Help - Search - Members - Calendar
Full Version: nelamuriri..
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4
mertan
mai fratilor. de unde luati voi imaginile alea????? alea pe alb? de ep real oem? datzimi un liink.
florin83
QUOTE (io's)
racitor al lichidului de servo  :nod:

la asta chiar nu ma gandeam.. :eek: :eek: asa au toate? :retard:

QUOTE (mertan)
mai fratilor. de unde luati voi imaginile alea????? alea pe alb? de ep real oem? datzimi un liink.

www.realoem.com
316i
Toate nu au cu siguranta, o fi iX feature.
io'sŪ
dap, numai la IX am vazut racitorul ala
florin83
cred ca fuge ceva asta.. :unibrow:
Gabi_323i
eu zic ca asa cum e nu fuge deloc smile.gif evacuarea lipseste, radiatorul, cureaua de la pompa de apa, fulia de la arbore, alternator
mertan
s-ar putea ca totul s afie electric. pt ca omu castiga kg.
mertan
m-am intrebat pentru ce sunt aerisirile alea din spatele banchetei. alea care sunt orientate catre luneta.. adica cum functioneaza.
mertan
stiu ca intre carton si tabla sunt cativa cm. dar ma gandeam ca este vreo smecherie peacolo. stiam ca este sub bancheta la cabiro un ventilator peacolo. acuma am inteles care este rolul.
Gabi_323i
chestia e ca am dat la cateva masini aerisirile alea jos si sunt pline, adica in striatiile unde teoretic ar trebui sa fie decupate sunt pline :retard:
ccc
QUOTE (florin83)
cred ca fuge ceva asta..  :unibrow:

Da si tu adresa de unde ai luat pozele ca vreau mai multe detalii.
Rotti
eu am vazut doar decupate la urs...
florin83
QUOTE (ccc)
QUOTE (florin83)
cred ca fuge ceva asta..  :unibrow:

Da si tu adresa de unde ai luat pozele ca vreau mai multe detalii.

de pe maxbimmer le-am luat, dar nu zice nimic de ele.. erau la galeria unui bimmerfest.
ccc
Ma interesa sa aflu ceva despre sasiul pe care si l-a construit. Aia de fapt e o masina cu totul noua, doar de afara seamana cu un BMW.
TiL
QUOTE (mertan)
m-am intrebat pentru ce sunt aerisirile alea din spatele banchetei. alea care sunt orientate catre luneta.. adica cum functioneaza.

Ursuletul nu evacueaza aerul din cabina prin gurile de aerisire de pe stalpii din spate, asa cum are E28 sau Dacia Berlina de exemplu.
aerul trece in portbagaj si din portbagaj iese prin niste guri de pe aripile spate, guri ascunse de "mustatile" barei spate. E o chestie interesanta, ca-ti aeriseste portbagajul biggrin.gif
florin83
si eu de ce am condens in portbagaj??? :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
TiL
Pentru ca aerisirea nu face fata baltilor din portbagajul tau biggrin.gif
Condensul se face in general cand masina sta. Cat de des circuli cu ea? tongue.gif

Jaffar, acelasi lucru e valabil si pentru scurgerea venita de la trapa. La E28 apa curge pe la gurile din stalpii laterali, iar la usrulet vin furtune de la trapa pana la gurile de aerisire de pe aripile din spate.
florin83
de plouat nu ploua in ea..
de circulat zilnic (noapte doar:P) cand merge biggrin.gif
316i
La mine se incalzeste si in portbagaj. Daca las iarna zapada pe portbagaj, dupa ce merg ~1 ora se vede cum se topeste zapada dupa forma ranforsarilor.
florin83
QUOTE (io's)
QUOTE (florin83)
ce sunt tevile astea? banuiesc ca de la radiatorul de ulei, dar ce cauta tocmai acolo sus?

racitor al lichidului de servo :nod:

mda.. ai avut dreptate.. am studiat traseul tevilor ale si duc in caseta de directie..
pt ce naiba ii trebuie racitor? :retard: se incinge caseta?
io'sŪ
#-o moaaa.. dupa atata timp te-ai uitat si tu !!! laugh.gif
florin83
pai abia ieri m-am bagat pe sub masina..
oricum, de ce e necesar? se incalzeste asa rau lichidul ala?
mertan
pt reisari e neaparat asha ceva. :drool: cine stie. ma mir si eu. :dis:
florin83
1. observati cum e locasul unde e casetofonul? pe centru! majoritatea sunt in stanga si in dreapta au loc de ceas/obc..

