Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E12 - 525, 1978
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3
Sportivu
Am oglinzi cromate originale...de E12, (traiasca interceptoru!)

Iti dai seama ca toba aia nu mai are zile multe pe masina..biggrin.gif evacuare dubla, de la galerii pana la finala smile.gif ( finala magnaflow)
haifisch
oglinzile sunt ca aia de pe stanga ?.....

magnaflow spuneai? biggrin.gif .....

cu carburatorul ce ai mai facut?
Sportivu
Olginzile sunt ca aia de pe stanga, da, cromate. (si asta care e acu` pe masina e cromata...asta daca stau sa frec cu tinner vopseaua neagra de pe ea...)

magnaflow, da.

Carbu...ma chinui cu Mihu sa vedem ce-o iesi. Acu la salar` ma duc la Gaesti la db85amd sa cumpar un carb si ceva piese smile.gif
INTERCEPTOR
vopsitor este.vecinul meu care face ursi.vii si vezi masini facute de el si iti dai acceptul sau nu.trebuie sa o faca si pe aia lovita a lui bart si pe asta albastra a mea de afara.aia care este facuta bleu e la altul.asa ca tinem legatura.si totusi pozele sunt groaznice.fa si tuunele pe zi mai de la 4 5 metri sa se vada ca lumea.vino diseara la pescarus sa ti fac niste pozici
Sportivu
raule, le-am facut cum am putut....ca am muncit la masina toata ziua...
mihu
http://www.youtube.com/watch?v=EJZAah46GS4
bartro
Dar numai daca e noapte faceti poze si filme. Dormiti toate ziua? blink.gif
Credeam ca sa urmeaze un burn-out, bine ca nu a fost asa.
Sportivu
Nu ne pasioneaza burnout-urile. Muncisem toata ziua la masina, si mai mult pt sunet am facut filmul.
haifisch
data viitoare dai si tu cateva pedale ca sa auzim k-lumea cum suna bestia smile.gif
Sportivu
Promit sa fac un film mai calumea...
haifisch
bun....eu unul abia astept sa il aud
Sportivu
Eiiii, maine vine la curte una bucata E12 de piese...+ pe langa el un motor M30B35 fara injectie si o cutie in 5 ZF smile.gif

I need ajutor cu motorul ala sa gasesc o injectie....sad.gif
Sportivu
Eh, acu` merge carburatorul, mai are nevoie doar de reglaje. Sper cat de curand sa intre la vopsit.
Sportivu
ei, vandui bmw-ul...si trecui la ceva mai mic, si mai apropiat de sufletul meu:) Sper ca nu va deranjeaza ca impartasesc cu voi impresii si poze, poate mai gasim pe cineva pasionat ca si mine de....
Sportivu
E vorba de un fiat 1500 C din 1967, 110.000 km reali, absolut original. pana si toba....este originala, ca sa nu mai vorbesc de radioul AUTOVOX cu memorare de posturi
TiL
sad.gif pacat de masina pe care ai avut-o.
Dar asta e... sa te bucuri de noua achizitie! Mai era un Fiat 1800 in stare superbuna, de vanzare prin vecini, nu stiu daca avea acelasi tip de caroserie. De fapt sigur era mai mare... Nu stiu daca s-a dat sau nu, ca mai dispare din cand in cand si dupa o perioada iar apare.
io'sŪ
QUOTE (Sportivu @ Aug 19 2007, 08:58 PM) *
E vorba de un fiat 1500 C din 1967, 110.000 km reali, absolut original. pana si toba....este originala, ca sa nu mai vorbesc de radioul AUTOVOX cu memorare de posturi

de ce sa ne superi, ce vb e asta!!!
acum schimba si datele de la profil ca FIAT 1500 cu motor M30 nu cred ca exista tongue.gif

edit: la masinile astea ma uitam lung cand eram copil wink.gif imi placeau mult
Sportivu
Are un farmec aparte 1500-le. E mai lung cu 20 cmc decat 1300, este cu mult mai sus la capitolul lux. Am ramas uimit cat de frumos se inchid usile, si mai ales cat de frumos se incuie....parca-s fulgi sigurantele alea din usa de sus. doar le arat cheia.

LE: am mai adus un 1500 pentru piese, aseara la curte, fain tare si asta: gri sobolan cu interior rosu aprins. absolut suberb, ma doare inima ca trebuie sa-l fac bucati....

Io`s, stii fiatul 1500 coupe smart (Lombardi) ?
Sportivu
QUOTE (TiL @ Aug 20 2007, 01:56 AM) *
sad.gif pacat de masina pe care ai avut-o.
Dar asta e... sa te bucuri de noua achizitie! Mai era un Fiat 1800 in stare superbuna, de vanzare prin vecini, nu stiu daca avea acelasi tip de caroserie. De fapt sigur era mai mare... Nu stiu daca s-a dat sau nu, ca mai dispare din cand in cand si dupa o perioada iar apare.

