Mihai_AMD
Mar 22 2009, 10:26 AM
e36 de bulgaria pocnit(nush in ce circumstante) dimineata in apropierea de targul auto pitesti
soferita vorbea agitata la telefon,atunci se intamplase....
bartro
Mar 22 2009, 11:25 AM
QUOTE (db85amd @ Mar 22 2009, 10:26 AM)

e36 de bulgaria pocnit(nush in ce circumstante) dimineata in apropierea de targul auto pitesti
soferita vorbea agitata la telefon,atunci se intamplase....
A fost si un coleg de servici busit de o masina inmatriculat in bulgaria, a fost un pic mai complicat cu asigurarea, dar s-a rezolvat pana la urma. Eu prefer sa ma ciocnesc cu masini din tara totusi (knock on wood).
butcky
Mar 26 2009, 11:54 AM
QUOTE (butcky @ Mar 18 2009, 12:40 AM)

Accident pe Strada Iancu de Hunedoara aproape de intersectia cu Caderea Bastiliei. Un e30 - B 87 BGN - lovit de un Audi. Soferul BMW-ului a murit la spital (asa au spus pompierii si politia). Am vorbit cu martorii si au spus ca facea drifturi, a derapat si l-a izbit Audi-ul. Mai multe nu stiu.

E30-ul avea interiorul scos, deci cred ca omu' o tinea numai de curse.
Am vazut masina in curte la Udristei

M-am si certat cu politistul ca am facut poze
robert_tzara
Mar 26 2009, 10:40 PM
QUOTE (butcky @ Mar 26 2009, 11:54 AM)

Am vazut masina in curte la Udristei

M-am si certat cu politistul ca am facut poze

am fost eu azi si am luat-o de la ei din curte
butcky
Mar 31 2009, 11:03 AM
Sursa: catavencu.ro
http://www.catavencu.ro/o_limuzina_ministe...video-7030.htmlLimuzina de serviciu a unui ministru a omorīt un om. Autorul omorului din culpă: şoferul bolidului, un sepepist care gonea cu aproape
100 km/h īn oraş. Autorul moral şi martorul omorului:
ministrul aflat pe bancheta din spate, care se grăbea să ajungă la Guvern.
Deşi martori oculari ai accidentului au identificat un pasager īn maşina ministrului,
demnitarul nu apare īn ancheta Poliţiei. Deşi avea actele de identitate īn propria maşină, victima a fost trimisă ca neidentificată la morgă.
Totul indică o
muşamalizare ca la carte a unui caz de omor. Īn care, din martor, ministrul poate ajunge complice.
Cine e ministrul, īn
Academia Caţavencu de miercuri.
robert_tzara
Mar 31 2009, 05:56 PM
QUOTE (butcky @ Mar 31 2009, 12:03 PM)

Sursa: catavencu.ro
http://www.catavencu.ro/o_limuzina_ministe...video-7030.htmlLimuzina de serviciu a unui ministru a omorīt un om. Autorul omorului din culpă: şoferul bolidului, un sepepist care gonea cu aproape
100 km/h īn oraş. Autorul moral şi martorul omorului:
ministrul aflat pe bancheta din spate, care se grăbea să ajungă la Guvern.
Deşi martori oculari ai accidentului au identificat un pasager īn maşina ministrului,
demnitarul nu apare īn ancheta Poliţiei. Deşi avea actele de identitate īn propria maşină, victima a fost trimisă ca neidentificată la morgă.
Totul indică o
muşamalizare ca la carte a unui caz de omor. Īn care, din martor, ministrul poate ajunge complice.
Cine e ministrul, īn
Academia Caţavencu de miercuri.
sebaa
Apr 1 2009, 11:22 PM
butcky
Apr 26 2009, 06:35 PM
A spulberat 8 masini, apoi a fugit intr-o secunda de la locul faptei!
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/a-s...cul-faptei.html
tomado e28 owner
Apr 26 2009, 11:13 PM
Asta e gen: tanar baut si fara permis luat masina lu' taticu' si plecat la plimbare... Oricum, nu era in regula daca a fugit. Pedeapsa in cazul parasirii locului faptei ar trebui sa fie mult mai drastica, sa-i descurajeze, sa nu recurga la varianta asta pentru a scapa. Probabil adevaratul faptas nu se va prezenta niciodata la Politie. Ceva viteza clar a avut, bine ca au fost doar pagube materiale. Culmea e ca am inteles din reportaj ca vor fi sanctionati si pagubitii pentru parcat in zona interzisa

