Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vanatoare de epave
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Old generation
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
bartro
QUOTE (TiL @ Mar 9 2010, 08:47 AM) *
Mi-e clar ca au alt interes decat sa le caseze. Au niste bijuterii pe mana, ar fi prea prosti sa nu faca ceva ca sa le valorifice cumva, mai ales ca la noi orice e posibil, indiferent de ceea ce zice legea wink.gif

TiL, masinile alea nu mai au acte. Sunt radiate permanent pentru a fi distrus. O masina fara acte in Romania nu exista si e imposibil sa fie inscris iar fara tricks. Daca nu le distrug, motivul pe care au e ca crede ca poate sa fac un bani din ele cumva la un moment dat, nu pentru ca le considere bijuterii. Si sa prea poate ca bani pe care vor se fie prea mult pentru masinile respective.

In Olanda pe vremuri am dat de mai multi care aveau dezmembrari cu masini de epoca, tinute in conditiile deplorabile, si care au cerut niste preturi fabuloase pe ele cand am intrebat. Sau nici nu erau interesati se le vande. Sunt oameni care tin masinii cum tin alti gunoi in casele. E de neinteles si frustrant. Culmea a fost cand am fost cu un prieten sa vad un VW broscuta. Avea nevoie de un geam. Cand nu s-au inteles la pret (exagerat de mare), vanzator a luat un ciocan si a spart geam, ca sa inchide discutia.
TiL
QUOTE (bartro @ Mar 9 2010, 11:00 AM) *
Cand nu s-au inteles la pret (exagerat de mare), vanzator a luat un ciocan si a spart geam, ca sa inchide discutia.

Lucra la sentiment, ca sa te arunci sa scoti frumoasa din mainile bestiei biggrin.gif
05aBi
Am fost azi la Remat Sud, dar din pacate nu am zarit BMW-ul acela, sau vreun BMW ...
TiL
Le-au livrat deja?

Vad ca in coltul cu bunatati au aparut alte masini smile.gif, trei mertzuri
05aBi
Ultimul din dreapte ( cel gri ) mi se pare ca e un Opel, era si o Dacie sport pe acolo printre mormane, pacat. Inainte sa plec, a venit o platforma cu o Dacie 1300, cred ca era culoarea originala pentru ca vopseaua era gen smirghelul si fara pic de luciu, masina arata foarte bine.
Ciupanezu
Pacat de masinile astea, unele ar mai fi circulat multa vreme.

Chiar si de Dacii imi pare rau.

coman cosmin
am dus si eu la remat sud doua masini pentru programul rabla.cat am stat acolo am vazut o multime de masini interesante care erau aduse pentru casat.printre ele un mercedes 124 cu aer piele si fara pic de rugina,un opel vectra b functional,vreo 3 tico aduse de batranei si multe altele.masini care mai mergeau mult si bine.pacat de ele.
Mihai_AMD
app de rematuri,niste poze cu un e28 si un e21,mi se pare ca de prin CJ...
mi se pare frumos rau e28-ul biggrin.gif
iar e21,cumva are si geamuri fluture?!
05aBi
CITAT(db85amd @ Mar 13 2010, 10:20 PM) *
app de rematuri,niste poze cu un e28 si un e21,mi se pare ca de prin CJ...
mi se pare frumos rau e28-ul biggrin.gif
iar e21,cumva are si geamuri fluture?!

Niste tarani, n-ai cu cine.
iorgos
QUOTE (05aBi @ Mar 13 2010, 11:23 PM) *
Niste tarani, n-ai cu cine.

