Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Masini de pe strazi
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ionusunt
QUOTE (bartro @ Nov 3 2008, 01:05 PM) *
O fi durabil si mai ieftin decat o vopsea? Cum ar arata un E32 carbon? rolleyes.gif

cred ca ca un robot tongue.gif laugh.gif
05aBi
hmm..
mp3 din ala am si eu pe dacie biggrin.gif
bartro
QUOTE (Sportivu @ Nov 1 2008, 03:36 PM) *
Piele..AC din cate vad...rugina multa... 518?

518 cu piele si ac? nu prea cred, o fi o combinatie. Nici macar are turumetru.
Ciupanezu
QUOTE (io`s @ Nov 13 2008, 09:22 PM) *
ce-mi pare rau e ca nu am avut aparat foto la mine, am facut poze cu un junghi de tel sad.gif

Mişto rău!

Cāt valorează unul īn starea asta?
io's®
CITAT(Ciupanezu @ Nov 14 2008, 12:16 AM) *
Mişto rău!

Cāt valorează unul īn starea asta?

nu stiu, nu am avut pe cine sa intreb...

sambata ma duc iar acolo , daca mai e ii trag niste poze cu aparat foto si intreb si detalii
ionusunt
astea din anii 70 80 nu sunt foarte scumpe pt ce masini sunt ele.

http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=ldijrljosn23

http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=lehflneomtx1
Ionut
QUOTE (io`s @ Nov 13 2008, 11:22 PM) *
ce-mi pare rau e ca nu am avut aparat foto la mine, am facut poze cu un junghi de tel sad.gif

super exemplar.... smile.gif
florin83
a luat ITP-ul ? laugh.gif
Ciupanezu
QUOTE (ionusunt @ Nov 14 2008, 03:10 AM) *

Aşa este īnsă e cam nasol cu īntreţinerea, taxele şi reparaţiile. laugh.gif

A făcut Clarkson o emisiune despre un RR mai vechi şi exact asta explica..
TiL
Ala pe care-l luase Clarkson era cam ruginit. L-a mai si batjocorit dup-aia.
Ciupanezu
Era un fel de parodie editia aia...
CRM112
am avut ocazia sa aud in mers un motor de RR - chiar model ca ala de l-a bagat Clarkson la apa.
Zici ca functioneaza dupa alte principii smile.gif se aude un tacanit la intervale regulate care creste in intensitate odata cu viteza - cam ca la locomotivele cu aburi ... intresant. E si mare rău masina.
ionusunt
eu am avut ocazia cam acum un an pe vremea asta sa dau curent unui RR din 70 si ceva.e unu albastru tot merge cu el zi de zi omu ,RRL la numar si are volan pe dreapta. super misto se aude motorul (sau pardon nu se aude...) 6.7 v8 sau 6.9 ...oricum mic rau...si economic laugh.gif
in schimb iti dai seama cat costa ORICE la ea...clar
si din cate am inteles in uk si le iau tot felul de tigani de-ai lor (astea de 5 mii euro) .......proxeneti de origine orientala &co. ....cam cum isi iau la noi mercedesuri persoanele mai ne educate tongue.gif
io's®
am fost sambata pe acolo dar.... am uitat aparatul acasa sad.gif

masina e din 91

era deja demontata pt vopsitorie

am ramas masca blink.gif cad am vazut ca.... macaralele de la geamuri sunt cu...... lant ca la bicicleta huh.gif

trebuie sa fac poze
coman cosmin
QUOTE (ionusunt @ Nov 15 2008, 04:59 AM) *
eu am avut ocazia cam acum un an pe vremea asta sa dau curent unui RR din 70 si ceva.e unu albastru tot merge cu el zi de zi omu ,RRL la numar si are volan pe dreapta. super misto se aude motorul (sau pardon nu se aude...) 6.7 v8 sau 6.9 ...oricum mic rau...si economic laugh.gif
in schimb iti dai seama cat costa ORICE la ea...clar
si din cate am inteles in uk si le iau tot felul de tigani de-ai lor (astea de 5 mii euro) .......proxeneti de origine orientala &co. ....cam cum isi iau la noi mercedesuri persoanele mai ne educate tongue.gif

laugh.gif laugh.gif E masina lu un nene care lucreaza in TVR.si mai are una crem sau aurie daca nu ma insel.oricum a aparut si la emisiunea aia a lor despre masini.
ionusunt
da mi-a zis si mie acelasi lucru un prieten care lucreaza acolo .si cica are 3 bucati !
coman cosmin
Oooooooo colectionar omu nu gluma.
Bravo lui daca isi permite sa intretina atatea masini.

evildeath
no comment ...
Ciupanezu
Super tare!!