Avand in vedere circumstantele, cred ca ar fi trebuit lasati in pace de data asta.
ionusunt
Apr 27 2009, 02:36 AM
QUOTE (tomado e28 owner @ Apr 27 2009, 12:13 AM)

Asta e gen: tanar baut si fara permis luat masina lu' taticu' si plecat la plimbare... Oricum, nu era in regula daca a fugit. Pedeapsa in cazul parasirii locului faptei ar trebui sa fie mult mai drastica, sa-i descurajeze, sa nu recurga la varianta asta pentru a scapa. Probabil adevaratul faptas nu se va prezenta niciodata la Politie. Ceva viteza clar a avut, bine ca au fost doar pagube materiale. Culmea e ca am inteles din reportaj ca vor fi sanctionati si pagubitii pentru parcat in zona interzisa

Avand in vedere circumstantele, cred ca ar fi trebuit lasati in pace de data asta.
eu cred ca a avut jeep.si sigur era mort de beat venind de la milion dollar . sper sa se panicheze si sa se duca la politie si sper ca cei doi frati sa nu fi patit nimic la pisica si audi !
alex230ro
Apr 27 2009, 09:31 AM
ce Jeep ma era un serie 3 nou
bartro
Apr 27 2009, 09:47 AM
Cu o seria 3 nou pot sa distrugi 8 masini si sa mai fugi de la locul accidentului? Ce rezistent e..
Ciupanezu
Apr 27 2009, 11:10 AM
Nu cred că a fugit cu maşina.
Am văzut nişte poze şi maşina era la locul accidentului.
Probabil că a fugit pe jos de la locul accidentului.
bartro
Apr 27 2009, 02:22 PM
QUOTE (Ciupanezu @ Apr 27 2009, 12:10 PM)

Nu cred că a fugit cu maşina.
Am văzut nişte poze şi maşina era la locul accidentului.
Probabil că a fugit pe jos de la locul accidentului.
Makes sense. Nu am vazut poze cu masina. In caz asta e usor de gasit cine a facut pagube, din reportaj de protv am ramas cu impresie ca va fi foarte greu de gasit responsabilul, si am tras concluzia ca a fugit cu masina cu tot.
Ciupanezu
Apr 27 2009, 02:32 PM
Kamikaze:
tomado e28 owner
Apr 27 2009, 03:45 PM
Se poate gasi relativ usor proprietarul masinii, dar cum demonstrezi cine a fost defapt la volan daca nu sunt martori?
Ce noroc a avut, in caz ca nu l-a vazut nimeni...
bartro
Apr 27 2009, 06:36 PM
QUOTE (tomado e28 owner @ Apr 27 2009, 04:45 PM)

Se poate gasi relativ usor proprietarul masinii, dar cum demonstrezi cine a fost defapt la volan daca nu sunt martori?
Ce noroc a avut, in caz ca nu l-a vazut nimeni...
Proprietar are obligatie sa spune politia cine a condus masina cand s-a intamplat. Propbabil soferul a ajuns la ingrijirea medicala, sau are inca urme de la accident pe corp, deci cred ca e posibil sa fi gasit soferul daca politisti actionezi rapid.
tomado e28 owner
Apr 27 2009, 10:45 PM
Daca ar fi vorba de o tara normala si o politie in regula, asa ar fi... Dar intre timp fii sigur ca s-au "rezolvat" eventualele probleme legale.
Shark
Apr 27 2009, 10:47 PM
Asa cum ne-am obisnuit deja cu eficienta proverbiala, probabil ca un comunicat de presa ar suna cam asa: "In prezent se fac cercetari pentru identificarea conducatorului auto care a fugit de la locul accidentului parasind autovehiculul". Si-a uitat si actele inauntru dom'le, si-a uitat si telfonul mobil si tot, are si un locator GPS la el, da' e greu sa-l gasim, poa' sa nu-l identificam niciodata... Problema grea...
Si daca soferul declara ca i-a fost furata masina in urma cu 10 min??
Acum lasand gluma la o parte, incredibil de rezistent bmw-ul dupa cum arata, fata de masinile pocnite. Doar "putin" indoit in fata. Golful ala cel putin cred ca intra la dauna totala. Uimitor insa fordul fiesta, cum are roata smulsa si bagata sub el iar caroseria e muscata asa... Nu credeam ca sunt atat de proaste!!!
Inseamna ca intr-o ascutitoare d-asta esti in primejdie si daca traverseaza un caine strada cu viteza fara sa se asigure: daca iti intra cu capul in portiera trece ca prin branza, te poate si omori!!!
TiL
Apr 28 2009, 08:00 PM
Interceptor, asta nu-i strada pe care ne intalneam noi? A scapat neatins megane-ul?
io's®
May 6 2009, 11:32 PM
CITAT(TiL @ Apr 28 2009, 09:00 PM)

