Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E34 520i 24v 1995
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Mihai_AMD
CITAT(xander @ Jan 16 2013, 02:15 AM) *
CITAT(haifisch @ Jan 16 2013, 01:05 AM) *
sa fie oare aceeasi problema valabila si pt e28?

nu,circuitul este diferit

+1
haifisch
nu de alta dar sufar de aceeasi problema la e28.....care ar fi rezolvarea?.....ca voi 2 vad ca stiti
05aBi
Uitate pe schema pusa de xander si ai sa vezi ca nu ai ce sa faci, pentru ca pe gaurile din centrul bordului nu intra decat aer de afara si de la a/c unde este cazul.
haifisch
daca o vedeam sau stiam pe unde e nu mai intrebam....dar acum ca mi-ai zis....e bine ca nu e nimic iesit din comun....eu credeam ca e ceva ce nu e in regula de nu baga si pe centru cald...
Mihai_AMD
ieri am schimbat carcasa termostat, care avea o crapatura de cativa cm
Febi, garnitura inclusa, 69ron
georgem
Ma bucur ca ai gasit problema.
io'sŪ
ala e motorul tau? blink.gif

... asa curat??
Mihai_AMD
CITAT(georgem @ Feb 24 2013, 07:04 PM) *
Ma bucur ca ai gasit problema.

si eu biggrin.gif
ms de sfaturi!

CITAT(io'sŪ @ Feb 24 2013, 11:57 PM) *
ala e motorul tau? blink.gif

... asa curat??

cam da biggrin.gif...
manole74
.....pai cine sta mereu cu carpa pe el??? rolleyes.gif
io'sŪ
cand ai timp sa treci si pe la mine biggrin.gif
.. sau vin eu la tine laugh.gif
xox
I s-a spus si pe facebook... e ca in sala de operatie acolo sub capota la el laugh.gif
Mihai_AMD
CITAT(io'sŪ @ Feb 25 2013, 02:22 PM) *
cand ai timp sa treci si pe la mine biggrin.gif
.. sau vin eu la tine laugh.gif

cand mai am drum -cam saptamanal prin zona aia- o sa ma opresc sa ti-l curatz, sa lasi capota trasa macar
,ca mereu vad 330 parcat acolo sus pe trotuar tongue.gifP

CITAT(xox @ Feb 25 2013, 02:56 PM) *
I s-a spus si pe facebook... e ca in sala de operatie acolo sub capota la el laugh.gif

atunci iti dau LIKE pt fraza de mai sus smile.gif))))))))
Mihai_AMD
masina a primit in week:
- ulei diferential Mobil1 75w90 1.8litri - 120ron
- bucsi de la bratele mari de fatza Lemforder - 160ron (ocazie cu care am tras de pivoti/bucsi pe acolo si nu mi-a venit sa cred in ce stare buna sunt)
- placute fata Ate - 210ron
- senzor placute fata Textar - 15ron
- carcasa termostat Febi - 70ron

Poate mai mergeau amanate unele insa se apropie vara si atunci nu o sa mai imi vina sa dau banii pe ele, mai bine ii cheltui la mare tongue.gifP
Mihai_AMD
week acesta masina a primit suport numar spate dintre stopuri de M5, perdelutza electrica si tips-uri evacuare...asta seara i-am adus de la Buc spalatoare faruri, maine le montez biggrin.gif
Halogen
Frumos celb (4).gif de mult cautai cred spalatoare faruri biggrin.gif
Mihai_AMD
CITAT(Halogen @ Mar 24 2013, 07:33 PM) *
Frumos celb (4).gif de mult cautai cred spalatoare faruri biggrin.gif

dap biggrin.gif
iata-le!
Piovra
Au ajuns pe maini bune si spalatoarele si perdeluta tongue.gif Foarte frumos E34-ul tau smile.gif
Mihai_AMD
dap! ms Piovra tongue.gif...si o intrebare la tine, ca poate ai cel mai bun raspuns biggrin.gif...decat spalatorul de la faruri pe stg merge super bine, cel de dreapta abia sufla, si cand erau date jos am suflat cu gura si mergeau super usor deci infundate nu sunt(duzele) . are o supapa ceva in mufa ce intra in spalator sub bara? o sa incerc sa resuscitez un pic instalatia cu compresorul, ca am prapadit cativa litri de lichid incercand sa o desfund

tot pe maini bune a ajuns de aseara si un volan de E39 M cu comenzi biggrin.gif
Piovra
N-ai pentru ce, nu am colaborat direct tongue.gif

Eu cand am mers ultima oara cu masina inainte sa o trag pe dreapta mergeau perfect. In mufa aceea parca nu exista nici o supapa, exista insa 2 garnituri (o-ringuri) pe fiecare parte si trebuie sa fie cate 2, una nu face fata. Ma refer la piesa 7 din poza asta: http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=...hg=61&fg=45 (http://realoem.com/bmw/showphoto.do?id=64508390601).

