Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Accidente BMW
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
bartro
Parca asta am vazut cand era proaspat legat de stalp, noapta miercuri - joi sapt. trecuta, pe la 03:30. Venea salvarea, parca am vazut o gagica care vorbea la telefon. Urca spre razoare, si eu dau talpa mereu acolo de cand sunt in bucuresti. Cred ca au dat de ceva asfalt ud.
CRM112
...madre mia, ce horror.
Sper sa nu fi fost victime.
ionusunt
eu ,aseara pe la 12 fara 10 pe langa piata amzei ,in intersectia din dreptul office ului ,o RETRDATA cu un matiz ,citez, se "grabea " si a "uitat" sa dea cedeaza , trecand ca prin branza ....eu desi aveam prioritate tocmai ce aruncam ochii in stanga mea sa vad ce vine cand aasta cu vreo 50 la ora asa lansat prin intersectie avand cedeaza....rezultatul...matzu aleia muci ,din mine a dat intr-un peugeot 206 parcat ...eu capota aripa dreapta bara faruri masca nas .....la lonjeroane nu are nimic,nici macar la traversa din spatele farurilor nu a ajuns impactul ; donsoara fara carnet 3 luni , amenda ,are de facut 2 masini ....o terminata....ea se grabea ...si a decis sa conduca cu ochii inchisi ..putea dreaq sa moara ala din dreapta din matiz daca aveam viteza...sau chiar eu dacama prindea mai bagat in intersectie ...sau toti ..aveti grija la retardati .. aveti jos o schita .Click to view attachment
butcky
QUOTE (ionusunt @ Jan 2 2009, 12:25 AM) *
eu ,aseara pe la 12 fara 10 pe langa piata amzei ,in intersectia din dreptul office ului ,o RETRDATA cu un matiz ,citez, se "grabea " si a "uitat" sa dea cedeaza , trecand ca prin branza ....eu desi aveam prioritate tocmai ce aruncam ochii in stanga mea sa vad ce vine cand aasta cu vreo 50 la ora asa lansat prin intersectie avand cedeaza....rezultatul...matzu aleia muci ,din mine a dat intr-un peugeot 206 parcat ...eu capota aripa dreapta bara faruri masca nas .....la lonjeroane nu are nimic,nici macar la traversa din spatele farurilor nu a ajuns impactul ; donsoara fara carnet 3 luni , amenda ,are de facut 2 masini ....o terminata....ea se grabea ...si a decis sa conduca cu ochii inchisi ..putea dreaq sa moara ala din dreapta din matiz daca aveam viteza...sau chiar eu dacama prindea mai bagat in intersectie ...sau toti ..aveti grija la retardati .. aveti jos o schita .Click to view attachment

conf (9).gif sad.gif Bine ca nu ai patit ceva! Fierul se face! Incearca sa scoti cat mai mult din asigurare! Fa-o in regie proprie si dupa ce o repari iti mai raman niste banuti. Eu mi-am scos vre-o 2000 euro si lovitura a a fost identica. La constatare au spus ca e dauna totala. Piese de urs se gasesc pe toate drumurile. Bafta!
ionusunt
QUOTE (butcky @ Jan 2 2009, 03:43 AM) *
conf (9).gif sad.gif Bine ca nu ai patit ceva! Fierul se face! Incearca sa scoti cat mai mult din asigurare! Fa-o in regie proprie si dupa ce o repari iti mai raman niste banuti. Eu mi-am scos vre-o 2000 euro si lovitura a a fost identica. La constatare au spus ca e dauna totala. Piese de urs se gasesc pe toate drumurile. Bafta!

asta si vreau sa fac....poate fac ix ul cu ocazia asta sa arate si el cum trebuie .ma duc luni la asigurari.va tin la curent .ms bucii pt sfaturi wink.gif
ledocteur
sa-mi bag picioarele in proastele care se grabesc sa ajunga la petreceri. vroiam sa-l vand si acu mai trebuie sa stau sa-l fac...
Razzor
QUOTE (TiL @ Jun 25 2006, 07:46 PM) *
http://fishki.net/comment.php?id=11136
Ce-o fi patit asta? Ciocnire frontala?

