coman cosmin
May 18 2010, 01:43 PM
blocul e spalat,curatat,vopsit in negru,pastile de dilatare schimbate,cuzineti biela+palier noi,segmenti noi,simering distributie+palier nou.
pistoanele sunt montate,baia e pusa.mai am de schimbat ghidurile de supape si montez si chiuloasa.pana duminica sper sa termin si sa il montez pe masina cam-am saturat de spalat si curatat piese.
vreau sa mearga sa ma razbun pe ea
bartro
May 18 2010, 02:22 PM
Viteza ta de lucru imi lasa fara cuvinte. Keep up the good work!
iorgos
May 18 2010, 09:13 PM
QUOTE (coman cosmin @ May 18 2010, 02:43 PM)

blocul e spalat,curatat,vopsit in negru,pastile de dilatare schimbate,cuzineti biela+palier noi,segmenti noi,simering distributie+palier nou.
pistoanele sunt montate,baia e pusa.mai am de schimbat ghidurile de supape si montez si chiuloasa.pana duminica sper sa termin si sa il montez pe masina cam-am saturat de spalat si curatat piese.
vreau sa mearga sa ma razbun pe ea

Dar ai viteza domnu, nu gluma.
coman cosmin
May 19 2010, 08:15 AM
daaaa.viteza melcului

.daca aveam timp liber era gata de mult.lucrez la ea mai mult noaptea dupa ce ies de la scarbici.
coman cosmin
May 20 2010, 08:48 AM
coman cosmin
May 21 2010, 08:21 AM
haifisch
May 21 2010, 03:20 PM
este doua peste

e ceva mai rarut dar mai dragut....si pe care scrie ......SPALA-MA!

sa o stapanesti sanatos.....fa-i plinul de ulei si pune-o la treaba
coman cosmin
May 21 2010, 03:28 PM
e spalata de aseara si pregatita pentru schimbul de ulei,simeringuri si bucsi de la timonerie.
coman cosmin
May 24 2010, 08:33 AM
coman cosmin
May 24 2010, 08:53 AM
asa se intampla cand nu ai ce face.sambata m-a mancat in c** sa spal cu vapu compartimentul motor ca sa mai scap de ulei si de praf.si dupa ce s-a uscat putin am zis sa dau si bucata de burete care e in spatele motorului sa vad daca are rugina pe acolo.si ce a urmat se vede in poze.asa ca momentan am de lucru.trebuie safac cumva sa schimb panoul si sa curat si la oala sus unde am gasit mai multa rugina decat ma asteptam.cu ocazia asta o sa vopsesc tot compartimentul motor si toata fata.
numai de asta nu aveam eu nevoie.
iorgos
May 24 2010, 09:25 AM
Este cel mai nasol moment, cand descoperi asa ceva la o masina care o credeai buna pe tabla.
Te demoralizezi un pic dupa care iti revii si incepi lucrul la masina.
Nu pot decat sa-ti urez multa bafta si te incurajez la fiecare intalnire pe care o avem.
BAFTA.
haifisch
May 24 2010, 10:40 AM
ce pot sa zic....am fost la fel de socat ca tine.....doar stii
asta e....important e sa o termini la timp si sa ii faci actele
bartro
May 24 2010, 05:55 PM
Scheiße. Ce ghinion. Am sa ma uit si la mine ce sa ascunde in spatele burete.....
eugene12
May 24 2010, 09:38 PM
Urata chestie!Acum sa cureti tot pe acolo .Vezi la contraaripa unde e seria cum faci ca pe mine m-au luat aia de la RAR si nici macar nu era umblat pe acolo,ea doar cauciucul ala lipit pentru a proteja tabla de temperatura galeriei si au zis ca trebuie repansonata seria.Si asa am facut.......BAfta
coman cosmin
May 25 2010, 12:48 PM
in clipa asta se lucreaza la masina.ma duc diseara sa vad ce iese si sa ii trag niste poze.abia astept sa o vad cu tabla noua.
bartro
May 25 2010, 01:13 PM
QUOTE (coman cosmin @ May 25 2010, 01:48 PM)

in clipa asta se lucreaza la masina.ma duc diseara sa vad ce iese si sa ii trag niste poze.abia astept sa o vad cu tabla noua.
Repari sau ai gasit panou noua?
coman cosmin
May 25 2010, 02:19 PM
se repara.adica se schimba tot panoul.baiatul care se ocupa e meserias si o sa iasa ca nou.
Sportivu
May 25 2010, 06:39 PM
ce aiurea...

