QUOTE (tomado e28 owner @ Jan 18 2011, 11:10 PM)

Am mai zis ca varianta Geoana vs. Base a fost cea mai proasta pentru tara asta. Crin e peste Base, desi a fost si el autorul unor scene penibile. Am mai zis de faza respectiva cu copilul respectiv, e discutabila. Taierea in nestire a veniturilor mi se pare mai grava

Erau bune niste scuze azi, cand a intrat in direct... Daca tot isi asuma raspunderi ce nu tin de el, doar s-a prins lumea ce haotic se procedeaza. Nici nu poti sa tii o tara in frau doar asmutindu-i pe unii impotriva altora.
Nu se poate compara.
Băsescu excelează la scene penibile.
Nu e discutabilă deloc, eu am avut ochi să văd cum i-a dat un capac īn mod palmat.
Chiar şi el a recunoscut īnainte de alegeri, īnsă indirect.
"Nu l-am lovit nici īn plex, nici cu pumnul īn faţă"
Adică i-a dat un capac prietenesc, nu i-a dat cu pumnul.
Faptul că ne ia pe toţi de proşti e foarte enervant şi sugestiv pentru mandatul său.
QUOTE (TiL @ Jan 19 2011, 01:21 AM)

Ciupanezule, Base nu a castigat pentru ca e un taran coclit, ci pentru ca s-a purtat ca un roman normal, care nu se fereste ca o p..da proasta cu aere de 'telectuala atunci cand o injuratura sau vorba mai porcoasa se potriveste. Nu a dat in delir cu ele, a stiut cand sa le plaseze. S-a prezentat in campaniile electorale ca un om dintr-o bucata, nu ca o curva. Ceva atipic in politica, unde curvele au cel mai mare succes (de la Udrea pana la Voiculescu, Nastase si care mai vreti voi), dar care a prins la popor.
PS. Crin Antonescu este din oraselul pe care il iubesc, in care m-am nascut si am crescut, este fiul invatatorului meu pe care l-am apreciat si-l apreciez in continuare. Si totusi nu il sustin pe Crin, desi s-ar putea spune ca am destul background ca sa-l sustin orbeste.
Băsescu a cāştigat pentru că s-a purtat ca romānul de rānd, iar romānul de rānd nu prea are o imagine bună.
Adică genul ăla care-şi bate nevasta cānd vine beat acasă, genul care rāgāie īn public, care stă la şpriţ indiferent de ceea ce se īntāmplă, genul de om simplu.
Adică a jucat un rol.
Băsescu nu e nicidecum un om simplu si nici nu e un om dintr-o bucată.
Un om dintr-o bucată e un om de caracter, el e fix o curvă.
Năstase nu a prins la popor la fel ca Băsescu tocmai pentru că este un intelectual veritabil, iar oamenii de rānd nu au simpatie pentru aşa ceva.
Eu cred că Antonescu este un om cu mult mai mult bun simţ.
Nu sunt cretin īncāt să cred că dacă va ajunge preşedinte nu va face diverse combinaţii pentru el şi cei din jurul său, īnsă sunt sigur că le-ar face mult mai voalat, cu mult mai mult bun simţ şi poate va īncerca să facă şi nişte lucruri pozitive si cu responsabilitate.
Fără să mă refer la cineva anume, nu pot să-i īnţeleg pe cei care l-au votat şi a doua oară pe Băsescu.
Prima oară a păcălit o naţie īntreagă, a făcut zeci de promisiuni de care nu s-a ţinut, totuşi am votat contra suspendării pentru că mă gāndeam că poate va face totuşi ceva.
A doua oară nu l-am mai putut vota, īn primul tur l-am votat pe Crin Antonescu, īnsă degeaba, iar īn al doilea pe Geoană.
Cāt de penibil e Geoană, Băsescu e mult mai nociv.