asa arata o masina dupa ce a trecut prin mainile unei echipe de descarcerare !!!...Trebuie sa intelegeti ca viata unui om ..e mult mai inportanta decat o gramada de fiare indoite....Daca ati sti voi cate procese intentate pt distrugere au cei de la descarcerari .....dar omu nu intelege ca daca vrea sa mai traiasca ..trebuie sa-i fac praf masina si sa-l scot din ea mai rau decat daca l-as scoate dintr-o conserva de peste ...si asta fara sa-l ranesc mai mult decat este deja ...si in timpul cat mai scurt ....practic decupez masina in jurul lui ...si dupa 2-3 saptamani cand isi revine ....in loc de multumiri ..imi zice pe un ton total nepotrivit ......MI_AI DISTRUS MASINA !!!!.......WTF ....
io's®
CITAT(ionusunt @ Jan 2 2009, 06:18 PM) *
asta si vreau sa fac....poate fac ix ul cu ocazia asta sa arate si el cum trebuie .ma duc luni la asigurari.va tin la curent .ms bucii pt sfaturi wink.gif

auzi.. te-am vazut ieri seara (6 ian) pe la ora 9 pe mihai bravu, ieseai din pasajul muncii si o ardeai spre iancului

da'-i dai nu gluma, ce-ti mai place "ix" biggrin.gif pune totu' la asfalt, nu? laugh.gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ Jan 7 2009, 10:55 PM) *
auzi.. te-am vazut ieri seara (6 ian) pe la ora 9 pe mihai bravu, ieseai din pasajul muncii si o ardeai spre iancului

da'-i dai nu gluma, ce-ti mai place "ix" biggrin.gif pune totu' la asfalt, nu? laugh.gif

asta clar tongue.gif cel mai tare e ca poti pleca linistit de la semafor,fara frica ca iti zboara curu in ala din dreapta tongue.gif plus ,motoru merge chiar bine, cu exceptia unor fluctuatii ale relantiului care apar uneori .si da imi place pe a1a e foarte salbatica biggrin.gif
316i
Asteptam razbunarea cabrioletei. laugh.gif
Horus
De ce "ix"?
Intrebare capcana: cabrioleta e "ix"?
io's®
nu, CABul e nefunctional am inteles si el merge cu masina lu' frat'su care e ix, intre timp ledocteur cumparandu-si un 525tds de mai mare frumusetea

se vede ca nu prea faci prezenta biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ Jan 10 2009, 09:53 PM) *
nu, CABul e nefunctional am inteles si el merge cu masina lu' frat'su care e ix, intre timp ledocteur cumparandu-si un 525tds de mai mare frumusetea

se vede ca nu prea faci prezenta biggrin.gif

vrei sa ne batem ? laugh.gif e foarte functional.doar ii lipsesc stopuri si alte acareturi . de mers merge biggrin.gif am schimbat tot ce era legat de racire si aeroterma, +articulatie noua .
io's®
smile.gif da! ai curaj? biggrin.gif

eu stiam cand era in faza de nefunctional sad.gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ Jan 11 2009, 04:09 AM) *
smile.gif da! ai curaj? biggrin.gif

eu stiam cand era in faza de nefunctional sad.gif

nu laugh.gif
bartro
QUOTE (georgem @ Jan 16 2009, 05:54 AM) *

ce cauciucuri smile.gif
batz
hahahahahah bolizii condusi de arabeti si bambuisti se rastoarna p linie dreapta to_become_senile.gif sarcastic_hand.gif laugh.gif
Ciupanezu
E turc.
batz
@ciupanezu ma scuzi daca il cunosti si m-am exprimat aiurea.nu ma refeream neaparat la dansu ci subliniam o categorie de indivizi
Ciupanezu
Īl ştiu din vedere, vine la acelaşi service unde īmi repar şi eu maşina.

N-ai de ce să te scuzi, e un cocalar inconştient. smile.gif

A avut mare noroc că n-a omorāt pe cineva..
batz
haha,asta era si ideea.indivizi nebuni care au muuult prea multi bani decat pot face fata si fac rau..

butcky
520i sad.gif
butcky
Accident pe Strada Iancu de Hunedoara aproape de intersectia cu Caderea Bastiliei. Un e30 - B 87 BGN - lovit de un Audi. Soferul BMW-ului a murit la spital (asa au spus pompierii si politia). Am vorbit cu martorii si au spus ca facea drifturi, a derapat si l-a izbit Audi-ul. Mai multe nu stiu. sad.gif E30-ul avea interiorul scos, deci cred ca omu' o tinea numai de curse.
tomado e28 owner
Nasol accident. Poate l-ar fi ajutat o cusca de protectie in interior... RIP sad.gif
tomado e28 owner
Am citit pe alt forum ca masina ar fi fost furata... Asa s-ar explica pierderea controlului, daca nu cunostea masina. Poate l-au ajuns si "gandurile bune" ale proprietarului. Desi nu-mi sunt simpatici cleptomanii, e pacat de orice viata sfarsita asa sad.gif
haristeas51
masina nu era furata !!! Masina este a lui Cristi , un baiat de nota 10 , l-am cunoscut personal, tot nu imi vine sa cred ce s-a intamplat sad.gif
Ciupanezu
Dumnezeu să-l odihnească īn pace!
io's®
CITAT(haristeas51 @ Mar 18 2009, 07:11 AM) *
masina nu era furata !!! Masina este a lui Cristi , un baiat de nota 10 , l-am cunoscut personal, tot nu imi vine sa cred ce s-a intamplat sad.gif

