Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vanatoare de epave
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Old generation
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
bartro
bartro
Casa de vanzare. Vedeti ce e in garaj?
http://www.huislijn.nl/koopwoning/dinteloo...1fcd2/foto.html
05aBi
Cred ca e inclus in pretul casei 02-ul. laugh.gif
daman
ieri am gasit pe strada Laborator din zona Dristor aceasta masina.pe luneta sunt doua numere de telefon.banuiesc ca propietarul poate fi gasit la unul dintre ele in cazul in care este cineva interesat.
bartro
Am fost la E23 ala inainte sa am E32, undeva prin 2007. Atunci era de vanzare la 1500Euro *parca* dar s-ar putea sa ma inseala memoria. Proprietar are niste afaceri cu flanse pt jante, masina e plina de roti. Are urme de lovituri, mai ales la stalp C (la luneta) probabil a derapat odata in ceva gen stalp de iluminat strada. Este inscris pe cineva din judetul HD, nu stiu daca impozit e la zi (!), acte nu se poate face probabil.
sckhreech
Saraca , cred ca o tine acolo ca suport pt jante .
haifisch
de cand sta acolo....nu cred ca mai are nimic
brown.shark
e varza de acte, proprietarul e plecat din tara de cva ani.
bartro
QUOTE (haifisch @ Feb 17 2011, 01:32 AM) *
de cand sta acolo....nu cred ca mai are nimic

In 2007 era completa, avea interior, motor, tot. Dupa cum arata, nu cred ca disparut ceva.
bartro
Undeva departe:
lucian
Olanda nu e departe. Australia e. biggrin.gif
eugene12
Pe undeva pe Bd Obregia....avea podeaua praf,intrau pisicile in ea.
05aBi
Imi pare cunoscuta, dar nu stiu de unde ...
tomado e28 owner
http://www.bestauto.ro/bmw/524/autoturism/...id=1#breadcrumb
Nu stiu daca e chiar epava, dar pretul e cam mic pentru o masina in stare buna.

LE: scrie ca are aer conditionat... Probabil conditionat de temperatura de afara, consola centrala pare sa fie fara AC.
lucian
cotetz cu etaj....in dr. taberei
INTERCEPTOR
am inteles!intrau pisicile in ea!pisici de rasa?
boghyb
QUOTE (eugene12 @ Apr 1 2011, 09:56 PM) *
Pe undeva pe Bd Obregia....avea podeaua praf,intrau pisicile in ea.

Avea vreun numar de telefon pe ea ? Am nevoie de cutie biggrin.gif
Halogen
mai e cineva pe la vanatoare ?biggrin.gif a fost cineva sa vada cei 2 E21 din rahova ?biggrin.gif
bartro
Nu stiu daca mai sunt.. e veche postul.
Halogen
QUOTE (bartro @ Nov 22 2011, 04:20 PM) *
Nu stiu daca mai sunt.. e veche postul.

eh credeam ca mai e cineva care se mai ocupa dar a venit frigua si na sad.gif
iorgos
Inca mai sunt oameni interesati de "epave"
Halogen
epave de tipu bmw e21 biggrin.gif
elvislorin
vreo epava de e24 nu se gaseste? biggrin.gif
bartro
Ba da, cel din zon Ghencea, Bucuresti.
Ilidan
salut baieti.Mai stie cineva ceva de vreun e23 ? in orice stare si la un pret rezonabil?multumesc mult
lucian
QUOTE (Ilidan @ Dec 29 2011, 07:32 PM) *
salut baieti.Mai stie cineva ceva de vreun e23 ? in orice stare si la un pret rezonabil?multumesc mult

vezi pe 4tuning, era unul dizelizat sub 1000 euro
Ilidan
ms mult dar vreau asa cum l-a lasat mama bavareza pe benzina:)) poate oi mai gasi vreunu ca vad ca nici pe afara nu prea mai sunt d-apoi in ro:(
bartro
chevy corvair
http://www.bestauto.ro/chevrolet/corvette/...uto/2150630.htm

Halogen
Barto acestea sunt pozele cu rechinu de care am vb .

