Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E12 520i '81
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
coman cosmin
e de firma da nu mai stiu firma acum.e toata din inox si face galagie rau de tot.
coman cosmin
ieri am terminat de tras si lipit toate firele din bord si am montat coaja de bord.incepe sa arate a masina.
azi vreau sa pun mocheta in interior si dupa asta scaunele.
macar daca nu are motor sa stau in ea si sa beau un ceai cald.
elvislorin
eu o bere si un film biggrin.gif
coman cosmin
gata si mocheta.
si de azi are si scaune curate si unse.si montate.
am montat sine cu reglaj pe inaltime la scaunul soferului.
numai buna de stat in ea si baut ceai cald:P
05aBi
Prinde forma biggrin.gif
Iti place mai mult bordul de e12 decat cel de e28 de nu ai facut conversia ?
coman cosmin
nu am de ce sa fac conversie.fiecare bord are farmecul lui.si imi place mult mai mult cel de e12 tongue.gif
bartro
Normal, bordul de e12 e mai frumos!
coman cosmin
sa ma f.... in ea de tara si in legile date de dobitocii care ne conduc.
ieri aveam e12 azi am un morman de fiare fara valoare.
cum e12 nu e trecut pe numele meu in acte pot sa ma uit la el si atat.
de bulgari nici nu vreau sa aud.

elvislorin
eu daca vreau sa dau batranul trebuie sa gasesc un cumparator dispus sa plateasca 19500 euro...inca una din aberatiile portocalii laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
coman cosmin
nu cred ca o sa gasesti pe cineva dispus sa dea atatia bani.
asta e,ramanem cu ele pe viata.
elvislorin
nici nu-mi doresc altceva...eu, batranul, nevasta si copiii....altora laugh.gif
coman cosmin
lgh (24).gif laugh.gif
05aBi
retromobil din pacate ... dar daca e sa ai contract de vanzare cumparare si faptul ca masina e bagata la fisc pe numele tau nu esti scutit de taxa ? contractu cat si fiscl fiind cu mult timp inaintea taxei ..
bartro
Nasol, chiar nasol. Cred ca sunt mai multi in situatia ta. In perioada care vine o sa ne lamurim care e treaba cu lege, si care e metoda de scapare..
Undeva am vazut mentionat ca ar fi vorba de taxe platit la transcriere de proprietate, asta ar fi cand semnezi contract de CV sau (si asta e deja discutabil) cand o declari la fisc. In caz asta se poate inmatricula fara sa-ti vanzi niste organe gen ficat.
Hai se speram ca astia de la conducerea tarii nu au fost in stare se face o lege chiar asa cum au intentionat-o, adica sa nu fie legal.
lucian
QUOTE (coman cosmin @ Jan 12 2012, 09:22 PM) *
sa ma f.... in ea de tara si in legile date de dobitocii care ne conduc.
ieri aveam e12 azi am un morman de fiare fara valoare.
cum e12 nu e trecut pe numele meu in acte pot sa ma uit la el si atat.
de bulgari nici nu vreau sa aud.

iti fac procura notariala ca sa nu ai probleme cu politia. numai la rovigneta sa ai grija si la viteza.
elvislorin
ii faci contract de comodat sau de inchiriere, il inregistrezi la finante si scapi si de grija rovinietei si a vitezei...pt ca toate amenzile merg direct la el...cel putin asta am auzit ca se poarta mai nou...vorbe din batrani
xox
o.O

Se poate inregistra contractul de comodat la finante? La cel de inchiriere nu se plateste o taxa si de catre cel care o inchiriaza?
elvislorin
la cel de inchiriere se plateste impozit 16% din chirie...la cel de comodat din cate am inteles de la un nene (care azi merge sa faca asa ceva) toate obligatiile fiscale ale masinii trec la cel care ia masina... se plateste o taxa la contractul de comodat, dar e mica evident...pana isi dau seama hotii de la finante si o modifica
xox
Multumesc mult de informatii, am sa vad poate rezolv si eu azi ceva.

Si inca o intrebare (scuze de asa mult offtopic): daca am vandut o masina si a fost trecuta in financiar pe numele cumparatorului dar la politie n-a fost trecuta pe carte, daca o trec in financiar inapoi pe numele meu, teoretic nu platesc nici o taxa, asa-i? (scria undeva doar ca se plateste la prima transcriere a dreptului de proprietate - deci banui ca in cartea de identitate, corect?)
elvislorin
cred ca o sa platesti o amenda pe la finante daca nu ai pile pe acolo
xox
Nu cred, am mai luat o masina anul trecut in iarna, a expirat "financiarul" pentru mine, l-am scos iar si n-am platit amenda sau ceva.