el era la volan?

edit: cica propietarul ar fii (fost) membru si la noi pe forum

Daxter
robert_tzara
RIP!!! sad.gif wallbash.gif no.gif
316i
Nu mai vorbiti tampenii ca romanii fara sa-l cunoasteti! Nu avea nici o treaba cu drifturile (chit ca vad ca e sport national si toti inconstientii isi fac chipurile masini de drift) si cu cursele! Daca o masina are interiorul scos nu inseamna ca omul o tine de "curse", CUNOSCATORILOR si CURSANTILOR de elita care va credeti!
Masina nu era furata, o are din vara.
Da, Cristi conducea...
Sorin
RIP
oricum ce s-o fi intamplat a dat cu virgula rau sad.gif
tomado e28 owner
Asa am citit pe net, ca ar fi fost furata. Era mai bine asa, macar nu era el la volan. Imi cer scuze. Mare pacat... R.I.P. no.gif
butcky
Daca nu stiti sa cititi nu am ce face! Eu nu-l cunosc! Cand am ajuns acolo am intrebat ce s-a intamplat. Si un baiat care a vazut tot a spus ca facea drifturi si a scapat-o, apoi l-a lovit un Audi.
haristeas51
Dumnezeu sa il ierte. Am apucat sa il cunosc personal si era un baiat cuminte , la locul lui. Nici acum nu imi vine sa cred ca s-a intamplat... Duminica m-am intalnit cu el si era vesel , iar acum nu mai este printre noi sad.gif. Cristi ai grije de tine acolo sus. sad.gif Sunt multe de scris dar parca nu mai am putere..
edutxu
pacat... sad.gif
Dumnezeu sa-l ierte!
Mihai_AMD
Dumnezeu sa-l ierte!
sad.gif
Sportivu
Frate, toate ca toate, dar cat de tare l-a lovit audi-ul ala?!
Sportivu
Si pana la urma...daca era un baiat bun sau nu... chiar nu mai conteaza (trist, dar adevarat) acum e prea tarziu sa facem comentarii din astea. Sunt prea multi inconstienti pe sosele, volanul e responsabilitate mare, nu e de joaca. Din pacate, nu toti realizeaza asta... Tragic este ca poti sa mori nevinovat, ca te loveste vreun coios sad.gif
05aBi
Dumnezeu la luat sus langa el la o varsta prea frageda !
RIP
alex230ro
odihneasca-se in pace
butcky
Uite ce zice un baiat pe alt forum:

"...nu cred ca facea drifturi, eu am fost unul dintre martorii accidentului...Afara plouase si era ud pe jos, eu eram la semafor pe Iancu de Hunedoara la intersectia cu Dorobanti, sensul de mers spre Victoria. In stanga mea era un audi A6 iar la culoarea verde a semaforului mi-a taiat fata brusc incercand sa ocoleasca cateva masini ramase in mijlocul intersectiei, am franat si l-am claxonat apoi a plecat in mare viteza eu fiind in spatele lui la vreo 15-20m. Pe sensul celalalt de mers se circula bara la bara inclusiv pe linia de tramvai. La un momentdat am vazut cum un BMW care era si el pe linia de tramvai a virat foarte brusc stanga intrand pe sensul celalalt de mers ciocnindu-se cu Audi-ul, cel din Audi nu a avut timp sa il evite sau sa franeze...avea ceva viteza aprox. 90-120km/h spuna asta pentru ca eu aveam aprox. 70-80 km\h. BMW-ul a fost lovit in zona stalpului din mijloc partea dreapta si din cauza impactului mare stalpul a ajuns foarte aproape de scaunul soferului. Nu o sa va vina sa credeti dar Audi-ul avea doar farul stang spart si un pic aripa stanga indoita. Imediat dupa momentul impactului soferul din Audi a coborat s-a uitat un pic spre BMW apoi a pus mana pe telefon dar nu a sunat la salvare sau politie. Din cate am auzit soferul din Audi era de la SPP, in masina fiind inca o persoana. La nici 2,3 minute de la accident a mai venit un Audi (parca) si la luat pe pasagerul (a doua persoana) din Audi, masina era de la Guvern sau ceva de genu...
Nu stiu exact ce s-a intamplat cu BMW-ul de a ajuns pe sensul celalalt, probabil ca, fiind pe linia de tramvai si ud pe jos masina avand si tractiune spate a derapat si a pierdut controlul, drift-uri nu prea avea cum sa faca fiind destul de aglomerat.
Stau si ma gandesc ca acest baiat care a murit nici nu si-a dat seama ce se intampla, totul s-a petrecut intr-o fractiune de secunda, poate daca avea centura pusa scapa...

