Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Masini de pe strazi
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
elvislorin
pe unde intra apa in e28...am devenit un bun cunoscator al problemei dupa cate belele am avut cu al meu
TiL
pe la luneta si pe la stopuri. La stopuri caroseria e stramba rau la luneta combinatie de caroserie imperfectiuni la vopsirea caroseriei cu cheder obosit.
La parbriz nu stiu daca mai intra, tot combinatie de caroserie chinuita cu cheder pus nu tocmai perfect.
eugene12
Pentru cei care au E24.Este unul la dezmembrat la Zetari.Nu mai are motorul si cutia.Interiorul e din piele ,exteriorul arata super.Scaunele le as lua pentru e 21 dar nu stiu daca se potrivesc si banchetele.
bartro
QUOTE (eugene12 @ Dec 21 2012, 07:24 PM) *
Pentru cei care au E24.Este unul la dezmembrat la Zetari.Nu mai are motorul si cutia.Interiorul e din piele ,exteriorul arata super.Scaunele le as lua pentru e 21 dar nu stiu daca se potrivesc si banchetele.

omg!
alex230ro
E24>!>!!>!>!>?!?!?!?
bartro
Am trecut azi acolo, e un E24, generatie a 2-a, adica pe platforma de E28. Cat atare nu e interesant pentru piese de E12. Nu mai are motor, cutie, punte spate (diferential, axele, discuri etrieri amortizoare arcuri etc sunt, sta pe roti). Roti TRX, caroserie completa bicolor grena-gri, scaunele piele tot bicolor. Interior parea cat de cat complet dar ninge in el pentru ca nu mai are geam la usa soferului.
Cica il au primit de la Videanu care o avea pentru piese.
elvislorin
poate unul din voi sa afle un pret?
05aBi
nu a facut nimeni cateva poze ? sa ne minunam si noi, cei care nu au vazut-o biggrin.gif
bartro
M-am gandit sa fac poze, dar era foarte acoperita de zapada si nu avai ce sa vezi.
Pretul nu am cerut. Mergeti acolo tongue.gif
E bun daca ai nevoie de piese specific e24.
elvislorin
QUOTE (bartro @ Dec 22 2012, 10:27 PM) *
M-am gandit sa fac poze, dar era foarte acoperita de zapada si nu avai ce sa vezi.
Pretul nu am cerut. Mergeti acolo tongue.gif
E bun daca ai nevoie de piese specific e24.

am grupul si motorul de 2.8, ...puntea se gaseste...ma tenteaza rolleyes.gif
bartro
QUOTE (elvislorin @ Dec 22 2012, 10:41 PM) *
...ma tenteaza rolleyes.gif

Sa ai o masina cu care nu poti circula?
Mai lipseau sticle de la stopuri si probabil alte lucruri, nu a, facut un inventar foarte precis.
xox
http://moscow.craigslist.org/cto/3474936572.html

Nu-i chiar "de pe strazi" dar anuntul e recent, are cateva zile. Si chiar merita banii biggrin.gif sa-i cumperi sotiei masina laugh.gif
eugene12
Pot sa trec sa i fac cateva poze ,din ce am inteles e fara acte.
TiL
prin Paris
bartro
Asta seamana cu Gicuta! Dar mai low.
05aBi
lgh (24).gif
TiL
chiar ca.... nu stiam eu ce ma atrage la chestia asta biggrin.gif

si culoarea e interesanta
xox
V-ati uitat la masina lui Al Capone? E in link-ul care l-am pus mai sus, de pe craigslist. Si e postata recent, acum o saptamana cred.

celb (15).gif
05aBi
rigidizat cu fier beton smile.gif))
http://www.tocmai.ro/buggy-de-500cc-8257489.html
bartro
QUOTE (05aBi @ Feb 8 2013, 09:11 AM) *
rigidizat cu fier beton smile.gif))

E roll cage smile.gif)
05aBi
Asa mai merge... biggrin.gif
http://wp1016621.server-he.de/fotost/f01984/f01984.htm
xox
Morris Minor 1000

