoase pe care PSD le are la tara, acolo unde sunt cei mai multi votanti activi.
io's®
CITAT(bartro @ Jan 19 2011, 06:24 PM) *
CITAT(io's® @ Jan 19 2011, 05:13 PM) *

Adica, un vot prost mai putin? tongue.gif

..sper biggrin.gif

CITAT(io's® @ Jan 19 2011, 12:08 AM) *
[
CITAT(brown.shark @ Jan 18 2011, 10:15 PM) *

a raspuns cineva la intrebarea asta????... ca nu am fost atent unsure.gif
bartro
mersi de incredere, Io's.
La intrebare aia, raspuns are 2 variante: Nu sau nu mai tinem minte.
brown.shark
...cu multumiri celor 2 colegi rationali care au citit si au inteles....
Adrian Pintea
cica traim mai bine ca acum 5-6 ani, bineinteles am un servici am un salar, pot sa-mi permit chestii care in urma cu anii nu puteam cand eram student, dar asta nu e meritul lui basescu...
Ciupanezu
Nu e cum crezi tu.

Cică tot ce e bun vine la Băsescu şi tot ce e rău vinde la oricine altcineva. laugh.gif
MeHigh
eu deja traiesc mai bine, de cand am renuntat la masina bavareza, ca nu mai dau bani degeaba la stat - stiti voi ce ziceam acum un an si ceva cand am scos E34 la vanzare. acu, de la mine au sa mai ia doar capu' p***i la tranta, sa-mi scuzati expresia.
sa moara de foame toti care sunt la putere acum, din partea mea, asa cum si ei incearca sa ii lase sa moara de foame pe ai' batrani ai nostri.
urmatoarea mea miscare va fi plecarea din tara, in felul asta imi reduc la minim contributiile la bugetul de stat (doar impozitele pe locuinte si masina cu litraj mic raman aici de platit), de restul se vor linge pe bot cand va veni vremea.
TiL
QUOTE (Adrian Pintea @ Jan 20 2011, 12:37 PM) *
cica traim mai bine ca acum 5-6 ani, bineinteles am un servici am un salar, pot sa-mi permit chestii care in urma cu anii nu puteam cand eram student, dar asta nu e meritul lui basescu...

... la fel cum nu-i meritul lui base ca poporul roman s-a dat jos din copac, a inceput sa se viseze sultanul bruneiului, iar ca sa traiasca precum ala si-au facut credite nejustificate rational (daca stai sa te gandesti de doua ori). Dupa care au aflat cum e sa te dai cu curu de pamant.

Majoritatea romanilor au facut greseala asta, la fel cum am facut-o si eu. Bine, Base ar fi de vina ca ne-a incurajat sa ne innoim prin sloganul lui binecunoscut "sa traiti bine" tongue.gif

Cat despre pensionari vedeti cat erau pensiile acu 5-6 ani. N-am cifre, dar cred ca se invartea in jur de 3, hai 5 mil. Iar acum ii aud cum se plang ca nu ajung 15 mil. Dar oamenii care muncesc 8-12 ore pe zi si iau 8-10 mil/luna ce sa mai zica? Ca practic din banii lor sunt platite pensiile.
Cel putin pensia parintilor mei sigur s-a dublat in ultimii 5-6 ani.
io's®
probabil ca unul din motivele pt care marinarul a vrut reforma invatamantului e ca a observat intr-un tarziu ce are la usa

http://www.directproprietar.ro/EBA-a-comis...u-la-limba-romn

http://www.libertatea.ro/stire/eba-a-comis...ana-318950.html

aceasta domnisoara este parlamentar european si reprezinta romania.... asta bineinteles doar pe spatele ei biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.