Te-ai uitat daca nu cumva pe dreapta unde zici, curge apa pe jos si de aceea nu ajunge sa sufle? Daca e 1 singura garnitura in loc de 2, cam asta se intampla. Am patit-o cand am vopsit masina, imi pierdusera din garniturile alea.
Mihai_AMD
CITAT(Piovra @ Mar 28 2013, 09:17 PM) *
N-ai pentru ce, nu am colaborat direct tongue.gif

Eu cand am mers ultima oara cu masina inainte sa o trag pe dreapta mergeau perfect. In mufa aceea parca nu exista nici o supapa, exista insa 2 garnituri (o-ringuri) pe fiecare parte si trebuie sa fie cate 2, una nu face fata. Ma refer la piesa 7 din poza asta: http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=...hg=61&fg=45 (http://realoem.com/bmw/showphoto.do?id=64508390601).

Te-ai uitat daca nu cumva pe dreapta unde zici, curge apa pe jos si de aceea nu ajunge sa sufle? Daca e 1 singura garnitura in loc de 2, cam asta se intampla. Am patit-o cand am vopsit masina, imi pierdusera din garniturile alea.

nu, garniturile duble le-am observat si sunt la locul lor, si etanseaza ok...sigur sunt amortite un pic supapele alea si ar trebui sa fie ceva supape altfel nu ar raspunde imediat spalatorul la actionarea manetei ci s-ar duce apa inapoi pe retur si nu ar mai fi instalatia cu apa si cand ai stropi ar scuipa dupa secunde bune de reumplere a ditamai furtunelor,,,mai investighez in week wink.gif
alex230ro
frumos ,de fiecare data ma gandesc cum ar fi un 540i E34 ,pacat de impozitele de la noi din cauza lor nu cred ca mai exista vreun 540i functional
bartro
Supape unisens ai nevoie cand furtunele sunt in urcare, nu stiu daca la faruri e caz?
xox
Pai in link-ul de la Piovra de pe realoem, piesa 9 e o valva, fix sub stropitor.
Mihai_AMD
CITAT(bartro @ Mar 29 2013, 09:44 AM) *
Supape unisens ai nevoie cand furtunele sunt in urcare, nu stiu daca la faruri e caz?

sigur sunt valve acolo, altfel nu am explicatie, duzele suflu pe ele, furtunele la fel..
@bart, poate s-au gandit ca daca parchezi in panta, sa nu te lovesti atunci de returul nedorit al stropgelului
LE: da vad ca sunt valve din poza de mai jos, piesa 9
http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/Seda..._lamp_cleaning/
Mihai_AMD
@piovra, alta intrebare te rog, actionarea stropitorilor cum se face normal, odata cu actionarea spalatoarelor parbrizului sau din functia S a manetelor cu S? ca am si maneta cu S, nemontata
Piovra
Da, valve sunt piesele 9, mi-am adus aminte de ele, in mufa aceea nu mai e nimic altceva. Sper sa rezolvi pana la urma. Nu stiu care ar fi maneta cu S despre care vorbesti, la mine se facea normal, din maneta pentru spalatorul de parbriz, si stropea cam o data la 5 stropiri de parbriz, daca farurile erau aprinse.

Si din cate tin minte, mai are o chestie interesanta: daca proiectoarele sunt aprinse, le stropeste si pe ele, daca sunt stinse, nu le stropeste. Sunt traseele separate din pompa.

Late Edit: Prin maneta cu S intelegi cea cu buton in capat? Cred ca aceea e pentru Intensive Cleaning, masina de pe care luasem eu avea si Intensive Cleaning, dar mi s-a parut inutil si nu m-am mai chinuit cu montajul. Optiunea Intensive Cleaning avea un vas mic suplimentar, cred ca 20 din poza, in care pui lichid foarte concentrat si il folosesti actionand butonul din capatul manetei, in caz de nevoie.
Mihai_AMD
CITAT(Piovra @ Mar 29 2013, 01:56 PM) *
Da, valve sunt piesele 9, mi-am adus aminte de ele, in mufa aceea nu mai e nimic altceva. Sper sa rezolvi pana la urma. Nu stiu care ar fi maneta cu S despre care vorbesti, la mine se facea normal, din maneta pentru spalatorul de parbriz, si stropea cam o data la 5 stropiri de parbriz, daca farurile erau aprinse.