Poate o fi ok. Daca-mi da totusi amenda, oricum nu cred ca-i mai mare decat taxa de inmatriculare laugh.gif
elvislorin
120 lei
xox
Parfum de roze tongue.gif
coman cosmin
corect.
la politie cand te duci sa o inscrii iti cere dovada platii taxei.
degeaba o am eu bagata la financiar din 2009.la politie conteaza.o sa ma mai interesez.chiar o sa ma duc la pipera sa intreb.

lucian:merg si fara procura.numai ca trebuie sa ma interesez la politie la olt sa nu fie radiata masina.radare nu am luat ca merg cu grija mereu.rovinieta am tot timpul.numai sa nu fie radiata.
daca nu e o sa ma duc in rar sa ii trec motorul si sa ii fac itp.si astept sa pice legea asta.presimt ca nu o sa tina asa de mult.
TiL
Mda, si eu cred ca or sa deschida oarece portite pentru inmatricularea vechiturilor.
La financiar amenda-i modica, era de la 60lei in sus intr-o vreme.

Eu ma intreb de ceva vreme, daca schimb buletinul de pe Bucuresti, in alt judet, trebuie sa-mi platesc taxa de poluare odata cu reinscrierea troacei in circulatie? biggrin.gif
elvislorin
pai la politie nu ai un termen anume in care sa te duci...la finante trebuie sa te duci in 30 de zile de la cumparare...asa ca mai stai...sau cel putin asta mi-a zis un avocat care se ocupa cu asa ceva

bartro
E12 am declarat la finante dupa 29 de zile tongue.gif dar la politia cam dupa 6 luni de zile. Nu a comentat nimeni nimic.
elvislorin
exact...nu e precizat un termen in lege....poti sa declari si dupa 10 ani
coman cosmin
deocamdata mai astept nu ma grabesc.sa trmin masina mai intai si dupa vad eu ce fac.
sper numai sa nu fie radiata de la politie ca sa pot circula cu ea dupa ce ma duc sa ii trec motorul in acte si fac itp-ul.
elvislorin
ce motor are?ca n-am urmarit de la inceput topicul
xox
Inca putin offtopic si ma opresc:

N-am inteles o chestie: daca era sa se mearga pe ideea ca "poluatorul plateste", atunci de ce n-au scos toate porcariile de accize de la benzina si sa le inlocuiasca pe acestea cu taxa de poluare? Si asa ca-i mare impozitul, si asa ca-i mare asigurarea, macar sa stim una si buna. Ai motor mare, consum mare, platesti mai mult la stat. De fapt stai, oricum platesti mai mult la stat.

Uf, niciodata n-am sa inteleg economia si politica statului asta sad.gif Acu' bine ca e balciul cu Base, numa' bine a uitat romanul si de taxa asta.

Oricum, e ciudat cum s-au precipitat lucrurile, au impins si taxa auto si reforma in sanatate una peste alta... Mie nu-mi miroase a bine toata manevra asta.

(De fapt poate ar trebui mutat offtopicu asta pe undeva)
elvislorin
stai asa...ca pe langa taxa de poluare de la anul mai vor sa bage si o carte verde...o taxa pt poluare anuala...vb aia: lasa ba ca prostii astia suporta si nu zic nimic....
georgem
Se pare ca incet incet oamenii incep sa nu mai suporte.
Sunt curios daca de maine (fiind zi lucratoare) va mai fi la fel sau nu. Eu sper sa tina asa macar cateva saptamani, si sa fie din ce in ce mai multi oameni in piete.
coman cosmin
QUOTE (elvislorin @ Jan 15 2012, 12:03 PM) *
ce motor are?ca n-am urmarit de la inceput topicul

deocamdata e in lucru 2.0.dupa ce temin cu itp pun 3.5
elvislorin
hi hi

mijto alegere...nu de putine ori m-am gandit sa pun un m30b35...anyway...o palma data finantelor e binevenita
haifisch
frumos smile.gif

ce harnic e cosmin pe frigurile astea tongue.gif
coman cosmin
mersi bart.
da sunt harnic.am si soba laugh.gif sa ma incalzesc
lucian
arte plastice. biggrin.gif
bartro
QUOTE (coman cosmin @ Jan 20 2012, 08:22 PM) *
mersi bart.

Cu placere. Nu stiu ce metoda ai tu pentru a atasa imagine, dar trebuie sa-o schimbi tongue.gif
Am citit in seara asta toate 17 pagine si am baut o sticla de Sauvignon Blanc, dar macar acuma sa vad toate pozele heat.gif fnd (22).gif
elvislorin
maestre, jos palaria pt munca depusa...asa vreau sa fac si eu dar imi lipseste un spatiu inchis si incalzit...poate la primavara o sa fac si eu acelasi lucru la caroserie, transmisie si suspensie...motorul meu e boboc biggrin.gif...inca o data felicitari si tine-o tot asa
evildeath
tare rau capacu de la chiuloasa cocos biggrin.gif
coman cosmin
opera lu' mateo cocos.
evildeath
QUOTE (coman cosmin @ Jan 22 2012, 04:39 PM) *
opera lu' mateo cocos.

mana de artist
coman cosmin
a venit iarna rau la afumati biggrin.gif
Click to view attachment Click to view attachment

asa au decurs operatiunile de salvare
coman cosmin

si de maine iar in garaj la uscat
xox
laugh.gif Bine ca n-a intrat zapada si in masina tongue.gif
coman cosmin
a intrat si in masina putina.prin gaura de la schimbator.dar am curatat-o.
coman cosmin
cui ii place?astept pareri.
Click to view attachment

cui ii place?astept pareri.
Click to view attachment
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.