Asta chiar că e o apariţie rară īn Romānia.
05aBi
cat de inaaaaaaaaaalta e blink.gif
bartro
QUOTE (05aBi @ Dec 9 2008, 09:07 PM) *

Cred ca are pachet pt drumuri proaste laugh.gif
TiL
chiar ca No comment!
evildeath
masina e pe langa scoala centrala si nu exista cuvinte sa o descriu....pana si pe dedesupt e curata luna...nu are un gram de noroi e criminala....
butcky
Se odihnesc pana la primavara laugh.gif
ionusunt
superbe broastele tongue.gif
bartro
Taranie, sau, cum repari un honda civic type-r cu izolirband:
lucian
QUOTE (bartro @ Dec 30 2008, 03:49 PM) *
Taranie, sau, cum repari un honda civic type-r cu izolirband:

dar izolirbandu e aceiasi culoare cu masina-deci nu e chiar amatorism....
ionusunt
QUOTE (franko @ Jan 27 2009, 12:53 PM) *
daca vreti pot sa pun mai multe poze . erau proaspete si nu apucasem sa prelucrez prea multe tongue.gif

eventual ceva cu masini de pe acolo.ca sunt convins ca si tu ai vazut greutati .
franko
QUOTE (ionusunt @ Jan 27 2009, 03:11 PM) *
eventual ceva cu masini de pe acolo.ca sunt convins ca si tu ai vazut greutati .

nu am multe ca nu am stat decat doua zile , dar pun ce am tongue.gif
Sportivu
QUOTE (05aBi @ Dec 9 2008, 09:07 PM) *

Gabi, un muscle car clasic...cam asa e: pana, ridicat de fund botul mai jos.. wink.gif eu zic ca e criminala masina si-l stiu pe om, ca am stat de vorba cu el la o intalnire RCR. E un tip pletos de treaba, rocker biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (franko @ Jan 27 2009, 06:54 PM) *
nu am multe ca nu am stat decat doua zile , dar pun ce am tongue.gif

de ce ai pus si opelul ? laugh.gif
franko
QUOTE (ionusunt @ Feb 2 2009, 12:59 PM) *
de ce ai pus si opelul ? laugh.gif

care opel ? era poza la w124 laugh.gif
INTERCEPTOR
replica:P
oricum arata binisor
ionusunt
QUOTE (franko @ Feb 3 2009, 10:12 AM) *
care opel ? era poza la w124 laugh.gif

my bad, de la distanta botul de sl facelift semana a opel insignia.stiu merit ghilotina pt asta....biggrin.gif iertare
biggrin.gif
INTERCEPTOR
meriti meriti
franko
QUOTE (ionusunt @ Feb 3 2009, 04:14 PM) *
my bad, de la distanta botul de sl facelift semana a opel insignia.stiu merit ghilotina pt asta....biggrin.gif iertare
biggrin.gif

sad.gif(( ... meriti sa conduci un opel pentru asta ...
butcky
Visez la un Benz Pullmann wub.gif Am gasit unul de vanzare in Ro la vre-o 2-3000 euro dar eram in pana de bani sad.gif

Uite ce am gasit! Are doar 1200 km!

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=2

Si asta arata super bine!

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1
sconx
QUOTE (INTERCEPTOR @ Feb 3 2009, 02:12 PM) *
replica:P
oricum arata binisor

Jeg, sincer, cu cesuri de Pontiac badtaste (9).gif badtaste (9).gif badtaste (9).gif
butcky
Uite ce am gasit de vanzare laugh.gif http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=1
Am facut poze cu ea cand am fost sa aduc ursul rosu din Germania tongue.gif

lucian
era de vanzare "papucu'" asta?
TiL
Se pare ca e fix ala. Pretul nu mi se pare exagerat pentru starea masinii...
V8 de 5,7 litri biggrin.gif
butcky
Nu era de vanzare atunci. Adica nu avea anunt pe el. Era parcat pe o strada in Munchen. In realitate masina e muuuuult mai misto! E gigantica! wub.gif
franko
QUOTE (butcky @ Feb 6 2009, 03:31 AM) *
Visez la un Benz Pullmann wub.gif Am gasit unul de vanzare in Ro la vre-o 2-3000 euro dar eram in pana de bani sad.gif

Uite ce am gasit! Are doar 1200 km!

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=2

Si asta arata super bine!

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1

pullmann-ul pe w126 mi se pare ca distruge linia masinii . la 560sel tata are dotarea pullmann (scaune pe spate cu reglaj electric , masa si veioza ,comenzi etc. ) si se imbina intr-un fel utilitatea cu frumusetea biggrin.gif
Ciupanezu
Arată cam ciudat, parcă e o struţo-cămilă.

Mai mişto e varianta standard. smile.gif
Ionut
ia uitativa ce am gasit in parcare la Unirii la etajul 3....am facut poze doar la 3 dintre ele, ca restul erau acoperite cu prelata....deci aratau impecabil, erau 4 Rolls-Royce de generatii diferite, toate impecabile si vreo 3 Mercedesuri si surpriza....toate inmatriculate cu numere noi.... blink.gif
Ciupanezu
Le-am văzut şi eu...

Plus un Viper GTS:

ionusunt
QUOTE (Ionut @ Mar 16 2009, 08:42 AM) *
ia uitativa ce am gasit in parcare la Unirii la etajul 3....am facut poze doar la 3 dintre ele, ca restul erau acoperite cu prelata....deci aratau impecabil, erau 4 Rolls-Royce de generatii diferite, toate impecabile si vreo 3 Mercedesuri si surpriza....toate inmatriculate cu numere noi.... blink.gif

acuma le-ai gasit ?sunt de mai bine de un an acolo . mai e si un mustang de 8.0 (390 cubic inch scrie pe el am calculat sunt peste 8 litrii) sub prima prelataa cum intrii la etaju 3 e fix vizavi de chioscu unde platesti . printre astea omul are si un corniche din 70 cu jante cu spite ca la bicla ....si o broasca orange TIPLA !

uite ce spec am gasit la mustang 390 325hp @4800rpm
cuplu 427lbs.-ft.@3200rpm
manole74
Jucarica rolleyes.gif rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.