Help - Search - Members - Calendar
Full Version: nelamuriri..
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4
florin83
328is? :eek:
mertan
pai cred ca e motorul cum are americanul.... sa zicem ca "i" vine de la injectie si "s" de la 24 de valve. wink.gif
florin83
diferenta dintre 325is si 325i era la dotari, is-ul fiind mai dotat. motorul era acelasi.
Gabi_323i
are 2.8 m20
emblema e custom made
n3o
ce spoiler interesant are :drool:
florin83
am desfacut boxa din stanga fata sa umblu la modulul de inchidere si am gasit vreo 6 papuci care nu intra nicaieri si o mufa mare unde parca intra un releu, dar releul nu e. :retard: :retard:
nu e o improvizatie.. pare ceva de fabrica..

aaa.. si alta descoperire pe ziua de azi.. am trasa instalatia de geamuri electrice :unibrow:
florin83
cati volti /wati sunt la fishele de la bujii?
am pus mana pe o fisa neizolata si m-a aruncat cat colo.. :retard:
n3o
amperajul este ala ce ai simtit u cand ai pus mana :nod:
Ionut
QUOTE (florin83)
diferenta dintre 325is si 325i era la dotari, is-ul fiind mai dotat. motorul era acelasi.

diferentialul difera...la 325i e 3,64 la 325is e de 3,73...
Rotti
nope, era voltaj = tensiune.
~ 50.000v :retard: amperajul e f. mic
n3o
:dis: dap eu am gresit am intrebat si eu pe cineva care stie si asa este voltajul este mare si amperajul mic :nod: si cica el depinde de bobina masinii .
316i
QUOTE (florin83)
am desfacut boxa din stanga fata sa umblu la modulul de inchidere si am gasit vreo 6 papuci care nu intra nicaieri si o mufa mare unde parca intra un releu, dar releul  nu e.  :retard:  :retard:  
nu e o improvizatie.. pare ceva de fabrica..

aaa.. si alta descoperire pe ziua de azi.. am trasa instalatia de geamuri electrice  :unibrow:

Soclul ala de releu e pentru releul care-ti fadeout la luminile de pe plafon. A fost optional.
Instalatia nu e complet, o sa ai nevoie de instalatie de la usi la tablou si pana la cal pentru butoane.
florin83
acum am modul cu tot cu releul ala.. pacat ca nu-mi merge inchiderea :retard: si pacat ca am un fadeout din ala facut.. sad.gif

QUOTE (316i)
Instalatia nu e complet, o sa ai nevoie de instalatie de la usi la tablou si pana la cal pentru butoane.

adica? ce cal?
florin83
QUOTE (316i)
Soclul ala de releu e pentru releul care-ti fadeout la luminile de pe plafon. A fost optional.
.

tu ai optiunea asta? sunt curios daca e vreo diferenta fata de ce am eu..
316i
Am un releu cu care trebuie sa fac proba zilele astea. smile.gif
Calul e consola pe care sta schimbatorul.
florin83
am eu modul de inchidere cu tot cu releu.. daca vrei sa faci proba tongue.gif
florin83
QUOTE (316i)
QUOTE (florin83)

aaa.. si alta descoperire pe ziua de azi.. am trasa instalatia de geamuri electrice :unibrow:

am descoperit ca n-am mufele pt butoane sub consola aia de la schimbator :crybaby:
n3o
cu alte cuvinte ai doar firele ?? adik iti lipsesc motorasele butoane releu :paranoid:
florin83
nu.. am fire cu tot cu mufe pt motorase in usi, la cele spate am si mufe pt butoane..
in rest nu mai am nimic..
defapt nici nu stiu ce mai contine instalatia biggrin.gif
n3o
da chiar la e36 coupe cand deschizi usha si se lasa geamul 1 cm tot un releu face asta ??
Darren
da. un releu comandat de un computer care citeste 2 senzori.
comisaru
BMW a montat la vreun model cu motor cu carburatie retur la benzina?
Dar la injectie?
Daca da, cumva la ursulet returul intra in rezervor pe langa conducta principala de alimentare?
Gabi_323i
QUOTE (comisaru)
Daca da, cumva la ursulet returul intra in rezervor pe langa conducta principala de alimentare?