Interceptor, asta nu-i strada pe care ne intalneam noi? A scapat neatins megane-ul?
probabil ca da, mowgli isi mai face veacul pe acolo
azi, in jurul orelor 6:30-7 seara, mergeam pe maior coravu (zona vatra luminoasa) si am vazut urmatoarele (aveam si aparatul la mine):
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentse pare ca BMWul mergea regulamentar (poate viteza NU era regulamentara) iar in dreptul intrarii in parc (parcul 23 august de pe maior coravu) un alt autoturism nu a acordat prioritate (care nu mai era la fata locului) venind de pe o straduta laterala si l-a acrosat pe partea stanga (se vede in ultima poza ca e lovit in aripa stg fata si usa soferului) deviindul in masinile stationate pe partea dreapta a carosabilului (si cand ma gandesc ca mai parchez si eu masina cateodata acolo cand ma duc cu fii-mea in parc

)
nu stiu daca au fost victime.
florin83
May 7 2009, 09:59 AM
Tot din ciclul Bmw-uri care lovesc masini parcate...
Acum 2 zile pe o straduta cu sens unic in zona P-ta Amzei una cu un X3 a intrat intr-o masina parcata pe care a aruncat-o peste niste stalpisori din aia de pe marginea drumului si a pus-o cu botul pe un gard. Din impact X3-ul s-a dus cu spatele intr-un passat care venea din spate si i-a rupt ceva la suspensia stanga fata ca era roata pe jos

Martorii oculari au zis ca a incurcat frana cu acceleratia la cum s-a vazut de afara.
Tytus
May 7 2009, 10:08 AM
QUOTE (florin83 @ May 7 2009, 10:59 AM)

Tot din ciclul Bmw-uri care lovesc masini parcate...
Acum 2 zile pe o straduta cu sens unic in zona P-ta Amzei una cu un X3 a intrat intr-o masina parcata pe care a aruncat-o peste niste stalpisori din aia de pe marginea drumului si a pus-o cu botul pe un gard. Din impact X3-ul s-a dus cu spatele intr-un passat care venea din spate si i-a rupt ceva la suspensia stanga fata ca era roata pe jos

Martorii oculari au zis ca a incurcat frana cu acceleratia la cum s-a vazut de afara.
1Stalp mic de parcare a darmat,iar gardul
de acolo este mai rezistent, nu numai de la beton, la EL
florin83
May 7 2009, 11:34 AM
Sa inteleg ca ai trecut prin zona?
Mihai_AMD
Sep 25 2009, 02:34 PM
xox
Feb 24 2010, 01:48 AM
bartro
Feb 28 2010, 07:32 PM
xox
Feb 28 2010, 07:48 PM
Zice ca vine sania bavareza?

Si aia-s arabi??
bartro
Feb 28 2010, 09:35 PM
QUOTE (xox @ Feb 28 2010, 07:48 PM)

Zice ca vine sania bavareza?

Si aia-s arabi??
Da
butcky
Feb 20 2011, 09:07 PM
Azi pe la ora 16:00 pe Str. Zetari...
bartro
Feb 20 2011, 09:29 PM
long time no see

S-a tinut bine, e36.
05aBi
Feb 20 2011, 09:44 PM
TiL
Feb 21 2011, 12:33 PM
din topicul ala:
un prieten d al meu e mort dupa ea . ofera 4000 euro cash cu rar ul facut
butcky
Feb 21 2011, 01:42 PM
QUOTE (bartro @ Feb 20 2011, 09:29 PM)

long time no see

Sorry dar n-am avut timp de forum...

