CITAT(bartro @ Dec 7 2009, 02:26 PM)

Dupa ce s-au inchis sectiile de vot fraude nu mai prea e posibil.
ba eu am auzit ca atunc e mai posibil

CITAT(bartro @ Dec 7 2009, 02:26 PM)

De ce sunteti asa de sigur ca Basescu a fraudat (mai mult decat PSD)?
eu personal cred ca PDL si base au facut tot felul de manevre ca sa castige alegerile
de ce cred asata? ft simplu, logic:
in 2004 prezenta la vot nu a fost asa mare ca acum si a castigat la o diferenta mica (51.2%)
base avea atunci multi simpatizanti, si eu eram printre ei (desi nu am votat dar m-am bucurat mult ca a iesit), intre timp a mai pierdut din ei(multi), de la multe persoane din jurul meu am auzit asta (destul de multe) iar eu am votat impotriva lui ca multi altii (
NU sunt PSD-ist)
nu am auzit ca intre timp (2004-2009) base sa fi castigat alti simpatizanti

acum, in 2009 prezenta la vot a fost muult mai mare
a auzit ft multe cazuri cand PDL ofereau bani pt vot , e adevarat ca si PSD ofereau dar PDL oferea mai mult, si ieri si la primul tur
la tara se duceau liderii PDL (primari / etc) la oamenii care nu au votat si le dadeau cu japca cadouri si bani si ii duceau la sectiile de votare
au venit la mine la usa, in centrul bucurestiului, cu pungi portocali, imi spuneau ca e un cadou din pareta tov capitan.... pardon .. a d'lui presedinte, imi venea sa-i alerg pe scari dar ei ce vina aveau, probabil erau platiti sa faca asta
niciodata de la revolutie nu am vazut atatia oameni la sectiile speciale la vot, ce a fost cu autobuzele alea pline cu prosti care au venit la vot?
nu cred ca base va face ceva pt tara (romania) in urmatorii ani
situatia va fi neagra
sleahta lui se va imbogatii si mai mult in anii ce vor urma, vor fura mai mult dar asta ar fi facut oricine (vb cuiva, astia fura numai ei, pe vremea psd-ului mai
furau si altii)
criza o sa se adanceasca si mai rau in urmatoarele luni (asta se intampla cu oricine iesea presedinte)
o sa avem alegeri anticipate cat de curand (alti bani cheltuiti din buget)
se vede clar de la o posta ca base vrea sa controleze el tot, el si numai el

nu am mai votat din 96, cand am vrut schimbare si am avut un cacat, mi-am promis ca nu mai votez decat cand o sa ma pe cine, ieri am votat de scarba lui base (imi e sila de el), sa nu-l mai vad ca ne prosteste in fata (cine vede), macar nu o sa-mi para rau ca am votat ca dupa 96

macar daca avea prezenta de presedinte LOL dar are look de pirat

app: va place ca EBA ne reprezinta la parlamentul european? norocul ei/nostru ca acolo nu se vorveste romana

PS: nu stiu, concret.. ce a facut base in 5 ani de mandat? concret, ce a inceput si a terminat el ?

macar o singura promisiune care a facut-o atunci.. a respectat-o?
sa ne auzim cu bine!
bart: tu nu ar trebui sa fi asa inversunat, eu daca eram in locul tau ma durea in #%L@

de romania (si asa incepe sa ma doara

)