Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ducele de Bucuresti
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Sportivu
hai ca incep si eu sa ma enervez...nu mai zic nimic. bafta cu E34 in continuare.
florin83
Pacat! sad.gif
CRM112
voi astia care va enervati...mai usor cu nechezolul smile.gif nu vreau sa creez stari de stress si panica

ca sa nu fiu offtopic; masina a fost azi predata ...... era un feeling foarte nasol sa-mi vad masina in oglinda retrovizoare; nu mai spun ca arata demential sad.gif
Sportivu
QUOTE (CRM112 @ Jun 27 2009, 03:22 PM) *
nu vreau sa creez stari de stress si panica

blink.gif
haifisch
acuma nu are rost sa o tot plangi...aia e s-a dus....si ai ramas cu dieselu ala

noi nu "nechezam"....te sfatuim pt binele tau si tu doar ti-ai plans de mila

in fine
quze
Puteai sa iei o dacie amarata de cateva milioane pt programu rabla si mai asteptai si dadeai masina cuiva ....pacat
tomado e28 owner
QUOTE (quze @ Jul 5 2009, 12:59 PM) *
Puteai sa iei o dacie amarata de cateva milioane pt programu rabla si mai asteptai si dadeai masina cuiva ....pacat

Ar trebui inchis topicul, nu prea mai are obiect tongue.gif
Nu e chiar asa simplu cu programul Rabla, trebuie sa detii masina de ceva timp (6 luni minim cred).
quze
QUOTE (tomado e28 owner @ Jul 5 2009, 02:13 PM) *
Ar trebui inchis topicul, nu prea mai are obiect tongue.gif
Nu e chiar asa simplu cu programul Rabla, trebuie sa detii masina de ceva timp (6 luni minim cred).

E mai simplu decat crezi, tre sa fie pe numele tau si itp valabil si cam atat, poti sa o ai de fix 1 zi !
tomado e28 owner
QUOTE (quze @ Jul 5 2009, 02:16 PM) *
E mai simplu decat crezi, tre sa fie pe numele tau si itp valabil si cam atat, poti sa o ai de fix 1 zi !

My bad. Eu asa stiam. Daca citesti mai in urma, eu propusesem sa dau o Dacia la schimb tongue.gif Oricum, s-a discutat atunci intens subiectul, dar proprietarul stie cel mai bine ce posibilitati si nevoi are. Acum e ingropat mortul deja smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.