Am fost foarte aproape in achizitionarea unui 1800, insa m-au cam speriat preturile la piese (culmea, inca se mai gasesc in italia)
Motorul are 6 cilindrii in linie, se aude extraordinar de misto, e un vis masina, ca sa nu mai vorbim de fiat 2300 biggrin.gif

grila din fata + ochelarii de faruri + baghetele nichelate de pe bot....aproape 1000 E blink.gif
TiL
Asta era intreg din ce-am vazut, atat interior cat si exterior, impecabil as zice. Doar ca avea oglinzile exterioare rupte. Sunt pe aripi, nu? 6 cilindri? tare.

P.S. ca tot suntem la capitolul vechituri, un vecin vrea sa vanda Opel Senator 3.0i crem. 6 cilindri in linie, tractiune spate wink.gif Din ce o lauda alt vecin care ar vrea s-o cumpere, masina e impecabila, are AC. Din ce am vazut eu arata bine, dar e posibil sa iasa putina rugina la pasajele aripilor. Masina de duminica, proprietarul lucreaza la Hilton si umbla numai cu mertzanele de serviciu. Asta-i o alternativa al dracu de buna la troaca mea...
io'sŪ
QUOTE (Sportivu @ Aug 20 2007, 12:50 PM) *
Io`s, stii fiatul 1500 coupe smart (Lombardi) ?

nu! e prima oara cand vad asa ceva!

italienii faceau masini marfa acum 50 de ani, pacat ca acum nu ...... sad.gif
Sportivu
eh.....sa vezi ce misto o sa fie masina asta cu motorul de 2.0 de Supermirafiori smile.gif Cred ca asta visiniul il las original, ca e prea misto, si celalalt gri il modific nitel
Sportivu
Dragii mei, am nevoie de putin ajutor cu un ITP, ca sa pot sa inscriu si eu masina....se kk toti pe ei cand aud de 1967 anu masinii, si ma oftica la culme, ca arata f bine si merge f bine, doar mici probleme pe ici pe colo...(sunt dispus sa cotizez, deh...cat se cere poate si ceva in plus, numai sa rezolv problema mai repede)
bartro
QUOTE (Sportivu @ Aug 20 2007, 02:57 PM) *
Dragii mei, am nevoie de putin ajutor cu un ITP, ca sa pot sa inscriu si eu masina....se kk toti pe ei cand aud de 1967 anu masinii, si ma oftica la culme, ca arata f bine si merge f bine, doar mici probleme pe ici pe colo...(sunt dispus sa cotizez, deh...cat se cere poate si ceva in plus, numai sa rezolv problema mai repede)

Nu merite sa-i faci oldtimer? adica vehicul istoric? Se verifica mai putin decat la masini normale. Si noxe nu ai probleme ca in 67 nu era limita. Dar trebuie sa fie original cat de cat.
Sportivu
pai....la financiar este in proprietatea mea, si acum...ca sa pot sa o scot pe strada, trebuie sa ma treaca in talon si carte la politie pe mine. Problema este ca fara ITP nu se poate chestia asta. Original va ramane asta visiniu. si chiar este original si acum
INTERCEPTOR
poti sa mergi cu ea ? sa te duc la cineva sa ti faca itp?dar tre sa fie pe roti si sa vi cu ea.
Sportivu
evident, e functionala masina....cu ea vin, nici un fel de problema
Ciupanezu
Foarte frumoasa masina...chiar are un farmec aparte.
Sportivu
daca ma primiti, am sa vin la o intalnire de-a voastra in curand, sa o vedeti de aproape wink.gif
TiL
ne-ai facut curiosi smile.gif

E12-le unde s-a dus?
Sportivu
Tocmai la Sighetul Marmatiei. A venit un baiat de treaba, cu prietena lui si au plecat cu masina la drum, au mers si au ajuns fara nici cea mai mica problema acasa
Sportivu
I-am facut franele azi, si am dat o tura mica cu ea, merge absolut superb
Sportivu
ce parere aveti de ceva de genul asta?
TiL
daca tot esti pasionat si innebunit dupa asa ceva, pastreaza masina asta care-i originala si impecabila, asa cum e.
Si fa-o "de curse" pe cea pe care o vinzi pe nimic.
Sportivu
E21, 318 pe vine....in jur de 5 martie il aduc la curte, e rosu, vopsea bunicica, tabla foarte buna....

Va primi in dar motorul de 2.8 injectat de la Interceptor (ce ne-am face fara el?!?) cool.gif
Mihai_AMD
QUOTE (Sportivu @ Feb 15 2008, 08:16 PM) *
E21, 318 pe vine....in jur de 5 martie il aduc la curte, e rosu, vopsea bunicica, tabla foarte buna....

