Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E28 524 TD "aka number 2"
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
tomado e28 owner
Masina e frumoasa dar peisajul deprimant rau... tongue.gif
Ciupanezu
Arată foarte mişto cu jantele de M.
lucian
QUOTE (tomado e28 owner @ Sep 10 2009, 11:59 PM) *
Masina e frumoasa dar peisajul deprimant rau... tongue.gif

ideea e, sa contrasteze.
bartro
QUOTE (Ciupanezu @ Sep 11 2009, 01:07 AM) *

Mie nu imi place. sunt prea mari.
manole74
Daca suspensia ar fi putin mai jos, impresia ar fi total schimbata! Parerea mea........Frumos.
xander
ii voi pune si suspensie dar toate la timpul lor...si se gaseste cam greu pt e28...daca aveti idei unde gasesc sunt binevenite
Dumi
Exceptional arata! Incepe sa arate ca un Hot Rod in opinia mea:D! Cand, vorbind cu reactor_share, am vazut pozele cu jantele noi, nu mi-a venit sa cred ca a facut schimbarea asta, am ramas uimit. Acum, ea de fapt fiind a lui Xander, nu pot decat sa ma bucur ca masina a trecut la un alt cunoscator si pasionat de BMW. Felicitari Xander, si sa-ti traiasca! P.S.: parca nu mai am rabdare pana s-o vad cu kitul de M si suspensiile noi, dar, toate la timpul lor nu? Bafta!
reactor_share
Better views!
ledocteur
QUOTE (Ciupanezu @ Sep 11 2009, 01:07 AM) *

alea sunt jante de M? blink.gif intreb pt ca mi-am cumparat un set de jante la fel si eu credeam ca-s pur si simplu de e39
reactor_share
Altele!
xander
QUOTE (ledocteur @ Sep 16 2009, 08:33 PM) *
alea sunt jante de M? blink.gif intreb pt ca mi-am cumparat un set de jante la fel si eu credeam ca-s pur si simplu de e39

pai nu ai sigla ///M intre prezoane?
LE: mersi alex
ledocteur
QUOTE (xander @ Sep 16 2009, 11:47 PM) *
pai nu ai sigla ///M intre prezoane?
LE: mersi alex

din ce-am vazut eu nu. mama am jante ///M biggrin.gif si sper sa arate in curand ca astea. ca sa fiu ontopic masina este frumoasa rau de tot
xander
macar locul pt emblema trebuie sa il ai daca nu il ai inseamna ca sunt replici
ledocteur
QUOTE (xander @ Sep 17 2009, 01:04 AM) *
macar locul pt emblema trebuie sa il ai daca nu il ai inseamna ca sunt replici

habar n-am. n-am jantele in casa sa ma uit da din poze mi se pare ca nu are... tu ce zici? http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...st&id=25734 http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...st&id=25733
io'sŪ
da' varza sunt ! o sa fie ceva de munca la ele sad.gif
xander
masina a mai primit brate noi fata,burdufe la planetare, scaunele retapitate , manson schimbator
cel mai important e ca face in continuare kilometri fara probleme.....sper ca asa va fi mult timp de acum incolo
ionusunt
QUOTE (xander @ Oct 8 2009, 12:29 AM) *
masina a mai primit brate noi fata,burdufe la planetare, scaunele retapitate , manson schimbator
cel mai important e ca face in continuare kilometri fara probleme.....sper ca asa va fi mult timp de acum incolo

cred ca ai uitat sa mentionezi pachetul m . foarte bine ii sta biggrin.gif felicitari smile.gif
haifisch
ba nene da toti va puneti kit de M acuma? laugh.gif

glumesc....

buna treaba....arata masina asta cam cum ar trebui sa arate si masina intr-un viitor.....indepartat sad.gif

felicitari
reactor_share
O sa arate cat de curand. Eu asa sper. Mai trebuiesc vopsite elementele kit-ului de M si gata, are o fata complet noua. Am mai facut o tura cu ea, zilele astea, si merge minunat. Nu am simtit jantele pe 18. Probabil ca in Franta nu o sa le simta Alex, chiar deloc.