BMW E21 An nuj laugh.gif 315 motor 1.6 cutie cu 5 trepte de urs totul original cu exceptia ceasurilor care sunt schimbate , pe masina carburator etc dupa parerea mea la tabla arata foarte bine pentru pretul cerut , este ceva de munca la ea zace acolo de cel putin 3 ani ...daca stiam poate o luam mai demult dar na ... apartine unei fete care momentan este plecata din tara si se intoarce la sf luni ianuarie (ea este propietara) eu i-am oferit 200 de euro dar nu a vrut ca e prea putin ca nuj cum ca se mai gandeste ba ca nar vindeo ca ar dao la rabla apoi mi-a cerut 350 si nu am avut de unde sa scot atatia bani smile.gif Deci Pretul masini 350 de euro are impozitul la zi nu are RCA nu are ITP pentru nr de telefon pm me dar cine o vrea cu adevarat si are de unde da bani laugh.gif sa o faca cat mai repede ca poate reuseste sa o transcrie ...da nuj cum se fac actele daca prop e plecat din tara sau poate nu a plecat nu stiu 100% . Am sa mai pun poze cu un rechin rosu efectiv in paragina zilele astea smile.gif
bartro
Mersi smile.gif
Poate gaseste un stapan.
Halogen
QUOTE (bartro @ Jan 11 2012, 02:13 PM) *
Mersi smile.gif
Poate gaseste un stapan.

daca accepta atuncea 200 de euro era la mine.... era si transcrisa pe numele meu dar asa e cand e omu hapsan si sa nu va ganditi la dezmembrat ca nu se pune problema laugh.gif
lucian
nu prea mai e timp pt. transcris cazane. La rar trebuie sa te duci cu itp facut ca sa-ti faca identificarea. la o masina ca asta nu iei itp pe bune fara investitii si munca. Rabdare, o sa treaca si ciuma portocalie care s-a abatut asupra Romaniei.
Adrian Pintea
Sa nu mai zicem de taxa de inmatriculare pt un non-euro din '80...
bartro
Cred ca in timp de 2 saptamani o poti inmatricula cu ITP cu tot. Dar avand in vedere ca mai e doar o zi pana la apocalipsa, nici nu mai merita gandit la varianta asta.
tomado e28 owner
Nup, Rabla is the only way now... sad.gif
bartro
Nice smile.gif
Toate din Franta... pacat ca nu face nimic cu ele.
AxY Jamaicanu
nici retromobil ? interesanta descoperire smile.gif
05aBi
mai adaug si eu cateva, unele sunt in stare buna, dar am zis as le pun aici pe toate pentru ca sunt vechi ...

bartro
Mai exista neue klasse epave prin Bucuresti??
05aBi
N-am idee, asta alba era pe locul acela pana acum cateva luni de zile, acum a disparut
e28 ewg e 524td si arata foarte bine din cate imi amintesc, poate sunt amatori biggrin.gif

l.e. esti in cautare de un neue klasse bart ?
eugene12
se stie ceva de e12 ele albastru KLC
lucian
QUOTE (eugene12 @ Feb 26 2012, 07:04 PM) *
se stie ceva de e12 ele albastru KLC

era pe la piata bobocica la un moment dat (2-3 ani). daca vrei iti zic mai exact pe unde.
05aBi
pe str lunca se afla, si eu il stiu de aprox 5 - 6 ani in locul ala
tomado e28 owner
http://www.tocmai.ro/bmw-316-1981-inmatriculat-3495859.html
AxY Jamaicanu
masina asta e la vanzare de cel putin un an ....
eugene12
http://www.auto.ro/bmw-628/1352897.html

alex_maniacu_91
CITAT(eugene12 @ Apr 17 2012, 08:09 AM) *

E cu numere vechi 12-B-.... Bulgaria scrie pe ea in cel mai bun caz.
bartro
QUOTE (alex_maniacu_91 @ Apr 17 2012, 10:14 AM) *
E cu numere vechi 12-B-.... Bulgaria scrie pe ea in cel mai bun caz.

Nu, daca are acte, e mai poate face carte tip noua. Intrebare e mai degreaba leagat de impozit, nu fi la zi..
05aBi, E23 de sus, unde e? O fi de vanzare?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.