Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Masini de pe strazi
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
georgem
QUOTE (xox @ May 22 2008, 08:24 AM) *
Hmm, nu cred ca se poate Casco la masini mai vechi de 10 ani.

Ba se poate, incearca la Omniasig.
La Generali nu se poate decat pana la 6 ani de exemplu...
xox
QUOTE (georgem @ May 22 2008, 11:05 AM) *
Ba se poate, incearca la Omniasig.
La Generali nu se poate decat pana la 6 ani de exemplu...

Chiar, din ce tin minte si tu ai intampinat o dificultate la Casco. Dar ai rezolvat-o ca aveai pe cealalta si fara incidente nu? Ai la Omniasig polita?
georgem
QUOTE (xox @ May 22 2008, 01:00 PM) *
Chiar, din ce tin minte si tu ai intampinat o dificultate la Casco. Dar ai rezolvat-o ca aveai pe cealalta si fara incidente nu? Ai la Omniasig polita?

La Omniasig am polita. N-am avut dificultati la Casco, dar din cauza daunei am platit mai mult pentru anul urmator (daca la evenimentul cu zgarietura te referi).

Daca te referi la dificultatea in a incheia polita, alte firme n-au vrut sa faca la masini peste 6, 10 ani. Dar cei de la Omniasig au vrut, fara legatura cu faptul ca aveam deja la Audi polita de cativa ani fara evenimente la ei. Pentru ca aveam deja acea polita mi-au acordat o reducere de 10% in primul an totusi, altfel nu mi-ar fi dat reducere.
Mihai_AMD
un "biet" hummer smile.gif
Gimi
In Dacia land hahaha ! laugh.gif
ionusunt
QUOTE (Gimi @ May 23 2008, 09:30 AM) *
Dacia land

laugh.gif laugh.gif
MH21TTN
Cam asta am vazut astazi plimbandu-ma prin Roma.
E haioasa rau, era pana la mijlocul meu, atat de mica.

Click to view attachment
Click to view attachment
florin83
Prin ploiesti. Mergeau cu 30-40km/h smile.gif) Cred ca turbau pana ajungeau in Bucuresti
TiL
Se bucurau si ei de priveliste biggrin.gif
MeHigh
In parcarea de la servici, statea trist un jaguar batran. I-a tinut companie pentru o zi rechinul meu.
Mihai_AMD
CITAT(MeHigh @ Jul 15 2008, 07:38 AM) *
In parcarea de la servici, statea trist un jaguar batran. I-a tinut companie pentru o zi rechinul meu.

oare ce-or fi vorbit? laugh.gif ca prea stateau aproape una de alta
TiL
E Jag pe bune sau e Daimler (Double Six?) ?
Stiu ca m-au pacalit cateva masini care semanau al dracu' de bine cu jag-uri dar parca ceva era altfel, nu aveau farmecul felinei. Se chemau Daimler nu-stiu-cum si au un look greoi comparativ cu jag-ul. Din ce am vazut pe net, tehnic ar fi cam acelasi lucru, tot de Jaguar facute.
bartro
Daca tot vine vorba de Jaguar, asta e la mine la servici in zona. Ce misto e. Daca asta nu era un forum de BMW, spuneam ca as facea schimb de septar cu asa ceva instant smile.gif

LE: rog sa fie mutat la thread masini de pe strazi.. m-a dus MeHigh in eroare.. sorry sad.gif
mario.b
QUOTE (bartro @ Jul 16 2008, 09:32 AM) *
Daca tot vine vorba de Jaguar, asta e la mine la servici in zona. Ce misto e. Daca asta nu era un forum de BMW, spuneam ca as facea schimb de septar cu asa ceva instant smile.gif

LE: rog sa fie mutat la thread masini de pe strazi.. m-a dus MeHigh in eroare.. sorry sad.gif

Nenea unde lucrezi tu in Sema Park??? Eu mai vin pe acolo aproape in fiecare joi la Depozitul de Calculatoare (la sediu) ca sa iau salariile colegilor mei.
bartro
QUOTE (mario.b @ Jul 16 2008, 12:13 PM) *
Nenea unde lucrezi tu in Sema Park??? Eu mai vin pe acolo aproape in fiecare joi la Depozitul de Calculatoare (la sediu) ca sa iau salariile colegilor mei.

