butcky
May 30 2008, 07:11 PM
georgem
May 30 2008, 08:18 PM
QUOTE (butcky @ May 30 2008, 08:11 PM)

Un e34 a spulberat o florarie in Pitesti

Vrei sa spui
un bolid. Observ ca
bolidul a iesit foarte putin sifonat din florarie...
Rares
May 30 2008, 09:04 PM
QUOTE (georgem @ May 30 2008, 09:18 PM)

Vrei sa spui un bolid. Observ ca bolidul a iesit foarte putin sifonat din florarie...
Zice unu:
"daca asta e bolid leonul meu e bestie..
de mircea (30 mai 2008)"
Mah mirciulica....
MH21TTN
Jun 7 2008, 10:40 PM
Chiar nu stiam unde sa incadrez asta, dar sper ca am nimerit.
In cazul asta nu pot sa spun decat : PACAT DE MASINA
http://www.youtube.com/watch?v=0SKWAqu89i4...feature=relatedSi inca ceva, insa nu pentru cei slabi de inima. Eu am vomitat jumate de ora, fara exagerari.
http://4lol.ru/cars/
Mihai_AMD
Jun 8 2008, 07:46 AM
CITAT(MH21TTN @ Jun 7 2008, 10:40 PM)

Chiar nu stiam unde sa incadrez asta, dar sper ca am nimerit.
In cazul asta nu pot sa spun decat : PACAT DE MASINA
http://www.youtube.com/watch?v=0SKWAqu89i4...feature=related .gif)
.ce dobitoc!!!...si asta pt ca MOR cand vad cate un "erou" dasta care face fel si fel de lucruri din teribilism si inconstienta...in fine,eu nu asa privesc aspectul
butcky
Jul 8 2008, 11:11 PM
sebaa
Jul 9 2008, 10:29 AM
S-a facut o luna de cand am troznit-o pe a mea . Atasez poze:
butcky
Jul 9 2008, 02:14 PM
Cam asa am lovit si eu ix-ul dar putin mai soft
Rares
Jul 23 2008, 12:49 PM
Mihai_AMD
Sep 8 2008, 08:18 PM
un e24 de pe net....
Mihai_AMD
Sep 15 2008, 05:15 PM
am vazut dimineata la stiri pe...nu mia stiu pe ce

un accident de azi noapte de pe Magheru cu un urs in 4 usi parca argintiu cu jante bbs parca,oricum spitate...intrase intr-o vitrina..stie cineva detalii?
ps:am vrut sa pozez repede imaginea la tv dar am miscat aparatu si am pozat sifonieru

))
enculescusorin
Sep 15 2008, 05:53 PM
Mihai_AMD
Sep 16 2008, 09:31 AM
un accident din Gherla petrecut in martie,am gasit si eu pe net..cica soferul era unul din cei ce priveau aolo,a scapat cu cateva zgarieturi....si bmw-ul..rupt in 2
evildeath
Sep 16 2008, 11:26 AM
QUOTE (db85amd @ Sep 15 2008, 06:15 PM)

am vazut dimineata la stiri pe...nu mia stiu pe ce

un accident de azi noapte de pe Magheru cu un urs in 4 usi parca argintiu cu jante bbs parca,oricum spitate...intrase intr-o vitrina..stie cineva detalii?
ps:am vrut sa pozez repede imaginea la tv dar am miscat aparatu si am pozat sifonieru

))
http://www.protv.ro/filme/ploaia-a-provoca...ile=62601#62601
ionusunt
Sep 16 2008, 12:51 PM
foarte misto ursuletul gri m tech 2 4 usi cu bbs rc de 17

(
pacat.....dar se va face
Sportivu
Sep 16 2008, 01:52 PM
pacat...
haifisch
Sep 16 2008, 02:10 PM
hai lasa-ti subintelesurile

se vede de la o posta ca e al lui 316i masina
pot sa zic ca imi pare rau si nu .... pt ca nu cred eu ca masina aia ajungea in halul ala in magazin daca nu era in forja
ceea ce pe ploaie cu un bmw mai vechi e crima curata....te fura cand nu te astepti .....
robert_tzara
Sep 16 2008, 06:56 PM
QUOTE (haifisch @ Sep 16 2008, 03:10 PM)

hai lasa-ti subintelesurile

se vede de la o posta ca e al lui 316i masina
pot sa zic ca imi pare rau si nu .... pt ca nu cred eu ca masina aia ajungea in halul ala in magazin daca nu era in forja
ceea ce pe ploaie cu un bmw mai vechi e crima curata....te fura cand nu te astepti .....
ce sa facem daca nu avem ce face? hai sa comentam aiurea
.gif)
, barem bine ca din spusele reporterului reparatia masini si a celorlalte pagube vor fi suportate de asigurare