Bine spus Gabi.
haifisch
aualeo nu mai pune-ti poze de la remat ca ma ma trec spumele
iorgos
QUOTE (haifisch @ Mar 19 2010, 09:07 PM) *
aualeo nu mai pune-ti poze de la remat ca ma ma trec spumele

Lasa-l sa puna poze, sa avem si noi pe cine injura.
bartro
Am primit de la David pe PM un link interesant, pe care voi probabil stiti toti, dar pentru mine e noua smile.gif
http://forum.4tuning.ro/568-old-school-car...are/page-4.html
Silviu
http://www.daciaclub.ro/vaucer-rabla-contr...t177324-s0.html

Un E12.
Click pe link pentru detalii.
eugene12
QUOTE (Silviu @ Mar 26 2010, 08:13 PM) *

Ce comentarii interesante pe acolo!!numai meseriasi!
elvislorin
18 lei la fiecare 200 cmc....e criza frate....smile.gif)....cat 2 delcouri si 2 platine de dacia pe care le schimbi in cateva luni...
xox
Mie mi se pare practic userul Merced care vrea sa-si dea Dacia lui la rabla pentru un cupon. E constient ca un "cazan" de E12 e mai solid decat masina care o conduce acum smile.gif

Si daca o ia, poate ne facem si cu un coleg nou pe forum laugh.gif
elvislorin
am avut si eu dacie....dar am tinut la ea ca la ochii din cap...mi-a papat in reparatii intr-un an cat rechinul...o parte din ele le-am facut si pt ca voiam eu sa fie masina boboc dar ideea e ca bagi bani si in dacii...iar daca mai pui si nervii pe care ti-i fac atunci eu zic ca se merita un cazan din asta...asa ca il astept si eu pe noul coleg...dar cred ca n-or sa sara prea curand sa ia masina...ei se plang de un amarat de impozit si de un rca ce sa mai zic de un consum fantastic de 10 la suta....asa ca slabe sanse...batranul ajunge la remat probabil
tomado e28 owner
Daca ar da respectivii pe aici sa vada ce inseamna cilindree, jumatate ar face infarct smile.gif)))
Daca il cumpara, ar trebui invitat aici, "inteligenta" poate fi contagioasa:P
bartro
QUOTE (xox @ Mar 26 2010, 09:12 PM) *
Mie mi se pare practic userul Merced care vrea sa-si dea Dacia lui la rabla pentru un cupon. E constient ca un "cazan" de E12 e mai solid decat masina care o conduce acum smile.gif

Si daca o ia, poate ne facem si cu un coleg nou pe forum laugh.gif

M-am bagat pe fir tongue.gif si asa mai devreme saptamana asta am aflat de un e12 528i care a ajuns la dezmembrat ca nu a fost cineva sa da 2000 de lei pe ea.
Silviu
Ce comentarii interesante pe acolo!!numai meseriasi!

Intotdeauna asa a fost pe daciaclub!
Daca nu ai cap sa iti iei masina cat mai noua, inseamna ca esti un cocalar/prost.
Acum ~1 an a fost un topic BMW E36 versus LOGAN; erau foarte amuzante comentariile daciotilor.

ps : un BMW E36 al unui membru DaciaClub : http://www.daciaclub.ro/BMW-E36-320-Coupe-t177291.html .
Inainte de BMW a avut Ford Scorpio V6 si inainte de Ford a avut o Dacie 1310 ingrijita.

@bartro, ti-am urmarit postarile de pe topic. wink.gif Si urmaresc in continuare topicul; sunt curios unde o sa ajunga masina: la un pasionat BMW, la REMAT sau la cineva care sa isi faca treaba cu ea.
Ciupanezu
Aşa e pe orice forum romānesc mare, postează toţi proştii făcuţi prin incest.
xox
QUOTE (Ciupanezu @ Mar 27 2010, 11:54 AM) *
Aşa e pe orice forum romānesc mare, postează toţi proştii făcuţi prin incest.

