Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Masini de pe strazi
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
butcky
Am tot fotografiat o groaza de masini si motociclete interesante (zic eu) si nu stiam unde sa le postez tongue.gif
butcky
Asta cred ca era de la U.S.A.F. - United States Air Forces ca scria si la numar rolleyes.gif
Click to view attachment
Un mega Hummer blink.gif
florin83
am vazut si eu Hummerul ala H2 SUT.. impresionant biggrin.gif
io'sŪ
ft tare! impecabilus, atat cat am vazut-o din mers wink.gif

rolleyes.gif

Click to view attachmentClick to view attachment

calitatea pozelor insa lasa de dorit, am sa incep sa umblu cu ap foto la mine
George77
Sa le vezi pe aici,una si una ,numai muscle car si din alea restaurate ,zici ca sunt noi,dar parca tot un ursulet turbo si sa le dau un pic de rusine europeana .
florin83
am vazut si eu mustangul ala pe la mine pe strada..
cum se aude motorul ala... wub.gif
81DMC77
QUOTE (florin83 @ Oct 15 2007, 09:49 AM) *
am vazut si eu mustangul ala pe la mine pe strada..
cum se aude motorul ala... wub.gif

Am vazut si eu unul in Italia........ rolleyes.gif
butcky
QUOTE (io`s @ Oct 15 2007, 02:00 AM) *
ft tare! impecabilus, atat cat am vazut-o din mers wink.gif

Era unul parasit prin Baneasa. Am dat de proprietar , dar cerea f mult pe o bucata de fier ruginit sad.gif
butcky
Gigantica!!!!!! rolleyes.gif
CRM112
Eu nu inteleg cine isi ia asa ceva in Romania....la ce-i foloseste ?!
Mai stiu prin Colentina un GMC/Chevrolet ca asta, dar nu double-cab, si cu mini-bascula (ca la basculanta) in spate wacko.gif
Mihai_AMD
QUOTE (butcky @ Oct 15 2007, 02:52 PM) *
Gigantica!!!!!! rolleyes.gif

acu ceva timp vazusem una asa neagra si la pitesti...e superba
bartro
QUOTE (db85amd @ Oct 15 2007, 05:08 PM) *
acu ceva timp vazusem una asa neagra si la pitesti...e superba

Niste roti mai mare nu ar strica.
Shark
Exista una neagra si in Iasi. Motorul se aude bestial. Cred ca si vintul batind prin buzunare se aude la fel cind plateste impozitul! wink.gif
BykerBoy
aia din IASI e Dodge RAM model 2007 are vreo 350 de caluti .
Shark
Haha, si basculanta din reclama cu Unirea cred ca are vreo 200 caluti, pacat insa ca toti astia sunt legati de tonele de fiare pe care le trag...
Ce folos ca monstul are atatia caluti, tot monstru ramane!
Gimi
Ca sa mergi cu asta cred ca iti trebuie permis pt autobuz laugh.gif
Intoarcere din 3 miscari biggrin.gif sau parcare laterala laugh.gif
io'sŪ
cat de jmeker e jag-ul !!!
florin83
diablo gtr e mai special.. a fost serie limitata.. wub.gif
butcky
CL 63 AMG rolleyes.gif
81DMC77
QUOTE (butcky @ Oct 25 2007, 12:52 AM) *
CL 63 AMG rolleyes.gif

Mai bine cel din stanga lui wink.gif
Mihai_AMD
QUOTE (81DMC77 @ Oct 25 2007, 12:35 PM) *
Mai bine cel din stanga lui wink.gif

exact tongue.gif
florin83
totusi, sa nu exageram tongue.gif
sergiu67
toate is frumusele....este si in zalau nou aparut un ford excursion(parca asa scrie pe el), dar e limuzina....parca e un tir dar nu chiar asa de inalt.....cand il prind ii fac o poza....pana atunci un adevarat monstru...poza e facuta in omv la iesire din viena spre romania...aaa...si inca niste "jucarii" tot din europa
io'sŪ
uitati ce vinde asta aici ohmy.gif ohmy.gif , o fi real anuntul? a mai vazut cineva masina??? pozele sunt facte in Rro? eu nu am recunoscut nimic din planul 2

pacat, pacat ca are volan pe dr si nu se poate inmatricula sad.gif

PS: multumesc andrei pt link wink.gif
butcky
rolleyes.gif
butcky
BUGATTI VEYRON COUPE 8,0 I 1001CP NEGRU
Pret: 1,582,250 EURO

http://www.autovit.ro/html/0/4/9/4/650494.php

Am calculat impozitul! 4796 ron / an tongue.gif Cam 1500 euro / an + asigurare mii de euro (poate chiar zeci de mii) + amenzi pentru viteza tongue.gif
butcky
Stiu masina asta de ceva timp, dar acum am putut sa opresc sa-i fac cateva poze. Ce e? Arata... exotic rolleyes.gif
E inmatriculata cu nr. vechi.
CRM112
Ferrari GTO ?
habar n-am..... smile.gif
316i
Alfa Romeo.
ionusunt
exact biggrin.gif asa zic si eu . nu prea stiu sincer nici un ferrari sa arate asa din spate si sa aiba fata aia atat de ascutita
butcky
MB rolleyes.gif
io'sŪ
QUOTE (butcky @ Nov 23 2007, 01:24 PM) *
Stiu masina asta de ceva timp, dar acum am putut sa opresc sa-i fac cateva poze. Ce e? Arata... exotic rolleyes.gif
E inmatriculata cu nr. vechi.