Spor in toate Alex, de la Alex.
xox
Eh, de asta nu te-am recunoscut cand am vazut masina in trafic, nu erai tu la volan Alex tongue.gif
xander
update ...sec
a murit bateria conf (9).gif
prin urmare sunt in cautare de baterie noua
xander
cateva poze din romania......
xander
in franta la spalatorie rolleyes.gif
bartro
QUOTE (xander @ Nov 9 2009, 01:56 AM) *
in franta la spalatorie rolleyes.gif

Cum a mers masina pe drum lung?
David
Ceva poze de pe drum... Cum s-a comportat pe drumuri straine?
xander
poze pe drum nu prea am facut pentru ca am mers non stop cu opriri foarte scurte si majoritatea opririlor au fost noaptea
masina a mers foarte bine
pe autostrada a consumat 6.3 la mers constant 120 130kmh(in limita legala)
maine plec iar la drum inca vreo 8-900 de km
bine ca e pe autostrada si nu sunt gropi ca in romania
imi pare rau ca nu miam luat rotile pe 18 din romania dar la ce zapada am prins prin romania nu ma descurcam cu ele asa ca e mai bine cu astea de iarna ca nu se stie niciodata cand da zapada peste mine pe drum
TiL
rolleyes.gif supermasinuta.

Ai grija de motorul ala ca de ochii din cap, ca au obiceiul sa moara pe neasteptate si nu vrei sa te apuci de reparatie la td. Nu prea mai exista E28 diesel cu motor original pe ele.

6.3l/100km cu tot cu remorcuta?
ionusunt
asta inseamna o masina buna! felicitari pt achizitie.
PS tongue.gife unde ai prins zapada ?
xander
de la botosani pana la vatra dornei a fost acoperit carosabilul cu zapada
am plecat la miezul noptii de asta am prins zapada ca ziua s-a topit ........cred
chiar la intrare intr-un sat prin zona sucevei pe la 3 noaptea era un logan cu 3 militieni care merge cu 40 kmh si normal ca m am bagat sa-l depasesc, ca nu aveam timp de pierdut dupa ei ...si cand sa trec de ei au bagat girofarele si a facut semn sa trag pe dreapta .....si mi au zis ca sunt nebun cum ii depasesc pe condiitiile astea de viscol si carosabil alunecos ...probabil ei aveau inca cauciucuri de vara si abia mergeau cu 40......eu cu e28 incarcat si cu cauciucuri nokian de iarna stateam foarte bine pe strada biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (xander @ Nov 15 2009, 03:07 AM) *
de la botosani pana la vatra dornei a fost acoperit carosabilul cu zapada
am plecat la miezul noptii de asta am prins zapada ca ziua s-a topit ........cred
chiar la intrare intr-un sat prin zona sucevei pe la 3 noaptea era un logan cu 3 militieni care merge cu 40 kmh si normal ca m am bagat sa-l depasesc, ca nu aveam timp de pierdut dupa ei ...si cand sa trec de ei au bagat girofarele si a facut semn sa trag pe dreapta .....si mi au zis ca sunt nebun cum ii depasesc pe condiitiile astea de viscol si carosabil alunecos ...probabil ei aveau inca cauciucuri de vara si abia mergeau cu 40......eu cu e28 incarcat si cu cauciucuri nokian de iarna stateam foarte bine pe strada biggrin.gif

daca masina are blocant trebuia sa le zici ca ai blocant tongue.gif si cum sa ii depasesti..simplu,semnal stanga ,te asiguri, te duci ,semnal dreapta ,bagat la loc tongue.gif
David
Si eu tot cu cauciucuri de iarna am plecat la drum, ai dreptate nu se stie niciodata unde dai de zapada lunile astea... smile.gif Daca e pusa la punct si nu-ti bati joc de ea, nu prea are ce sa se intample. I-ai schimbat filtrul de motorina? E indicat s-o faci inainte de venirea frigului!
xander
masina face in continuare kilometrii....
am facut iar schimbul de ulei si filtre numai ca nu am gasit ulei Castrol Magnatec 10w40 si am pus Castrol GTX turbodiesel 10w40 cred ca e tot pe acolo
am schimbat kitul de distributie (GATES) la 255000km
schimbat farurile originale cu cela cu angel eyes care le am avut pe e28 ul alb

am incercat intr o seara un max speed pe autostrada si a ajuns la 200kmh si se putea si mai bine dar mi a fost deajuns biggrin.gif

cateva poze de sezon
xox
Frumos rechin, frumoasa broscuta si frumos peisajul.

