Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E34 520i 24v 1995
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
io'sŪ
da jos stickeru' ala cu "member" din spate (parerea mea)
marfa trioul e34, si ala albastru e de belea!

PS: unde a fost anuntata intalnirea asta?
Mihai_AMD
CITAT(io'sŪ @ Oct 13 2013, 09:40 PM) *
da jos stickeru' ala cu "member" din spate (parerea mea)
marfa trioul e34, si ala albastru e de belea!

PS: unde a fost anuntata intalnirea asta?

nu stiu exact, eu am auzit de ea de pe FB in scurt cu 2 zile inainte biggrin.gif
io'sŪ
bine bine, mai important e stickerul acum, e prea mare, nu da bine deloc
Mihai_AMD
CITAT(io'sŪ @ Oct 14 2013, 07:24 PM) *
bine bine, mai important e stickerul acum, e prea mare, nu da bine deloc

azi l-am dat jos biggrin.gif o sa fac ceva mai mic tongue.gif
io'sŪ
pozeee smile.gif
Mihai_AMD
pics.....
io'sŪ
DA! smile.gif
Mihai_AMD
inauntrul cazanului tongue.gif
xox
Oare butoanele de la geamuri nu merg si ele luminate? Stiu ca la E36 nu-s luminate dar am vazut undeva o poza cu unele luminate, poate in topicul tau de la e12, nu mai tin minte.

Si sa nu-mi spui ca nu te-ai gandit si tu la asta tongue.gif

PS: pe schimbator e ambient light (de la oglinda) sau chiar e luminat el?
Mihai_AMD
CITAT(xox @ Nov 7 2013, 02:45 AM) *
Oare butoanele de la geamuri nu merg si ele luminate? Stiu ca la E36 nu-s luminate dar am vazut undeva o poza cu unele luminate, poate in topicul tau de la e12, nu mai tin minte.

Si sa nu-mi spui ca nu te-ai gandit si tu la asta tongue.gif

PS: pe schimbator e ambient light (de la oglinda) sau chiar e luminat el?

butoanele de la geamuri sunt luminate insa bate lumina alba in ele si asa par ca nu sunt...TOATE e34 au avut butoane geam iluminate..iar schimbatorul este de E39 M5 iluminat biggrin.gif
xox
Si le era greu sa le puna si la e36? mad.gif
Mihai_AMD
TOATE E36 au butoane luminate la geamuri, te asigur smile.gif cel mai sigur care ai vazut tu erau arse biggrin.gif
xox
Tocmai l-ai facut pe var'miu foarte fericit biggrin.gif
Mihai_AMD
Azi noapte am facut transplantul de ornamente intre E34 meu si al lui Andi, eu i-am dat shadovv-ul si el mi-a dat cromul smile.gif
M-am indragostit din nou de acest E34 biggrin.gif
xox
Ii sta foarte bine asa smile.gif

Ii accentueaza linia, o face mult mai puternica, mai mare. Si cu o tenta de clasa, aristocratie.

Parerea mea smile.gif
Halogen
QUOTE (xox @ Dec 23 2013, 03:15 AM) *
Ii sta foarte bine asa smile.gif

Ii accentueaza linia, o face mult mai puternica, mai mare. Si cu o tenta de clasa, aristocratie.

Parerea mea smile.gif

Sa dea naiba xox ce comentariu ai dat ,xox Marele Poet noul Luceafarul al Romaniei:)))) laugh.gif masina e ce trebuie smile.gif stil mafiot biggrin.gif
xox
Ce comentariu vroiai sa fac? Sunt fan chrom nu shadow laugh.gif iar asta arata mai bine asa wub.gif

(plus ca se "asorteaza" mai bine cu jantele)
Mihai_AMD
24.11.2013, sediul ASM SERVICE GAESTI, un photo shooting pentru un calendar pe 2014, alaturi de E34 meu au mai fost ceva masini frumoase de prin zona. Si parca erau si ceva fete pe acolo :PPP ENJOY !
Halogen
Frumoase domnitele aaaaa scuze masinile laugh.gif.
io'sŪ
frumos service-ul smile.gif
Mihai_AMD
daca tot am petrecut Craciunul la malul marii...
(feeling maxim sa te joci pe nisipul inghetat )
Mihai_AMD
incepem anul cu investitii smile.gif
masina a primit astazi coloana de volan reglabila electric
BBo
Interesant E34 asta biggrin.gif , bravos.

QUOTE (Mihai_AMD @ Dec 23 2013, 09:14 PM) *
24.11.2013, sediul ASM SERVICE GAESTI, un photo shooting pentru un calendar pe 2014, alaturi de E34 meu au mai fost ceva masini frumoase de prin zona. Si parca erau si ceva fete pe acolo :PPP ENJOY !