..Si nu ai observat niciodata un septar gri si veche pe acolo?
TiL
QUOTE (bartro @ Jul 16 2008, 09:32 AM) *
Daca asta nu era un forum de BMW, spuneam ca as facea schimb de septar cu asa ceva instant smile.gif

Sa fim seriosi, cine nu ar vrea o asa bijuterie, daca si-ar permite sa o si intretina, evident. Vorba ta, daca nu era forum bmw imi permiteam o comparatie intre jag-ul asta si septar biggrin.gif Cam subiectiva, ca n-am mers cu jaguar niciodata sad.gif Am auzit ca totusi jag-ul n-a fost prea fiabil mai ales daca e sa-l compari cu bmw.

Unii zic ca exista asa: BMW si restul masinilor. Pentru mine exista BMW, Jaguar, Porsche si atat biggrin.gif
bartro
QUOTE (TiL @ Jul 16 2008, 03:44 PM) *
Sa fim seriosi, cine nu ar vrea o asa bijuterie, daca si-ar permite sa o si intretina, evident. Vorba ta, daca nu era forum bmw imi permiteam o comparatie intre jag-ul asta si septar biggrin.gif Cam subiectiva, ca n-am mers cu jaguar niciodata sad.gif Am auzit ca totusi jag-ul n-a fost prea fiabil mai ales daca e sa-l compari cu bmw.

Unii zic ca exista asa: BMW si restul masinilor. Pentru mine exista BMW, Jaguar, Porsche si atat biggrin.gif

Nu vreau sa comentez pe fiabilitatea de masina mea chiar acum smile.gif , ajunge sa spun ca la masini de varsta asta nu mai conteaze numai fiabilitate cum a fost facut de producator, dar si fiabilitate din cauza stare in care se afla masina din cauza uzura si cum a fost intretinut.
Dar BMW are macar avantaj ca exista Interceptor si piesele se gasesc. La Jag nu as stiu de cine sa ma rog cand se strica.

ps. TiL te am claxonat ieri cand te ai intors din coloana spre pod ciurel, nu m-ai vazut insa.
TiL
Insa te-am auzit. Am auzit nedumirit un claxon, nu i-am dat multa importanta, ca nu gresisem (prea mult). Deci tu erai smile.gif
Cat despre fiabilitate, grija fostilor proprietari fata de masina e cea mai importanta.
05aBi
asta face parte din ciclul: masini din spatele blocului .. dar din moment ce nu exista un asemenea topic .. am zis ca e bine sa-l pun aici laugh.gif
numarul face toti banii, bine .. si masina putin biggrin.gif
se vede un pic rechinu in spate tongue.gif
ionusunt
cool.gif
ar mai fi fost de pozat multe porsche vechi ,in general 911 din 80 81 82 generatia aia ...multe rau ,dar nu tot timpu aveam aparatul
edutxu
eram in criza d timp...asa ca am pozat doar ce am crezut eu ca e mai deosebit....tongue.gif
sergiu67
bine mai frate ..dar numai atatea?dc nu ai pus ce era mai frumos(rolsu)sau cum zici tu bentley fight (12).gif
sergiu67
acum am sa postez doar 2 poze din vacanta mea....ce drumuri super..
poza cu hummeru am facut-o cand l-am auzit pe unu cand zicea :"snow white is dead" lgh (24).gif
edutxu
nu ma mai lasa sa poztez..imi da eroare...daca vreti sa mai vedeti alte masini frumoase...vi le trimit p mess
sergiu67
din cauza unor probleme tehnice(probabil internet tip scrisoare laugh.gif )ale lui edutxu am sa postez eu pozele din plimbarea lui in germania.
edutxu
pfffff... c bine .......