bre, vezi cu rugina de pe langa serie...acolo e durerea cea mai mare.
sunt convins ca la cat de tipicar esti tu, se rezolva...dar MARE grija la modul in care se lucreaza in zona seriei (stiu ce-a patit mihaita de la gaesti, si ma trec sudori reci cand ma gandesc)
Multa bafta! daca ai nevoie de orice ajutor, sa imi zici...
coman cosmin
May 26 2010, 08:05 AM
cam asta a iesit si mie unu imi place.cu seria vad eu cum o dreg cu rar-ul.ii dau dracu daca comenteaza ceva.o sa las asa si nu o sa polizez decat putin ca sa vada ca e petic.
Click to view attachmentClick to view attachment Click to view attachment
MeHigh
May 26 2010, 09:57 AM
a iesit chiar bine, bravo Cosmin. nu mai e ca marul frumos la suprafata acum, si cu viermele inauntru. abia te-astteptam cu ea, cand o sa fie gata.
coman cosmin
May 26 2010, 10:10 AM
o sa fie gata in o luna sau doua daca nu mai apare ceva.vreau sa curat bine toata rugina si sa o dau cu grund si teroson si vreau sa revopsesc si toata fata.mai am inca multe piese de spalat si curatat.
TiL
May 26 2010, 10:24 AM
http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...st&id=30304Asta e cam tipica la E12/E28 si e motivul pentru care m-as feri sa pun suspensie sport pe caroseriile astea.
Ca tot ai desfacut pe-acolo, vezi daca poti intari caroseria, sa nu se agraveze beleaua. Ca sudura asta rezolva doar de forma, problema e faptul ca se torsioneaza caroseria, iar ruptura asta mica o sa apara din nou...
coman cosmin
May 26 2010, 10:42 AM
o sa pun si strut bar fata si spate.altceva nu prea am cum sa pun.daca nu tineam atat de mult la interior ii tranteam repejor niste bare prin masina si gata.nu vreau sa ii modific aspectul mai mult de atat.jantele si eleronul sunt singurele modificari.si suspensia o sa revina la normal .pe spate ii pun arcuri sport si amortizoare stock de e28 iar pe fata inca nu stiu dar o sa gasesc eu o solutie
MAD520
May 26 2010, 11:48 AM
Am de aproape 4 ani e12le asta rosu si nu este impecabil dar nu a crapat absolut nimic de la suspensia tare. Am avut mai bine de 1 an suspensie tare + jante pe 17 care este o combinatie nu tocmai prietenoasa pt caroserie si articulatie.... Din toamna botul masinii pur si simplu nu se mai misca iar spatele este destul de rigid.... Plus ca de cand am jantele pe 15 tin presiune mai mare in ele ca sa stea tzapene. Acum... dupa 3 ani de "tortura" a inceput sa aibe putin joc bara de conexiune dintre capetele de bara sau caseta si semicaseta (nu stiu exact cum se numeste).
Eu zic ca e bine. Este o masina mult prea buna. Daca nu dai ca "tzaranu" in gropi, nu pateste nimic.
INTERCEPTOR
May 26 2010, 12:11 PM
este o masina santoasa si rezistenta.eu zic ca nu are nimic suspensia sport daca nu dai non stop in gauri si gropi
bartro
May 26 2010, 01:02 PM
Si e12 lui MEN era fisurat acolo. Am auzit odata (argumentat) ca si suspensie uzata e foarte rau pentru caroserie, mai ales pe drumuri proaste.
TiL
May 26 2010, 01:16 PM
Asta cu suspensia proasta am simtit-o pe pielea mea.
Cu amortizoare nasoale (era cam barca) toate denivelarile se simteau destul de dur in masina, ma gandeam ca o sa fie mai rau dupa ce le schimb. Dar... surpriza masina trecea mult mai smooth peste denivelari dupa ce am schimbat doar amortizoarele.
Ciupanezu
May 26 2010, 09:38 PM
Este logic.
Dacă suspensia e praf, toate şocurile se transmit în articulatie, caseta de direcţie şi caroserie.
coman cosmin
Jun 11 2010, 09:28 AM
bartro
Jun 11 2010, 09:35 AM
Very nice!
iorgos
Jun 11 2010, 10:07 AM
Very good.
coman cosmin
Jun 11 2010, 10:21 AM
QUOTE (bartro @ Jun 11 2010, 10:35 AM)

Very nice!
QUOTE (iorgos @ Jun 11 2010, 11:07 AM)

Very good.
.gif)
multam.
ce se vede acolo e munca de 2 saptamani.curatat pana la tabla pe unde era rugina,2 maini de grund,2 maini de teroson apicat la pensula,inca o mana de grund peste teroson sa mai acopere din pori+inca o mana de grund la spray ptr nuanta

