Baieti, in afara de ultimele vreo 3 pagini, era interesant topicul asta.
In primul rand, sunt dementiale clipurile cu ix-u in drifturi.
Ca raspuns intarziat pentru intrebarile de la inceputul topicului, pot sa spun ca am un urs coupe, cu motor de matza 316is. prea multe alte detalii nu stiu decat ca : nu e diferential blocant, am cauciucuri 205/55 cu profil street racing.
Am dat burn de cateva ori, in jurul la 3000 de ture cu calcaiul pe frana si e destul de tare. faza e ca dupa cateva secunde dupa ce pleaca, se tureaza mai tare si mie la 3600-3700 imi taie benzina

. cu rotile de iarna 185 dau burn pe loc fara frana

. 1 si 2, special daca e vreo urma de umezeala.
Pana acum nu a murit ambreiajul, desi ma asteptam in anumite momente sa scoata limba(la un ford scorpio am plecat cu scart intr-o intersectie si s-a spart discul nou

). Nu mi-a mirosit niciodata discul, dar mirosul de cauciuc ars e nasol rau (pt cei ce nu cunosc).

Spor la discutii mai interesante decat convingerea unui copil ca apa tre' sa fie uda, nu poate fi uscata

. Nu intentionez sa jignesc, dar nu are nici un farmec sa incerci sa te afirmi in fata forumistilor. daca poti face ce spui, fa un film, baga-l pe youtube si ai tot respectul. pana atunci..... sa coboram cu picioarele pe pamant, parerea mea...