Si din cate tin minte, mai are o chestie interesanta: daca proiectoarele sunt aprinse, le stropeste si pe ele, daca sunt stinse, nu le stropeste. Sunt traseele separate din pompa.

Late Edit: Prin maneta cu S intelegi cea cu buton in capat? Cred ca aceea e pentru Intensive Cleaning, masina de pe care luasem eu avea si Intensive Cleaning, dar mi s-a parut inutil si nu m-am mai chinuit cu montajul. Optiunea Intensive Cleaning avea un vas mic suplimentar, cred ca 20 din poza, in care pui lichid foarte concentrat si il folosesti actionand butonul din capatul manetei, in caz de nevoie.

da, de maneta de intensive cleaner vb..oricum o sa caut si vasul ala ca e spatiul prea gol fara biggrin.gif
Interesanta faza cu proiectoarele daca sunt aprinse, dar nu stiu cum face asta pt ca e o sg pompa care arunca lichid pe ambele trasee odata
Mihai_AMD
long time not see you tongue.gifP
se lucreaza la comenzile volanului...intre timp a rasarit si un strut bar pe fatza biggrin.gif pacat ca nu se aprinde si asta smile.gif)))))))))
alex230ro
Wiechers nu?smile.gif eu am fata si spate laugh.gif
Mihai_AMD
ceva poze din week, de la Salonul auto de la Constitutiei si de la o scurta vizita la lord_halo la malul marii biggrin.gif
elvislorin
vezi ca te calca vaporul tongue.gif
Mihai_AMD
mult asteptata bara spate M5 a sosit on the car biggrin.gif
xox
Pff. Arata naspa. Un cazan, dom'le! thumbup.gif
Mihai_AMD
.....
Mihai_AMD
avem si telefon mai nou tongue.gif
lucian
lux maxim
TiL
Cu minute incluse?
io'sŪ
LIKE smile.gif
Mihai_AMD
Thx Ema wink.gif
shapte
sfat: da scaunele alea cu niste crema(turtle wax varianta ieftina) sau cu niste ulei din ala special de piele..vindea cineva pe aici ca sa le ai cat mai mult timp.
In rest BIG LIKE:)
Mihai_AMD
CITAT(shapte @ Sep 10 2013, 06:35 AM) *
sfat: da scaunele alea cu niste crema(turtle wax varianta ieftina) sau cu niste ulei din ala special de piele..vindea cineva pe aici ca sa le ai cat mai mult timp.
In rest BIG LIKE:)

cred ca de la blitz par albite/ uscate,,, sunt ok, le dau in fiecare week cu crema Doina biggrin.gif
io'sŪ
crema doina nu e buna pt pielea aia (moarta), incearca ceva special pt tapiterii din piele (fie chiar si de casa)
eu imi intretin pielea (destul de rar e adevarat) cu ceva solutie de la sano, gasita prin supermarket-uri

dar daca vrei ceva profi intradevar, ia legatura cu userul pulstiulK wink.gif
bartro
Si eu am inceput sa tratez la paccat pielea, mai aveam de la E32 o sticla de mr.leather luat de undeva. Nu stiu daca e bun de ceva, dar imi place mirosul smile.gif
TiL
Recomand si eu crema Sano, foarte buna pentru chestiile din piele.
Acu, nu stiu daca nu e buna si crema Doina.
Mihai_AMD
iuesei luc tongue.gif
andy_e34
like!!!!

..dar pune-i si semnale de pozitie laterale pe bandourile de pe bari!
Mihai_AMD
CITAT(andy_e34 @ Sep 27 2013, 10:37 AM) *
like!!!!

..dar pune-i si semnale de pozitie laterale pe bandourile de pe bari!

deindata de o sa am vreo 900ron cat e la Bavaria un kit de bandouri si semnale fata spate o sa ii pun smile.gif
incerc pana in sarbatori biggrin.gif
io'sŪ
dada.. L I K E !!!
Mihai_AMD
nu stiam de ce se comporta acul de la apa ciudat..ba statea pe rece si dupa 20-30km ba urca spre rosu la fel dupa 20-30km... un crac al termostatului era rupt(foto), inlocuit termostat cu unul Behr(145ron) si acum totul este ok smile.gif
Mihai_AMD
BMW Meeting, 12.10.2013, Sinaia/ Poiana BV
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.