DA
florin83
asa arata un amortizor de m3 e30...cica are EDC!!!! :retard:
EDC pe E30???? :eek: :eek: :eek:
stiam ca abia la m5 e34 a fost introdus si nici alea nu erau toate cu EDC...
florin83
dupa un mic search pe google m-am convins:

One interesting option that was made available at the same time was Boge’s variable Electronic Damper Control (EDC) that provided three settings for the shocks (Sport, Normal and Comfort) all adjustable via a toggle switch located alongside the handbrake recess.

:eek: :eek: :eek:
florin83
dupa ce o turez pe loc pana la 5-6000 ture scade greu turatia.. de ce? blink.gif
Ionut
cum adica scade greu turatia? ramane turata mai mult sau ce?
florin83
scade, dar destul de greu..
am vazut la altele ca scade mult mai repede
Ionut
hmm....ciudat...turometru iti merge sacadat?
florin83
nu
Ionut
vezi cablu de acceleratie sa nu ramana blocat....
n3o
da cand iti scade sacadat ce este ? e dus turometru .. sau iti dau erori ?
TiL
nu ramane blcat cablul... De fapt am vazut chestia asta la mai multe M20, revine la relanti incet dar sigur.
florin83
da.. cablul n-are cum sa fie ca s-ar simti la pedala si ar si urca greu cand o accelerez
316i
E vorba doar de ac (de instrumentul de masura) sau si motorul ramane turat?
florin83
si motorul..
se aude cum scade turatia incet..
TiL
O fi un feature.
Am mai vazut la M20-uri (cel putin la L-Jetronic) ca e un dispozitiv, probabil condus de un vacuum, care nu lasa clapeta de acceleratie sa coboare sub un anumit nivel. Nivelul asta creste cu turatia motorului. Poate fi din cauza lui, daca e asa ceva si la motronic.
florin83
mda, am si eu chestia aia biggrin.gif
TiL
Interesanta, dar mi se pare o complicatie in plus. Inca un motiv sa nu-mi placa M20 tongue.gif
florin83
pai stai ca nu cred ca ala e pus doar pt a face sa scada turatia mai incet..
are el si alt scop sigur...
o sa incerc sa o accelerez cu capota deschisa sa vad daca face ceva ala..
TiL
Din cate am vazut, atat stie sa faca: scoate un piston care tine clapeta apasata. Pistonul intra inapoi odata cu scaderea turatiei motorului.
florin83

alea sunt turbine? huh.gif

PS: smechera masina
TiL
N-au gasit loc pentru melci in alta parte?
n3o
doamne ce masina .... wub.gif wub.gif wub.gif dupa cum scrie si acolo cea mai tare limuzina din lume 390km/h si 0-100 in 3.6 ....bugatti incepe sa tremure biggrin.gif
florin83
o dotare a masinii mele este:

225 SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG

tradus cu google cica inseamna SPORTY CHASSIS TUNING

in ce consta asta? huh.gif
alex230ro
Ceva gen bara stabilizatoare mai groasa bucsi mai groase si poate alta setare a suspensiei?
georgem
S-ar putea sa ai suspensie sport din fabrica.
florin83
daca era suspensie sport trebuia sa scrie Sportaufhebung (traiasca google language tools tongue.gif)
asta cred ca e ceva diferit smile.gif
florin83
ce rol au aparatorile astea?
am vazut la multe masini ca au in fata rotilor huh.gif
MeHigh
cred ca's flapsuri pentru aerodinamica, pentru scurgerea aerului sub masina si aerisirea anumitor elemente( gen baie de ulei, cutie etc ).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.