)
haifisch
Sep 16 2008, 08:07 PM
stai linistit.....ca aveam si altceva ce sa fac......am facut comentariul asta chiar si cu riscul de a fi rautacios.....pt ca masina asta a devenit de curand turbo si nu trebuia sa dea pe ploaie probe....
si spun astea fiindca putea sa iasa mai urat....daca se ciocnea frontal?....fierul da-l draq.....se face
alex230ro
Sep 16 2008, 08:38 PM
entuziasmul

culmea e ca stia ce se poate intampla doar a fost cu mine cand am comis-o si eu
asta se repara bine ca nu e foarte grav
316i
Sep 16 2008, 08:50 PM
haifisch>"Cu riscul de a fi rautacios" nu stiu de ce iti dai tu cu parerea fara macar sa fi fost martor...nu zic pasager. E mai bine sa spuna fiecare ce stie, nu ce i se pare sau a auzit. Datul cu parerea e sportul national si chiar traditional romanesc. Asta e, firul vietii. Dovada ca oricat de bine crezi ca iti cunosti masina intotdeauna si oricat de bine stii sa o controlezi tot ea are ultimul cuvant si poate sa-ti dea o palma peste ochi. Una peste alta astept tot spatele nou de la bavaria si o resuscitez urgent.
Mihai_AMD
Sep 16 2008, 10:51 PM
sa inteleg ca era a ta 316i?

imi pare rau sincer...sper sa o repari cat mia repede,bine si frumos.bafta.
io'sŪ
Sep 17 2008, 12:34 AM
CITAT(316i @ Sep 16 2008, 09:50 PM)

Una peste alta astept tot spatele nou de la bavaria si o resuscitez urgent.
hai ca te-ai facut vedeta fara sa vrei !

tu vb serios? tu ai fost acolo cu ursu?
daca da, imi pare sincer rau ca l-ai stricat si bine ca nu a fost mai rau
( caii astia cand nu ai grija de ei...... devin naravasi si greu de stapanit

) mai glumim si noi
florin83
Sep 17 2008, 08:57 AM
pacat ca s-a desfintat BRD-ul ala in care ai intrat, ca de usa trecusesi.. mai aveai sa ajungi la seif
robert_tzara
Sep 17 2008, 11:16 AM
QUOTE (florin83 @ Sep 17 2008, 08:57 AM)

pacat ca s-a desfintat BRD-ul ala in care ai intrat, ca de usa trecusesi.. mai aveai sa ajungi la seif

a ajuns si ce sa vezi mai era si ceva pe fund ca deaia a facut comanda la tot spatele nou de la bavaria

haifisch
Sep 17 2008, 04:51 PM
QUOTE (316i @ Sep 16 2008, 09:50 PM)

haifisch>"Cu riscul de a fi rautacios" nu stiu de ce iti dai tu cu parerea fara macar sa fi fost martor...nu zic pasager. E mai bine sa spuna fiecare ce stie, nu ce i se pare sau a auzit. Datul cu parerea e sportul national si chiar traditional romanesc. Asta e, firul vietii. Dovada ca oricat de bine crezi ca iti cunosti masina intotdeauna si oricat de bine stii sa o controlezi tot ea are ultimul cuvant si poate sa-ti dea o palma peste ochi. Una peste alta astept tot spatele nou de la bavaria si o resuscitez urgent.
imi dau fiindca am si eu bmw si stiu cum e....si spun ce stiu fiindca am recunoscut masina din linkul postat de evildeath
si pana la urma fiecare dintre noi e liber sa isi expuna ideile si parerile....
dar in fine....nu vreau sa ma cert cu tine
bafta la reparatie
316i
Sep 17 2008, 07:19 PM
QUOTE (florin83 @ Sep 17 2008, 09:57 AM)

De acum incolo o sa mi se spuna demolatorul.
haifisch
Sep 17 2008, 07:51 PM
chiar imi pare rau

din cate se vede e destul de afectata, sper sa o repari repede si sa iasa bine

^^^ Gabi_323i
Ionut
Sep 18 2008, 07:37 AM
asta e...se mai intampla si evenimente din astea...bine ca au scapat sanatosi, ca fierul se indreapta....
io'sŪ
Sep 19 2008, 11:53 PM
CITAT(316i @ Sep 17 2008, 08:19 PM)

poate ne povestesti si noua ce s-a intamplat
ionusunt
Sep 20 2008, 12:50 AM
QUOTE (316i @ Sep 17 2008, 08:19 PM)