.maine sper sa dau si cu spritchit pe la compartimentul motor si dupa o vopsea cand o sa am bani.
ai naibii hoti astia cu magazinele de vopsea.un litru de vopsea+lac+diluant+intaritor=360 ron.mi se pare f scump dar asta e.
intre timp lucrez si la interior pe unde e sudura si cate putina rugina.acelasi tratament ca la contraaripi.
dupa ce termin de grunduit si terosonat o sa am o masina mai grea cu 20 de kg
tomado e28 owner
Jun 11 2010, 11:01 AM
Frumos lucrat
elvislorin
Jun 11 2010, 11:54 AM
astia cu magazinele de vopsele sunt niste jepcari ordinari. acum 2 ani am vb 3-arul. la severin era 50-60 lei 100gr la unicul distribuitor policolor din judet. am fost la timisoara la magazinul de prezentare al policolor si am cumparat vopsea cu 75 lei/litru. 4 litri de vopsea, chit, intaritor, lac etc si drum m-au ajuns 550 lei. daca ai vreun prieten prin timisoara roaga-l sa se duca sa iti caute (magazinul e pe gh. lazar nr. 40 parca) sau verifica daca e vreun magazin policolor la tine in zona (nu distribuitor)...intra pe site-ul lor si verifica...se merita sa faci un efort
haifisch
Jun 11 2010, 01:40 PM
frumos....parca acuma privesti mai cu optimism situatia nu?
David
Jun 11 2010, 04:51 PM
Bravo, Cosmin-ule!
.gif)
Da-i bataie inainte!
coman cosmin
Jun 18 2010, 08:28 AM
aseara am montat aripile pe cotet.incepe sa mai semene si ea a masina nu a morman de fiare

.in seara asta ii dau cu sprit pe la motor si pe aripi si cu putin noroc duminica ii dau vopsea.
Click to view attachment Click to view attachmentClick to view attachment Click to view attachmentClick to view attachment Click to view attachment
iorgos
Jun 18 2010, 08:47 AM
Incepe si ea sa arate din ce in ce mai bine.
haifisch
Jun 18 2010, 03:44 PM
frumos lucrat
tot inainte
coman cosmin
Jul 1 2010, 02:15 PM
aseara s-a intamplat dezastrul.am vopsit fata la cotet si a iesit ca un c**.s-a incretit vopseaua pe aripi din cauza spritchitului.pe langa minunatul fapt ca nuanta vopselei nu e aceeasi.am luat pana la urma saphirblau dupa ce am cautat ca nebunu ceva sa semene .si m-am consolat cu gandul ca o sa vopsesc toata masina cand o sa am bani si o sa iasa la fel.
poze nu am mai facut ca nu isi au rostul.macar compartimentul motor nu s-a incretit.
asa ca am din nou de munca sa matuiesc iar si sa caut un sprit compatibil la diluantul din vopsea.daca patesc asa si la urmatoarea mana de vopsea ori ii dau foc ori o vand.una din variante.
bartro
Jul 1 2010, 03:15 PM
Ce pacat. Asa ceva am patit si eu odata. Ingrozitor sentiment, cand vezi ca incepe sa apare 'bule' in vopsea.
Lucian nu mai stie ce vopsea a folosit? Si el a vopsit aripile parca pe vremuri.
coman cosmin
Jul 1 2010, 03:26 PM
masina e vopsita complet cu gri vulcanic de la POLICOLOR care nu se mai fabrica.imi placea mai mult vopseaua data de lucian dar daca nu se mai gaseste.......asa macar am luat culoarea masinii si cand o sa o vopsesc pe toata nu o sa am diferente de nuanta.
la mine e mai rau:nu sunt bule.s-a incretit toata vopseaua si acum trebuie sa astept cateva zile sa se usuce bine ca sa o iau la matuit.
mai incerc inca o data si daca nu iese nici de data asta ma despart de masina asta ca incep sa ma satur de ea.
bartro
Jul 1 2010, 03:37 PM
Asta e chiar culmea, ca tiganu' la mal.
coman cosmin
Jul 1 2010, 03:39 PM
pana la mal mai e mult.deocamdata sunt in larg rau de tot
bartro
Jul 1 2010, 03:47 PM
QUOTE (coman cosmin @ Jul 1 2010, 04:39 PM)

pana la mal mai e mult.deocamdata sunt in larg rau de tot
Eu nici nu am intrat in apa.
haifisch
Jul 1 2010, 10:54 PM
cel mai mare tzigan palarios burlanist esti daca te dai batut
coman cosmin
Jul 2 2010, 08:53 AM
elvislorin
Jul 2 2010, 09:06 AM
asta ma asteapta si pe mine...dar la anul...cred
iorgos
Jul 2 2010, 03:10 PM
Naspa moment, dar cu ti-a spus si Aly nu cred ca este momentul sa te lasi pagubas acuma.
INTERCEPTOR
Jul 3 2010, 01:36 AM
comp mot arata super
eu am stat 1 an cu interceptorul ... nu vad dece tu dupa 2 l;uni d emunca incepi sa faci ca toate alea......am dat si eu chiks dar batut nu ma dau
adica nu ma las batut de masina
insa am acceptat sa fiu futut de gubernul boc.
deci eu zic sa nu te mai enervezi
sau enerveaza te dar continua munca.,e pacat sa nu termini ce ai inceput
spooor
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.