Va primi in dar motorul de 2.8 injectat de la Interceptor (ce ne-am face fara el?!?) cool.gif

bravo ba,hai sa te vedem pe strazi mai repede,macar pe tine ca eu..numia ghinioane am cu e12-ele..cred ca nu-i mai plac strazile de nu vrea sa iasa odata sad.gif
Sportivu
Azi am cumparat un E21 318 de piese, strict de PIESE aproape gratis de la un amic. Interesant este interiorul de piele + bordul impecabil + cutie in 5 trepte., volanul....mecanica care stiu si eu ca este in mare majoritate boboc (ca doar eu l-am ajutat cu masina acum 2 ani)

Zilele ce vin, sper sa aduc cat mai repede acasa 318-le cu acte in regula...si cu table bune unsure.gif

O sa fie ceva munca cu motorul de 2.8 pana o sa-l pun pe masina, insa..zic eu: merita cool.gif

Atasez poze cu masina de piese
ionusunt
QUOTE (Sportivu @ Feb 18 2008, 04:43 PM) *
Azi am cumparat un E21 318 de piese, strict de PIESE aproape gratis de la un amic. Interesant este interiorul de piele + bordul impecabil + cutie in 5 trepte., volanul....mecanica care stiu si eu ca este in mare majoritate boboc (ca doar eu l-am ajutat cu masina acum 2 ani)

Zilele ce vin, sper sa aduc cat mai repede acasa 318-le cu acte in regula...si cu table bune unsure.gif

O sa fie ceva munca cu motorul de 2.8 pana o sa-l pun pe masina, insa..zic eu: merita cool.gif

Atasez poze cu masina de piese

unde le gasiti nene ?supe rbravo marfa donator tongue.gif si greu de gasit asa interior de e21 pe aici spor la treaba!!!!
Mihai_AMD
spor la treaba boss-ulica si tine-ne la curent.misto scaune la e21..
Sportivu
Ma chinui acum cu celalalt, sa-l aduc acasa. Ma bucur mult ca asta alb are cutie in 5....si merge din cate ma pricep eu bine cu M30-ul 2.8 Trebuie sa ma documentez exact sa vad ce diferential am pe asta de o aduc
claudiu18
QUOTE (Sportivu @ Feb 18 2008, 10:18 PM) *
Ma chinui acum cu celalalt, sa-l aduc acasa. Ma bucur mult ca asta alb are cutie in 5....si merge din cate ma pricep eu bine cu M30-ul 2.8 Trebuie sa ma documentez exact sa vad ce diferential am pe asta de o aduc

Salut ai un carburator de vanzare????Am un E21 cu motor de 1600cm si nu am carburator.Daca ai de vanzare vre unu astept un pm cu nr tau de tel sau Id
Sportivu
Da, il dau pe cel de pe masina asta de mai sus, Solex dublu corp. INSA, dupa ce mi-o inmatriculez si eu pe cealalta si dupa ce ii fac ITP smile.gif ca sa pot arunca motorul de 2,8 pe masina.
CRM112
felicitari pt. achizitie! smile.gif

e misto e32'ul amicului tau tongue.gif
Sportivu
aoleu....e o nebunie masina aia. si apropos...e de vanzare! omul cere 4800 E pe ea...dar e impecabila motor V8 biggrin.gif
CRM112
mai bine nu scriai aici! smile.gif
speedy82
Seara buna, dragilor! Ma alatur si eu comunitatii voastre de pasionati de BMW. Momentan eu sunt doar un admirator, automobilul meu fiind tot un oldtimer, foarte bine intretinut, dar de provenienta...autohtona tongue.gif In ceea ce priveste E21 luat de sportivu' interiorul este impecabil, nu trebuie decat sters de praf si transplantat, plus multe alte piese de pe ea.
@CRM112 e32-ul de care ti-a zis sportivu' este o bijuterie de masina, chiar azi am condus-o. Tipul care o are imi este si vecin si prieten. Si azi cat am stat sa vina platforma pentru e21 am dat o tura cu el...uau cha (2).gif Este bestiala masinuta. Nu se aude nimic inauntrul ei. Totul este o mare de liniste. Dar in acelasi timp, rupe scaunul cu tine cand te rastesti la ea. Pot spune ca azi am trait un oragasm automobilstic laugh.gif
Gata, nu va mai plictisec. Numai bine!
bartro
QUOTE (speedy82 @ Feb 19 2008, 06:46 PM) *
Pot spune ca azi am trait un oragasm automobilstic laugh.gif

Sper ca si e32 e dotat cu scaune de piele.
Sportivu
Sper ca finalitatea sa fie ceva de genul asta:
Sportivu
Fratilor de suferinta....din bucuresti..si imprejurimi: daca vedeti vren E21 prin oras..de vanzare imi ziceti si mie, ca poate imi scapa. Am alergat de-am innebunit dupa o masina ceva mai solida si cu acte in regula. 318-le rosu de l-am gasit e in plan, sa vedem cum ma inteleg cu proprietarul, insa..vreau sa am si un "back-up plan" laugh.gif

Deci: Cumpar E21, indiferent de motorizare , indiferent de an, indiferent daca are sau nu ITP , interiorul poate sa fie varza cu carne...conteaza numai sa fie ok cu actele (adica motorul din carte, sa fie cel de pe masina si seria caroseriei sa nu fie umblata). Buget 500-600 E pt inceput (orientativ)
Sportivu
Fiara alba (desi e de piese, are carte...si culmea, toti proprietarii de pana acum din 1991 de cand a fost adusa in tara...au fost NUMAI femei, deci a fost masina de gagici )

LE: e la misto 320, asa a pus emblemele fossta proprietareasa...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.