In cazul asta chiar imi pare bine ca sunt pe un forum din asta mic laugh.gif
TiL
Sunt si destui luminati pe-acolo, apeciabil pentru proprietar de dacia 1300 (Filip s.a)

Pacat de E12 ala chiar daca e doar 1.8.
Ciupanezu
Este adevărat, īnsă sunt şi multi idioţi, la fel ca pe oricare alt forum mare.
bartro
QUOTE (Ciupanezu @ Mar 28 2010, 03:50 PM) *
Este adevărat, īnsă sunt şi multi idioţi, la fel ca pe oricare alt forum mare.

hmda, astia deja fac 'misto' de mine. Sunt un analfabet. Bine ca ma acceptati aici cum sunt (sau macar unii). Va multumesc cool.gif .
TiL
laugh.gif ia sa vad ce mai zic ei acolo. Ce s-a intamplat cu E12-le?
bartro
QUOTE (TiL @ Mar 31 2010, 10:42 AM) *
laugh.gif ia sa vad ce mai zic ei acolo. Ce s-a intamplat cu E12-le?

vine merced sa-l vede. Vezi ca a facut cont aici dar e validating..
05aBi
CITAT(bartro @ Mar 31 2010, 09:49 AM) *
hmda, astia deja fac 'misto' de mine. Sunt un analfabet. Bine ca ma acceptati aici cum sunt (sau macar unii). Va multumesc cool.gif .

Asa sunt baietii cu daciile, bad to the bone! laugh.gif
TiL
QUOTE (bartro @ Mar 31 2010, 10:55 AM) *
vine merced sa-l vede. Vezi ca a facut cont aici dar e validating..

Florin83 poate sa ajute pe cei cu validating, daca nu reusesc sa se valideze ei. Ar trebui sa aiba un mail, probabil intrat in SPAM.

Au mai fost vreo doua cazuri de curand, de useri care nu reuseau sa posteze aici, dar cred ca nu facusera validarea.
MeHigh
ar fi pacat de E12 sa moara, am vazut si pe "celalalt forum bmw" anuntul cu e12 de vanzare pt un bon rabla. speram sa nu moara, nu se mai fac masini cum se faceau atunci...
xox
QUOTE (TiL @ Mar 31 2010, 02:44 PM) *
Florin83 poate sa ajute pe cei cu validating, daca nu reusesc sa se valideze ei. Ar trebui sa aiba un mail, probabil intrat in SPAM.

Au mai fost vreo doua cazuri de curand, de useri care nu reuseau sa posteze aici, dar cred ca nu facusera validarea.

Nope, nu-i de la useri. Au patit vreo 2 amici din Iasi, nici acu n-au reusit sa posteze pe aici. Din Decembrie laugh.gif
TiL
pai sa facem o lista si-o pasam lui Florin.

1. Merced
bartro
Mersi TiL pentru sustinere laugh.gif sml (1).gif
TiL
Ma rodea demult sa-mi dau parerea acolo, dar nu aveam timp sa fac cont si sa scriu biggrin.gif Si n-am scris tot
Silviu
TiL, imi place semnatura ta de pe DC:
"| BMW : Toyota | 525i : Avensis 2.0i | 1985 : 2009 |
BMW 525i E28, ex 524td , ex 318i E30, ex 525i E28
Lighean de plastic: Avensis 2.0i 2008 sau 2009"
TiL
Dap, lighean de plastic wink.gif am lovit odata un iepure si in loc sa ajunga tocana, el s-a ridicat si a fugit. Deh, bara fata pentru 5* la protectia pietonilor.
M-am invatat minte, nu mai ies la vanatoare cu toyota.