deci, pana la urma asta e nissan???? blink.gif
CRM112
QUOTE (io`s @ Nov 26 2007, 01:42 AM) *
deci, pana la urma asta e nissan???? blink.gif

nissan 350Z smile.gif (am gasit ca de prin '67 a inceput fabricarea modelului ăla)
xox
De fapt nissan-ul 240Z -ul a fost lansat in '69 si era sub brand-ul datsun. A fost inceputul liniei 'Z' a nissan-ului. 350z este modelul nou, lansat in 2003. Ce nu prea vad eu sunt stopurile rotunde, pentru singurele care seama ca forma sunte 240z, 260z si 280z/zx, iar modelele astea au stopuri patrate:

Iar masina din poza fix ferrari e. 275GTB

LE: Daca e inmatriculata e super-proiect de restaurare. Numa' sa bage careva bani s-o faca. E super masina. Ca sa nu mai zicem ca motorul e un 3.3l V12 de ~300 cai. In revista Motor Trend, cea mai veche sau printre cele mai vechi publicatii din domeniu, e trecuta pe locul 3 la cele mai reusite ferrari din toate timpurile. Si acum nici nu ai de unde sti exact care varianta e, am impresia ca una din variante a fost in serie limitata. Oricum, o masina de vis.
florin83
nu prea seamana deloc huh.gif
TiL
seamana cel mai mult cu nissanul. Poate ca gaurile rotunde sunt facute ca sa treaca manunchiul de cabluri prin ele, fiind mascate apoi de stopurile patrate prinse in cine-stie-ce mod.
xox
Posibil si asta, oricum linia caroseriei e asemanatoare. Ma pun in ceata geamurile spate, linia portierei seamana dar nu-mi dau seama exact daca are cele 2 extra geamuri sau nu mellow.gif
Oricum daca e nissan nu poate fi decat datsun-ul 240/60/80z/zx. Una din ele tongue.gif
TiL
Te referi la geamurile laterale din spatele usilor? Le are.
Posturile astea mergeau bine la ghicitoare biggrin.gif
xox
Mda, mergea la ghicitoare. Acu' daca ma uit mai atent nu prea seamana. Damn beer fnd (22).gif
io'sŪ
parerea mea e ca este NISSAN
inainte de modelul cu stopuri dreptunghiulare, a fost modelul cu stopuri rotunde, am vazut de mult un film pe net cu astfel de nissan/datsun cu motor de chevrolet corvette turbo ohmy.gif.... nu ve imaginati cum putea sa faca rolleyes.gif

cred ca asta e dar nu am gasit poza din spate sad.gif

butcky
O sa merg sa vb cu paznicii ca sa-i fac cateva poze. Poate ma alearga aia, ca-i in Ferentari tongue.gif
Sorin
poate iti iei vreo batalie mai stai cuminte
brown.shark
incearca cu finete , poate merge...
oricum nu prea e nissan-ul pt ca rama posterioara a usii (care o desparte de geamul lateral ) e cam paralela cu stilpul fata , la nissan nu-i asa...nici geamul lateral mic nu prea e la fel , cred ca e ceva italiana , imi aduc aminte ca am vazut fantele alea de pe spate jos pe ceva "avion" din italia dar ... wallbash.gif
florin83
da.e un nissan/datsun fairlady Z..
nu am gasit decat poza asta cu spatele... nu e exact ca ala din pozele de mai sus dar poate e un model mai nou sau mai vechi..
Click to view attachment

linia caroseriei mi se pare identica..
Click to view attachment
butcky
Da! Cu asta se aseamana cel mai mult! Oricum arata bine! Dar sigur nu gasesti piese pentru ea ca sa o reconditionezi sad.gif
io'sŪ
QUOTE (butcky @ Nov 27 2007, 07:57 PM) *
Da! Cu asta se aseamana cel mai mult! Oricum arata bine! Dar sigur nu gasesti piese pentru ea ca sa o reconditionezi sad.gif

ba gasesti!
am cautat eu azi pe net sa vad daca gasesc ceva poze si am gasit vre-o 2-3 situri cu tot felul de pise pt reconditionare (borduri, fete de usi, aripi fata, etc;), probabil e mai greu sa le aduci in rro sad.gif
butcky
QUOTE (05aBi @ Dec 25 2007, 10:28 AM) *

Super tare!!! Dar 1800 euro mi se pare enorm sad.gif
butcky
Duminica la Romexpo...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.