demolatoru turbo
xox
Sep 20 2008, 02:31 PM
Mihai_AMD
Sep 20 2008, 08:17 PM
uouu shit!!!
xox
Sep 28 2008, 04:41 PM
Ieri, in Iasi. Pozele nu-s facute de mine, din ce am inteles era un tip la 23 ani care se intorcea de la identificare, masina era abia cumparata. Din pacate n-a supravietuit accidentului, desi s-au deschis 6 airbag-uri. Centuri nu stiu daca avea, nici el nici pasagerul din dreapta care din fericire a scapat, a fost transportat la spital de urgenta dar nu stiu in ce stare e. Strada e abia refacuta in zona aia, deci daca vrei s-o calci sunt cateva portiuni pe care ai unde.
Cum spune cineva care a trebuit sa fie prezent la locul accidentului, prin natura slujbei sale: "Nu conteaza ce firma era masina, nici experienta soferului, tragic este rezultatul si important mesajul: AI CURAJ SA INVETI CEVA DIN ASTA?"

Mihai_AMD
Sep 28 2008, 07:06 PM
pai ce sa mai invatam la varsta asta daca n-am invatat la 18 ani cand am luat permisul si nea zis mama si tata sa nu mergem tare...fiecare din noi a calcat masina el putin o data in viata,bmw sau oltcit si a zis "hai ca nu oi face aident chiar aum"..asa zicem toti,doar nu e cineva care sa stie dinainte...numai cel de sus...si treaba urata e ca unii nu mai au a2a sansa ca sa poata invata din cea dinainte...poate daca soferul decedat ar fi sapat cu viata nush cat de recent ar mai fi calcat o masina peste 100-120..sau el din dreapta care a scapat cu viata cred ca daca vreodata o sa fie teribilist la volan o sasi aduca aminte de amicul sau si i se va inmuia piciorul pe pedala....
ei drept poti deceda la volan si fiind parcat si manand o shaorma ,da vreun nebun in tine in spate..dar macar nu participi si tu la decesul tau..dar cand cali masina a sai vezi performantele..deja e sinuidere...
vad acum oprit la 140...din masina nu e viteza mare,poate din acel e46 si nu numai nu se simte acea viteza,e ca si cum ai merge cu dacia cu 40..dar...din exterior ai aceeasi viteza cu dacia care are 140...diferenta e la siguranta.dar si airbagrile..ce rost si eficienta sa aiba si ele?intelesesem ca sunt 100% efiiente la viteze de pana la 90km/h...multi tineri se red in deplina siguranta si la 180 ca de au airbaguri..degeaba busesc cele 12 airbaguri cand deja ai tablele din fata mulate pe corp si bordul il ai la gura
ce sa mai...RIP tanarului care era de varsta cu mine si..cum e vorba...de ce tr sa moara un om ca sa putem intelege riscul unor gesturi la volan?!....
Sorin
Sep 29 2008, 10:39 AM
poate ca suna macabru dar cred in selectia naturala
Dumnezeu sa-i ierte !
haifisch
Sep 29 2008, 12:14 PM
la ce viteza avea erau inutile airbagurile alea
mi-a placut f mult ce a spus cel care a fost martor la asa ceva.....e f adevarat ce a spus
R.I.P
Ionut
Sep 29 2008, 12:15 PM
RIP...pacat de viata pierduta, dar totusi numai el este de vina...
TiL
Sep 29 2008, 06:52 PM
Pacat....
Continui cu paranoia mea... diesel power. Te imbie, iti place ca incepe sa traga dupa anumite turatii si-i dai si-i dai. Si nu realizezi ca de fapt esti pe cale sa ramai in capcana lui, nu-l mai conduci tu. Te duce el.....
enculescusorin
Oct 1 2008, 09:34 PM
CITAT(TiL @ Sep 29 2008, 07:52 PM)

Pacat....
Continui cu paranoia mea... diesel power. Te imbie, iti place ca incepe sa traga dupa anumite turatii si-i dai si-i dai. Si nu realizezi ca de fapt esti pe cale sa ramai in capcana lui, nu-l mai conduci tu. Te duce el.....
Eu credeam ca sunt singurul care are parerea asta depre diesel..