Cand termini de aranjat toate acareturile pe ea? tongue.gif
florin83
Frumos smile.gif

Cum ai montat suportul ala pe portbagaj? Nu avea niste curele care se agatau de marginea de sus a portbagajului, langa luneta? huh.gif
xander
sper ca pana da caldura sa le termin pe toate
azi am montat inapoi spoilerul fata, mai trebuie vopsite ....am gasit vopsea dupa cod dar e ca cea originala, putin mai deschisa decat ce e acum pe masina no.gif

suportul de bicicleta are curelele alea de care zici tu ...cred ca nu te ai uitat atent dar se vad si in poza

PS: bicicleta e a prietenei , a mea era in remorca e cam grea si nu am vrut sa fortez portbagajul

PS2:broscuta e a unui prieten si e de vanzare
xander
260600 km atat are acum
in ultimele 8 luni am facut "doar" putin peste 20 000km cu ea
in ultimul timp am mers mai putin cu ea pt ca am mai mers si cu e39
trebuie sa ii schimb pneurile pt ca pe spate sunt uzate pe interior
nu mam hotarat inca de care sa ii iau vara/iarna
probabil o sa ii pun de iarna si sa caut jante pe 16 maxim 17 pt vara
daca cunoasteti ceva jante pt e28 de vanzare da ti un semn wink.gif
TiL
V-ati intors?
xander
nu nu p aici prin franta
sper sa nu trebuiasca sa ma intorc decat in concedii ...e cam jale prin tara unsure.gif
xander

haifisch
felicitari....arata f bine

si multumesc smile.gif tongue.gif ....acum imi cam dau si eu seama cum o sa arate si a mea cu spoilerele vopsite la fel ca masina
TiL
Mie nu-mi place sticla clara mai ales pe farurile mari de E28...
xander
QUOTE (haifisch @ Jun 3 2010, 02:11 PM) *
felicitari....arata f bine

si multumesc smile.gif tongue.gif ....acum imi cam dau si eu seama cum o sa arate si a mea cu spoilerele vopsite la fel ca masina

nu ai cumva ceva capace de la spoiler in plus?
sau poate stiti unde gasec .....e bay au poate are cineva search.gif
iorgos
Felicitari arata traznet.

Til, daca nu-l deranjeaza cum lumineaza crezi ca mai conteaza la cat de bine arata masina?
TiL
Pai asta spuneam, ca nu-mi place cum arata. Imi aminteste de nou civic, cu termopanul ala mare pus pe bot biggrin.gif Bine, exagerez si eu, dar atat vroiam sa zic, nu-mi place cum arata. Daca mai strica si calitatea luminii...
xander
pareri si pareri....
nici mie nu imi place toyota sarcastic_hand.gif

lasand gluma la o parte cu farurile originale mi se pare ca arata ca o baba, nu are nimic deosebit si pare veche si anosta

cu farurile cu sticla clara o face sa para mai noua plus ca da bine farurile negre cu shadowline-ul ,nasul vopsit negru si triplele fumurii

parera mea
tongue.gif
CRM112
capacele de la spoiler le poti comanda de la reprezentanta pe baza codului.

m-am uitat acum si-s cam scumpe pt. 2 capace.
xander
laugh.gif stiam de reprezentanta si stiam si de preturi de asta am intrebat poate le are cineva ratacite sau poate le a vazut pe vreun site de prin afara

si am nevoie de toate 4 adica si cele de langa proiectoare
TiL
QUOTE (xander @ Jun 3 2010, 04:58 PM) *
nici mie nu imi place toyota sarcastic_hand.gif

Aici suntem in acelasi gand. Pacat ca eu a trebuit sa o aflu pe pielea mea biggrin.gif

On topic... e clar ca suntem putin pe alte axe in privinta gustului asa ca nu ramane decat sa ne spunem parerile si-atat biggrin.gif Pt ca eu prefer crom shadow-ului. Shadow deja aduce a masina prea noua tongue.gif

05aBi
Nu merge sa le faci din fibra ? Trebuie neaparat plastic ? tongue.gif
haifisch
e laborios....si tre sa ai pe cineva care sa stie sa lucreze f bine cu fibra....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.