Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E12 - 525, 1978
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3
bartro
QUOTE (Sportivu @ Feb 21 2008, 08:58 AM) *
Fiara alba (desi e de piese, are carte...si culmea, toti proprietarii de pana acum din 1991 de cand a fost adusa in tara...au fost NUMAI femei, deci a fost masina de gagici )

LE: e la misto 320, asa a pus emblemele fossta proprietareasa...

Aha, deci numai emblema de ///M e pe bune smile.gif

Dar de ce o folostesti de piese? Stare nu pare asa proasta, daca mai are si acte, merita recuperare..
Sportivu
pai...ca e prea multa alergatura...masina sta de cativa ani buni... talon vechi, nu l-a schimbat + cartea nu mai are folia de securizare. Las-o de piese. Pragurile sunt praf...oalele amortizoarelor fata la fel...nu merita facuta. pastrez tot, mai putin cochilia.
Sportivu
Acum am dat de alta chestie: un prieten vinde E12...in stare buna..si frumusica masina.. extrem de ieftin. Ce sa fac ce sa fac? laugh.gif
alex230ro
sari pe el:))
05aBi
daca o cumperi ai un client asigurat pentru scaune si bancheta de pe e21 biggrin.gif
Sportivu
eventual si fetele de usi si capitonajele laterale din spate, ca sa fie pachetul complet tongue.gif Inca nu stiu sigur ce-am sa fac. Totul depinde de bani si de noroc smile.gif
Sportivu
Gata domne..stabelit: E21...pana in panzele albe. M-am inteles cu omul sa-l iau (318 rosu) biggrin.gif
INTERCEPTOR
vandut.e 21 nu mai este
haifisch
urmeaza ceva mare smile.gif
Sportivu
se poate inchide topicul asta, in curand o sa deschid unul nou!

multumiri
georgem
Daca asta doresti...
Asteptam noul topic cu interes.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.