Salutare,
Pana la urma am ajuns si cu masina in service pentru un control general inainte de RAR. Controlul a fost facut intr-un service din Ploiesti.
Necesar :
- placute de frana
- cauciucuri fata spate
- rulment spate-dreapta
- schimb ulei + filtre
- antigel
- curea distributie
- sudat toba
- arucuri fata normale ( nu stiu daca schimb arcurile pe fata este necesar sa le schimb si pe spate )
- amortizor dreapta busit ( masina nu este lasata din aceasta cauza, nu face zgomot). Burduful este rup si a curs ulei. Din spusele unui prieten am aflat ca nu este necesar sa schimb amortizoarele si ca merge reparat cu un set de burdufe.
- bascula stanga-dreapta. Ele sunt ok ddar au un mic joc in bucse. La fel merg schimbate doar ele in situatia in care nu sunt largite gaurile de la bascula
- ulei de frana
- ulei transmisie ( cutie si c )
- bujii
Total : fara sa cumpar bascula d/s , amortizor d/s fara manopera, fara cauciucuri aproximativ 1800 RON
Manopera aproximativ : 700 RON
Auxiliar :
- oglinzi, doar geamurile; cred ca sunt oglinzi normale - nu stiu pretul
- alarma auto - viper; sa fie cat de cat ok - 500 RON
.... si gata RAR-ul + taxe inmatriculare aproximativ 400 Euro + ulei/tratament - 500 RON + masina 3300 EUR.... Cred ca o fac de 4500 EURO.... In concluzie, cine a zis ca BMW-ul mananca bani, dreptate avea. Dar poftele sunt pofte !!!!
In rest sanatate sa avem si sa ne fereaza ...DDDD.. de accidente.
P.S.- Montarea se v-a face in Bucuresti la
Seleniu. Am fost tratat cu profesionalism, disponibilitate, etc. Nota 10X.
Pana acum recunosc ca mi-ati fost de mare ajutor iar fara voi nu cred ca lua deciziile cele mai bune. In continuare o sa ma las pe mana celor de la seleniu. La voi o sa revin, asa cum am promis cu
manifestarile masinii dupa folosirea produselor METABOND si
POZE cu masina inmatriculata.Pentru orice alte sugestii astept reply. ..... Inca ceva ... poate intr-o zi o sa ne si intalnim. Presupun ca aveti un club ? gashca? ... eu nu o sa vin cu masina ca imi e teama de traficul din Bucuresti

Cu stima,
Dacian