(sau o versiune mai moderna, nu stiu)
05aBi
Ce frumos este... wub.gif
http://mercador.ro/oferta/citroen-cx-25-di...html#2bd08b7f73
bartro
Da, CX e si pe lista mea.
Erau la putini bani, dar de obicei au probleme cu rugina.
Cel de sus are ceva ciudat la faruri,parca nu stau cum trebuie?
xox
De cand am vazut prima oara la Citroen unde-i roata de rezerva, intotdeauna m-am intrebat cum de nu se coace. Nici la Oltcit nu era pusa acolo daca-mi aduc bine aminte.
Halogen
QUOTE (xox @ Apr 3 2014, 03:00 PM) *
De cand am vazut prima oara la Citroen unde-i roata de rezerva, intotdeauna m-am intrebat cum de nu se coace. Nici la Oltcit nu era pusa acolo daca-mi aduc bine aminte.

Arata misto masina cei drept si la bani e super @ topic

XoXolicious din cate stiu eu si oltcitu are roata de rezerva tot pe la motor smile.gif)))) @ offtopic un pic biggrin.gif
xox
Ai dreptate, doar ca multi romani le scoteau de acolo. Mi-am amintit intre timp smile.gif
05aBi
rolleyes.gif
io'sŪ
laugh.gif

BMoskWitch
drujbex
QUOTE (bartro @ Apr 3 2014, 12:34 AM) *
Da, CX e si pe lista mea.
Erau la putini bani, dar de obicei au probleme cu rugina.
Cel de sus are ceva ciudat la faruri,parca nu stau cum trebuie?

Am avut acum niste ani un BX GTI 1.9 16V, 160 de cai si foarte rev-happy

Lipsa crasa de experienta m-a facut sa dau 1000 de euro pe respectivul agregat, fiind foarte atras de starea tinichigeriei si a interiorului. O simpla verificare mai atenta si un mindset mai pragmatic mi-ar fi permis sa observ ca:

- scoate fum albastru/alb
- uzura inegala anvelope, cumva patterns diferite de uzura pe fiecare din cele 4 roti
- urme de foc acoperite pe firewall
- bineinteles ca avea probleme si cu actele, era plin de ulei motorul in partea de jos si seria era ilizibila, si n-am reusit s-o autentific si s-o trec pe numele meu niciodata
- cu sistemul hidraulic nici nu vreau sa incep sa-mi amintesc... n-avea LHM in instalarie (lichidul Citroen) ci lichid pentru macarale ... i-am facut un flush cu un lichid special, dar tot abia salta si nu era deloc in parametri...

Arata asa...

.... insa de obicei se prezenta asa

Ce vreau sa zic e ca pe vremea aia imi doream un CX la nebunie. Preferabil S1, cu bumpers din inox. Dar bataie de joc ca in Romania pentru masinile astea nici ca mi-a fost dat sa mai vad (poate doar la cobre, da' alea mai rezista)... la un moment dat numeroase, aproape toate au ajuns sa fie date la remat pentru tichete rabla. Ce blasfemie, apogeul ingineriei frantuzesti pentru o kia.

Petreceam ore in sir citind despre sistemul hidropneumatic de suspensie, vizionand clipuri promotionale din epoca respectiva, nu intelegeam de ce nu detin finantele sa-mi iau unul. Acum ca mi l-as permite, realitatile abrazive cu privire la ce inseamna mentenanta (si pastrarea...) m-au facut sa ma indrept totusi spre alta feblete a copilariei : E34.

alex230ro
CX=urile mi s-au parut mai misto.dar din ce tin minte aveau acelasi probleme ca si BX
bartro
BX Seria 2 are caroserie galvanizata si e destul de rezistenta la rugina, dar nu imi place cum arata.
drujbex
da, seria 2 chiar n-au atata rugina.
dar sunt destul de nememorabile in rest da, cu exceptia celor turbo-diesel si celor GTi. duse dracu si alea

I NEED THIS IN MY LIFE
https://www.youtube.com/watch?v=VZeN8Fwuljo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.