Inapoi pe topic:
Stie cineva ceva de E12 520 albastru cam spalacit, B 19 XGA?
Tocmai am gasit poze cu de acum trei ani. Foarte bine arata atunci.
Merced
Multumesc de ajutor bartro si TiL! Si bine v-am gasit pe toti! Acum trebuia sa fiu deja pe drum spre Bucuresti sa vad masina. Insa "legatura" de pe DaciaClub, in speta initiatorul acelui topic n-a mai dat niciun semn de viata de trei zile. Asa ca nu stiu exact unde e masina, cum sa dau de proprietar, si n-as bate drumul din Pitesti doar ca sa iau Colentina la "puricat". Din poze pare foarte promitatoare, mergem si cu un "meserias" cu mine(si el posesor de E12, fratele unei prietene), daca se adeverea cred ca nu mai aveam ce face decat sa ma pregatesc sa duc Dacia la Remat daca se putea in timp util, daca nu sa cumpar un bon repede.
Acum nu-mi ramane decat sa astept. smile.gif
bartro
Bine ai venit smile.gif
Pacat ca nu ai reusit sa ajungi inca. Este inca deschis programul rabla?
Merced
Ieri am trecut pe la REMAT-ul din Pitesti si erau vreo 50 de masini la coada. E deschis, nu stiu cate bonuri mai sunt, da' ma bazez ca am o cunostinta care cunoaste pe cineva, si poate o bag in fata. Sa merite "rechinul" si fac miscarea cat ai clipi.
TiL
parca dublasera oferta, cu inca 50.000 de bonuri. Se dau ca painea calda...

http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-7042...000-tichete.htm
tomado e28 owner
Bine-ai venit! smile.gif Asa stiu si eu, ca e functional inca Programul Rabla...
bartro
520, 78, 800Euro, arate chiar bine, poate un pic alergat:

http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anuntu...11075.html#poze

ps e v6 in linie
TiL
Superba masina!
Pacat ca a ajuns pe mana aluia cu pulanu-n portiera. Dar tot merita, motorul trebuie vazut, ca tipul are ID drift_cta@yahoo
bartro
QUOTE (TiL @ Apr 7 2010, 10:13 AM) *
Superba masina!
Pacat ca a ajuns pe mana aluia cu pulanu-n portiera. Dar tot merita, motorul trebuie vazut, ca tipul are ID drift_cta@yahoo

Da, am vazut ID ala sugestiv. Pe de alte parte, am auzit ca sunt foarte rezistenti, motoare V6 in linie.
lucian
QUOTE (bartro @ Apr 7 2010, 11:24 AM) *
Da, am vazut ID ala sugestiv. Pe de alte parte, am auzit ca sunt foarte rezistenti, motoare V6 in linie.

pulanu' e pentru drift, neavand blocant...
TiL
nu cred ca a tinut-o prea mult, deci sunt mari sanse ca masina sa fie inca in stare foarte buna.
bartro
QUOTE (TiL @ Mar 31 2010, 07:50 PM) *
pai sa facem o lista si-o pasam lui Florin.

1. Merced

2. JPG1302
se poate da acces si lui?
TiL
Validati prin bunavointa lui Florin83 biggrin.gif
xox
Am citit si eu topicul de la colegii de pe daciaclub si ii raspund lui Merced aici, ca n-am user acolo:

Joi s-a dat inca o serie de voucher-e, nu stiu daca in toata tara, nu stiu cum lucreaza programul asta, dar in Iasi si Botosani stiu ca s-au dat. Am dus joi seara acolo masina unui prieten, putin cam kamikaze asa dar fara incidente. Am lasat-o la poarta ca n-am putut decat dupa ora 5 sa ajungem si baietii deja terminasera programul. Vineri dimineata la 8 s-a dus amicul meu, discutase de joi cu o tipa de acolo sa-i faca un bon pentru data de 8, si-a luat bonul si actul de casare, cap compas finante, platit impozit apoi la politie si vineri la ora 10 era fericitul posesor al unui voucher si toate actele aferente.

In total, treaba de 3 ore, raspandita pe 2 zile. Nu stiu cum o fi la voi, dar daca mergi sa duci masina dupa ce ai intrebat la un centru din asta in prealabil daca mai au bonuri, teoretic ar trebui sa fie ok. O sa-ti mai trebuiasca 4-5 copii legalizate (12ron/copie in Iasi) dupa care iei bumveu', faci actul de vanzare cumparare si faci programare la RAR in vederea identificarii.

PS: din topic nu m-am lamurit daca se plafoneaza la 2500 cand o accelerezi brusc in sarcina sau pe loc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.