R.I.P. ,obisnuiti-va sa purtati centura de fiecare data si lasati fitzele la volan... "
byba
bai fratilor nu mai spuneti aici tot felu de aberatii !!!! tineti-le ptr voi daca nu sunteti bine informati !masina aia nu a fost furata in viatza ei si masina aia a cumparat-o de la mine personal!!!nu mai scrieti voi tot felu de topicuri ca facea drifturi si alte cele.....baiatu era un baiat de nota 200 si masina a fost dezechipata ca fusese cineva cu ea la Craiova!!!asa ca NU E FRUMOS SA VA DATI CU PAREREA DE UN OM MORT!!!!!
multumesc de intelegere!!
R I P "inginere" si sper sa ne privesti de acolo de sus !!! sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif [font="Arial Black"][/font]
Clau
Abia in dimineata asta am aflat si inca nu ma opresc din tremurat.... Aberatiile cu drifturi si masini furate nu-si au rostul...
Odihneasca-se in pace!!

Pentru a nu stiu cata oara evenimentele astea ne aduc aminte ca viata atarna de un fir de ata... si intr-o fractiune de secunda se poate schimba totul!

RIP Cristi! sad.gif sad.gif sad.gif .................(n-as fi crezut sa spun asta vreodata)......................
brown.shark
Sportivu are mare dreptate, la cit e de deformata caroseria cel cu Audi avea "ceva viteza" (daca s-ar fi deplasat cu viteza normala , ADAPTATA CONDITIILOR DE TRAFIC SI METEO , intersectie , aglomeratie , vizibilitate , ploaie, accidentul nu avea loc !!!)...daca se poate ar trb sa luati legatura cu familia, ar trb sa fie informati de ce spune martorul ocular , culpa nu e exclusiva a celui cu BMW asa ca....
Este foarte posibil , la cum se vede din poze , dar trb intrebati si cei ce au vazut live , ca cel cu BMW sa fi virat stg dar sa fi stat in asteptare pt a da prioritate celor ce se deplasau din sens opus , ceilalti ce veneau din sens opus si virau si ei la stinga erau virati la 45' si asteptau si ei , martorul spune clar ca cel cu Audi "MI-A TAIAT CALEA" deci a depasit / ocolit prin dreapta masinile ce virau stinga , si a intrat in intersectie cu viteza , in demaraj... , e normal ca cel cu BMW sa nu poata sti / vedea ce ar fi urmat sa faca o masina care mai avea alte masini in fata sa

PS :Oricum , de fite de soferi cu numere de impresii e Bucurestiul plin , daca Politia Rutiera ar vrea sa-si faca trb civilizat ar trb sa anunte in fiecare dimineata numarul de masini inmatriculate si suprafata in m2 a carosabilului , poate asa se va intelege ca nu se poate merge cu viteza din cauza densitatii absurde de autovehicole pe strazi.
butcky
Un 320i infipt intr-un gard si urmeaza a fi dezmembrat si un Z3 in fata la Omniasig tongue.gif

later edit:
nu va speriati ca am postat sambata la 7 dimineata smile.gif) nu am dormit toata noaptea sad.gif de obicei ma trezesc la 12:00
haristeas51
Z3-ul are motor 2.5 Turbo ?
bartro
QUOTE (haristeas51 @ Mar 21 2009, 11:40 AM) *
Z3-ul are motor 2.5 Turbo ?

Parca vad 1,8 pe spate.
Mouse
Azi a fost o zi trista...Bercuci George Cristian a fost inmormantat in satul lui natal Calnau din Buzau...tristete in sufletele tuturor...insa realitatea e cruda...
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.