Promit ca dupa ce ma mai linistesc putin o sa mai postez.
brown.shark
Feb 21 2011, 01:56 PM
lovitura asta a coupe-ului bleu, poate o sa ii mai linisteasca pe cei care sustin ca E36 e o masina slaba la lovituri frontale. daca masina nu e putreda sau deja lovita si reparata prost, se tine f bine..
tomado e28 owner
Feb 21 2011, 02:39 PM
Ziceti voi ca se tine bine, dar nu stim viteza...
Ciupanezu
Feb 21 2011, 08:02 PM
QUOTE (brown.shark @ Feb 21 2011, 01:56 PM)

lovitura asta a coupe-ului bleu, poate o sa ii mai linisteasca pe cei care sustin ca E36 e o masina slaba la lovituri frontale. daca masina nu e putreda sau deja lovita si reparata prost, se tine f bine..
Nu are de ce să liniştească pe nimeni.
E36 are 2 stele la EuroNCAP.
Nu se ştie viteza şi nu se ştie īn ce stare sunt pasagerii şi şoferul.
Sāngele ăla de pe jos nu e semn bun.
bartro
Feb 21 2011, 08:32 PM
Poate nu foloseau centura, 'ca e in oras'. In orice caz, mi se pare ca masina s-a tinut bine, tot ce e in fata de firewall e deformat destul de bine, iar habitaclu arate destul de intreg. Cred ca si usile sa mai inchid.
Ciupanezu
Feb 21 2011, 08:50 PM
Nu arată foarte rău, īnsă depinde ce viteză avea īn momentul impactului.
butcky
Feb 21 2011, 09:10 PM
Am inteles ca erau 2 in masina. Spunea cineva ca aveau maini si picioare rupte si lovituri la cap. Eu am ajuns imediat dupa ce plecase salvarea. Era si navasta soferului pe acolo (nu era in masina la accident) si spunea ca sotul ei conduce de 7 ani BMW-uri si e foarte experimentat...
tomado e28 owner
Feb 25 2011, 08:03 PM
brown.shark
Feb 25 2011, 08:13 PM
nu reusesc sa pricep daca bmw e taiat de isu sau s-a rupt de bunavoie....tu ce stii ?
tomado e28 owner
Feb 26 2011, 12:56 AM
Nu stiu dar inclin sa cred ca e taiat de Smurd, e mentionat ca soferul avea ambele picioare zdrobite...
brown.shark
Feb 26 2011, 08:58 AM
mare pacat sa-ti faci singur asa rau din prostie
iorgos
Feb 26 2011, 12:55 PM
Bmw-ul, ala este un E32 sau "a fost".
Daca era un urs nu mai scapa nimeni cu viata din el.
Mare pacat de masina.
MeHigh
Feb 26 2011, 01:10 PM
nu-i E32 pentru ca are semnalizatoarele fata jos in bara, la E32 parca's sus la faruri
am pus o poza cu E34 meu vs E32 lui Bart, in care se vede cum au semnalizatoarele mai marile surate ale ursului:
http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...st&id=13753
iorgos
Feb 26 2011, 01:36 PM
QUOTE (MeHigh @ Feb 26 2011, 01:10 PM)

nu-i E32 pentru ca are semnalizatoarele fata jos in bara, la E32 parca's sus la faruri
am pus o poza cu E34 meu vs E32 lui Bart, in care se vede cum au semnalizatoarele mai marile surate ale ursului:
http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...st&id=13753Da ai dreptate Mihai.
Acum m-am uitat mai bine la poze.
Scuze.
tomado e28 owner
Feb 26 2011, 04:04 PM
Era o poza cu spatele din care am presupus ca e vorba de un e30. Daca era e32 poate scapa cu membrele intregi.
bartro
Feb 26 2011, 11:56 PM
E32 in primul rand are 5 prezoane la roata. Pare a fi E30.
Am vazut si eu, apropos de accidente cu BMW, saptamana trecuta un E46 lasta fara roata fata stanga + mai multe avarii pe splai, zona podul ciurel. Parca scria 318 pe el si nr de inmatriculare ceva B 02 ... . Cred ca a derapat pe zapada proaspata de atunci.
haifisch
Feb 27 2011, 12:18 AM
e E30 toata ziua
iorgos ....ma asteptam sa observi ca e si nonfacelift
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.