Nu e cazul sa faci comparatie intre o dacie si o asemenea masina. Dacia nu e buna decat atunci cand e noua, dupa aceea bagi bani cu galeata in ea pentru ca intr-un final sa nu observi nici o diferenta inainte si dupa a investi bani in ea. Gandirea Renault/Dacia e ca sa scoata o masina ieftina pentru ca dupa aceea sa scoata diferenta de bani prin profitul de cumparare a pieselor de proprietarul masini, cand la BMW si la o alta masina nemteasca situatia se schimba considerabil pentru ca dai un ban mult dar nu investesti aproape deloc in mecanica ( asta fiind odata, intr-un timp indepartat in care intamplator e12 este inclus ).
Atata timp cat ai grija si pui piese bune pe ea, nu o sa ai parte de neplaceri. Mecanica este de aprox. de 2 sau chiar de 3 ori mai simpla decat la dacie, orice inlocuire a oricarei piesei transformandu-se in pura placere. Daca ar fi sa cumperi masina, dupa rezolvarea problemelor majore actuale ( asta daca sunt ) sunt dispus sa fac un pariu cu tine cum ca atunci cand o sa fii la volanul ei o sa ai un zambet care o sa se intinda de la o fata de usa, la fata de usa opusa, sau daca nu iti place sa se mai uite unul, altul la tine la semafor sau in trafic iar daca nu ti-ar place ceea ce am scris mai sus pe langa asta, iti sugerez sa o lasi acolo unde este acum. Exista si o vorba, atunci cand te dai jos din dacie si te urci intr-o alta masina nu te mai sui din nou in dacie ( "Krueger" )

, dar nu zic ca numai exista pasionati Dacie, cel mai bun exemplu pe care-l pot da e "Filip", care vorbeste cu o anumita placere atunci cand vorbeste de Dacia lui, cam asa cum vorbesc eu despre masina mea, dar poate ca tu esti la fel de pasionat ca el si trec eu cu vederea un aspect important, ramane de vazut intr-un final daca am dreptate sau nu iar daca vorba e valabila pentru mai multi oameni sau doar cativa. Iar ca fiabilitate la mecanica, piesele de pe ele pe langa faptul ca sunt destul de ieftine, durata lor de viata e de aprox. 2 ori mai lunga decat la orice alt model BMW fabricat dupa 90" ( asta fiind o parere pe care o sustin cu tarie ). Banii investiti in dacie nu o sa tii scoti niciodata si nu o sa se vada aproape niciodata investitia, cand in cazul unui BMW, respectiv e12 si multe alte modele din aceeasi serie, diferentele vor fi considerabile cu fiecare cent cheltuit cu ea.
Din cate am inteles din ce a scris Lucian ( TiL ) aici, masina ar merita si nu inteleg de ce mai stai pe ganduri si nu te duci sa-l scapi de masina pana nu se razgandeste.
Succes in luarea unei decizii bune!