.oricum un lucru e clar..in tara noastra nu ai cum sa conduci in siguranta...drumurile la noi sunt precum niste capcane ce-si asteapta periodic prada...eu unul nu mai dau in gura la nici o masina pentru ca factorii ce duc la producerea unui accident sunt din ce in ce mai multi, de la carute nesemnalizate, gropi imense, santuri pana la soferi beti,drogati. imprudenti, ce nu-s in stare sa respecte nici macar 1 regula de circulatie...la toate astea mai adaugam si politia rutiera care nu stie decat sa cheltuie si sa produca bani de la noi.
Shark
Nov 12 2008, 11:57 AM
La Iasi, un BMW E46 si inca 2 masini au fost distruse de o macara de 4t care a cazut peste ele. Se pare ca desteptii aia de muncitori nu s-au priceput sa efectueze corect transferul de greutati la macaraua aia si asta este rezultatul:
http://www.bzi.ro/Macara-de-patru-tone-sca...ini-A36711.htmlhttp://video.bzi.ro/video/show/Macara-cazu...-Sf-Lazar-1-129
Mihai_AMD
Nov 30 2008, 04:14 AM
azi noapte pe la ora 1 cu cativa km pana la intersectia dinspre targoviste cu dn1,am pleat u un amic pana la predeal si dupa ce si pe noi nea furat un pic intrun viraj(cu fiat stilo coupe),vedem intro curba cativa oameni priveau in rapa de la marginea drumului.coboram si noi,cand aolo in rapa la vreo 4-5m de sosea,un biet e36compact....3 dintre oamenii de pe margine,adica 3 pustani tomai iesisera din masina,nu aveau nimic.cica ia furat de c** in viraj...era un incepator se vedea pe el ca abia daca avea 18 ani.cand sa aflu ca prin acelasi loc,dar mai jos la vreo 10m mai zace un touareg,de pe la 5dupamasa nu la luat nimeni inca...poze din pacate nu am faut,era penibil sa scot aparatu sa le pozez oamenilor paguba...
asta e,grija mare cu bmw urile pe polei/zapada
bartro
Nov 30 2008, 11:40 AM
QUOTE (db85amd @ Nov 30 2008, 04:14 AM)

azi noapte pe la ora 1 cu cativa km pana la intersectia dinspre targoviste cu dn1,am pleat u un amic pana la predeal si dupa ce si pe noi nea furat un pic intrun viraj(cu fiat stilo coupe),vedem intro curba cativa oameni priveau in rapa de la marginea drumului.coboram si noi,cand aolo in rapa la vreo 4-5m de sosea,un biet e36compact....3 dintre oamenii de pe margine,adica 3 pustani tomai iesisera din masina,nu aveau nimic.cica ia furat de c** in viraj...era un incepator se vedea pe el ca abia daca avea 18 ani.cand sa aflu ca prin acelasi loc,dar mai jos la vreo 10m mai zace un touareg,de pe la 5dupamasa nu la luat nimeni inca...poze din pacate nu am faut,era penibil sa scot aparatu sa le pozez oamenilor paguba...
asta e,grija mare cu bmw urile pe polei/zapada

Ieri am mers pe DN1, am vazut vreo 4 - 5 masini tractati busite in diferite feluri. Eu eram sa ies din viraj deja la iesire de bucuresti, la o curba de 90 de grade. Cred ca pe jos era noroi cu apa cu gheata. Nu aveam viteze deloc, dar cu cutie automata situatia la viteze mici e mai special.. Pe DN1 nu am avut proleme deloc.
robert_tzara
Nov 30 2008, 01:13 PM
azi de dimineatza in jurul orei 8 un e36 argintiu s-a oprit pe marginea Dambovitei (pe la unirii ) dupa ce a rupt o bucata de gard, ce mi-a placut mai mult a fost faptul ca soferul era in pantaloni scurti si s-a urcat in primul taxi care i-a iesit in cale si dus a fost ,masina cu nr de germania propvizorii a fost pazita cateva zeci de minute de un echipaj de politie de sectie dupa care am vazut ca au venit 2 passat-uri cu o masina de tractari au ridicat pisica da nici urma de sofer (din ce am vazut eu )
http://www.monitorulbt.ro/Actualitate/2008...dus+spre+moarteNu mai comentez nimic, dupa o discutie cu Lucian pe yahoo am ajuns la concluzia ca in zona Moldovei mult prea multe BMW-uri isi gasesc sfarsitul. Din pacate impreuna cu proprietarii lor.
bartro
Dec 3 2008, 02:31 PM
nr rosii

probabil soferul nu era obisnuit cu o asemenea masina, dar nu a tinut cont de asta..
Costache
Dec 4 2008, 12:45 AM
in seara asta pe la iancului , sau dimitrov un bmw seria 5 e60 a intrat in peronu de la tramvai rotile cu caseta de directie au ramas in bordura de la peron si masina a mers pana la jumatatea peronului, nu stiu daca sunt victime ....
florin83
Dec 4 2008, 10:14 AM
Am vazut azi dimineata la stiri..
Culmea e ca a lovit si un om care era pe refugiu.
M-a uimit declaratia soferului.. "domne, ala a cazut de pe bordura si si-a rupt gatu"
mihu
Dec 22 2008, 12:04 AM
La academie, nu stiu nimic despre pasageri. A facut cunostinta cu un stalp.
TiL
Dec 22 2008, 12:48 AM
Diesel power strikes again.
In plus, pare ca are cauciucurile barbierite rau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.