2. buton de reglaj al oglinzii pe usa din dreapta. :retard:

3 si 4. buza aia neagra de sub spoiler e mai scurta la coupe decat la sedan.. :eek:
316i
1. e la modelele vechi
2. e tot la modelele vechi, pana in '85 mi se pare
3. Buza care o ai tu, florin, s-a pus doar pe 325i si 325ix. Deci nu e la fel cu cea pentru restul de motorizari.
comisaru
Butonul de reglaj al oglinzii de pe dreapta e cam degeaba pus. Nu-i vad rostul, din moment ce pot regla oglinda dreapta din butonul de pe stanga, asa ca n-am de gand sa-i fac legaturile (nu le are facute) si sa-l fac functional, sa se joace oricine sta in dreapta cu oglinda mea smile.gif .
comisaru
Foarte "marfa" scaunele lui Florin. Or avea acelasi design scaunele de pe ix-ul coupe?(nu cred ca s-ar potrivi scaune de ix cu 4 usi la 316-le meu cu 2)
comisaru
Pai si-atunci de ce butonul pe care-l am in dreapta n-are comutator stanga-dreapta?
comisaru
Or fi ursi care sa aiba doar o oglinda electrica si cealalta manuala cum au unele merturi?
cristic
in dreapta e pus butonul ala de forma tongue.gif
316i
La modelele vechi doar oglinda de la sofer era electrica, cealalta e manuala. Carcasa arata la fel, sticla e la fel, dar ca se regleaza cu mana de pe exterior. Am studiat una, deci stiu ce zic. biggrin.gif
florin83
QUOTE (316i)
3. Buza care o ai tu, florin, s-a pus doar pe 325i si 325ix. Deci nu e la fel cu cea pentru restul de motorizari.

eu credeam ca asa e la coupe-uri.. am vrut sa cumpar una de la oprisan acum ceva timp si era mai scurta..
care e explicatia? sa fie din cauza radiatorului de ulei care e sub ea?

QUOTE (comisaru)
Foarte "marfa" scaunele lui Florin. Or avea acelasi design scaunele de pe ix-ul coupe?(nu cred ca s-ar potrivi scaune de ix cu 4 usi la 316-le meu cu 2)

sunt scaune sport de e30. asa sunt la toate modelele.. la ix vin standard.
vezi ca are da_joint sport pt 2 usi biggrin.gif
TiL
masina aia cu reglajul oglinzilor pe usa din dreapta, in care parte are volanul?
florin83
pe stanga. e masina lui comisaru!
316i
QUOTE (TiL)
masina aia cu reglajul oglinzilor pe usa din dreapta, in care parte are volanul?

Pe mijloc. laugh.gif
florin83
ce face surubul numarul 2 din poza?
florin83
aha.. parca tin minte ca ai interbat in topicul ala in care cumparam eu galeriile wink.gif
cristic
care e rolul piesei numarul 4? http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...951&hg=11&fg=40
cristic
si nr 8? pe acolo imi curge benzina :crybaby:
florin83
benzina? :eek: :eek: :eek:
cristic
problema rezolvata ... am luat 1 buc surubelnita si am strans un pic colierul tongue.gif
florin83
si mercedes are racire la lichidu de servo biggrin.gif
florin83
masina din 87, dar totusi cu facelift..
mertan
bara spate este... dar fusta spate e de alta natie... cine stie ce dracu o fi...
florin83
pt kitul mtech 1 trebuie bari diferite?
Ionut
nu...ale tale sunt ok... smile.gif
florin83
unii zic ca trebuie bari si bandouri speciale.. :paranoid:
Ionut
la mtech 1 sunt aceleasi bari cromate, numai ca unele au spoiler, adica mtech, zender, hartge etc si unele care sunt normale, nu au decat fusta de tabla in care se prind proiectoarele smile.gif
florin83
mda, am vazut si eu ca bara mea are o buza in partea de jos unde trebuie sa intre mtechu..
n3o
ai auzit k sunt bandourile diferita sau bara este altfel :| dar nu prea cred k totusi ce rost mai era sa fie cu face lift si fara .... da cu bara aia la tine a fost chinu dupa lumea sigur e vreo jmecherie .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.