Aoleu, ce-o mai suge tipa aia.
PS: La burta ma refer biggrin.gif
Mihai_AMD
Masina a primit astazi bandouri+lampi pozitie SUA - 497ron
Urmeaza luna urmatoare si pe spate.
+baterie, m-a lasat astazi, Varta Blue 74aH - 350ron+baterie la schimb
io'sŪ
Click to view attachment
Mihai_AMD
CITAT(io'sŪ @ Feb 10 2014, 06:52 PM) *

thx Ema wink.gif
Mihai_AMD
Masina a primit si bandourile de spate cu lumini SUA, si eleron luneta biggrin.gif
Mihai_AMD
Masina a fost prezenta la SALONUL AUTO din week 5-6 aprilie. A plecat acasa si cu diploma+medalia BEST RIMS, multumesc celor ce au votat-o smile.gif
Halogen
Felicitari mihai pentru masinuta si pentru premiu.
Mihai_AMD
Inevitabilul s-a produs :PPP

Masina a primit:
-scaune Recaro electrice cu memorii, carora le-am adaugat de la fostele scaune incalzire si reglaj lombar electric.
-ornamente praguri interior M5
-foot rest M5

enJoy
tomado e28 owner
Boala grea... biggrin.gif
xox
Eu ti-am zis si pe facebook... Mai lipseste doar un s38b36 laugh.gif

Dar in orice caz, e foarte misto ca-i faci modificari doar cu piese originale. E ca si cum ti-ai alege optiunile cand o cumperi.
Mihai_AMD
Masina a fost prezenta in week-endul 13-15 iunie la eventul Bucharest Wheels Arena de la Romexpo.
Mihai_AMD
Romexpo 2014
TiL
ce "plouat" e
Mihai_AMD
Masina a primit suport SUA oem si pe fatza (pe spate il am deja de anul trecut)
Mihai_AMD
N-am mai postat din iulie pe aici...Intre timp masina s-a vandut

Hah, m-au apucat glumele proaste smile.gif)
Intre timp, masina a intrat la hibernat, nu merita sa mai o scot la zapada never, masina va fi doar pentru expo si plimbari de vara smile.gif un e39 i-a luat locul pentru perioadele ude ale anului smile.gif

Si ceva poze din vara...de la EuroCar Meeting, Brasov, de pe A1 si din curte de la mamaia biggrin.gif
Va rog din suflet sa remarcati in poza fara numar pe fata, bandoul BMW tip SUA tongue.gif
TiL
QUOTE (Mihai_AMD @ Dec 30 2014, 04:12 PM) *
Va rog din suflet sa remarcati in poza fara numar pe fata, bandoul BMW tip SUA tongue.gif

laugh.gif
Notat
Mihai_AMD
Majestatea sa mai are 30 de zile pana la SAB 3-5aprilie de la Constitutiei. Momentan are jantele date la vopsit miez + repolishat buze, bara spate la vopsit ca am trosnit-o anul trecut pe la Sighisoara cu ochii dupa o femela, si ceva piese pe lista de asteptare. Si nu in ultimul rand 5mm de praf pe ea in garaj si niste jante mamut smile.gif)

Mihai_AMD
In weekend-ul 4-5 aprilie, cazanul a participat la SAB, alaturi de cei de la Madness Crew.
Totodata, atasez si cateva cadre surprinse in ziua de Paste, in Curtea Domneasca din Targoviste. Enjoy smile.gif

TiL
Enjoyed biggrin.gif
Prima data am crezut ca ai puncte pe masina, apoi ca o fi fost praf pe obiectiv. Dar era laptopul meu prafuit.
xox
Wow thumbup1.gif
io'sŪ
frumos masin tongue.gif
da jos sigla M de pe portbagaj.. daca nu cumva a devenit M intre timp tongue.gif
Mihai_AMD
CITAT(io'sŪ @ Apr 21 2015, 08:41 PM) *
frumos masin tongue.gif
da jos sigla M de pe portbagaj.. daca nu cumva a devenit M intre timp tongue.gif

cand va deveni M5, o sa pun sigla cu M5 tongue.gif
Acum ca are kit M5, interior exterior, merita macar abrevierea biggrin.gif

app, chiar caut un E34 complet, ori M5 ori 540i. Nu sunt un impatimit al vitezei/ liniutelor, masina asta o tin de expo, si d-asta as opta pentru un v8, e mult mai frumos ca aspect, mai capsulat, mai "plastic" asa biggrin.gif motorul de M mi se pare plin de fire furtune si fise toaaate la vedere, plus ca v8-ul are un aspect apare, asa simetric, ca o inima in jumatea compartimentului
io'sŪ
pana gasesti M pt sub capota ascula-mi sfatul, da jos badge-ul. da a taranie asa. strica aspectul beton al masinii.

stii cam cum e asta, cum ai vedea o gagica marfa rau, dar marfa ce sa mai.. craci.. cur.. tzatze.. buze ochi etc.. si cand rade dintii din fata cariati sad.gif ohmy.gif
Mihai_AMD
CITAT(io'sŪ @ Apr 22 2015, 04:17 PM) *
pana gasesti M pt sub capota ascula-mi sfatul, da jos badge-ul. da a taranie asa. strica aspectul beton al masinii.

stii cam cum e asta, cum ai vedea o gagica marfa rau, dar marfa ce sa mai.. craci.. c**.. tzatze.. buze ochi etc.. si cand rade dintii din fata cariati sad.gif ohmy.gif

Off
io'sŪ
Te am disperat ... Cred 😜
Mihai_AMD
CITAT(io'sŪ @ Apr 22 2015, 10:33 PM) *
Te am disperat ... Cred ��

eh nu chiar tongue.gifP
io'sŪ
mai bine imi zici: tu sa vorbesti cand o sa ai BMW'u laugh.gif
Mihai_AMD
CITAT(io'sŪ @ Apr 23 2015, 03:41 PM) *
mai bine imi zici: tu sa vorbesti cand o sa ai BMW'u laugh.gif

poi nu mai ai 330i-ul ? mellow.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.