nush ce are netul meu d nu pot sa le pun...eu credeam ca sutn prea mari
dar nu mai cont
bine k sunt postate smile.gif
Mihai_AMD
totusi..nu mia bine muta cineva topicul asta la "masini de pe strazi"? unsure.gif
Sportivu
Propun crearea unui topic nou : "masini de prin strainatati/strainezia"
sergiu67
is de acord si eu cu sportivu

si cine se ofera sa-l inceapa?...nimeni?ok hai ca incep eu rolleyes.gif
sergiu67
dupa cum a propus sportivu, ar fi trebuit si un topic de genu asta...ca la noi se stiu ce masini circula..
bmw cel alb e un 650i...superb wub.gif
io'sŪ
CITAT(Sportivu @ Sep 15 2008, 06:41 PM) *
Propun crearea unui topic nou : "masini de prin strainatati/strainezia"

nu cred ca era necesar dar (puteau fi postate in topicul masini de pe strazi ... deja vad ca e facut link si nici topicul asta si nici cel din link nu sunt puse unde trebuie... ce legatura au cu intalnirile ??? sad.gif

CITAT(db85amd @ Sep 15 2008, 06:10 PM) *
totusi..nu mia bine muta cineva topicul asta la "masini de pe strazi"? unsure.gif
asa ar trebui, nu?

edit:
CITAT
CITAT(db85amd @ Sep 15 2008, 06:10 PM) *
asa ar trebui, nu?

gata!
Ciupanezu

xox
JHB-ul e o chestie dom'le... speciala wub.gif
Ciupanezu
Pur şi simplu superbă.

Arată ca o maşină de 2-3 ani, m-a impresionat.
81DMC77
La capitolul masini de pe strazi (sau din parcari): Click to view attachment Click to view attachment si la capitolul masini de prin curti : Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment
butcky
Mini-ul si Benz-ul de mai sus sunt masinile unui prieten de-al meu. Pozele sunt facute in spatele blocului la mine.

Lancia by Ferrari rolleyes.gif
Silviu
Cat de frumos poate sa fie Mini smile.gif ...
81DMC77
Click to view attachment nu prea am apucat sa prin mare lucru mad.gif
reactor_share
Deoarece in vara asta am fost intr-o vacanta in Grecia, am facut si niste poze. Am ales mai jos cateva cu BMW dar si MERCEDES. Nu am gasit topic corespunzator, dar cred ca se poate si aici, chiar daca scrie in afara de BMW.
INTERCEPTOR
ce tare.mare parte din pozele lui edutzu din germania le am si eu.cu aceleasi masini aceasi locatie:PP
edutxu
QUOTE (INTERCEPTOR @ Oct 28 2008, 03:14 PM) *
ce tare.mare parte din pozele lui edutzu din germania le am si eu.cu aceleasi masini aceasi locatie:PP

eu am fost in nurnberg......
dar daca mai mergi sa iei masini ma anunti...k sa ti dua pontul tongue.gif
nu e bine acolo biggrin.gif
edutxu
niste poze facute de un prieten in italia ....
Sportivu
Piele..AC din cate vad...rugina multa... 518?
edutxu
QUOTE (Sportivu @ Nov 1 2008, 03:36 PM) *
Piele..AC din cate vad...rugina multa... 518?

da
e e12 518 al unui mos care are mai m ulte bmw....si care am inteles ca se plimba cu ele...doar de placere
Gimi
Ieri cumintica in afara traseului de VTM de la Paraul Rece wub.gif
"Full carbon body" ?!?! conf (8).gif unsure.gif
florin83
misto!
nu cumva e autocolant? tongue.gif
Gimi
Asta am crezut si eu la prima vedere. Dar la atingere este striata si dura, deci exact ca o structura de carbon. Deci 100% este "body structure".
Acum nu mi-am dat seama daca chiar era carbon sau altceva. tongue.gif
Darren
Pare autocolant, daca va uitati in dreapta jos la numarul din spate, si in dreapta sus la sigla din spate (ma rog, unde era sigla - acum pare acoperita cu folie)
Gimi
Gata m-am lamurit. E intr-adevar autocolant tongue.gif
Oricum e lucrata cu multa grija. Efectul e mortal.
bartro
QUOTE (Darren @ Nov 3 2008, 12:59 PM) *
Pare autocolant, daca va uitati in dreapta jos la numarul din spate, si in dreapta sus la sigla din spate (ma rog, unde era sigla - acum pare acoperita cu folie)

O fi durabil si mai ieftin decat o vopsea? Cum ar arata un E32 carbon? rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.